Hamrafjällsvägen, lgh C 12

Tänndalen, Härjedalen Karta & restider

950 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Lättskött och bekvämt boende om 42 kvm i Brf Hamrafjället, Tänndalen. Ett fritidsboende med det perfekta läget för skidåkning vintertid, men även för sommaraktiviteter som mountainbike, fjällvandring och fiske.

Gångbron över vackra Tännån, sammanlänkar Rosa byn med liftanläggningen och medför endast några minuters promenad med skidorna på axeln till Hamraliftarna för njutbar skidåkning i hela Tänndalenområdet. Avsluta enkelt på Ski Lodge med god mat och trevlig after-ski efter en skön dag i backen. Ännu närmare finns Nordic Ski spårsystemet med 30 mil preparerade längdspår och skoterled som passerar här längs vattendraget.

Den möblerade lägenheten om 42 kvm boarea, inrymmer hall, kök och allrum i öppen planlösning och utsikt över skidbackarna. Två sovrum, varav ett med våningssäng och ett med dubbelsäng skapar här ett komfortabelt boende för fyra till fem personer. Badrum och egen bastu att värma sig i. Till lägenheten finns ett förråd om ca 1 kvm i servicehuset och parkeringsplats med motorvärmaruttag strax nedanför entrén i suterrängplan.

Önskar du hyra ut ditt boende när du själv inte använder det, görs det enkelt och smidigt genom Hamrafjället Lift AB som har hand om uthyrning med fullservice kring detta.
Bostadsrättsföreningen Brf Hamrafjället äger och förvaltar fastigheten Funäsdalen 16:10 och består av totalt 74 lägenheter. Föreningen har god ekonomi och fastigheten belastas inte av några lån. Inom föreningen finns ett gemensamt servicehus med vallabod, tvättstuga, ytterligare dusch och bastu samt kök och samlingslokal.

I anslutning till skidbackarna finns förutom bra skidåkning, Hamra Närköp med livsmedel och delikatesser. Uthyrning och sportbutik med årets modeller samt god mat på flera restauranger och café.

Snösäkra Tänndalen är ett expansivt område och en "pärla" i Funäsfjällen som passar för hela familjen. Inför vintersäsongen byggdes en ny expresslift upp till toppen av Headstråket. Ett nytt barnområde har utvecklats och snökanonsystemet är utbyggt. Välkommen till Tänndalen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
42 m²
Biarea
1 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
1 313 kr/mån
Pris/m²
22 619 kr/m²
Driftkostnad
12 010 kr/år
Byggår
1989
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hamrafjällsvägen, lgh C 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
950 000 kr
Avgift/månad
1 313 kr/mån
Driftkostnad
12 010 kr/år

Statistik

2 090
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips