Mäklare Richard Petersson

Richard Petersson

Om mig

Med flera års erfarenheter och hundratals positiva referenser i ryggen ifrån försäljningar enbart på Östermalm/Gärdet, har jag jobbat målinriktat för att blir en av marknadens bästa och mest rekommenderade fastighetsmäklare. Att fokuserat ha förmedlat bostäder på Östermalm/Gärdet har gjort mig till en lokal expert. Via högt engagemang och erfarenhet vill jag ge mina kunder de bästa förutsättningarna för ett lyckat köp eller försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 39, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 39

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
5 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2
4 704 kr/mån
82 734 kr/m²

Välkomna till den ljusa och rymliga bostad på gärdet med stora sociala ytor! Bostaden har ett väl tilltaget kök/vardagsrum med öppen planlösning vilket ger gott om utrymme för att möblera med såväl större matbord som soffgrupp. De stora fönsterpartierna längs hela lägenhetens långsida ger en såväl trevlig utsikt som ljus atmosfär. Det påkostade HTH köket har smakfulla materialval och generös maskinell utrustning samt en vit corianbänkskiva. Sovrummet är rymligt och ger gott om plats för dubbelsäng som förvaring i garderob. För den som önskar kan lägenheten med lätthet göras om till en 3:a - likt vad flera andra i huset gjort. Se alternativ planskiss. Livsstilsboende med ett välutrustat gym i föreningen samt en mysig restaurang. I huset finns även tvättstuga, garage och källarförråd. Välskött förening med intäkter från tre lokaler och garage. Många trivs väldigt bra i området som har såväl trivsamma grönområden, lekparker, utegym, volleybollplaner, utebad och skidspår på vintern. Strax utanför porten finns goda busskommunikationer och i huset finns garage.

  • Hiss
Valhallavägen 65, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun

Valhallavägen 65

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
4 175 000 kr
35 + 14 m²
2 rum
vån 6/6
2 568 kr/mån
119 286 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna, karaktärsfulla, välplanerade och stilrena vindsvåning med en spektakulär utsikt. Här bor man högst upp i huset, med hiss till våningsplanet ifrån entrén. En AC finns installerad vilken snabbt och effektivt ger möjlighet till att kyla ner bostaden till en behaglig temperatur under de varmare sommarmånaderna, på vintern kan den även nyttjas som värmekälla. I huset finns det mycket populära bageriet Bullar och Bröd just utanför porten, där de boende har rabatt. Läget erbjuder den perfekta kombinationen av närheten till såväl Östermalms som Vasastans kvarter som Lill-jansskogens, Hagaparken och Vanadislundens grönskande miljöer. I föreningen finns såväl bastu som tvättstuga, cykelförråd och en fin innergård utrustad med grill och utemöbler. I månadsavgiften ingår bredband! Här har man tillgång till mycket goda kommunikationer med såväl busslinjer, tunnelbanan och Roslagsbanan ett stenkast ifrån bostaden.

  • Hiss

Visar alla 2