Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Albin Ruhl

Albin Ruhl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Heidenstamsgatan 23, Heidenstam, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Heidenstamsgatan 23

Lägenhet
Heidenstam, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 431 kr/mån
18 488 kr/m²

Renoverad lägenhet i absoluta toppskick! Upplevs bäst på plats! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägget. Äntligen saluförs nu en bostad om 4rok högt upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp i attraktiv förening här på Heidenstamsgatan 23. Lägenheten som nu saluförs är i genomgående toppskick med renoverade ytskikt, snyggt och genomtänkt kök, nyrenoverade badrum och vackert ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Balkongen ligger belägen i bästa sydväst läge. När ni kommer in i bostaden möts ni av en rymlig hall med god plats för avhängning, alla sovrum har bra golvyta, vardagsrummet är rejält med plats både för soffgrupp och ytterligare ett matbord. Lägenhetens planlösning är optimal med ett sovrum i vardera del av bostaden, förvaring i garderober, förråd och klädkammare. Väljer ni att bosätta er i detta läge så kommer ni bo i ett område där många bott under en längre tid av sina liv. Här har ni ett bekvämt avstånd till mataffär, apotek, barnomsorg, träning, grönområden, buss, E4a och Gränby centrum. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
Voltgatan 13, null, Enköpings kommun
 • Budgivning pågår
Voltgatan 13, null, Enköpings kommun, bild 2
Voltgatan 13, null, Enköpings kommun, bild 3

Voltgatan 13

Villa
Enköpings kommun
Notar
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
4 574 kr/mån

Charmigt radhus i Enköping - Perfekt för familjen! Välkomna till erat nya hem! Detta trivsamma radhus erbjuder en bekväm och modern livsstil i ett härligt område av Enköping. Med sina rymliga rum är det perfekt för familjen som söker både komfort och stil. Huset fördelar sig i tre plan, källare, entréplan och övervåning. Utmärkande för bostaden är dess genomgående fina skick, det holländska fiskbensparkettgolvet, fungerande öppen spis, bevarad charm i kök, fräscha våtutrymmen och fina ljusinsläppet. Baksidan är rejäl och avgränsad mot grannar genom fin häck, här är det ett soligt läge och det finns även markis. Tillträdet är flexibelt, vilket ger dig friheten att anpassa din flytt enligt dina behov. Du kommer älska att bo i denna centrala del av Enköping, med bekvämt gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Här har du nära till charmiga caféer, restauranger, butiker, motionsspår och gröna parker, vilket gör det enkelt att leva det bästa livet i Enköping! Denna bostad passar många. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda. Anmäl gärna ert intresse. Välkomna.

 • Premium
 • Uteplats
Sköldungagatan 36B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Sköldungagatan 36B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar
1 800 000 kr
42,3 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 022 kr/mån
42 553 kr/m²

Fast pris - den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden. Äntligen återfinns en av de populära 1,5orna i brf Sigge på marknaden! Bostaden som nu saluförs är i mycket fint skick, när ni stiger in i bostaden möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning. Vidare finns en praktisk sovalkov med plats för rejäl säng, köket är både funktionellt och fräscht. I köket inryms gott om plats för matlagning och även plats för matgrupp. Badrummet är stamrenoverat. En stor del av tiden i bostaden kommer att spenderas i det härliga vardagsrummet, vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Från vardagsrummet når ni den fina balkongen, balkongen är belägen i ett riktigt fint solläge och med vacker utsikt över grannskapet. Svartbäcken är ett lugnt och trivsamt område med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Bostaden ligger belägen i lugna och trygga kvarter samtidigt som det är promenadavstånd till Uppsalas stadspuls med all tänkbar service. För den aktive finns flera gym och träningsanläggningar på gångavstånd, bland annat Fyrishov som både har gym, äventyrsbad, utomhusbad, och även olika sorters idrottsevenemang. Även nära till Röbo friluftsområde med ute gym, hundhage och löpspår som leder vidare mot Gamla Uppsala kungshögar och Storvads badplats. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Plus
 • Balkong
Vaksalagatan 42B, Fålhagen, Uppsala kommun

Vaksalagatan 42B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
2 595 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 576 kr/mån
38 162 kr/m²

FAST PRIS - Den som först lägger det begärda priset och kan skriva kontrakt får köpa bostaden. Vaksalagatan 42B - ett citynära och bekvämt boende i fint läge! Här finner vi en ljus och rymlig lägenhet med tidstypiska detaljer, vacker fiskbensparkett, takhöjd och fönsterbrädor. Bostaden har rejäla rum med bra ljusinsläpp. Köket är välutrustat med plats för matgrupp. Sovrummet ligger beläget mot lugn innergård. Badrummet är fräscht med bra val av material. Från vardagsrummet når ni balkongen. Läget är perfekt i lugna och fina kvarter med vackra hus runt om. Väljer ni att bosätta er på denna adress har ni även närhet till all tänkbar service, restauranger, teatrar, gym, biografer, caféer och välsorterade livsmedelsbutiker. Ett stenkast bort från lägenheten finner ni Uppsala resecentrum och Vaksalatorg. Här finns en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher och mer. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
Fålhagsleden 8B, Fålhagen, Uppsala kommun
Fålhagsleden 8B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Fålhagsleden 8B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Fålhagsleden 8B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/4
2 445 kr/mån
57 424 kr/m²

Fast pris - den som först lägger det begärda priset och skriver kontrakt får köpa bostaden. Bostaden säljs enligt principen "först till kvarn". Låg avgift med bredband inkluderat! Här saluförs nu en trivsam bostad om 1 rok med ett grymt bra läge och med krypavstånd till centralstationen. Väljer ni att bosätta er i denna bostad kommer ni att bo med närhet till det mesta och bästa som Uppsala har att erbjuda! Bostaden är högt belägen med mycket ljusinsläpp och helt utan insyn. Det är högt i tak och gott om förvaring, dessutom tillkommer 2 förråd. Hallen är rymlig och ljus med klädkammare och förvaring, badrummet fräscht med dusch och köket snyggt och modernt med bevarade originaldetaljer och med god plats för matgrupp. Vardagsrummet med utgång till balkongen har gott om plats för både stor soffa och säng. Härifrån når ni även den andra klädkammaren. Balkongen har ett soligt läge med fin utsikt. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband, bostadsrättstillägg och kabel-tv. Här bor ni i den attraktiva stadsdelen Fålhagen. Föreningen ligger fint inbäddat bland pampiga villakvarter och grönskande parker. Läget är ett av Uppsalas mest attraktiva med närhet till allt det bästa som Uppsala har att erbjuda. Inom promenadavstånd finner ni en personlig favorit, Fålhagens IP som är perfekt för morgonjoggen! Andra trivsamma grönområden är Bergsbrunnaparken och Frodeparken med sittplatser och grillmöjligheter. Här bor ni med närhet till precis allt som ni kan tänkas behöva. Mycket nära till tåget och centralstationen! Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information

 • Premium
 • Balkong
Murargatan 10B, Salabacke, Uppsala kommun

Murargatan 10B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
36,1 m²
1.5 rum
2 520 kr/mån
44 183 kr/m²

Fast pris - först till kvarn! Här saluförs nu en inbjudande bostad om 1rok med funktionen av en 1,5a. Säljaren har en praktisk sovalkov som inrymmer plats för en rejäl säng. Bostaden har även ett arbetsvänligt och rymligt kök med plats för matgrupp. Från rummet når ni bostadens balkong som ligger belägen i ett soligt läge. Föreningens medlemmar kan njuta av att ha värme, vatten, grundutbud tv och bredband inkluderat i avgiften. Föreningen är en av Sala Backes bästa föreningar med många renoveringar gjorda, låga avgifter och låg skuldsättning. Här bor ni i lugna områden med fina innergårdar som erbjuder grillplatser och stora gräsmattor. Sala Backe har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Närhet till både stadskärnan och expanderande Gränby centrum. Ett perfekt läge med närhet till flera livsmedelsbutiker, restauranger samt kaféer. Bra kommunikationer med buss till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive! Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
Stationsgatan 34, Centrum, Uppsala kommun

Stationsgatan 34

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
2 295 000 kr
35 m²
1 rum
2 581 kr/mån
65 571 kr/m²

Fast pris - först till kvarn. Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden. Välkomna att trivas här på Stationsgatan 34. Bostaden som nu saluförs är en högklassig lägenhet om 1rok i absoluta toppläge. Här bor ni med krypavstånd till det mesta och bästa som centrala Uppsala har att erbjuda. De läckra bostadshusen i föreningen Uppsala Entré ritades av det ansedda arkitektkontoret Svendborg Architects och uppfördes under åren 2013-2016 av Skanska. Föreningen består av sju stycken fina långsträckta huskroppar som är läckert placerade i Uppsala centrum i anslutning till både station och inbjudande Frodeparken. Lägenheten som saluförs är i genomgående toppskick, standarden är hög i hela bostaden. Väl på plats upplevs bostaden ljus och modern, ett stort badrum med generöst med golvyta, goda förvarings ytor, läckert kök, plats för matgrupp, soffgrupp, sovalkov och utgång till inglasad balkong i soligt läge! Anmäl ert intresse. Välkomna.

 • Balkong
Orgelgatan 14, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Orgelgatan 14

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 700 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/5
6 685 kr/mån
39 362 kr/m²

FAST PRIS - Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden. Välkommen till Orgelgatan 14, en optimalt planerad bostad som erbjuder luftiga och ljusa rum samt 2 balkonger! Söker ni det perfekta hemmet som kombinerar både stadsliv och naturnära boende? Då är Orgelgatan 14 bostaden ni letar efter! Denna välplanerade bostad är en pärla med ljusa och rymliga rum som genomsyras av en känsla av rymd och luftighet. När ni kliver in i den praktiska hallen möts ni av smart förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Här finns gott om plats för dina skor och jackor. Vidare har bostaden tre fina sovrum med bra placering i lägenheten. De två fräscha badrummen är ett stort plus, och det ena är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – praktiskt och bekvämt. Köket är stilrent och funktionellt, och ni hittar all utrustning ni behöver för att laga de mest fantastiska måltiderna. Köket är öppet och ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär. De generösa fönsterpartierna ger rikligt med naturligt ljus och en härlig utsikt. Bostaden har två balkonger, varav den ena är extra stor och har det bästa solläget. Här kan ni njuta av sol under dag och kväll, från balkongen är det en fantastisk utsikt över Svartbäckens pampiga villor. Läget är optimalt med närhet till stadens pulserande centrum samtidigt som ni har grönområden och rekreationsområden inom räckhåll. Ni kan enkelt ta en promenad till närliggande parker eller skogar och koppla av i naturen. Föreningen har även flera bekvämligheter för sina medlemmar, inklusive en takterass med panoramavy, ett utegym för de träningsintresserade, en bilpool för bekväm transport, och en lådcykel för att utforska staden på två hjul. Orgelgatan 14 är helt enkelt den perfekta platsen att göra till sitt hem, med en optimal planlösning och en fantastisk kombination av stadsliv och naturnära boende. Anmäl ert intresse för att ta del av all information.

 • Balkong
 • Hiss
Botvidsgatan 8A, Höganäs, Uppsala kommun

Botvidsgatan 8A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 395 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/4
1 178 kr/mån
77 500 kr/m²

Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden. Låg avgift med mycket inkluderat, i avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband. Välkomna till denna välplanerade enrummare med ljusa rum och fräscha ytskikt i det attraktiva området Höganäs! Denna bostad erbjuder en smart och praktisk layout samt närhet till alla bekvämligheter du behöver för en bekväm livsstil. Lägenheten är ljus och fräsch med en hall med plats för avhängning, ett badrum med dusch och en kokvrå med stilfull design. Det trivsamma vardagsrummet erbjuder plats för både säng och matplats. Stort fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig känsla av rymd. Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken, Notar mäklare och allt vad som finns i Uppsala centrum. Välkomna på visning!

Visar alla 9