FANTASTIC FRANK

FANTASTIC FRANK

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nobelbergsgatan 12, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 12

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
3 625 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/5
2 975 kr/mån
82 386 kr/m²

Genomtänkt tvåa med rymlig balkong med sol på morgon och eftermiddag . Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerat sovrum med utmärkt förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde from kvartal 2 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. Bilderna är från visningslägenheten. För mer info: nobelberget.se. Kvarter 8 på Nobelberget i Sickla kan beskrivas som en schysst kompis som är inkluderande, påhittig och vänlig. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
8 750 000 kr
108,5 m²
5 rum
vån 1/5
5 805 kr/mån
80 645 kr/m²

Välplanerad femma med två balkoger och högt, fritt läge på Nobelberget i Sickla. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummen har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde from början av 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
FANTASTIC FRANK
3 190 000 kr
47 m²
1 rum
vån 7/10
3 944 kr/mån
67 872 kr/m²

Denna elegant utformade 1-rumslägenhet, byggd av det prestigefyllda företaget BRABO och färdigställd 2022, erbjuder en unik chans att bo i hjärtat av Solna med en harmonisk balans mellan bekvämlighet, modernitet och enastående utsikt. Genomgående och vältänkt planlösning ger bostaden ett härligt ljusflöde. Läget på Kolonnvägen 2 är oslagbart. Med utmärkta kommunikationer och gångavstånd till allt från shopping och restauranger till gröna parker och rekreationsområden, får du det bästa av båda världarna. Dessutom är närheten till tunnelbanan en dröm för pendlaren som vill snabbt och smidigt ta sig in till Stockholms city. Brf Haga Norra 6A BRF Haga Norra 6B är en äkta bostadsrättsförening med 115 lägenheter i Solna. Föreningen bildades år 2021 och byggnaden uppfördes av Brabo. Markägande - Friköpt och med 3D fastighetsbildning GEMENSAMMA UTRYMMEN Genom konceptet BRABO aktiv utformar de ett hem som är större än du tror. Det är husets hjärta och dessutom grundstenen för att uppmuntra dig till ett aktivt stadsliv. I Haga Norra finns gym, hobbyrum, co-working space och relaxavdelning som en del av konceptet BRABO aktiv. Dessa utrymmen delas med övriga lägenheter i huset. På husets tak finns den gemensamma takterrassen för de som bor i huset. På terrassen, som dessutom har infravärmare, hittar du gasolgrill, utekök, grönska och mysiga sittgrupper. På innergården finns även härlig grönska med flera sittplatser.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 510 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
2 229 kr/mån
92 963 kr/m²

Välplanerad etta med högt läge och stor balkong på Nobelberget i Sickla. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla. Stilrent kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde from början av 2024. Parkering finns att hyra i området enligt separat kö. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 20, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
12 400 000 kr
113,5 + 32 m²
4 rum
vån 5/5
6 156 kr/mån
109 251 kr/m²

Charmig och unik vindslägenhet om 113,5 kvm (plus 32 kvm golvarea) på Nobelberget i Sickla. Här bor du högst upp med charmiga detaljer som snedtak, balkong, takfönster och mindre takkupor som blir som små utsiktsposter. Lägenheten har ett fritt läge med fönster åt tre håll - Hammarbybacken, Nacka och torget på innergården. Takhöjden är generös, ca 2,9 m, vilket bidrar till en känsla av rymd. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummen har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Flexibelt tillträde under början av 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. För mer info: nobelberget.se Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nobelbergsgatan 14, Sickla, Nacka kommun

Nobelbergsgatan 14

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
7 350 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 511 kr/mån
92 453 kr/m²

Välplanerad trea på Nobelberget med milsvid utsikt. Bostaden har högt i tak och två balkonger med morgonsol respektive kvällssol. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring. Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Förråd i källarplan. Flexibelt tillträde from kvartal 2 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. Bilder från visningslägenheten och utsiktsbild från lägenheten. För mer info: nobelberget.se. Kvarter 8 på Nobelberget i Sickla kan beskrivas som en schysst kompis som är inkluderande, påhittig och vänlig. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. I en banbrytande satsning har dessutom Atrium Ljungberg tagit initiativ till Stockholm Wood City – världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. https://www.al.se/sickla/stockholmwoodcity/. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bällstaågatan 44, Bromma, Stockholms kommun

Bällstaågatan 44

Lägenhet
Bromma, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 900 000 kr
157 m²
4 rum
8 281 kr/mån
69 427 kr/m²

Nivå Ateljé - tillsammans med Besqab presenterar vi stolt en unik nyproducerad ateljébostad med frontläge mot Bällstaån i Mariehäll. Med en imponerande takhöjd, en enorm glasvägg och industriell New York loft-känsla är Nivå Ateljé en bostad med det stora extra. Här finns det gott om plats för familjen, stora ytor för härligt umgänge, ett fantastiskt hemmakontor eller varför inte en fotostudio eller konstnärsateljé. Här tar möjligheterna aldrig slut. Här bor du stort och luftigt på 157 kvm som är fördelade på två våningsplan med en maximal takhöjd om ca 5,35 meter. Direkt framför den stora uteplatsen ligger vattnet, båtarna och den kommande strandpromenaden. Bostaden har egen ingång, tillhörande förråd och möjlighet till parkeringsplats. NEDRE ATELJÉN Ateljébostaden karakteriseras av ett specialframtaget inredningskoncept och det stora fönsterpartiet som skapar en imponerande fondvägg i form av de föränderliga årstiderna. Med detta fönsterparti som utgångspunkt har det skapats en modern och naturnära kulörsättning i en gråbeige nyans, vilket genomsyrar de öppna ytorna i bostaden. Svala vitbetsade plankgolv i ek bidrar till att skapa ett ljust helhetsintryck. Via vardagsrummet når du den generösa uteplatsen. I nedre ateljén välkomnas du in i en hall där det finns plats för avhängning och ett sovrum/arbetsrum med skjutdörrsglasvägg. I anslutning till det generösa, luftiga vardagsrummet finns det välplanerade köket som består av en köksö med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket tar sin självklara plats som bostadens hjärta kring den vackra köksön som är inklädd i kompositsten. Luckorna är vackert mörkbrunbetsade som bryter av mot den gråmelerade kompositstenen, som utgör både bänkskiva och stänkskydd. Här finns i huvudsak underskåp för att känslan av rymd ska flöda hela vägen in i köket. Matplatsen rymmer stora middagsbjudningar. På det nedre planet går badrummet i stil med bostadens resterande färgsättning. Stengrå vägg- och golvplattor i Jura-klinker ramar in och skapar en stilren grund. Träkommoden harmoniserar med väggarna och golvets stengråa Jura-klinker och den stora upplysta spegeln ger en känsla av vardagslyx och lugn. På nedre planet finns även ett förråd. ÖVRE ATELJÉN Från vardagsrummet når du den övre ateljén och dess fantastiska master bedroom med ett glasparti mot nedre ateljé och strandpromenaden. Här finns utmärkt förvaring och walk-in-closet. På övre ateljé finns ett ytterligare sovrum med utsikt över vattnet, ett badrum och en yta som kan nyttjas som galleri eller gästrum. Badrummets golv och väggar består av en ljus Jura-klinker. Tillsammans med den ljusa kommoden och en stor väggtäckande spegel med infälld belysning, skapas ett anpassningsbart ljus enligt ditt önskemål. Här finns även en tvättstuga.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Bergsgatan 26, Kungsholmen Nedre, Stockholms kommun

Bergsgatan 26

Lägenhet
Kungsholmen Nedre, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
9 000 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1,5/5
5 425 kr/mån
107 143 kr/m²

På en av Kungsholmens mest eftertraktade adresser hittar ni denna genomgående sekelskiftestrea med balkong och gäst-wc. Stilfullt renoverad bostad med härligt och väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier tillsammans med en generös takhöjd om 3,20 m skapar ett härligt ljusinsläpp och påtaglig rymd. Välskött förening med fyra hyresrätter kvar om 228 kvm vilket ses som en dold tillgång.

 • Balkong
 • Hiss
Johan skyttes väg 214C, 3-1002, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan skyttes väg 214C, 3-1002

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
6 990 000 kr
110 m²
4 rum
7 372 kr/mån
63 545 kr/m²

Välkommen till denna underbara 4 rum och kök i markplan, en idealisk bostad för såväl den unga familjen som det mogna paret som vill förenkla sin livsstil. Denna bostad erbjuder en fridfull uteplats mot en charmig innergård och är noggrant planerad för att skapa en öppen och social atmosfär. Den imponerande takhöjden på 3,2 meter ger en känsla av oändlig rymd och luftighet. Den välkomnande hallen har praktiska klinkers på golvet och gott om förvaringsmöjligheter. En del av bostaden är förberedd för generationsboende eller uthyrning och finns förberett för ett pentry. Ett rymligt kök från Ballingslöv i ljusa kulörer, med ostronbeiga luckor och bänkskiva i ljus granitkomposit. Kromade blandare och knoppar ger en modern och stilren touch, med gott om arbetsyta och integrerad kyl/frys och diskmaskin. Modernt utrustat badrum med stora, honungsfärgade plattor och trädetaljer i valnöt. Stor spegel, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Lägenheten har ljusa fönsterbänkar mot mörka fönsterfoder skapar kontrast och stil, med genomgående vitpigmenterat ekplankgolv. Här bor man modernt och bekvämt med digitala lås för extra säkerhet och bekvämlighet. Parkering finns i garage under huset. Läget: Som boende i Brf Hillebarden har du allt inom räckhåll. Kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor och mycket mer finns i närheten. Med endast 10 minuters resväg till city och närhet till E4 är detta en plats som passar både den aktiva stadsboen och pendlaren. Beräknat tillträde för denna pärla är under december 2023. Observera att bilderna är illustrationer. Välkommen till ditt nya hem! Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Johan Skyttes Väg 212, 1-1104, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan Skyttes Väg 212, 1-1104

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
5 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 622 kr/mån
61 845 kr/m²

Välkomna till denna unika bostad i centrala Älvsjö, där varje detalj har utformats med omsorg och kvalitet. Med en imponerande takhöjd på ca 2,75 meter och både en traditionell balkong som vetter mot en vacker innergård och en spansk balkong i söderläge erbjuder denna lägenhet en unik atmosfär. Den sociala och öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus. De generösa fönsterpartierna, från golv till tak, flödar in med naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Köket är stilrent och funktionellt från Ballingslöv, med harmoniska kulörer som smälter samman. Ostronbeiga luckor och en bänkskiva i ljus granitkomposit tillsammans med kromade detaljer ger en tidlös och elegant känsla. Den integrerade kyl/frysen och diskmaskinen gör köket både praktiskt och stilrent. Mörka fönsterfoder ger en industriell touch medan ljusa fönsterbänkar och genomgående vitpigmenterat ekplankgolv skapar en varm atmosfär. Badrummet är modernt och välutrustat med stora, honungsfärgade plattor och trädetaljer som ger en naturlig känsla. En stor spegel, takdusch och handdukstork ger en extra känsla av lyx. Här finns även en kombinerad tvätt- och torkmaskin för maximal bekvämlighet. Lägenheterna är utrustade med digitala lås, och under byggnaden finns ett parkeringsgarage för bekväm och säker parkering. Föreningen har en gymlokal som kommer att drivas av gymkedjan STC, och byggherren Storstaden AB erbjuder alla köpare ett årskort. Beräknat tillträde för denna fantastiska bostad är december 2023 eller enligt överenskommelse. Som boende i Brf Hillebarden har du allt du behöver inom räckhåll. Nära till kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor och mycket mer. Med endast 10 minuters resväg till city och närhet till E4 är detta en plats som passar både den aktiva stadsboen och pendlaren. Det här är hemmet där varje dag blir en njutning. Kontakta oss för mer information och att boka din visning redan idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sylvangatan 5, vån 7, Haga Norra, Solna kommun
Sylvangatan 5, vån 7, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Sylvangatan 5, vån 7, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Sylvangatan 5, vån 7

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
FANTASTIC FRANK
2 600 000 kr
31 m²
1 rum
vån 7/7
2 421 kr/mån
83 871 kr/m²

*Accepterat pris!” *Juridisk person kan accepteras* I eftertraktade Haga Norra finns nu möjligheten att förvärva denna fina etta som karakteriseras av lyxiga materialval och naturliga ljusflöden genom stora fönsterpartier. Hela lägenheten har genomgående färgsättningar i mjuka nyanser med golv i ljus askparkett och köksluckor i en snygg beige nyans från Puustelli. Vidare består köket av en bänkskiva i rostfritt stål med integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens samt inbyggd mikro. Det lyxiga badrummet är utrustat med granitkeramik i grå ton på golv och väggar, rund spegel med bakbelysning, spotlights i tak samt kommod med förvaring. Badrummet har även matchande svarta detaljer så som bland annat handdukstork samt handdukskrokar. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. För föreningens medlemmar finns det takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats). Haga Norra utvecklas och blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Att bo i Haga Norra innebär närhet till Vasastan, Hagaparken samt shopping och restauranger i Mall Of Scandinavia. Här har du även nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

 • Premium
 • Hiss
Johan skyttes väg 214C, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan skyttes väg 214C

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 990 000 kr
164 m²
5 rum
vån 3/3
11 002 kr/mån
67 012 kr/m²

Endast två takvåningar kvar! Fantastisk takvåning om 5 rok, som erbjuder ett boende utöver det vanliga med sin magnifika ca 6 m i takhöjd, stora fönster, generös terrass mot den grönskade innergården. Lägenheten har även ett loft med ca 2,6 m i takhöjd som man kan använda som extra vardagsrum eller varför inte bibliotek eller biljardhäng. Innanför entrén finns praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter för avhängning. sedan kliver man in i hjärtat av bostaden som är ett stort och rymligt vardagsrum med ca 6 meter i takhöjd och med ett takfönster för härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även den härliga terrassen som vetter mot innergården. I anslutning till det finns matsalsdel och kök i praktisk L-form med gott om arbetsyta. Stora härliga fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp. Lägenheten har 4 stora sovrum varav ett ensuite med klädkammare/förråd samt badrum med två handfat. Lägenhetens båda badrum är utrustade med kakel och klinkers i honungsfärgad ton från Bricmate och trädetaljer i valnöt, stor spegel, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns i ett av badrummen. Det rymliga köket från Ballingslöv är i ljusa kulörer med luckor i ostronbeige och bänkskiva samt stänkskydd i ljus granitkomposit. Till det adderas kromade blandare och knoppar. Det är funktionellt, stilrent med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. En vacker genomgående detalj är de ljusa fönsterbänkarna mot det mörka fönsterfodret och det vitpigmenterade ekplankgolvet. Lägenheten har moderna detaljer så som digitala lås. Parkering finns i garage under huset .Beräknat tillträde är under kvartal 3, 2023. Som boende Hillebarden har du nära till allt som området erbjuder som kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym, skolor mm. Du tar dig till city på endast 10 minuter. Det är dessutom nära E4 för pendlaren. Föreningen har god ekonomi och en trevlig restaurang i entréplan. Välkommen hem! Obs, Bilderna är illustrationer. För mer info om projektet besök gärna: hillebarden.se. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Kontakta mäklaren för visning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Johan Skyttes Väg 212, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan Skyttes Väg 212

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
10 700 000 kr
155 m²
4 rum
vån 3/3
10 391 kr/mån
69 032 kr/m²

Endast två takvåningar kvar! Välkommen till denna fantastiska vindsvåning om 4 rok på 141 kvm, som erbjuder ett boende utöver det vanliga med sin magnifika ca 6 m i takhöjd, stora fönster, generös terrass mot den grönskade innergården. Lägenheten har även ett loft med ca 2,6 m i takhöjd som man kan använda som extra vardagsrum eller varför inte bibliotek eller biljardhäng. Innanför entrén finns praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter för avhängning. Sedan kliver man in i hjärtat av bostaden som är ett stort och rymligt vardagsrum med ca 6 meter i takhöjd och med ett takfönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även den härliga terrassen som vetter mot den grönskande innergården. I anslutning till det finns matsalsdel och kök i praktisk L-form med gott om arbetsyta. Stora härliga fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp. Lägenheten har 3 stora sovrum varav ett ensuite med klädkammare/förråd samt badrum med två handfat. Båda badrummen är utrustade med kakel och klinkers i honungsfärgad ton från Bricmate och trädetaljer i valnöt, stor spegel, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns i ett av badrummen. Det rymliga köket från Ballingslöv är i ljusa kulörer med luckor i ostronbeige och bänkskiva samt stänkskydd i ljus granitkomposit. Till det adderas kromade blandare och knoppar. Det är funktionellt, stilrent med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. En vacker genomgående detalj är de ljusa fönsterbänkarna mot det mörka fönsterfodret och det vitpigmenterade ekplankgolvet. Lägenheten har moderna detaljer så som digitala lås. Parkering finns i garage under huset. Beräknat tillträde är under december 2023. Obs, Bilderna är illustrationer. För mer info om projektet besök gärna: hillebarden.se.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sylvangatan 21, 1 tr. 75-1108, Haga Norra, Solna kommun

Sylvangatan 21, 1 tr. 75-1108

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
FANTASTIC FRANK
4 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 608 kr/mån
54 605 kr/m²

*Visning i visningslägenhet 75-1208* Charmig trea med två bra sovrum och spansk balkong med härlig morgonsol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en spansk balkong. Rymligt masterbedroom och ett mindre sovrum. Lyxig och rymlig skjutdörrsgarderob i hallen. Genomgående ljus mattlackad askparkett. Beigt kök från Puustelli med bänkskiva i rostfritt stål och integrerade vitvaror. Stilrent badrum inrett med grå granitkeramik. Gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning finns i föreningen. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten. Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt bl a restauranger och affärer. Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång bara några minuters promenad från Haga Norra. Kontakta mäklaren för visning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Almagatan 6, 73-1101, Haga Norra, Solna kommun

Almagatan 6, 73-1101

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
FANTASTIC FRANK
4 950 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/6
6 183 kr/mån
59 639 kr/m²

Bli först att bo i denna välplanerad 3:a med både balkong och uteplats mot innergård. Lägenheten är belägen mot den härliga innergården och balkongen har högt läge ut mot gatan då Bilia huserar i de första våningsplanen. Materialval och färgsättning i mjuka nyanser som går ton i ton. Väggarna är målade i varmgrå/beige färg och lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket, från Puustelli, har beiga luckor, handtag i beige nyans samt bänkskiva i rostfritt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Ett badrum som är modernt inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar samt tvättmaskin och torktumlare, handukstork. Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset som inår i avgiften. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten i Hagalundsgaraget 35. Tillträde under september månad, men kan finnas flexibilitet för att eventuelt senarelägga inflyttning om så önskas. Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. OBS, bilderna är illustrationer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Nobelberget - Kvarter 8, null, Nacka kommun
 • 5 lediga bostäder

Nobelberget - Kvarter 8

Lägenhet
Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 2 510 000 kr
27-113,5 m²
1-5 rum
2 229 kr/mån

Kvarter 8 på Nobelberget bjuder på allt från kvadratsmarta 1:or till charmiga vindsvåningar. Bostäderna har högt i tak, väl tilltagna sociala ytor och många lägenheter har dubbla balkonger. Preliminärt tillträde from 2024. Inredningen går i naturnära nyanser. Det är stilrent och sobert – men med kontraster som bryter av och ger karaktär. Nyanserna ger hemmet ett varmt, ombonat intryck. Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Mellan husen blir det ett livfullt torg med gemytlig och spontan atmosfär. En plats för loppisar, livespelningar och kvartersfester med långbord. PÅ TOPPEN AV BERGET. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär. I mitten av torget tronar ett lövträd som ger skön skugga. Prunkande rabatter som ramas in av låga granitmurar ger ett välkomnande intryck. Ordna loppis, se en livespelning eller duka upp med långbord och fixa en kvartersfest. Torget är till för dig och dina grannar. Läs mer om projektet här https://www.nobelberget.se/bo/lagenheterna/kvarter-8/ Nobelberget ligger intill Sickla köpkvarter och ett stenkast från Hammarby Sjöstad.

 • Nybyggnadsprojekt
Kolonnvägen 10, 71-1701, Haga Norra, Solna kommun

Kolonnvägen 10, 71-1701

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
FANTASTIC FRANK
5 400 000 kr
82 m²
4 rum
vån 7/7
5 957 kr/mån
65 854 kr/m²

Högst upp i huset finns denna välplanerade 4 rok. Materialval och färgsättning i mjuka nyanser som går ton i ton. Väggarna är målade i varmgrå/beige färg och lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket, från Puustelli, har beiga luckor, handtag i beige nyans samt bänkskiva i rostfritt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Ett badrum som är modernt inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar samt tvättmaskin och torktumlare, handukstork. Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset som inår i avgiften. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten i området. Snabbt och flexibelt tillträde möjligt. Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tollareslingan 6B, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Tollareslingan 6B, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 6B, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 6B

Radhus
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
Pris saknas
307 + 19 m²
9 rum
9 137 kr/mån

Vi är nu stolta att presentera detta unika arkitektritade Townhouse på totalt 326 kvm (307+19) i Tollare med vattnet och skärgården som granne. Huset består av totalt 6 våningsplan med utemiljö, varav 4 tillhörande balkonger i soligt gavelläge, en altan samt en stor takterrass på ca 20 kvm som bjuder på en vacker sjöutsikt. Några få av de olika attributen som huset karaktäriseras av är exklusiv design, påkostade materialval, stora sällskapsytor för alla typer av sociala sammanhang, goda förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp samt sjöutsikt från varje våningsplan. Inte nog med det erbjuder bostaden dessutom en uthyrningsdel som kan disponeras som en etta med separat entré. I husets bottenplan finner ni även en relaxavdelning med bastu, badkar, dubbeldusch, dubbla handfat och en WC. Från detta våningsplan tar du dig även ut till den stora markterassen med utsikt över det gröna samt några få meters avstånd till sjön. Huset erbjuder totalt 10 rum varav 5 sovrum, 2 kök och 6 badrum, en egen tillhörande parkering med carport samt tvättstuga. Här finns även en installerad elbilsladdare. På våningsplan -1 hittar ni bland annat husets master bedroom samt ett till sovrum. Båda sovrummen erbjuder stora förvaringsutrymmen med en alldeles egen walk-in closet. Resterande sovrum finner ni på våningsplan 2. Det moderna och välplanerade köket hittar ni på våningsplan 1, som består av en social köksö med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vars köksluckor är vita och har en vacker bänkskiva från Silestone. Samtliga vitvaror är dessutom från det exklusiva märket Gaggenau. Vardagsrummets intilliggande placering skapar även en social miljö för en stor matplats samt önskat möblemang. Här bor du i en ny spännande stadsdel av Nacka med goda kommunikationsmöjligheter, närhet till både skolor, förskolor, naturområden, restauranger, caféer samt affärer. Detta unika Townhouse behöver upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Hillebarden, null, Stockholms kommun

Brf Hillebarden

Lägenhet
Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
fr. 10 700 000 kr
155-164 m²
4-5 rum
10 391 kr/mån

I lummigt villaområde i Älvsjö presenterar vi stolt tillsammans med Storstaden Bostad ett fantastiskt nytt kvarter med 32 lägenheter. Välplanerade 1-5 rok som kännetecknas av en ombonad och har en harmonisk materialpalett. Alla lägenheter har balkong, spansk balkong eller terrass och vindsvåningarna får en fantastisk takhöjd om ca 6 meter. Arkitekturen i Hillebarden är klassisk och vacker med inspiration från Nederländerna. Föreningen har god ekonomi, låga avgifter och en trevlig restaurang i entréplan. Välkommen hem!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19