Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Eleftherios Leffe Pavlidis

Eleftherios Leffe Pavlidis

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birger Jarlsgatan 53, Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 53

Lägenhet
Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
Pris saknas
111,5 m²
4 rum
vån 3/7
5 875 kr/mån

Välkommen till denna sociala trea på pulserande, klassiska och trivsamma Birger Jarlsgatan nära till centrum men också lugnet i Humlegården! Lägenheten kan för den som så önskar göras om till en trevligt planerad 4 r.o.k. Detta boende är så gott som nyproducerat och erbjuder vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Här har man ett centralt, vackert och attraktivt läge med närhet till bra kommunikationer och vackra grönområden.

  • Balkong
  • Hiss
Furusundsgatan 7, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 7

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
3 095 000 kr
39 m²
2 rum
3 069 kr/mån
79 359 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa som erbjuder ett ostört läge och ett hem fyllt av karaktär! Här möts du av ljusinsläpp från två väderstreck som skapar en ljus och luftig atmosfär. Denna bostad har bevarat tidstypiska funkisdetaljer som ger en unik och stilfull känsla.

  • Hiss
Furusundsgatan 9 , Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 9

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
Pris saknas
31 m²
2 rum
vån -0,5/8
1 786 kr/mån

Välkommen till charmiga Furusundsgatan i hjärtat av Gärdet. Denna underbara funkislägenhet på 31 kvm erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiskt utnyttjande av utrymme. Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjlighet och med ett helkaklat badrum. Det stilrena köket är utrustat med högkvalitativa apparater, köksbänken av kompositmaterial ger en perfekt plats för matlagning och underhållande. Planlösningen skapar en känsla av rymd, medan de stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus som lyfter upp varje hörn av rummet. Sovrummet/TV-rummet är en fridfull oas där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. De smarta förvaringslösningarna gör att du kan hålla ordning och reda utan att offra på utrymmet. Lägenheten ligger i en populär del av staden med närhet till grönområden, butiker och bekvämligheter. Med utmärkta kommunikationsförbindelser i närheten är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som Stockholm har att erbjuda.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3