Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsgatan 71, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Erik Dahlbergsgatan 71

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
9 975 000 kr
104 m²
4 rum
4 999 kr/mån
95 913 kr/m²

Invid Tessinparken ligger denna mycket smakfullt renoverade familjevåning med radhuskänsla och öppen social planlösning, vardagsrum med utgång till uteplats vilken har ett lugn läge mot föreningens grönskande innergård. Stilrent kök med full maskinell utrustning och generös matplats. Våningen disponerar tre rymliga sovrum var av ett master bedroom med walk in closet. Påkostat badrum med badkar samt välkomnande hall med anslutning till gäst-wc. Välskött fastighet, förening med mycket god ekonomi. Förskola finns i fastigheten, även i närområdet finns skolor och förskolor, Tessinparken tvärs över gatan, goda kommunikationer samt promenadavstånd till Karlaplan och Fältöversten genom Erik Dahlbergsgatans lummiga allé. Några av fördelarna med detta fantastiska boende: - Lugnt område radhuskänsla ca 20 min promenad från Stureplan och ca 10 min promenad från Karlaplan. - Garage i huset (Kö) samt möjlighet till boendeparkering på gatan. Även bilpooler nära i området. - Bra kommunikationen. Några min till Gärdets tunnelbana och buss 54 strax utanför. - Stort källarförråd - Grovsoprum i föreningen - Tvättstugan dörr i dörr. - Härlig uteplats med få grannar som nyttjar gräsmattan. - Övernattningslokal i huset. - Närhet till fina grönområden (Djurgården, Stora Skuggan, Lill-Jansskogen nåstgårds) och lekparker, parker, cykelvägar. - Flera matbutiker och mycket populärt bageriet inom några minuters promenad. - Nära postombud. - Förskola i huset samt grundskola precis bredvid.

 • Uteplats
 • Hiss
Linnégatan 20, Östermalm, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:45
Linnégatan 20, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 20, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 20

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
4 500 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 1/7
1 976 kr/mån
121 622 kr/m²

Mycket ljus och fint renoverad bostad med direkt närhet till Östermalms bästa kvarterskrogar, saluhall och rekreationsområden. Nyrenoverat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Möblerbar balkong med utsikt mot Humlegården. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaringsmöjligheter i sju garderober. Välskött förening som äger marken, mycket god ekonomi i stambytt fastighet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 18 , Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Erik Dahlbergsgatan 18

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 0,5
2 576 kr/mån
88 778 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Furusundsgatan 9, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:00

Furusundsgatan 9

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
2 995 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/8
1 709 kr/mån
103 276 kr/m²

Optimalt planerad lägenhet där man direkt när man kliver in möts av det härliga ljusinsläppet och den trevliga utsikten ifrån vardagsrummets stora fönsterparti. Lägenheten har interiört en praktisk hall som leder in till vardagsrummet som har en vacker fiskbensmönstrad parkett samt generöst med utrymme för såväl soffgrupp som matplats invid fönstret. Sovalkoven rymmer en 140 cm bred säng samt har en praktisk garderobsvägg. Kokvrån har ett eget fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ifrån vardagsrummet når man även den trevligt belägna balkongen med eftermiddagssol. Lägenhetens badrum är utrustat med tvättmaskin! Brf YK huset är en historisk byggnad, läs gärna mer om husets historik på föreningens hemsidan: https://ykhuset.se/historik/ Brf:en är äkta bostadsrättsförening som upplåter 60 lägenheter samt 3 lokaler med hyresrätt. Brf Y.K.-Huset förvärvade fastigheten 1995. Föreningen har en vad som anses vara en mycket låg belåningsgrad (1 062 kr/kvm)*, samt god hyresintäkt (Ca 390 000 kr*) och likvida medel (ca 600 000 kr*). I månadsavgiften ingår även bredband! (*Källa årsredovisning 2022) Gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja är cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga med stort torkrum. Det finns även ett källsorteringsrum. Det finns två personhissar samt en mathiss i huset. Huset är lättillgängligt då man kommer in utan trappa, samt har en automatisk dörröppnare. Uppe på taket finner man en piskbalkong som kan nyttjas av föreningens medlemmar. På baksidan finns gräsmatta med lekstuga och rutschkana för barnen samt utemöbler. Placerad mitt i härliga nationalstadsparken men med promenadavstånd till city samt Södra och Norra Djurgården med universitetet och KTH. Här finns mycket bra kommunikationer, en bit upp på gatan ligger Gärdets tunnelbanestation och 1:ans, 4:ans och 54:ans busslinjer ligger i nära anslutning. På andra sidan Värtavägen ligger hela Gärdesfältet var man på vintern ge sig ut på sportfältets preparerade spår. I mycket nära anslutning ligger även ICA Gärdet. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Surbrunnsgatan 2, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Surbrunnsgatan 2, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Surbrunnsgatan 2, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Surbrunnsgatan 2

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
11 750 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2,5/5
4 828 kr/mån
110 849 kr/m²

Välkomnande sekelskifteslägenhet från 1897 med bevarade klassiska detaljer och moderna bekvämligheter. Sekelskiftesfyra med balkong, öppen spis och bastu.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skeppargatan 75, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:00

Skeppargatan 75

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
4 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
2 663 kr/mån
104 535 kr/m²

Denna stilrena 2:a på charmiga Nedre Gärdet, ett stenkast från Östermalm och Karlaplan har allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Med en effektiv planlösning och generöst stort sovrum erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avslappning och vardagsliv. Balkongen i västerläge lockar till härliga kvällar utomhus, medan det stilrena badrummet och de fina golven ger en känsla av lyx i vardagen. Det välplanerade köket har gott om såväl förvarings-, som arbetsutrymmen. Vardagsrummet är väl tilltaget och ger gott om plats för sociala sammankomster. Närområdet kring Brf Mässen är en skatt med sin attraktiva läge nära både stadspulsen och grönskande parker. Här finner du allt från trevliga caféer och restauranger till vackra promenadstråk på Gärdesfälten och Djurgården. Välkommen till ditt nya hem på Skeppargatan 75!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jungfrugatan 21, Östermalm, Stockholms kommun

Jungfrugatan 21

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
5 695 000 kr
43 m²
2 rum
2 425 kr/mån
132 442 kr/m²

Fantastiskt trevlig och optimalt planerad bostad med fönster i två vädersträck, centralt belägen på lugna och enkelriktade Jungfrugatan. Bostaden är genomgående och här kan du njuta av ett rymligt badrum och kök, charmiga sekelskiftesdetaljer samt direkt närhet till Östermalms breda utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen!

Birger Jarlsgatan 104 L, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 104 L

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
2 495 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 0,5
1 693 kr/mån
134 865 kr/m²

Synnerligen välplanerad lägenhet med smarta genomtänkta lösningar för kompakt boende. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med direkt närhet till såväl universiteten som service och kommunikation. Mycket populär och välskött förening med fantastisk prisbelönt innergård. Varmt välkomna!

 • Plus
Valhallavägen 67, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:00

Valhallavägen 67

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
6 695 000 kr
76 m²
2.5 rum
vån 3/5
3 986 kr/mån
88 092 kr/m²

Högt upp i huset med balkong i sydvästläge och fungerande öppen spis, finner ni denna välplanerade bostad! Lägenhetens 76 kvm erbjuder ett stort vardagsrum med fin utsikt över himmel och takåsar. Genomgående planlösning med sovdel mot gården, varav ett av rummen är ca 2x2m. I det stora vardagsrummet finns eventuellt potential till en alternativ planlösning med öppet kök i vardagsrummet, då kan det nuvarande köket disponeras till ett sovrum och en gästtoalett. En solid förening med intäkter från lokaler och fiber indraget till fastigheten. Föreningen har också lagt de större renoveringarna bakom sig som byte av stammar 2004 och även fasadrenovering. Ett stenkast från kommunikation som bussar och tunnelbana, som kan ta dig till Stockholms alla hörn. För rogivande promenader eller härliga joggingturer finner du Lill-Jansskogen och Hagaparken med dess fantastiska grönska i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Öregrundsgatan 17, 11 tr, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Öregrundsgatan 17, 11 tr, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Öregrundsgatan 17, 11 tr, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Öregrundsgatan 17, 11 tr

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
12 700 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 11/12
4 996 kr/mån
127 638 kr/m²

Välkommen till denna fyra högt upp i huset med fönster i fyra vädersträck, fantastisk utsikt över Lilla Värtan och Lidingö. Låg månadsavgift. Två balkonger, en ut mot vattnet med morgonsol, samt en stor inglasad med kvällssol med utsikt över Stockholm och Gärdet. I huset finns garage som bekvämt nås med hiss, det finns lediga garageplatser att tillgå, laddplatser finns. Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi med mycket låg belåning. Föreningen erbjuder även gästrum att hyra, relax/gym med bastu, samlingsrum, cykelrum för 150 cyklar och grillplats. Attraktivt läge nära kommunikationer, Värtahamnen, Gärdets samt Djurgårdens grönområden och Kampementsbadet kan ni finna ett boende som erbjuder allt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Melodislingan 22, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:00
Melodislingan 22, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Melodislingan 22, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Melodislingan 22, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
11 995 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/6
8 108 kr/mån
112 103 kr/m²

Nu saluförs denna inflyttningsklara och välplanerade fyra rum och kök i påkostade projektet Svea Symfoni! Bostaden har ett stort socialt vardagsrum med plats för vardagsrumsdel samt matsalsdel. Två utgångar till rymlig balkong i trevligt västerläge. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning genom trevlig köksbänk/hylla mot påkostat kök från SieMatic. Köket är i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay stenbänkskiva och stänkskydd. Bostaden disponeras med tre bra sovrum. Sovrum 1 har även inbyggd garderob i enhetlig färg med väggen. Två WC och Duschrum, ett rymligare med tvätt och torkmaskin samt ett i anslutning till den rymliga hallen. Hallen ryms med garderobsvägg, skrivhörna och/eller utrymme för barnvagnen. Bostaden har genomgående vitpigmenterade ekgolv i enstavsparkett, i hallen finns varmgråa klinkers med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående en ljus gråbeige ton vilket ger en ombonad karaktär. Ett hem i hög internationell toppklass! Ett boende i Svea Symfoni innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens exklusiva lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum bland annat. Som boende i Svea Symfoni kan man även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Melodislingan 46, Östermalm, Stockholms kommun

Melodislingan 46

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 995 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 0/6
4 602 kr/mån
87 802 kr/m²

Optimalt planerad och stilren tvårummare på populära, snabbväxande och trevliga Melodislingan. Här bor du naturnära, familjevänligt och attraktivt med förskola, bra kommunikationer och vackra grönområden alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

 • Hiss
Grevgatan 20, Östermalm, Stockholms kommun
Grevgatan 20, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 20, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 20

Övrigt
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
14 000 000 kr
119 m²
5 rum
11 620 kr/mån

Nu ges möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverade och attraktivt belägna bostadsrättslokal. Belägen i vacker sekelskiftesfastighet anno 1884. Föreningen innehar en vacker innergård (Se bild). Interiört har lokalen smakfullt renoverats och ytan väl planerats. Alla kontor samt även lounge/kök har Ac där temperaturen kan regleras separat för varje rum. Konferensrummet har justerbar frånluftsventilation som kan regleras i flera steg med en timer på 2H. Man har även installerat trädlös internetförstärkning samt fast internetkoppling med kabel till alla tänkta arbetsstationer. Till lokalen disponeras även ett förråd (Se bild). KAN FÖRVÄRVAS AV JURIDISK PERSON! Bostadsrättsföreningen är mycket lågt belånad med god ekonomi. I månadsavgiften ingår på lokalen hänförlig fastighetsskatt. Visningar sker enskilt, kontakta mäklare för tidsbokning!

 • Premium
Furusundsgatan 9 Acceptpris, null, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:00

Furusundsgatan 9 Acceptpris

Lägenhet
Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
2 995 000 kr
31 m²
2 rum
vån -0,5/8
1 786 kr/mån
96 613 kr/m²

Välkommen till charmiga Furusundsgatan i hjärtat av Gärdet. Denna underbara funkislägenhet på 31 kvm erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiskt utnyttjande av utrymme. Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjlighet och med ett helkaklat badrum. Det stilrena köket är utrustat med högkvalitativa apparater, köksbänken av kompositmaterial ger en perfekt plats för matlagning och underhållande. Planlösningen skapar en känsla av rymd, medan de stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus som lyfter upp varje hörn av rummet. Sovrummet/TV-rummet är en fridfull oas där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. De smarta förvaringslösningarna gör att du kan hålla ordning och reda utan att offra på utrymmet. Lägenheten ligger i en populär del av staden med närhet till grönområden, butiker och bekvämligheter. Med utmärkta kommunikationsförbindelser i närheten är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som Stockholm har att erbjuda.

 • Plus
 • Hiss
Nybrogatan 75 C, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 75 C

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
4 750 000 kr
36 m²
2 rum
1 617 kr/mån
131 944 kr/m²

Här möter sekelskiftescharm nyrenoverat på ett mycket stilsäkert vis. Otroligt välplanerad och inredd med exklusiva materialval och smakfull färgsättning som harmoniserar med byggnadens vackra originaldetaljer. Attraktivt belägen mellan två innergårdar, på lugn del av Nybrogatan i mycket populär skuldfri förening. Föreningen är mycket stabil med mycket god ekonomi och har trevliga gemensamma utrymmen såsom spa, vinkällare och orangeri. Runt hörnet finns goda kommunikationer, t-bana Stadion (uppgång Nybrogatan) och flertalet busslinjer på Karlavägen. I närheten finns Humlegården samt Östermalmstorg och Karlaplan med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Varmt välkommen!

 • Hiss
Linnégatan 20, Östermalm, Stockholms kommun

Linnégatan 20

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
7 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 0,5/7
3 420 kr/mån
114 214 kr/m²

Mycket attraktivt läge med direkt närhet till Östermalms bästa kvarterskrogar, saluhall och rekreationsområden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppen spis. Rogivande sovrum med rymliga garderober och förvaring. Egen utgång till föreningens innergård. Välskött förening med mycket god ekonomi i stambytt fastighet.

 • Uteplats
 • Hiss
Ruddammsbacken 28 , Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun

Ruddammsbacken 28

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
5 095 000 kr
61 m²
3 rum
vån 4/5
3 816 kr/mån
83 525 kr/m²

Varmt välkommen till det här unika boendet mitt emellan Östermalm och Vasastan med närhet till stans bästa restauranger samt grönområden producerad av Oscar Properties. Genomgående stilrena och kvalitativa materialval med skräddarsydd design. De stora vackra fönstren och glasdörrar ger ett rikligt ljusinsläpp och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor, balkong nås från köket. Hela lägenheten är i fint skick med stilrent grått kök från Kvänum. Lägenheten har en ytterst funktionell planlösning med två sovrum. Badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Högt i tak vilket förstärker den rymliga känslan. Brf Biografen består av 77 lägenheter. Föreningen har bl.a. en egen biograf, ett gym samt cyklar som de tillhandahåller föreningens medlemmar.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17