Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Mäklare Albin Ruhl

Albin Ruhl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Genvägen 8, Björklinge, Uppsala kommun

Genvägen 8

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Notar

2 500 000 kr

103 m²

2 035 m² tomt

Unik möjlighet//Krypavstånd till Långsjön//Goda kommunikationer//Vacker tomt Välkommen till Genvägen 8 här finner ni nu chansen att förvärva detta charmiga boende som ni har chans att sätta er egen prägel på! Här har säljaren trivts under många år och uppskattat det fina läget som huset har. Det är lugnt och rofyllt att bo här, samtidigt bor ni med ett bekvämt avstånd till Uppsala både via buss och bil. Väljer ni att bosätta er i denna bostad kommer ni att kunna njuta av en fantastiskt fin trädgård med bra insynsskydd. Tomten är välplanerad och här finner ni läckerheter som Åkeröäpplen, gyllenkroks astrakan, svartvinbär m.m. När syrenerna blommar sprids en härlig doft över tomten, de är i både vita och blå färger. Japansk lönn och stor tuja häck som vackert ramar in fastigheten. Huset är 161 kvm med både bo- och biarea inräknat Entréplan fördelar sig på ett inbjudande kök. Välplanerad planlösning med stora tilltagna sällskapsytor mot både matrummet och vardagsrummet gör att alla bostadens gäster får plats. Vidare på entréplan finner ni en WC. Ta den vackra trätrappan upp till övre plan och där finner ni tre stora och funktionella sovrum med klädkammare och ytterligare en WC. Källarplan som ni når via entréplan erbjuder ett allrum alt sovrum, praktisk tvättstuga, dusch och bastu samt ett förrådsrum. Läget är ypperligt för barnfamiljen eller den ny blivna familjen som vill bo med naturen som granne samtidigt som man bor i attraktiva Sjöhagen i Björklinge. Oavsett årstid är det här lätt att trivas här. Väljer ni att bosätta er här kommer ni att bo med närhet till allt det bästa som Björklinge har att erbjuda. Från bostaden har ni nära till buss in till Uppsala och motsatt riktning Tierp. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till centrala Uppsala och vidare. I det direkta närområdet finns det flera barnfamiljer och det blir lätt att hitta nya vänner för barn. När vädret tillåter så är Långsjön en fin plats att spendera tid vid på både vintern som sommaren. Långsjön är en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll och mycket annat. Från huset har ni nära till flera badplatser. Nu under vintertid är skidbacken en fin plats att spendera tid vid, eller för den vågade kanske vinterbad? Föreningslivet i Björklinge är även det starkt med idrotter samt aktiviteter för alla, innebandy, fotboll, tennis, hockey, gympa, yoga och mycket därtill. Vid Björklinge centrum finner ni veterinär, gym, restauranger, barnavårdscentral och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingebor. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Sön 5 feb
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar

1 195 000 kr

21 m²

1 rum

2 386 kr/mån

56 905 kr/m²

FAST PRIS - Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden. Här erbjuds en modernt renoverad etta med smarta lösningar. Denna bostad är minst sagt yteffektiv tack vare de inbyggda förvaringsmöjligheterna. Lägenheten är nyligen renoverad och toppfräsch, det är bara att flytta in. Bostaden ligger belägen mot bakgården och parken. Perfekt som första bostad eller som pendlarlägenhet. Utmärkt läge med närhet till allt. Här bor ni centralt med gångavstånd till stadskärnan, resecentrum, Uppsala Konsert och Kongress samt mataffärer. Charmiga, lugna kvarter med många lokala butiker. På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Efter mottagen anmälan återkopplar mäklaren med ungefärlig tid för visningen. Inför helgen får ni sedan en tidpunkt för visning som är specifikt reserverad för ert sällskap. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats

 • Premium
 • Hiss
Torgny Segerstedts allé 21, Rosendal, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Torgny Segerstedts allé 21

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar

1 595 000 kr

27 m²

1 rum

1 413 kr/mån

59 074 kr/m²

Högt upp i huset//Takhöjd//Balkong//Yteffektivt För er som värdesätter ett modernt boende i en modern miljö kommer denna bostad passa er perfekt! Högt upp i huset saluförs nu denna optimalt planerade bostad om 1rok i häftiga Inspiration Rosendal. Boendet passar perfekt för dig som lever ett aktivt liv, i direkt närhet finns fina strövområden, utmanande löparspår, padelbanor, gym och USIF arena med fantastiska träningsmöjligheter. I direkt anslutning finner ni även bland annat löparbana, basketplan och terrass på taket av byggnaden. Utöver detta finns dessutom soltrappa, gym, restaurang och en livsmedelsbutik i fastigheten. Lägenhetens kvadratmeter ger plats både för soffgrupp, köksö, sovloft med plats för rejäl säng samt skrivbord. Badrummet har en generös golvyta med hög standard. Bostaden som saluförs har en genomgående hög standard med toppfräscha ytskikt. Rosendal är ett växande område beläget i ett naturskönt och grönskande läge med närhet till centrala Uppsala. Här finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Dessutom har bussrutterna utökats och du tar dig enkelt till affärsområdet Boländerna via buss på endast 15 min. I området finns flera restauranger, café, mataffär, gym, tennisbana, paddelton, m.m. Här har du även nära till flera av universitetets utbildningsanstalter såsom BMC utbildningscentrum, SLU, Ultuna och Ångströmslaboratoriet. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Hiss
Munters gata 65, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Munters gata 65

Lägenhet
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Notar

1 595 000 kr

63 m²

2 rum

3 956 kr/mån

25 317 kr/m²

Bekvämt boende med rejäla rum och stilrena ytskikt! Nu saluförs en av de attraktiva bostäderna om 2rok på Munters Gata. Här har ni en lägenhet med genomgående stilrena och fräscha ytskikt. Både kök samt badrum är renoverat i hög klass. När ni kommer in i bostaden har ni en rymlig hall, praktiskt nog har ni även en stor klädkammare i anslutning till hallen. Köket har goda arbetsytor och en bra plats för rejäl matgrupp. I anslutning till det generösa vardagsrummet finner ni både sovrum och balkong. Balkongen ligger i soligt läge. Väljer ni att bosätta er i denna förening har ni tvättstuga precis utanför dörren. Lyxigt! Precis utanför bostadshuset finns det ett större och inbjudande grönområde. Två stycken separata förråd till lägenheten. Brf Nyby Gård är en lugn och välskött bostadsrättsförening i östra Uppsala med sammanlagt 214 radhus och lägenheter på Hurtigs- och Munters gata. Föreningen har 66 st p-platser med el-plint (150 kr/mån), 38 st carports (235 kr/mån), samt 89 st garage (295 kr/mån) för uthyrning. I dagsläget är det inga stora renoveringar planerade. Föreningen har gruppanslutning via Tele2. Kabel-tv grundutbud, bredbandsuppkoppling (fiber/coax) och fast telefoni ingår i månadsavgiften. Föreningens medlemmar har även glädjen av att kunna nyttja en samlingslokal, två bastus, träningstrum med enklare träningsutrustning samt även en övernattningslägenhet. Cykelrum & soprum finns i huset. Som boende i Nyby har ni goda bussförbindelser till och från Uppsala stadskärna samt upplysta gång- och cykelvägar. I närheten finns även fina grönområden och motionsspår. Här bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, restauranger och systembolag. Mycket barnvänligt område med närhet till flertalet förskolor och skolor i både Gamla Uppsala och Nyby. Ni tar er även enkelt ut på E4:an vilket passar utmärkt för den som pendlar. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
 • Hiss
Torkelsgatan 2C, Fålhagen, Uppsala kommun

Torkelsgatan 2C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar

1 990 000 kr

38 m²

1 rum

2 670 kr/mån

52 368 kr/m²

Fast pris - den som först lägger det begärda priset och skriver kontrakt får köpa bostaden. Bostaden säljs med principen ”först till kvarn”. Välkomna att trivas här i denna del av inbjudande Fålhagen. Väljer ni att bosätta er i denna lägenhet kommer ni att bo i en grönskande del av attraktiva Fålhagen, denna del präglas av gott om yta mellan bostadsrättshusen och en närhet till de pampiga villakvarteren. Bostaden som nu saluförs har fina original detaljer bevarade som rejäla fönsterbrädor och köksluckor som är tidstypiska för just denna byggnadsålder. Samtidigt har lägenheten moderniserats med stilsäkra val av material för att passa perfekt för den höga standarden som ni kan förvänta er av en bra lägenhet. Här har säljaren som nu säljer sin pärla trivts under många år, det som har uppskattas med lägenheten är fönster i två väderstreck, balkong i bästa solläge, gott om förvaring i lägenheten och även extern förvaring i två förråd. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett. Föreningen har en utförlig renoveringshistorik med de största renoveringarna utförda. (se renoveringar under föreningsinformation). I föreningen finns tvättstugor cykel förråd, en bastu, ett litet gym och ett pingisbord. Sedan finns även en samlingslokal, gästrum att hyra och ett hobbyrum. Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg månadsavgift och belåningsgrad. Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där du har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an! Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Plus
 • Balkong
Geijersgatan 50B, Luthagen, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Geijersgatan 50B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar

1 640 000 kr

28,7 m²

1 rum

2 169 kr/mån

57 143 kr/m²

FAST PRIS - Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden! Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset och erbjuder fräscha ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Här bor ni i en trevlig förening där många av de större renoveringarna redan är utförda. Föreningen har nyligen även installerat solceller. Lägenhetens kvadratmeter är väldisponerade, rymligt badrum, sovalkov, ljust rum, förvaring i stor garderob och praktiskt kök med gott om plats för förvaring. Från rummet når ni bostadens balkong. Två externa förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var också därför Luthagen tidigare vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong

Visar alla 6