Mäklare Adam Birk

Adam Birk

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2019 och sätter en ära i att jobba hårt. Under mitt andra år i yrket fick jag utmärkelsen ”Årets kundfavorit” inom Mäklarhuset centralt, till följd av mina nöjda kunder. Född och uppvuxen i Varberg bidrar jag med en god lokalkännedom, ett stort engagemang i vårt samarbete, jag är lätt att få tag på och ger alltid en tät återkoppling i din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Falkenbergsgatan 6, Centrum, Varbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Falkenbergsgatan 6

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 825 kr/mån
35 859 kr/m²

På Falkenbergsgatan 6 finns nu möjlighet att förvärva denna riktigt härliga bostadsrätt om två rum oc kök som är placerad högst upp i huset. Ett härligt läge där du har lyxen att bo med havet bara några minuters promenad bort och trevliga uteserveringar, centrum, butiker och nöje når du lika snabbt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kiselgatan 51, Breared, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Kiselgatan 51

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 250 000 kr
112 m²
4 rum
5 100 kr/mån
37 946 kr/m²

Välkommen till ett riktigt härligt och läckert bostadsrättsparhus där du får den sköna villakänslan fast med bostadsrättens mer lättskötta fördelar. Njut av altan och balkong med ljuvligt läge där du har sol från strax före lunch till ca 20.30 och i den insynsskyddade och uppvuxna trädgården... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kvarndammsvägen 13, Bua Strand, Varbergs kommun

Kvarndammsvägen 13

Tomt
Bua Strand, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 000 000 kr
1 664 m² tomt

Drömmer du om oförglömliga dagar vid havet och en magisk utsikt? Här får du den unika chansen att kunna blicka ut och njuta av magin och lugnet som havet ger 365 dagar om året. Nu erbjuds du nämligen möjligheten att förvärva denna stora och fina tomt på 1 664 kvm med sitt höga läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 3