Mäklare Adam Birk

Adam Birk

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2019 och sätter en ära i att jobba hårt. Under mitt andra år i yrket fick jag utmärkelsen ”Årets kundfavorit” inom Mäklarhuset centralt, till följd av mina nöjda kunder. Född och uppvuxen i Varberg bidrar jag med en god lokalkännedom, ett stort engagemang i vårt samarbete, jag är lätt att få tag på och ger alltid en tät återkoppling i din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kiselgatan 29, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kiselgatan 29

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 995 000 kr
112 m²
5 rum
4 911 kr/mån
35 670 kr/m²

Välkommen till detta rymliga radhus med fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och naturnära läge i eftertraktade området Marmorlyckan. Perfekt för barnfamiljen med både uteplats, grästäppa och balkong. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Lillestocksvägen 127, Frillesås, Kungsbacka kommun

Lillestocksvägen 127

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
5 300 000 kr
156 + 20 m²
5 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med fantastiska sällskapsytor! Här får du allt smidigt i ett plan och byggåret är 2011. Tomten är på 2 393 kvadratmeter med berg i dagen och bjuder på ett ljuvligt läge med närhet till Frillesås med skolor, vårdcentral, matbutik, havet och motorvägsavfarten m.m. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv
Kvarndammsvägen 13, Bua Strand, Varbergs kommun

Kvarndammsvägen 13

Tomt
Bua Strand, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 000 000 kr
1 664 m² tomt

Drömmer du om oförglömliga dagar vid havet och en magisk utsikt? Här får du den unika chansen att kunna blicka ut och njuta av magin och lugnet som havet ger 365 dagar om året. Nu erbjuds du nämligen möjligheten att förvärva denna stora och fina tomt på 1 664 kvm med sitt höga läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 3