Södrabogränd 1

Välludden, Växjö Se på karta

2 050 000 kr

2 350 000 kr -13%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83,6 m²
Byggår
1996
Förening
BRF Södrabogränd 1
Om föreningen
Avgift
4 924 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
24 522 kr/m²

Unikt tillfälle att flytta in i en välplanerad 3:a högst upp i huset på Södrabogränd. Här bor du vackert beläget i en bostad med fantastiskt ljusinsläpp och underbar balkong med högt och fritt läge. Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd samtidigt som närmiljön är grönskande och rogivande. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, internet och parkeringsplats. Hiss finns!

Planlösning fördelas över ca 83,6 kvm och bjuder på fina umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum och ett trivsamt kök med tillhörande matplats. Vidare finns här två stora sovrum som båda är av storleken att det rymmer dubbelsäng, ett badrum utrustat med badkar samt en rejäl klädkammare. Hela lägenheten går i ljusa och harmoniska färgtoner. Fönster i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Högst upp i huset bor du också insynsskyddat och med en härlig känsla av att "bo uppe bland träden".

Vid Wälludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym.

Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö