Maria Bangata 2B, 3 tr

Maria / Gamla Stan / Högalid, Stockholm Karta & restider

4 130 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Belägen på tredje våningen i helt nybyggda och mycket påkostade Brf Mono finner man denna väl planerade 2:a.

Lägenheten är fördelad mellan allrum och sovrum. Allrummet är stort och luftigt med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Mycket lättmöblerbara ytor samt rikligt med förvaring. Sovrummet har tidlösa färgval, generös garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Badrummet är i absolut toppskick med mycket smakfulla färg- och materialval. Hela lägenheten genomsyras av modern design och högsta kvalitet i val av material, färg och planlösning.
Hyresgästerna har tillgång till stor gemensam takterrass med utekök. Bilpool med elbil finns i föreningen för den som så önskar. Garageplats finns att hyra.

Juridisk person kan accepteras.

Fastigheten Mono med dess helt unika arkitektur ligger mitt i Stockholms nya designdistrikt i ett kulturminnesskyddat kvarter. Här har Note Design Studio och Koncept Stockholm tillsammans skapat en helt nytt boendeform med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Lägenheter med specialritade inredningar, en internationellt hög nivå på designen, fina terrasser och högsta kvalitet på både material och lösningar.

Mono ligger mitt i hjärtat av kvarteret Tobaksmonopolet. Ett anrikt kvarter som omvandlas och förtätas med kontor och lägenheter. Här flyttar det nu in spännande designföretag, unga familjer och nya butiker. Mono är i området något ovanligt och spännande - ett av få nybyggnadsprojekt på Södermalm och en bro mellan det gamla och nya. Med Mono blir pulsådern i det gamla Stockholm återigen hjärtat i den nya staden och den moderna stadsutvecklingen.

Välkommen in i vår butik på Notar Södermalm, Folkungagatan 99, för att ta del av säljmaterial, materialval på badrum och kök samt renderingar.

Inflyttning ca juni/juli 2018

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
1 896 kr/mån
Pris/m²
118 000 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Maria Bangata 2B, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 130 000 kr
Avgift/månad
1 896 kr/mån

Statistik

1 356
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 79 dagar sedan, den 8 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips