Sehlstedtsgatan 7, 3 tr

Östermalm / Gärdet, Stockholm Karta & restider

6 450 000 kr
LägenhetLägenhet

Högt upp i fastigheten finns denna påkostade, moderna samt optimalt planerade trea med generösa sociala ytor. Bostaden har dessutom en trevlig terass på hela 20 kvm i sydvästläge med plats grill, matdel och fri möblering.

Bostaden har en öppen social planlösning från köket till det ljusa vardagsrummet med snygg designad trappa ut till den stora terrassen. Lägenheten byggdes 2014 och har ett genomgående gott skick med smakfulla och väl utvalda exklusiva materialval så som genomgående massiv ekparkett, Carraramarmor i hall och i det stora badrummet samt fönsterbrädor samt bänkskiva i kök.

Smakfullt modernt kök från HTH med släta vita skåpsluckor, vitvaror från Smeg. Carrarmarmor bänkskiva. Bostaden består av två bra sovrum, varav det ena är inrett med platsbyggda garderober och intill det större sovrummet ligger en walk-in-closet. Vidare finns det dessutom ett ytterligare förråd i lägenheten som går att nyttja som arbetsrum. Trevlig hall med platsbyggda skjutgarderober. Lägenheten erbjuder ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Fastigheten förädlades till bostäder 2014 av byggherren Aros med hotellkänsla och mässing- samt marmordetaljer. I huset finns det dessutom ett varmgarage dit du tar dig smidigt via en hiss som går ner dit. Vidare finns en förskola i huset.

bostadsrättsföreningen har en låg avgift med stark ekonomi och mycket goda lokalintäkter. Föreningen har mycket god ekonomi. Bo harmoniskt på lummiga Gärdet med utegym runt hörnet, SATS över gatan & Fitness 24/7, utebadet Kampementsbadet, promenadstråk till Djurgården och Karlaplan, skidspår under vinterhalvåret på Gärdesfältet. Bra kommunikationer, buss 1, 72 och 76 stannar på samt intill Sehlstedtsgatan.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren Säljkollen: sidan för dig som säljare
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 400 kr/mån
Pris/m²
73 295 kr/m²
Driftkostnad
5 900 kr/år
Byggår
1953/2014
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sehlstedtsgatan 7, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 450 000 kr
Avgift/månad
4 400 kr/mån
Driftkostnad
5 900 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 769
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 8 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips