Sturehillsvägen 39

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Byggår
2009
Förening
BRF Vinstocken
Om föreningen
Avgift
3 508 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
50 818 kr/m²

Välkommen hem. Nu börjar ditt nya liv. En trappa upp på Sturehillsvägen 39 kan du njuta av en stilren 2:a med stor balkong i västerläge endast ett stenkast från Mälarens vatten. Här har du en härlig utsikt över takåsar ned mot kajen, Södermalm och Kungsholmen och solnedgångar som gör himlen alldeles röd. Om du tycker om att bjuda familj och vänner på middag är matplatsen rymlig med vardagsrummet intill - perfekt för sociala sammanhang med matlagning och umgänge i fokus. Flera tillval som kök med dolda beslag, vitlaserade gedigna trägolv och golvvärme i badrummet.

Stabil förening som äger marken, har mycket låg skuldsättning och har såväl gästlägenhet som aktivitetsrum med pingisbord och innebandymål samt gemensam tvättstuga. Flera lediga platser med elstolpar i garaget.

På sommartider kan du promenera ned till badbryggan iklädd badrock. På vägen dit kan du kila förbi Brot och köpa med dig en picknick. Vid Trekanten finns en populär sandstrand och Årstaskogen utmärker sig med blomstrande koloniträdgårdar, promenadvägar längs trädalléer samt sittbänkar med utsikt över vatten och huvudstad.

Om du har en aktiv livsstil är motionsspåret runt Årstaviken populärt. I området finns även SATS och Puls & Träning. I Telefonplan finns även Klättercentret.

Till kvällen finns flera bra restauranger nere vid kajen så som mexikanska Taquerian, Underbara Bar, Brödernas, Ciao Ciao eller Bankomat.

Strax utanför portalen på Sturehillsvägen går bussen (145/160) mellan Älvsjö, Gullmarsplan och Liljeholmen. Från Årstaberg går pendeltåg och tvärbana. Pendeln tar dig in till centralen på 6 minuter. Från Liljeholmen går tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt bussar åt alla väderstreck. Det finns direktlinjer till Scania, Karolinska och Huddinge Sjukhus samt flygbussar till Bromma och Arlanda.

I Liljeholmen finns även gallerian med nästan hundra butiker och flera restauranger bl a Stockholms bästa ICA med egen vinbar.

Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Södermalm på bara ett par minuter.

Besök gärna föreningens hemsida www.brfvinstocken.se. Kontakta ansvarig mäklare Kim Ekholm 070-710 39 66.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö