Mäklare Sandra Johansson

Sandra Johansson

Om mig

Bostadsaffären är för de allra flesta livets största affär. Mitt mål är därför att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, oavsett om du är säljare, köpare eller visningsbesökare! Min ambition är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och på så sätt skapa långsiktiga relationer som sträcker sig längre än den aktuella försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vaksalagatan 42B, Höganäs/Fålhagen, Uppsala kommun

Vaksalagatan 42B

Lägenhet
Höganäs/Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
2 084 kr/mån
66 481 kr/m²

Välkommen till Vaksalagatan och denna ljusa enrumslägenhet belägen på bekvämt avstånd till service, stadspuls och goda kommunikationer! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Drottninggatan 6C, Centrum, Uppsala kommun

Drottninggatan 6C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 750 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/4
2 779 kr/mån
53 606 kr/m²

Belägen i hjärtat av Uppsala, erbjuder denna 30-talslägenhet en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet mitt i stadens puls! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Ritargatan 5, Salabacke, Uppsala kommun

Ritargatan 5

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 485 000 kr
42,1 m²
1.5 rum
vån 4/8
2 849 kr/mån
35 273 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och optimalt planerade 1,5 rok med låg avgift som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och livskvalitet. Med Gränbystaden bara en kort promenad bort, får du tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och service. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Regnmolnsvägen 2D, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Regnmolnsvägen 2D

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 080 kr/mån
31 981 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet i naturnära Fullerö Hage. Här erbjuds ett modernt och välplanerat boende med balkong i härligt västerläge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 4