Nobelberget, 3 tr

Sickla, Nacka Karta & restider

4 900 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

På Nobelberget i Sickla finns denna ljusa och genomgående trea med härlig balkong med kvällssol mot den grönskade innergården. Inredningen är stilren, uttrycksfull och beständig med fokus på funktionalitet. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus askparkett. Badrummet har en dov, grön nyans och lekfull mönsterskärning på golv och sockel samt beigevitt kakel. Förråd och parkering i garageplan.

Beräknat tillträde under kvartal fyra 2020. Bilderna är illustrationer. För mer info: www.nobelberget.se.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken bevaras och blir en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och restaurang/café. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2026 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 125 kr/mån
Pris/m²
65 333 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nobelberget, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 900 000 kr
Avgift/månad
4 125 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 855
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 70 dagar sedan, den 18 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips