Lanna Village

Örebro Karta & restider

1 295 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

12 lägenheter redan bokade!
I Lanna Village uppförs nu 42 välplanerade lägenheter i en bostadsrättsförening. Bostäderna är helt nyckelfärdiga, både exteriört och interiört - det är bara att flytta in! Lanna Village är idyllen för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stadens utbud. I populära Lanna, bara en kvart utanför Örebro, med naturen inpå knuten och gångavstånd till en mängd aktiviteter planerar företaget Urban Village för en lugn och trivsam boendemiljö i ett nytt område med marknäralägenheter, 3-4 rum och kök, 66-81 kvm.

I Lanna har du nära till allt du kan önska: gym, restaurang och golf på Lannalodge, cykling i Kilsbergen, vandring i Garphyttans nationalpark och bad i Lanna badgruva m m. Här finns allt man kan behöva för det goda i livet och en trygg och mysig uppväxtmiljö för barn med närhet till skola (åk 0-6), förskola, aktiviteter - och massor av kompisar. Bostäderna uppförs intill Lannalodge i det växande bostadsområdet Lanna Valley.

Lägenheterna är ritade av White arkitekter och uppförs med NCC som entreprenör. Stort fokus har lagts vid fina ljusinsläpp, god funktion och planering. Alla lägenheter är bekvämt utrustade med helkaklade badrum, tvättmaskin kombinerad med torktumlare, egen uteplats, förråd och parkering. Husen har en stomme av betong, uppvärmning sker genom bergvärme och ventilation med ftx (från- och tilluftssystem med värmeväxlare) vilket verkar för en låg energianvändning och ett gott inomhusklimat.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
66 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 500 kr/mån
Pris/m²
19 621 kr/m²
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lanna Village och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 295 000 kr
Avgift/månad
3 500 kr/mån

Statistik

2 123
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 93 dagar sedan, den 18 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips