Kungsängen Kvarter C

Kungsängen, Jönköping Karta & restider

1 850 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Nu är försäljningen igång för det senaste projektet på Kungsängen!

Denna lägenhet om två rum och kök ligger i Hus 2 och har ett på flera sätt mycket trivsamt läge på våning 4 av 5. Öppen och väldisponerad planlösning och bekvämt utrustat. Lägenheten ligger i ett lugnt och rofyllt läge då fönster och fransk balkong vetter in mot den skyddade innergården i söder.

Här bor Ni i ett charmigt och välplanerat område nära service, handel och nybyggd förskola. Garageplats kommer att finnas tillgängligt för samtliga lägenheter och en elcykel ingår till varje lägenhet. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en gemensamhetslokal som också innehåller ett övernattningsrum med WC och pentry för gäster.

52 lägenheter fördelade i sex hus kommer att uppföras och byggherre är Växsjöbaserade företaget GBJ.
Nya stadsdelen Kungsängen, med naturreservatet Bondberget som närmsta granne, har snabbt blivit en eftertraktad adress. Bondberget är ett mycket uppskattat friluftsområde och ädellövskogen genomkorsas av otaliga stigar. Från flera platser erbjuds en enastående utsikt över Vättersänkans landskap. I reservatets nordöstra del hittar du Öxnegården med bl a motionsspår, dusch, bastu och servering. I väster finns skidanläggningen Järabacken med flera nedfarter och värmestuga. Genom naturreservatet går vandringsleden Södra Vätterleden.

Försäljningen sker enligt "först till kvarn". På prislistan längre ner på sidan syns vilka lägenheter som är bokade och vilka som är lediga.

Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53,2 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 793 kr/mån
Pris/m²
34 774 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungsängen Kvarter C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Avgift/månad
2 793 kr/mån

Statistik

2 595
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 40 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips