Arkitektgatan 2A

Långö, Karlskrona Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88,5 m²
Byggår
1954
Förening
Riksbyggen BRF Lärkträdet
Om föreningen
Avgift
5 178 kr/mån
Driftkostnad
6 240 kr/år
Pris/m²
18 927 kr/m²

Rymlig trea en trappa upp i huset på Arkitektgatan 2A med vacker utsikt över havet i söder. Stor inglasad balkong i söder från vilken du kan njuta av både utsikten och solen från tidig förmiddag till sena kvällen. Genomgående ljus planlösning med stora fönster med fint ljusinsläpp. Lägenheten är ursprungligen en etta och en tvåa som slagits ihop till en trea på 88 kvadratmeter. Här finns stort härligt vardagsrum med valv till matrum/sovrum, ett sovrum och två helkaklade dusch/badrum. Förutsättningar finns för att dela av och skapa två lägenheter för den som önskar.

Bostadsrättsföreningen Lärkträdet har god ekonomi med stora renoveringar så som stambyte och nu senast balkongrenovering och fönsterbyte genomförda. Föreningen har en stor innergård med utsikt över havet och med både lek- och grillplats. Lägenheten har goda förrådsmöjligheter då det finns två rymliga vindsförråd och två matkällarförråd.

På Långö har du lyxen att bo centralt men nära naturen. Lugn atmosfär med vacker havsnära miljö med fina promenadstråk längs med havet och ett par minuters promenad till Långö badplats med både sandstrand och klippor, sommartid kan du spela både beachvollyboll och minigolf på området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med Karlskrona stadskärna som ligger ca. 1,2 km från Långö. Här bor du även nära högskola, sjukhus och Gräsviks företagscenter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona