Flogstavägen 5 B

Flogsta, Uppsala Karta & restider

1 895 000 kr
Kommande försäljning
LägenhetLägenhet

Varmt välkomna till denna trevliga och renoverade lägenhet i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+!

Bostaden återfinns på tredje våningen och är ursprungligen en tvårumslägenhet som gjorts om till 3 rok. Lägenheten erbjuder en hall med god översikt över resterande rum, ett totalrenoverat och modernt kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns två sovrum, som för den som önskar kan öppnas upp till ett stort sovrum, samt ett badrum med badkar, dusch och tvättmaskin.

I månadsavgiften om 5 128 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), vindsförråd samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. Serviceavgiften ligger på 2 550 kr/månad. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör, massör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Visningarna börjar med träff i huvudentrén på visningsstart som följs av rundvandring i huset och avslutas i lägenheten.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
63 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 128 kr/mån
Pris/m²
30 079 kr/m²
Byggår
1984
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Flogstavägen 5 B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Avgift/månad
5 128 kr/mån

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

72
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips