Källtorpsvägen 7

Näsby park, Täby

2 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Två balkonger, fina ytskikt och ett härligt läge på Källtorpsvägen!

Lägenheten disponerar en stor hall, 2 sovrum, ett stort badrum samt ett stort vardagsrum med plats för både tv-del och en separat lounge-del samt två balkonger. Härifrån tar du dig även ut till den härliga balkongen. Köket är välplanerat i vita toner och har matplats för 6 sittande gäster. Här slipper du stressen av att boka tvättstuga då du har både tvättmaskin och torktumlare i det modernt inredda badrummet. Här har man även tilläggsisolerat mot sovrum samt vardagsrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 2,5 kvm.

Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. Här på Källtorpsvägen växer ett nytt härligt område fram. Det är ett lugnt område med bra kommunikationer och närhet till grönområden. En kort promenad till bussen som åker direkt till Stureplan på ca 18 minuter förenklar dessutom din vardag!

Härligt med närheten till naturen precis utanför dörren. För dig som gillar att motionera finns gott om vackra promenadstråk bland annat vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum med allt man behöver som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 402 kr/mån
Pris/m²
39 933 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Källtorpsvägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
4 402 kr/mån

Statistik

821
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips