Mäklare Christina Dahlin

Christina Dahlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Bällstaågatan 36, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Bällstaågatan 36

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 295 000 kr
157 m²
4 rum
8 281 kr/mån
65 573 kr/m²

Unik nyproducerad ateljébostad med frontläge mot Bällstaån. Med en imponer- ande takhöjd, en enorm glasvägg och industriell New York loft-känsla är Nivå Ateljé en unik bostad med det stora extra. Här finns det gott om plats för familjen, stora ytor för härligt umgänge, ett fantastiskt hemmakontor, eller varför inte – en fotostudio eller konstnärsateljé. Här tar möjligheterna aldrig slut. Här bor du stort och luftigt på 157 kvm som är fördelade på två våningsplan med en maximal takhöjd om ca 5,35 meter. Direkt framför den stora uteplatsen ligger vattnet, båtarna och den kommande strandpromenaden. Bostaden har egen ingång, tillhörande förråd och möjlighet till parkeringsplats. NEDRE ATELJÉN I den nedre ateljén finns det gott om plats. Ateljébostaden karakteriseras av ett special framtaget inredningskoncept och det stora fönsterpartiet som skapar en imponerande fondvägg i form av de föränderliga årstiderna som utgör motivet. Med detta fönsterparti som utgångspunkt har det skapats en modern och naturnära kulörsättning i en gråbeige nyans, vilket dessutom genomsyrar de öppna ytorna i bostaden. Svala vitbetsade plankgolvet i ek bidrar till att skapa ett harmoniskt och ljust helhetsintryck.  Via vardagsrummet når du den stora uteplatsen. I nedre ateljén välkomnas du in i en hall där det finns plats för avhängning. I nära anslutning finns ett sovrum/ arbetsrum med en skjutdörrsglasvägg. I anslutning till det generösa, luftiga vardagsrummet finns det välplanerade köket som består av en köksö med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket tar sin självklara plats som bostadens hjärta med sina vackert mörkbrunbetsade köksluckor och grå melerade kompositsten – som utgör både bänkskiva och ett 20 cm högt stänkskydd. Här finns enbart underskåp för att den genomgående känslan av rymd ska flöda hela vägen in i köket. Matplatsen rymmer stora middagsbjudningar. På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens sociala ytor. Här kontrasterar det ljusa och luftiga med det mer dova. Stengråvägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Den mörka träkommoden smälter snyggt in i det något mörkare uttrycket och den stora upp lysta spegeln ger en känsla av vardagslyx.  På nedre planet finns även ett förråd.   ÖVRE ATELJÉN Via den vackra trappan från vardagsrummet når du övre ateljén som erbjuder ett fantastiskt master bedroom med ett stort glasparti mot nedre ateljé och strandpromenden samt utmärkt förvaring i walk-in-closet. Dessutom finns ett galleri/sovrum och badrum. Här finns ytterligare en entré med rymlig hall. På ovanvåningen har badrummets golv och väggar en ljus Jura-klinker.Tillsammans med den ljusa kommoden och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett klassiskt nordiskt sken.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
6 590 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 440 kr/mån
82 893 kr/m²

På Nobelberget finns denna trea med fritt läge och två balkonger med sol från morgon till kväll. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde from kvartal 2 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. Bilderna är från visningslägenheten. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
3 625 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/5
3 570 kr/mån
82 386 kr/m²

Genomtänkt tvåa med rymlig balkong. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerat sovrum med utmärkt förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Flexibelt tillträde from kvartal 2 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. Bilderna är från visningslägenheten. För mer info: nobelberget.se. Kvarter 8 på Nobelberget i Sickla kan beskrivas som en schysst kompis som är inkluderande, påhittig och vänlig. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 510 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
2 675 kr/mån
92 963 kr/m²

Välplanerad etta med högt läge och stor balkong på Nobelberget i Sickla. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Stilrent kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde from början av 2024. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
8 750 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/5
6 888 kr/mån
81 776 kr/m²

Välplanerad fyra på Nobelberget i Sickla. Denna fina bostad har två balkonger med sol både morgon och kväll samt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Köket från Ballingslöv är rymligt med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummen har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. Tillträde sommaren 2024 eller enligt överenskommelse. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
12 400 000 kr
113,5 + 32 m²
4 rum
vån 5/5
7 388 kr/mån
109 251 kr/m²

Charmig och unik vindslägenhet om 113,5 kvm (plus 32 kvm golvarea) på Nobelberget i Sickla. Här bor du högst upp med charmiga detaljer som snedtak, balkong, takfönster och mindre takkupor som blir som små utsiktsposter. Lägenheten har ett fritt läge med fönster åt tre håll - Hammarbybacken, Nacka och torget på innergården. Takhöjden är generös, ca 2,9 m, vilket bidrar till en känsla av rymd. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Föreningen har en trygg och långsiktig ekonomi. Dessutom är föreningen miljöcertifierad och har solceller på taket för effektivare energiförbrukning. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummen har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Tillträde under våren 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Här gör du en trygg investering i en expansiv stadsdel. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelberget - Kvarter 8, null, Nacka kommun
 • 5 lediga bostäder

Nobelberget - Kvarter 8

Lägenhet
Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 2 510 000 kr
27-113,5 m²
1-4 rum
2 675 kr/mån

Kvarter 8 på Nobelberget bjuder på allt från kvadratsmarta 1:or till charmiga vindsvåningar. Bostäderna har högt i tak, väl tilltagna sociala ytor och många lägenheter har dubbla balkonger. Preliminärt tillträde from 2024. Inredningen går i naturnära nyanser. Det är stilrent och sobert – men med kontraster som bryter av och ger karaktär. Nyanserna ger hemmet ett varmt, ombonat intryck. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Mellan husen blir det ett livfullt torg med gemytlig och spontan atmosfär. En plats för loppisar, livespelningar och kvartersfester med långbord. PÅ TOPPEN AV BERGET. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. I mitten av torget tronar ett lövträd som ger skön skugga. Prunkande rabatter som ramas in av låga granitmurar ger ett välkomnande intryck. Ordna loppis, se en livespelning eller duka upp med långbord och fixa en kvartersfest. Torget är till för dig och dina grannar. Läs mer om projektet här https://www.nobelberget.se/bo/lagenheterna/kvarter-8/ Nobelberget ligger intill Sickla köpkvarter och ett stenkast från Hammarby Sjöstad.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7