Geijersgatan 12A

Luthagen, Uppsala Karta & restider

2 095 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen att trivas i denna varmt inbjudande bostad om 2rok.

Geijersgatan 12A - den perfekta tvåan till salu i Luthagen. Högst upp i huset saluförs nu denna bostad, här bor ni med våningskänsla och väl tilltagna rum. Öppen spis, snyggt kök, vackra trägolv, sovrum mot innergård, platsbyggd förvaring och balkong i bästa läge med utsikt mot föreningens innergård. Balkongen ligger även beläget i härligt solläge med eftermiddags och kvällssol. Till bostaden hör både vinds och källarförråd. Föreningen har en fin innergård med mysig grillplats, perfekt att umgås på i goda vänners sällskap!

Väljer ni att bosätta er på Geijersgatan 12A så kommer ni bo med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter.

Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var också därför Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel".

Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Det är få förunnat att få titulera sig som ägare av en bostad i föreningen Garm, många bor här länge och sällan säljs bostäder i föreningen. Detta är många personers bostadsdröm och den gör sig bäst på plats.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
72 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 148 kr/mån
Pris/m²
29 097 kr/m²
Byggår
1954
Räkna på boendet
  • Söndag 22 jul kl 15:30-16:00 Spara
    Anmälan krävs.
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Geijersgatan 12A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 095 000 kr
Avgift/månad
3 148 kr/mån

Statistik

1 674
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 12 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips