Konstapelgränd 17

Körfältet, Östersund Se på karta

875 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Konstapeln i Östersund
Om föreningen
Avgift
3 575 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
14 113 kr/m²

Välkomna till detta populära bostadsområde som erbjuder gångavstånd till rekreationsområdet på Remonthagen, universitetet och bra allmän service. Varför inte flytta in i en lägenhet som har modernt kök, renoverat badrum och stor möblerbar balkong med trätrall samt mycket sol. Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

Lägenheten har stort vardagsrum med slipat ekparkettgolv samt generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Utgång till härlig möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med lackade luckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord vid fönster mot lugn gård. Rymligt sovrum med plast för dubbelsäng och garderobsmöbel. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar. Hall med bra utrymme och klädkammare. Lägenheten har allmänt fräscha ytskikt.

Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna nära grönområden med motions-/skidspår, förskola och skola. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik och generösa öppettider alldeles i närheten. Köpcentret Lillänge med livsmedelsbutik och en rad butiker och snabbmatskedja finns inom gång- och cykelavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finns boulebana, fotbollsplan och stor grillplats. Alla som bor i föreningen har tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, cykelrum och solarium. På varje innergård finns det lek- och ute-/ grillplatser som är väl underhållna.

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB