Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecka Reittu

Rebecka Reittu

Om mig

En lyckad affär kräver ett skräddarsytt upplägg. Jag ser varje enskild affär som ett nytt projekt och vet vad som krävs för att uppnå det bästa resultatet. Med kunskap från många förhandlingar, har jag god erfarenhet och är en lokal expert! Jag arbetar enbart lokalt på Östermalm då mitt intresse för arkitekturen är stort samt att det är ett område som ligger mig varmt om hjärtat. I min roll som mäklare är jag positiv, lugn och skapar trygghet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Studentbacken 1 , Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Studentbacken 1

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
11 000 000 kr
115 m²
4 rum
vån 10/13
6 250 kr/mån
95 652 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS *** Föreningen kan acceptera juridisk person. Välkomna till denna välplanerade 4a med stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, härlig utsikt samt bekvämligheten av garage i huset. Här får du exklusiva materialval och genomgående vitlaserade ekgolv. Du får en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett underbart ljusinsläpp under årets alla månader. Du har även tre bra och rymliga sovrum med egna klädkammare i två av rummen samt två rymliga badrum, ett med badkar och det andra med duschvägg. Från ena sovrummet har du tillgång till balkongen som har morgonsol, perfekt för morgonkaffet! Bostaden erbjuder även en separat tvättstuga med möjlighet till mycket förvaringsutrymme. Föreningen erbjuder en härlig gemensam takterrass samt vinkällare. Huset är från 2017, vilket gör det till ett handikapps- och barnvänligt hus. Här bor du lika nära naturen som du gör till city.

  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 104 L, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 104 L

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
2 600 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 0,5
1 693 kr/mån
140 541 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - 2.600 000KR Synnerligen välplanerad lägenhet med smarta genomtänkta lösningar för kompakt boende. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med direkt närhet till såväl universiteten som service och kommunikation. Mycket populär och välskött förening med fantastisk prisbelönt innergård. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 2