Mäklare Sandra Johansson

Sandra Johansson

Om mig

Bostadsaffären är för de allra flesta livets största affär. Mitt mål är därför att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, oavsett om du är säljare, köpare eller visningsbesökare! Min ambition är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och på så sätt skapa långsiktiga relationer som sträcker sig längre än den aktuella försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 23A, Luthagen, Uppsala kommun

Geijersgatan 23A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

1 795 000 kr

45 m²

1 rum

3 518 kr/mån

39 889 kr/m²

I hjärtat av Luthagen, ett av Uppsalas i särklass populäraste kvarter, finner du denna trevliga och välplanerade bostad från 1930-talets senare hälft. Här erbjuds du ett vackert boende med ett flertal tidstypiska detaljer bevarade. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Stagneliusgatan 25, Löten, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Stagneliusgatan 25

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

1 795 000 kr

84,5 m²

3 rum

5 113 kr/mån

21 243 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3 rok i gavelläge med genomgående stora och ljusa rum. Här bor du i natursköna och familjevänliga Löten med utmärkt tillgång till service, skola, förskola och rekreationsmöjligheter! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Vällarlagsvägen 4, Vattholma, Uppsala kommun

Vällarlagsvägen 4

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

2 995 000 kr

150 m²

6 rum

772 m² tomt

Välkommen till Vällarlagsvägen 4 i Vattholma - en rymlig och välplanerad 1,5-plansvilla med mängder av potential. Villan uppfördes 1979 och har innehafts av samma ägare sedan byggår. Många av ytskikten är i originalutförande och här ges du ypperlig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Portalgatan 52, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 52

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

3 450 000 kr

91 m²

4 rum

5 475 kr/mån

37 912 kr/m²

På Portalgatan 52, i ett attraktivt läge i populära och centralt belägna Kapellgärdet, finns nu möjlighet att förvärva denna stilfulla och moderna gavellägenhet med rikt ljusinsläpp och öppen utsikt över Portalparken. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun

Petterslundsgatan 14E

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

1 550 000 kr

25 m²

1 rum

1 952 kr/mån

62 000 kr/m²

BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! I attraktiva Fålhagen finns möjlighet att förvärva denna yteffektiva och ljusa enrumslägenhet med genomgående hög standard. Perfekt för dig som söker ditt första boende, önskar närhet till god kommunikation eller helt enkelt önskar ett boende med låg månadskostnad! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss

Visar alla 5