Mäklare Sandra Johansson

Sandra Johansson

Om mig

Bostadsaffären är för de allra flesta livets största affär. Mitt mål är därför att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, oavsett om du är säljare, köpare eller visningsbesökare! Min ambition är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och på så sätt skapa långsiktiga relationer som sträcker sig längre än den aktuella försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Verkmästargatan 1C, Salabacke, Uppsala kommun
 • Sön 3 mar

Verkmästargatan 1C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
3 402 kr/mån
31 066 kr/m²

I hjärtat av Salabacke återfinns denna kvadrateffektiva bostad med fönster i två väderstreck och balkong i härligt västligt läge med vy över föreningens stora innergård. Lägenheten var ursprungligen en 2 rok som byggts om till en väldisponerad 3 rok - perfekt som ett extra sovrum eller hemmakontor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Blekingevägen 21, Sävja, Uppsala kommun

Blekingevägen 21

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
77,2 m²
3 rum
vån 1/2
4 671 kr/mån
20 661 kr/m²

Välkommen till natursköna Sävja och denna rymliga och väldisponerade 3 rok. Bostaden återfinns i markplan med en stor och härlig uteplats belägen i lugnt läge mot innergården. Här kan ni avnjuta middagar i eftermiddags- och kvällssolen i goda vänners sällskap samtidigt som ni kan hålla uppsikt över barnen som leker i lekparken. Bostaden är praktiskt planerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra vilket skapar gott om utrymme för umgänge. De två sovrummen och klädkammaren är placerade i bostadens andra ände och vetter med fönster mot ett lummigt och rogivande skogsparti. Badrummet är försett med bland annat badkar och tvättmaskin. Som medlem i brf Blekinge får du tillgång till tvättstuga, övernattningsrum och samlingslokal samt stora och gröna innergårdar med lekplats och grill. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg. TV, abonnemang för IP-telefoni och bredband tillkommer till en låg kostnad om 99 kr/mån. Blekingevägen återfinns i naturnära Sävja, omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. På promenadavstånd nås Lunsen med dess naturreservat och vandringsleder. Vidare erbjuder Sävja god service i form av matbutik, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Dessutom erbjuds goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna, bl.a. finns en fin cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

 • Uteplats
Stackmolnsvägen 31 C, Fullerö Hage, Uppsala kommun
 • Imorgon

Stackmolnsvägen 31 C

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 232 kr/mån
25 864 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gavellägenhet med fönster i tre väderstreck! Här erbjuds ett välplanerat och energieffektivt boende med egen entré och balkong i härligt västerläge - perfekt för dig som tycker om att avnjuta middagen i kvällssolen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Ritargatan 1D, Salabacke, Uppsala kommun

Ritargatan 1D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/4
3 057 kr/mån
37 093 kr/m²

I utmärkt läge, enbart ett stenkast från shoppingcentret Gränbystaden, återfinns denna kvadratsmarta 1 rok med separat kök och stor inglasad balkong. Bostaden återfinns på våning fyra (med hiss från entréplan) i en byggnad från 2003 och erbjuder bekvämligheter så som egen tvättmaskin och diskmaskin. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Heidenstamsgatan 3, Löten, Uppsala kommun

Heidenstamsgatan 3

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 194 kr/mån
41 774 kr/m²

På Heidenstamsgatan 3 återfinns denna välplanerade enrumslägenhet med utmärkt tillgång till service, kollektivtrafikförbindelse och rekreationsmöjligheter! Flexibelt tillträde kan erbjudas! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Regnmolnsvägen 2D, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Regnmolnsvägen 2D

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 080 kr/mån
31 981 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet i naturnära Fullerö Hage. Här erbjuds ett modernt och välplanerat boende med balkong i härligt västerläge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Faringe-Bärby 521, Almunge, Uppsala kommun

Faringe-Bärby 521

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
83 m²
3 rum
8 308 m² tomt

Välkommen till Faringe Bärby 521 och detta charmiga enplanshus med delvis inredd vind. Här ges du möjlighet att förvärva ett naturnära boende med generös tomt utan att behöva göra avkall på närhet till service och kommunikation. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats

Visar alla 7