Skyttevägen 18B

Saltsjöbaden - Solsidan, Nacka Karta & restider

2 950 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna trivsamma lägenhet i Solsidans idyll. Lägenheten har härliga umgängesytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stora insynsskyddade sovrum avskiljda från varandra med grönskande natur utanför. Trevligt kök med plats för naturlig matbord intill. Luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till lägenhetens balkong. Balkongen ligger i söderläge med sol hela dagen. Här ifrån har du utsikt över föreningens innergård. Lägenheten ligger nära kommunikationer och har förskolor, skolor och natur i närheten.

Mycket välmående föreningen som sänkt avgifterna de senaste åren och har bra koll på framtida underhållskostnader. Läs mer ingående under föreningsfliken.

Välkommen till vackra och populära Solsidan som är en del av Saltsjöbaden. Lägenheten som är belägen på Skyttevägen 18 B ligger en kort promenad från Solsidans station som också är Saltsjöbanans ändstation. Från Henriksdal tar det 26 minuter med tåget, sl.se. När du kliver av tåget möts du av den anrika gamla stationsbyggnaden från 1913 som nyligen öppnat dörrarna för en genuin kvarterskrog, restaurang Solsidan. Det vackra området karakteriseras av en blandad bebyggelse av charmiga villor från seklets början till nyproducerade hus och bostadsrätter.

Det finns gott om rekreation i närområdet. Runt husknuten slingrar sig Ravinvägen ner till Erstavikens glittrande vatten och där tar Erstaviks naturreservat med mysiga skogar och badstränder vid. Kort promenad åt andra håller når du det barnvänliga Violbadet i Vårgärdssjön. Friluftsalternativen är många på sommaren med gott om motionsspår, segling för vuxna och barn via KSSS, golfbana med en 9-hål och en 18-hålsbana, tennisbanor ute och inne samt en idrottsplats med fotbollsplan och simhall. På vintern har du tillgång till en slalombacke som ligger några minuter bort och du kan ofta njuta av fin skridskoåkning på Baggensfjärden eller på en av alla sjöar som är i närheten, På golfbanan vintertid har det anlagts ett konstsnöspår som öppnar så fort vädret tillåter, http://www.saltisskidor.se/.

Saltsjöbaden är en oas som från början byggdes som en kurort för stockholmarna av familjen Wallenberg. Idag är det en välkänd förort som byggt ut till ett eget litet samhälle med tillgång till det mesta i form av service i Saltsjöbadens centrum. Där finns bland annat två livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, järnaffär, en blomsterhandel och två restauranger. Samhället andas skärgård och båtlivet var man än är i Saltsjöbaden. Det är början av skärgården och du tar dig lätt vidare ut med båt.

Som boende på Skyttevägen 18 B erbjuds ett modernt boende mellan storstad och skärgård!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 131 kr/mån
Pris/m²
38 816 kr/m²
Driftkostnad
7 704 kr/år
Byggår
1954
Räkna på boendet
Förening
BRF Vaxskivlingen 2
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skyttevägen 18B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 950 000 kr
Avgift/månad
3 131 kr/mån
Driftkostnad
7 704 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Vaxskivlingen 2

Antal lägenheter
40
Registreringsår
1981
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 097
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips