Utrustningskajen 11

Varvsholmen, Kalmar Tjänster för säljaren
Karta & restider

4 214 000 kr
LägenhetLägenhet

Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något. Ett hem som efter mycket högt ställda krav på utförande och material nu står klart. Med genomgående högkvalitativa materialval och skräddarsydd design av inredaren och tv-profilen Mija Kinning, är detta lägenheten för den kräsna köparen. Här möts du av vackra attribut och smakfull inredning.

På våning 1, som motsvarar våning 2 ut mot vattnet, bor du med en spektakulär panoramavy och havets skådespel i blickfånget. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Två uteplatser i olika väderstreck tillåter dig njuta av solen extra länge. Från den stensatta uteplatsen har du nära till kittlande gräsmatta och från hörnbalkongen blickar du ut över Ängös vackra boende och sjöbodar och några av stadens landmärken. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus.

Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från garaget till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv.

Tänk att få vara "förste man på plats" och att få flytta in i något som är helt nytt...

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
98 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 245 kr/mån
Pris/m²
43 000 kr/m²
Driftkostnad
3 360 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Förening
BRF Riggen 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Utrustningskajen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 214 000 kr
Avgift/månad
4 245 kr/mån
Driftkostnad
3 360 kr/år

Billigare och bättre boende

Om BRF Riggen 1

Antal lägenheter
59
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

5 238
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 83 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips