Mäklare Christer Karkenne

Christer Karkenne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalbobranten 28, Sköndal, Stockholms kommun

Dalbobranten 28

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
FANTASTIC FRANK
4 750 000 kr
94 m²
4 rum
6 225 kr/mån
50 532 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a ritad av den uppmärksammade arkitekten Axel kandell. Det så kallade Terrasshuset byggdes 1961 och har blivit en del av Stockholms arkitektoniska historia som är blåmärkt med Stockholms stads kulturklassificiering. Vi är nu stolta att förmedla en av husets unika terrasslägenheter som kännetecknas av dess ovanliga arkitektur. Denna familjevänliga 4:a om 94 kvm fördelads över två etage och utmärker sig genom sitt exceptionella läge i huset, utöver en solig terrass mot söder som erbjuder magiska sjöglimtar över Drevviken. Det privata och insynsfria läget bidrar även till en känsla av lugn och avkoppling. Lägenheten inkluderar ett socialt vardagsrum som är präglat av stora fönster som släpper in rikligt med ljus och blir en naturlig samlingsplats för alla typer av sociala sammanhang. Här finner du även 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter som går att inreda med önskat möblemang och ett helkaklat badrum med charmiga detaljer. Köket är väl genomtänkt och blir den centrala punkten för din matlagning och familjens samvaro. Här finns det gott om plats med goda arbetsytor och förvaring, vilket gör det enkelt att organisera. I anknytning till köket finner du dessutom en av utgångarna till den stora terrassen i bästa solläge. Här har vi en bostad där komfort möter historisk karaktär och även om en renovering behövs, innebär det möjligheten att utforma detta hem efter dina egna visioner och behov. Missa inte chansen att äga en unik del av Terrasshusets historia och vara en del av Stockholms arkitektoniska arv. Välkommen till ett hem med både själ och sjöutsikt!

  • Balkong
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Ekdalsvägen 26, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Ekdalsvägen 26

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
FANTASTIC FRANK
12 500 000 kr
331 + 17 m²
10 rum
1,2 ha tomt

Denna imponerande familjevilla, omfamnad av en tomt på 12 454 kvm, utgör en idyllisk hästgård med alla tänkbara bekvämligheter. Belägen i en återvändsgränd med privat och insynsfri miljö, erbjuder denna fastighet harmoni både invändigt och utvändigt. Här vävs hemtrivsel samman med hästlivets alla fördelar och möjligheterna är oändliga. Hela huset och fastigheten har förfinats genom åren då ett flertal renoveringar har genomförts för att höja standarden. Huset sträcker sig om totalt 348 kvm och rymmer 6 sovrum samt 3 badrum, flera sällskapsytor, en väl tilltagen groventré, dressingroom, vinkällare samt gym/garage. Övriga attribut som huset karaktäriseras av är genomtänkt design, vackra trägolv, dubbla vardagsrum i fil med eldstad och stora fönsterpartier som bidrar till rikligt ljusinsläpp. Det gastronomiska köket är en kulinarisk oas, planerat för såväl praktiskt vardagsliv som festliga tillfällen. Här finns bland annat en köksö med generösa arbetsytor, Ilve spis, moderna vitvaror och gott om förvaring för att tillfredsställa den kräsna kocken. Matsalen imponerar med sin rymd och panoramautsikt mot hästhagarna och ridbanan – en plats där varje måltid blir till en upplevelse. Utomhus möts du av en solig altan i gavel med spabad, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av kaffet i morgonsolen eller anordna grillkvällar med vänner och familj. För den hästintresserade finns stallet med fyra boxar, två uppvärmda sadelkammare, skötarplats under tak och egen belyst ridbana. Kuperade skogs-och naturhagar med nybyggd ligghall på ca 50 kvadratmeter. Flera ridhus ligger inom bekvämt skrittavstånd och det går milslånga, bilfria ridvägar direkt från den egna tomten vilket ger fantastiska möjligheter till varierad ridning. Denna gård är en sällsynt kombination av elegans, funktionalitet och hästlivets glädje. Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil där du kan förena din kärlek till hästar med det bekväma och eleganta boendet. Gården ligger dessutom i anslutning till Tyresta Naturreservat och på promenadavstånd finns två badplatser vid Lycksjön och ett hästbad. Storstaden nås även på bara ca 20 bilminuter eller via närliggande direkt bussar till Gullmarsplan och stan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare intresse.

  • Premium
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun, bild 2
Nobelbergsgatan 20, Nobelberget, Nacka kommun, bild 3

Nobelbergsgatan 20

Lägenhet
Nobelberget, Nacka kommun
FANTASTIC FRANK
2 450 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/6
2 675 kr/mån
90 741 kr/m²

I eftertraktade Nobelberget finns nu möjligheten att förvärva denna unika etta med en fantastisk uteplats. Den öppna planlösningen möjliggör alla former av sociala sammanhang och den generösa takhöjden på ca 2,9m ger en känsla av rymd. Köket är rymlig från Ballingslöv och består av vackra kulörer med bänkskåps luckor i varmgrå ton och vita överskåps luckor samt bänkskiva och stänkskydd i varmgrå kompositsten. Köket är funktionellt, stilrent, industriellt och har en tidlös prägel. Vitvaror från Siemens är integrerade. Fönsterbänkarna följs av samma karaktär som köksbänkskivan och lägenheten har en genomgående tvåstavsparkett i mattlackad ek med svagt gråton. Även badrummen består av ljusa toner med vitgrå kakel och blågrönt tak. Pärlgrå vägghängd kommod, stor spegel, takdusch, handdukstork och en kombinerad tvätt & torkmaskin. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i området. Flexibel inflyttningsdatum. För mer info: https://www.nobelberget.se/bo/lagenheterna/kvarter-8/ Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3