Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

Mäklare

Erik Dahlbergsgatan 29, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:45

Erik Dahlbergsgatan 29

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

3 495 000 kr

33 m²

2 rum

1 832 kr/mån

105 909 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimala 2a i den omåttligt populära BRF Mässen! Belägen mot lugn och lummig gård med närhet till allt från dagligvaruhandel till kommunikation och stadspuls. Med stora fönsterpartier och tidsenlig takhöjd ges ett fantastiskt ljusinsläpp. De 33 kvadratmeterna erbjuder allt som kan önskas. Här finns kök utrustat med bland annat diskmaskin, rogivande sovrum med smidig skjutdörr, ett stort och lättmöblerat vardagsrum, bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och en magisk balkong med sol från lunch till middag.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Grevgatan 49, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:15

Grevgatan 49, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

3 795 000 kr

33 m²

1 rum

1 996 kr/mån

115 000 kr/m²

Ett högt och attraktivt läge med solig balkong. En yteffektiv och öppen bostad med vackert ljusinsläpp och bra planlösning! I denna bostad välkomnas vi av en inbjudande och funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Därutöver finns ett stort och socialt allrum med sovalkov, vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, burspråk och utgång mot balkong samt ett badrum med toalett, handfat, kommod och förvaringsskåp. Via vardagsrummet når du en ljus och underbar balkong med eftermiddagssol. Detta utrymme blir som ett extra rum som ger dig som boende ännu högre livskvalitet. Stabil förening med god ekonomi. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Karlaplan ligger ett stenkast från lägenheten och en kort promenad bort finns även Östermalmstorg. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, strandpromenad, vackra grönområden, butiker och skolor. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brahegatan 19, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Brahegatan 19

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 195 000 kr

35 m²

1 rum

1 375 kr/mån

119 857 kr/m²

Bostaden ligger i en vacker 1800-tals fastighet och vetter mot lugn innergård. Här bor man med ett mycket attraktivt läge och har närhet till såväl Östermalmstorg, Stureplan, Humlegården och Djurgården. Interiört finner vi en rymlig hall med generösa förvaringsutrymmen, ett stilrent badrum och välutrustat kök. Vardagsrummet ger gott om plats för såväl soffgrupp som säng. Härifrån når vi ut till uteplatsen som upplåtits till bostaden. Del av skuldfri förening där man relinade stammarna 2022. För medlemmarna finns att tillgå en bastu, tvättstuga och cykelförråd! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Skeppargatan 79, 3 tr., Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Skeppargatan 79, 3 tr., Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 79, 3 tr., Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 79, 3 tr.

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

3 295 000 kr

29 m²

2 rum

1 590 kr/mån

113 621 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt charmig "mini-tvåa" med optimal planlösning. Lägenheten har en öppen planlösning med kök som delas av mot vardagsrum genom köksö, rymligt sovrum med praktisk förvaring under säng samt vardagsrum med plats för soffgrupp och god förvaring. De stora fönsterpartierna bjuder på ett härligt ljusinsläpp och vacker utsikt. Genomgående vackra golv och goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet är perfekt som första boende men passar även för 2 personer. Lägenheten är högt belägen och ligger mot en av föreningens gårdar. Del av Brf Mässen som är en stor och stabil förening med många gemensamma faciliteter såsom gårdar, hobbyrum, cykelrum, grovsoprum, tvättstugor, boulebana och pingisrum. Belägen i ett lugnt område med närhet till fyra matbutiker samt goda kommunikationer i form av både buss och tunnelbana. Fältöversten med sitt generösa utbud av butiker, caféer och restauranger ligger bara ett stenkast bort. Området har den härliga kombinationen att ha närheten till bl.a. KTH, Stureplan och city men ändå ha Djurgårdens, Gärdets, Tessinparkens och Lill-Jansskogens natur runt knuten. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Starrängsringen 12, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Starrängsringen 12

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

6 495 000 kr

71 m²

2.5 rum

2 460 kr/mån

91 479 kr/m²

- Skuldfri förening som sänkt avgiften med 10% januari 2023 - Ljus och modern lägenhet om 2,5 rum och kök, med fin och stor balkong och familjevänligt, naturnära och attraktivt läge i populära, trivsamma och idylliska kvarter. Här bor du alldeles intill bra kommunikationer, lekparker, trevliga promenadstråk och vackra grönområden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Furusundsgatan 9, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 9

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

3 000 000 kr

29 m²

1.5 rum

1 526 kr/mån

103 448 kr/m²

Optimalt planerad lägenhet där man direkt när man kliver in möts av det härliga ljusinsläppet och den trevliga utsikten ifrån vardagsrummets stora fönsterparti. Lägenheten har interiört en praktisk hall som leder in till vardagsrummet som har en vacker fiskbensmönstrad parkett samt generöst med utrymme för såväl soffgrupp som matplats invid fönstret. Sovalkoven rymmer en 140 cm bred säng samt har en praktisk garderobsvägg. Kokvrån har ett eget fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ifrån vardagsrummet når man även den trevligt belägna balkongen med eftermiddagssol. Lägenhetens badrum är utrustat med tvättmaskin! Brf YK huset är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 60 lägenheter samt tre lokaler med hyresrätt. Brf Y.K.-Huset förvärvade fastigheten 1995. Kabel-TV via ComHem samt bredband via fiber (Stockholm stadsnät). Ekonomin är god och man har en låg belåningsgrad. Gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja är cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga med stort torkrum. Det finns även ett källsorteringsrum. Det finns två personhissar samt en mathiss i huset. Huset är lättillgängligt då man kommer in utan trappa, samt har en automatisk dörröppnare. Uppe på taket finner man en piskbalkong som kan nyttjas av föreningens medlemmar. På baksidan finns gräsmatta med lekstuga och rutschkana för barnen samt utemöbler. Placerad mitt i härliga nationalstadsparken men med promenadavstånd till city samt Södra och Norra Djurgården med universitetet och KTH. Här finns mycket bra kommunikationer, en bit upp på gatan ligger Gärdets tunnelbanestation och 1:ans, 4:ans och 54:ans busslinjer ligger i nära anslutning. På andra sidan Värtavägen ligger hela Gärdesfältet var man på vintern ge sig ut på sportfältets preparerade spår. I mycket nära anslutning ligger även ICA Gärdet. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Melodislingan 30, Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Melodislingan 30

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

5 495 000 kr

49 m²

2 rum

4 469 kr/mån

112 143 kr/m²

Välkommen in i denna attraktiva och stilrena bostad med högt läge och fri sikt utöver hustaken. I samma hus och hiss finns den oslagbara Loungen med alla dess möjligheter. Bostaden disponeras med en bra balkong i öster mot den lugna Löjtnantsgatan som är en mindre återvändsgata. Lägenheten har ett högt och fritt läge utan direkt insyn. Stort socialt vardagsrum i öppen planlösning mot påkostat kök från SieMatic och vitvaror från Miele. Rymligt sovrum med inbyggda garderober. Stilrent badrum med dusch och tvätt/torkmaskin. Ett hem i hög internationell toppklass! Ett boende i Svea Symfoni innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens exklusiva lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum bland annat. Som boende i Svea Symfoni kan man även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Läget vid Valhallavägen och Stadion är unikt. Direkt närhet till stadens puls och grönskan vid Lill-Jansskogen. Stadions tunnelbanestation har sin uppgång vid trapporna upp till grannhusen. Området trafikeras även av flera busslinjer och föredrar du cykel finns det många cykelbanor där du snabbt, tryggt och bekvämt tar dig dit du vill. Kort sagt, här är det enkelt att leva och må bra, varje dag, året om.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Smedsbacksgatan 3B

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 750 000 kr

55 m²

3 rum

3 211 kr/mån

86 364 kr/m²

Ljus och väldisponerad hörnlägenhet i klassisk funkisstil om tre rum och kök där du njuter året runt. Vacker öppen spis för höst- och vinterkvällarna och en stor och lummig balkong för våren och sommaren. Med ett attraktivt och ostört läge i trivsamma kvarter bor du alldeles intill tunnelbanan och en välsorterad matbutik i huset bredvid. Restauranger, vackra grönområden och trevliga promenadstråk finns bara några minuters promenad bort. Föreningen är skuldfri och har en stabil kassa vilket ger en stor trygghet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sibyllegatan 51, Östermalm, Stockholms kommun

Sibyllegatan 51

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

5 495 000 kr

42 m²

1.5 rum

1 944 kr/mån

130 833 kr/m²

Fem trappor upp i huset på Sibyllegatan 51 hittar du denna ljusa och charmiga bostad från funkiseran. Lägenheten är i fint skick och bjuder på klassiska originaldetaljer i kombination med moderna inslag, vilket bidrar till att skapa ett mycket trivsamt hem.   På Östermalm bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Östermalmstorg ligger ett stenkast från lägenheten och en kort promenad bort hittar du även Humlegården. I området finns dessutom bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, vackra grönområden, restauranger och matbutik. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Wittstocksgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun
Wittstocksgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Wittstocksgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Wittstocksgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

8 495 000 kr

58 m²

2 rum

3 456 kr/mån

146 466 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Centralt och mycket attraktivt läge på klassiska Östermalm. Bostaden och dess rymliga balkong vetter direkt mot Gustav Adolfsparken och erbjuder en härlig utsikt samt sol ifrån morgon till eftermiddag. Läget är endast två kvarter från Karlaplan. Interiört har bostaden totalrenoverats med måttbeställd och snickeribyggt kök från svenska Kungsängen med högkvalitativa materialval och exklusiva maskiner från Siemens och Gaggenau. Köket har matplats i ljust burspråk med utsikt över parken. Hela köket är byggt i solid ek med ek beklädd och integrerad tvättmaskin och diskmaskin. Utöver den extra breda ekbeklädda frys/kyl skåpet med integrerad vatten och ismaskin, finns även ett helt magnifikt och inbyggt Gaggenau vinskåp som rymmer 120 vinflaskor med tre separata lyxiga glasdörrar samt fukt/temperaturzoner. Bra hall med plats för av avhängning. Ytterdörren bytt 2020 till en klass 4 säkerhetsdörr. Det finns goda förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare. Trevligt sovrum som ligger i anslutning till kaklat badrum med, golvvärme, dusch och plats för tvättmaskin. Även sovrummet har utsikt över den fina parken och längst med sovrummet långsida finns en djup och måttbeställd Elfa garderobsvägg med spegel och trä skjutdörrar. Garderobssystem har sänkt tak med inbyggda spottar och hantverksmässigt integrerat dimbar ljusslinga i takstuckaturen. Inredningen har exklusivt träbeklädda utdragbara lådor och byxhängare frän vänster höger ca 4.5 m, skoställ från golv till tak och lång klädstång från vägg till vägg. Fiber Datanät indraget i lägenhet av hög standard. Stort förråd i källare, tvättstuga och cykelrum. Välskött, stambytt fastighet med god ekonomi. Vid köp av lägenheten ingår möbler inklusive projektor, projektorduk, 7.2 surroundförstärkare, 5.1 surroundhögtalare system, 75-tum full HD TV, TV-väggfäste i sovrum, 1GB Fiber-bredbandsmodem och Switch. Lägenheten är totalrenoverad och varje liten detalj är noggrant genomtänkt. Det mesta är specialbeställt och måttbeställt, inga synliga kablar då allt är infräst i väggar och tak. Klassiskt men ändå modernt med ett mycket exklusivt kök. Bostaden passar perfekt för såväl en ensamstående som ett par. Föreningen sköts väl och de är ett lugnt hus med ordning och reda. Ifrån bostaden är det ca 40 meter till busshållplats och det är nära till Gärdet, Karlaplan så väl som till Djurgården. På ca 4 min promenadväg når man Karlaplans T-bana och till köpcentrumet ”Fältöversten” som har allt man kan tänkas behöva. Man har även nära till Vallhallavägen som är en snabb raksträcka ut/in från/till stan. Golv, tak, väggar & el Genomgående i hela lägenheten inkl. garderob och klädkammare, entré, kök och vardagsrum är det 14m.m. tjocka oljade ek-plankor i nivåhöjd pålagt efter att golvet i alla rum flyt spacklats till samma nivå. Ingen tröskel finns i lägenheten med undantag in till badrummet som har integrerat golvvärme. Genomgående höga Allmoge golvsocklar med stuckatur på väggen en 30 cm ovanför. Samtliga dörrar har extra breda och handmålade dörrspeglar. Ca 270 cm högt i tak i samtliga rum med takstuckatur och takbelysnings stuckatur. Samtliga tapeter är borttagna och väggarna har målad puts vägg i kaffe-latte färg. I lägenheten är det ca 100 meter draget CAT 5 nätverks kabel med fasta nätverks uttag i matsal, vardagsrum, arbetsdel i vardagsrum, tv-hörna samt i sovrum och i klädkammare (där man lämpligtvis kan ha sin home-server utan att ljud från dator-fläktar stör). 7.1 surround högtalarsystem och 12 m HDMI kabel mellan inbyggd takprojektor i det nedsänkta kökstaket fram till 75 tums platta väggmonterade TV, recievers och integrerad takprojektor är också det infräst i väggar så att inga kablar ska synas. Elen i lägenheten är omdragen. Proppskåpet är utbytt mot ett extra brett mer kraftfullt för unika anslutningar för köksugn, kyl-frys etc Under och i det flytspacklade golvet går det el till ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Melodislingan 52

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 500 000 kr

49 m²

2 rum

4 613 kr/mån

91 837 kr/m²

Välkommen till denna mycket väldisponerad 2:a med mycket hög standard. Genomgående i hela bostaden ligger ett vackert enstavsparkett förutom i hallen där det ligger en klinker med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående varm ton vilket ger en ombonad karaktär. Köket från SieMatic är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys och diskmaskin, fläkt från Pandora. Badrum med dusch och kombinerad TM/TT från Miele. I bostaden finns vattenburen golvvärme. CONCIERGE SERVICE/LOUNGE - GARAGE I HUSET - RYMLIG HISS! VÄLPLANERAD BOSTAD -GYM Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens exklusiva lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum bland annat. Som boende i Svea Serenad kan man även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Läget vid Valhallavägen och Stadion är unikt. Direkt närhet till stadens puls och grönskan vid Lill-Jansskogen. Bra kommunikationer vid hus 1 - Stadions tunnelbanestation samt bra bussförbindelser. Arkitekten Brunnberg & Forshed har ritat moderna byggnader med klassiska influenser. Projektet präglas av exklusiva och moderna materialval samt bra ljusinsläpp. Mycket information om projektet går även att hitta på www.sveaserenad.se

 • Premium
 • Hiss
Melodislingan 42 , Östermalm, Stockholms kommun

Melodislingan 42

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

3 995 000 kr

32 m²

1 rum

3 615 kr/mån

124 844 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS *** Snabbt tillträde möjligt! (Privatvisningar hålls löpande, kontakta mäklare för mer info) Välkommen till denna lyxiga etta med mycket hög standard! Genomgående vackert enstavsparkett förutom i hallen där det ligger en klinker med kalkstenskaraktär. Lättmöblerat och rymligt rum med härlig känsla. Välutrustat kök från SieMatic med vitvaror från Miele, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys och diskmaskin, fläkt från Pandora. Den franska balkongen ger härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Rymligt och påkostat badrum med dusch och kombinerad TM/TT från Miele.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 12