Mäklare Ida Persson

Ida Persson

Om mig

Jag har mäklat på Mäklarhuset sedan 2007 och mitt jobb har blivit min livsstil. Jag är alltid redo att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Träslöv 65, Träslöv, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Träslöv 65

Villa
Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 500 000 kr
100 + 25 m²
4 rum
3 462 m² tomt

Drömmer du om en mysig fastighet på landet men vill ändå har närheten in till stan? Kika hit! Här får du ett charmigt gulmålat hus med vita knutar, röd klassisk uthusbyggnad, milsvid utsikt över åkrar och ängar samtidigt som du inte har mer än ca 5 km in till Varbergs centrum. Att man inte är längre från stan är lätt att glömma när man strosar runt på den stora tomten och njuter av lantlivet eller sitter på altanen med ostbrickan och plockar ner vindruvsklasen direkt från vinrankan som breder ut sig. För dig som gärna åker kollektivt finns busshållplats finns precis utanför fastigheten. Vi kliver in genom pardörrarna till den rymliga entréhallen med klinkergolv för att sedan ta oss vidare in i huset där vi möts av den öppna spisen med brasinsats som sprider en skön värme. Allrum och vardagsrum har charmigt trägolv och härifrån når man det inglasade uterummet där man gärna sitter länge och blickar ut över de natursköna omgivningarna. Kök och matplats som har en lantlig touch har fönster ut mot tre olika håll vilket skapar ett ljust och härligt rum. Stort helkaklat badrum med dusch och även hörnbadkar med sköna bubblor. En trappa upp finns möblerbar hall, tre sovrum och toalett. Tvättstugan hittar du i källaren. Den stora ladugården ger dig massa möjligheter, idag finns där t.ex en replokal. Dessutom finns ett äldre garage och ett gammalt brygghus. Flaggstången står redo för festliga högtider. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fredsgatan 24, Centralt, Varbergs kommun

Fredsgatan 24

Lägenhet
Centralt, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 350 kr/mån
39 569 kr/m²

Välkommen att flytta in i en charmig lägenhet i en mindre och välskött förening. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten med 3 klädkammare och 2 rymliga sidovindar samt ett extra förråd i källaren. Köket är snyggt renoverat med inredning från HTH, badrummet helkaklat. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Enets väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Enets väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 950 000 kr
168 + 40 m²
6 rum
1 838 m² tomt

På Enets väg 8 kan vi nu presentera denna rymliga villa som byggdes till 2006. Spännande, lite annorlunda och en privat ljuvlig plats! Redan i entrén siktar du både upp och ner i huset som bjuder på generösa ytor. En halv trappa upp har du vardagsrummet som är mäktigt i sin storlek... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Vallavägen 37B, Väröbacka, Varbergs kommun

Vallavägen 37B

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 695 000 kr
66,4 m²
2 rum
5 720 kr/mån
25 527 kr/m²

På Vallavägen 37B bor du i ett pratiskt bostadsrättsparhus i ytterkant av området. Området är lugnt och populärt och alla har en egen parkering som ingår i månadsavgiften. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 4