Mäklare Adam Birk

Adam Birk

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2019 och sätter en ära i att jobba hårt. Under mitt andra år i yrket fick jag utmärkelsen ”Årets kundfavorit” inom Mäklarhuset centralt, till följd av mina nöjda kunder. Född och uppvuxen i Varberg bidrar jag med en god lokalkännedom, ett stort engagemang i vårt samarbete, jag är lätt att få tag på och ger alltid en tät återkoppling i din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brearedsvägen 89, Breared, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 13:00

Brearedsvägen 89

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 900 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/5
7 105 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet om hela 120 kvadratmeter i barnvänligt område nära havet. Perfekt för den stora familjen som vill njuta av lyx och bekvämlighet nära förskola, handelsområde och träningsanläggningar! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Åhs 28C, Ås, Varbergs kommun

Åhs 28C

Villa
Ås, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 675 000 kr
160 m²
6 rum
1 894 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som bjuder oss på en pampig herrgårdskänsla! Här möts vi av klassisk stengärdsgård, stor grusad framsida med ståtlig rundel i mitten och den vackra villan med garage och gäststuga placerade som två friliggande flyglar på varsin sida. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Nygårdsvägen 8, Södra Näs, Varbergs kommun

Nygårdsvägen 8

Fritidshus
Södra Näs, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 700 000 kr
40 m²
3 rum
400 m² tomt

Jag är otroligt glad att få hälsa dig välkommen till en semesterdröm med slående vy mot havet och kort gångavstånd till ett svalkande dopp! Här får du ett havsnära läge vid Kattegatts böljande vågor som sakta rullar in och med vy bort mot Träslövsläge men också bort mot Svartskär i väst. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kronborgs väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Kronborgs väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 650 000 kr
101,5 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lilla Drottninggatan 6, Centrum, Varbergs kommun

Lilla Drottninggatan 6

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 428 kr/mån
49 900 kr/m²

Här har vi tvårummaren för dig som vill ha ett hem som sticker ut! Med påkostade materialval, lyxig känsla och där allt är mycket smakfullt har man skapat en lägenhet med unik karaktär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Lillestocksvägen 127, Frillesås, Kungsbacka kommun

Lillestocksvägen 127

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
5 300 000 kr
156 + 20 m²
5 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med fantastiska sällskapsytor! Här får du allt smidigt i ett plan och byggåret är 2011. Tomten är på 2 393 kvadratmeter med berg i dagen och bjuder på ett ljuvligt läge med närhet till Frillesås med skolor, vårdcentral, matbutik, havet och motorvägsavfarten m.m. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv
Kvarndammsvägen 13, Bua Strand, Varbergs kommun

Kvarndammsvägen 13

Tomt
Bua Strand, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 000 000 kr
1 664 m² tomt

Drömmer du om oförglömliga dagar vid havet och en magisk utsikt? Här får du den unika chansen att kunna blicka ut och njuta av magin och lugnet som havet ger 365 dagar om året. Nu erbjuds du nämligen möjligheten att förvärva denna stora och fina tomt på 1 664 kvm med sitt höga läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 7