Peppargatan 25

Sörbyängen, Örebro Tjänster för säljaren
Karta & restider

Pris saknas
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet i populära Sörbyängen.

Här kan du njuta av en smakfullt påkostad bostad som har de flesta bekvämligheter man kan tänka sig. Garage i källaren med hiss direkt till lägenheten samt stilrena och exklusiva materialval. Välkommen hem!

I närområdet finns Bl.a. Golfbana, gym, förskola, skola, ICA Maxi, Coop, systembolag, äventyrsbad, motionsspår och skidbacke. Endast en kort cykeltur in till citypulsen.

Bostaden är belägen högt upp i fastigheten med en optimal kvällssol på den rymliga balkongen.

Kontakta Lejon för mer information.

Föreningens ekonomi
Föreningsform
Bostadsrättsförening
Kabel TV
Fiber från Telia, grundutbud.
Bredband
Fiber från Telia.
Bilplats
Parkering, separat kö.
Gemensamma utrymmen
Det finns vindsförråd.
Antal lägenheter i förening
59

Allmänt om föreningen
Här bor du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. I Brf Söderängarna hittar du den perfekta balansen mellan citykänsla och småstadsliv, med närhet till mängder av fritidsaktiviteter. Från Söderängarna har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området.

Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara 700 meter bort - här har du nära till allt. Lägenheterna i Brf Söderängarna kännetecknas av ljus och rymd. Smarta, effektiva kvadratmeter som utnyttjas maximalt med generösa fönsterpartier och rymliga balkonger. Brf Söderängarna bor du i funktionella, luftiga lägenheter - ekparkett i alla rum, fräscht kök med nya vitvaror, modernt badrum med egen tvättutrustning.

Den grönskande innergården avskärmad från trafik blir föreningens givna samlingsplats och gröna lunga med utrymme för både lek och gemensamma middagar kring uteplatsen och grillen. Självfallet har vi tänkt på barnen, att det finns bra ytor för spring och fri lek, men gården rymmer också plats för rekreation och gemenskap.

För att ett hem ska vara riktigt bra måste även de gemensamma ytorna vara genomtänkta. Huskroppen består av fyra våningsplan med 59 lägenheter, förråd på vinden och garageplats i källaren.

Välkommen till Brf Söderängarna!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 150 kr/mån
Räkna på boendet
Förening
BRF Söderängarna i Örebro
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Peppargatan 25 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
3 150 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Söderängarna i Örebro

Antal lägenheter
59
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 538
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 79 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips