Östra Vallgatan 59B

Lund - Centrum, Lund Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
1944
Förening
BRF Wallborgen
Om föreningen
Avgift
3 997 kr/mån
Pris/m²
49 321 kr/m²

Välkomna till en underbart ljus, genomgående och rymlig 3:a på eftertraktat läge i centrum med utsikt mot Botaniska trädgården på ena hållet och Domkyrkan på andra hållet.

Här finns klassisk fiskbensparkett både i hall, sovrum och vardagsrum med genomgående ljusa väggar. Vardagsrummet är lättmöblerat och klarar av att möbleras med matplats för 4-6 personer. Luftiga sovrum helt fritt från insyn. Väl tilltaget kök med generösa arbetsytor och härlig utsikt över den gemensamma innergården. Dessutom bra förvaring i två stora klädkammare.

Lägenheten har perfekt läge i centrum med närhet till det mesta: såväl till universitetetsinstitutioner, studentnationer som till Stortorget, Mårtenstorget och Botaniska trädgården. Här är det på sommaren skönt att fika eller lägga sig under ett träd och njuta av skuggan.

Det finns hiss i huset. Dessutom har föreningen en gemensam takterrass som är fri för medlemmarna att använda med utsikt över kulturkvarteren ända till Öresundsbron. Detta är ett guldkorn i hjärtat av Lund.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster