Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun

Stig klockares väg 43

Lägenhet
Öjaby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/1
2 843 kr/mån
31 250 kr/m²

Huskänsla med soldäck och trädgård i västerläge samt ytterligare en fin uteplats i österläge. Nyckelfärdigt boende för dig som föredrar att inte behöva renovera det första man gör vid inflytt. Bostaden erbjuder ett modernt och fullutrustat kök renoverat år 2022, ett generöst badrum samt ett väl tilltaget sovrum. I avgiften ingår kallvatten, internet via fiber samt ett grundutbud av Tv-kanaler. Lugnt och trivsamt område med bilfria innergårdar. Välskötta gemensamma ytor och gemensam tvättstuga finns att tillgå för föreningens boende. Närhet till Helgasjön och täta bussförbindelser till centrum. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Uteplats
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3N

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 281 kr/mån
28 667 kr/m²

Med ett oslagbart läge endast ett stenkast ifrån sjön Trummen finns den här moderna och välplanerade 3:a! Inglasad balkong i söderläge och härligt läge högst upp i huset på 5:e våningen! Bostaden fördelas över ca 75 kvm och bjuder på genomgående hög standard och påkostad interiör. Den sociala planlösningen erbjuder fina umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning. Modernt och fullutrustat kök från HTH med bland annat rostfria vitvaror från Bosch och bänkskiva i komposit-sten. Lyxigt, helkaklat badrum med en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum. Den inglasade balkongen i söderläge blir också ett extra rum stora delar av året. Till bostaden hör ett förråd. I avgiften ingår värme. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med bar och loungedel samt övernattningslägenhet att hyra. I området finns en nyanlagd badplats och trevlig park och en stor och fin lekplats. I närområdet finns gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor för både promenader och cykling och bra bussförbindelser. Närhet till Växjösjö och Linnéuniversitet Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Sjöbågen 6A, Välle Broar, Växjö kommun
 • Sön 3 mar kl 10:30
Sjöbågen 6A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 6A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 6A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/7
3 659 kr/mån
32 177 kr/m²

Kommande Försäljning / Försprång! Med ett underbart läge med slående utsikt över Trummen finns nu tillfälle att förvärva denna välplanerade tvåa på Sjöbågen 6A! ! Boendekvalité med utöver det vanliga med inglasad balkong med sjöutsikt och stora härliga sällskapsytor! Genomgående hög standard och ljusa, harmoniska ytskikt. Fint läge mellan sjöarna och närhet till både universitetet och önskvärd vardagsservice. Centrum nås snabbt via cykel eller buss. Planlösningen om sina 62 kvm har ett välplanerat och fullutrustat kök i direkt anslutning till vardagsrumsdelen med plats får både soffa och matbordsmöblemang. Från vardagsrummet nås den härliga, delvis inglasade balkongen som blir som ett extrarum under de varma sommarmånaderna. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med en skjutdörrsgarderob för klädförvaring samt ett lyxigt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. Vattenburen golvvärme i hela bostaden! Föreningens medlemmar har tillgång till en välutrustad samlingslokal med köksdel, gott om sittplatser och utsikt genom glaspartier över sjön. I anslutning till lokalen finns även en bastu. Gästlägenhet finns att hyra. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information & visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Fyllerydsvägen 12F, Sandsbro, Växjö kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Lilla Fyllerydsvägen 12F, Sandsbro, Växjö kommun, bild 2
Lilla Fyllerydsvägen 12F, Sandsbro, Växjö kommun, bild 3

Lilla Fyllerydsvägen 12F

Radhus
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 095 000 kr
169 m²
5 rum
6 400 kr/mån
18 314 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva ett optimalt planerat bostadsrättsradhus i hela tre plan och med härliga uteplatser på Lilla Fyllerydsvägen 12F. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med fina bekvämligheter samtidigt som det är smidigt att ta sig ut på de större vägarna. För den golfintresserade är detta ett riktigt guldläge då Glasrikets golfbana återfinns endast en kort promenad bort. Bostaden fördelas över ca 169 kvm och erbjuder en öppen planlösning med ett välutrustat kök och ett trivsamt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen med trätrall och markis. På entréplanet har man även ett helkaklat badrum samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På plan två återfinns den med privata sfären med tre tilltagna sovrum, två förråd/klädkammare samt ett stort helkaklat badrum med både badkar och dusch. Tar man ytterligare en trappa upp har man ett öppet allrum på ca 40 kvm att använda och inreda efter behov. Gott om fönster för ljusinsläpp och rummet passar perfekt som tonårsrum. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval i kombination med ett härligt ljusinsläpp och funktionella lösningar. Utomhus har man härliga uteplatser både på bostadens framsida och baksida. Hörnläget gör att man även har trädgårdstäppa vid sidan om bostaden. I anslutning till uteplatsen på baksidan ligger även ett praktisk förråd. I omtyckta Sandsbro bor man lugnt och trivsamt med fina naturomgivningar. Närhet till både Toftasjön, Fyllerydsskogen och Glasrikets golfbana. I närområdet finns både förskola och grundskola. Vid närliggande Norremark finns all önskvärd vardagsservice med mataffärer, gym, Padelscenter och butiker. Goda bussförbindelser in till centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information och visning!

 • Premium
 • Uteplats
Blåklockevägen 7, Teleborg, Växjö kommun

Blåklockevägen 7

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
138 m²
5 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla om ca 138 kvm på Teleborg! Här bor du på ett skyddat läge med närhet till både skola och förskola. Nytt tak och garagetak! Renoverat kök, separat tvättstuga, två badrum samt fjärrvärme och fiber. Huset erbjuder fina umgängesytor och på entréplan finns ett stort allrum med plats för både matbordsmöblemang och soffgrupp. Från allrummet nås även ett inglasat uterum och ett soldäck i söderläge. På entréplan finns även ett trivsamt och fullutrustat kök, en praktisk tvättstuga med separat ingång samt två sovrum. Här finns också ett lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el). På övre plan finns en möblerbar hall, ett badrum samt två stora sovrum. Trädgård i optimalt söderläge, perfekt för spring och lek. Trevlig inramning av trädgården ges av staket och häck. På Teleborg bor du med närhet till skolor, idrottsplats, sjöar- och natur samt fina förbindelser ner till Växjö centrum. I närområdet finns matbutiker, apotek, tandläkare, vårdcentral samt blomsteraffär. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat! Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

Yxhammarsvägen 7, Teleborg, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Yxhammarsvägen 7, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Yxhammarsvägen 7, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Yxhammarsvägen 7

Radhus
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 975 000 kr
175 + 9 m²
6 rum
541 m² tomt

På Norra Teleborg med närhet till såväl natur, skola, förskola, vårdcentral, matbutiker och sjöarna finns nu tillfälle att förvärva denna härliga familjevilla belägen längst ner på lugn återvändsgata. Fjärrvärme och fiber! Huset fördelas över ca 175 kvm och på entréplan finns ett stort och härligt vardagsrum med ett anslutande matrum som enkelt kan göras om till ett sovrum (sovrum enligt originalplanritningen). Vidare finns här ett trivsamt kök med tillhörande matplats samt ett renoverat badrum. Entréplan erbjuder även en gästtoalett samt två trevliga sovrum. På övre plan finns ett rymlig allrum och ett sovrum samt ett rejält förråd. Allrummet storlek gör det möjligt att dela av och skapa ytterligare rum. Utomhus möts vi av ett härlig trädgård. Vid entrésidan i soligt söderläge finns en stor grönyta perfekt för spring och lek. Här finns även en altan delvis överbyggd med tak. På baksidan finns ett inglasat uterum samt en altan. Även här finns en trevlig trädgårdsyta samt äppelträd och fruktbuskar. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat! Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Premium
Borggårdsvägen 81, Hovshaga, Växjö kommun

Borggårdsvägen 81

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 200 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
3 653 kr/mån
20 339 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trivsam tvåa på omtyckta Hovshaga! Låg månadsavgift som inkluderar värme, prel. avgift vatten, bredband och kabel-TV (grundutbud Com Hem). En garageplats hör till bostaden och ingår i månadsavgiften. Planlösningen är välplanerad och bjuder på ett trivsamt kök, ett stort vardagsrum, ett generöst badrum och ett rymligt sovrum. Genomgående ljusa och nymålade ytskikt. Vid entrésidan finns en stor uteplats med plats för flera trivsamma utemöblemang. Här kan du verkligen njuta av solen hela eftermiddagen till dess att solen går ner. I anslutning till bostadens entré har man även ett stort förråd. Området är lugnt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Vid Hovshaga centrum finner du vidare mataffär, vårdcentral förskola, skola. För den sportintresserade finns fotbollsplan, en omtyckt golfklubb och en ridklubb på cykelavstånd. Bra bussförbindelser in till centrum (1:ans buss går precis utanför). Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Uteplats
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun
 • Lör 2 mar kl 12:15
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 1

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 3/4
6 053 kr/mån
23 325 kr/m²

Välplanerad och renoverad 3:a med högt och fritt läge på Södrabogränd! Här bor du vackert beläget mellan sjöarna i en bostad med fantastiskt ljusinsläpp och underbar balkong i sydvästläge. Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd samtidigt som närmiljön är grönskande och rogivande. I avgiften ingår värme och vatten samt parkeringsplats. Hiss finns! Planlösning fördelas över ca 83,6 kvm och bjuder på fina umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum och ett trivsamt, renoverat kök med tillhörande matplats. Vidare finns här två stora sovrum och ett renoverat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Fönster i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Insynsskyddat och privat läge med känslan av att "bo uppe bland träden". Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en grillplats samt tvättstugor, det finns tvättstugor i varje hus. Vid Wälludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vretvägen 33, Araby, Växjö kommun
 • Ons 28 feb kl 16:00

Vretvägen 33

Villa
Araby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 495 000 kr
124 + 60 m²
4 rum
390 m² tomt

Trivsamt radhus i behov av renovering med härlig baksida gränsande mot skogsparti. Interiören är original med kök med matplats, rymligt vardagsrum med öppen spis samt 3-4 sovrum. Suterrängplanet erbjuder bland annat allrum och bra förvaringsmöjligheter. Inbjudande och lättskött trädgård med baksida i härligt västerläge.. Uppvärmning sker genom bergvärme (ny värmepump installerad 2023) och fiberbredband finns förberett i gatan utanför. Huset är lugnt beläget på återvändsgata och i området finns dessutom ett stort grönområde med lekplats. Här bor man med cykelavstånd till det mesta och i närheten finns förskola och skola, Grand Samarkand, Växjö Golfklubb, ridskola, badplats och närhet till Växjö centrum. Välkommen på visning!

 • Plus
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 1E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 678 kr/mån
40 380 kr/m²

Välkommen till en Riksbyggen förening som erbjuder övernattningslägenhet, takterrass och festlokal - mitt i city! Vidare erbjuds kvadratsmarta ytor som är moderna och innehar den vardagslyx man behöver - såsom ett helkaklat badrum med kombimaskin (tvättmaskin med torktumlarfunktion), ett modernt och fullutrustat kvalitetskök, vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt ett eget sovrum med plats för 180 cm säng. Till lägenheten hör också ett förråd i källarplan. Sopsortering finns även precis nedanför. Här bor du mitt i hjärtat av Växjö med närhet till matbutiker, shopping, restauranger, träning, skola, Växjösjön och vårdcentral. Precis utanför dörren ligger centralstationen där buss och tåg tar dig till Växjö universitet, Köpenhamn, Älmhult, Stockholm m.m. Du tar dig även smidigt med buss till flygplatsen och 10 min med buss till universitetsområdet. I föreningen finns garageplats, övernattningslägenhet, takterrass och festlokal att tillgå.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Säterivägen 11, Gemla, Växjö kommun
 • Tor 29 feb kl 16:00

Säterivägen 11

Villa
Gemla, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 695 000 kr
177 + 77 m²
6 rum
1 982 m² tomt

Välkommen till Säterivägen 11! Här i omtyckta Gemla erbjuds nu ett fantastiskt hus med både charm och karaktär. Huset är väl omhändertaget av nuvarande ägare, bland annat har insidan totalrenoverats på ett mycket smakfullt sätt. Här blandas moderna lösningar med gamla kakelugnarna och takhöjd. Huset värms upp med bergvärme och fiber finns installerat! Planlösningen är genomtänkt och passar de flesta familjesituationer. Entréplan har en välkomnande hall, ett mycket trevligt kök med plats för matbord, ett vardagsrum med kakelugn, helkaklat badrum med spotlights och dusch samt ett härligt allrum med ett stort ljusinsläpp. En trappa upp på övre plan finns ett större badrum med både badkar och dusch, tre bra sovrum samt ett tv-rum. Källarplan har en större gillestuga som med fördel både kan användas som sovrum som hobbyrum, helkaklad tvättstuga, pannrum och bra med förrådsutrymmen. Trädgården är mycket inbjudande för hela familjen. Här finns både stor grönyta, fruktträd och växtlighet. På tomten finns också en större sidobyggnad, flera trevliga uteplatser samt ett garage för bilen. Detta hus måste upplevas på plats - missa inte denna möjlighet! I Gemla finns allt du behöver i form av goda kommunikationer via buss och tåg, förskola och grundskola upp till årskurs 6, matvarubutik samt stora möjligheter till idrott. Gemla är ett mycket omtyckt samhälle där man bor med närhet till natur, badplats samt lekplats. Rikt föreningsliv. Välkommen på visning! //Alexander Franzén [email protected] 070-298 87 44

 • Plus
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 2

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 850 000 kr
104 m²
3 rum
vån 2/4
7 964 kr/mån
17 788 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en optimalt planerad bostadsrättslägenhet om 3 rok med direkt centrumläge på Storgatan 2! Bostaden karaktäriseras av en modern interiör med tilltagna rum och fönster i tre väderstreck. Här har man även en härlig balkong i söderläge med utsikt mot Domkyrkocentrum och Linnéparken. I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring, sophantering och förråd. Bostaden om hela 104 kvm har ett renoverat kök som erbjuder generös förvaring och goda arbetsytor, ett tilltaget vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och plats för både matsalsbord och soffmöblemang, två tilltagna sovrum att använda efter behov, en inredd klädkammare samt ett renoverat badrum med dusch- och tvättmöjlighet. Matplatsdelen i vardagsrummet kan med enkelhet göras om till ett extra rum/sovrum för familjen som är i behov av det. Här bor man med ett optimalt läge för dig som vill bo mitt i centrum med gångavstånd till stadens utbud i form av affärer, restauranger och torghandel. I närområdet återfinns vidare fina utemiljöer i form av både Linnéparken och Växjösjön. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information & visning!

 • Premium
 • Balkong
Hunna 9, Hunna, Alvesta kommun

Hunna 9

Villa
Hunna, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 500 000 kr
75 m²
3 rum
1 035 m² tomt

Välkommen till denna idylliska pärla vid Åsnens sjökant – ett vinterbonat fritidshus som bjuder in till en harmonisk tillvaro i en naturskön miljö. Detta underbara boende, som nu är tillgängligt för dig, är en sällsynt möjlighet att förvärva en plats där lugnet från sjön möter den naturliga skönheten runtomkring. Detta fritidshus erbjuder inte bara ett fantastiskt läge utan också en välplanerad layout som ger en bekväm och trivsam atmosfär. Här finner du allt du behöver för att skapa minnen och njuta av avkopplande stunder med familj och vänner. I hjärtat av huset välkomnar köket dig med sin charm och funktionalitet, perfekt för matlagning och samvaro. Det rymliga vardagsrummet, komplett med en mysig kamin, bjuder in till avslappnade stunder och värme under vinterkvällarna. Det inglasade uterummet, med sina skjutpartier i glas, erbjuder en förlängning av boendeytan och möjligheten att förlänga säsongen oavsett väderlek. Den privata bryggan ger dig direkt tillgång till sjön och öppnar upp för möjligheter till båtliv och andra vattenbaserade aktiviteter. Sammanfattningsvis, detta är inte bara ett fritidshus – det är en chans att förvärva ditt eget sjönära drömboende där vardagens stress lämnas bakom och lugnet får råda. Varmt välkommen att uppleva denna unika möjlighet!

Friskhetsvägen 14, Östra Lugnet, Växjö kommun

Friskhetsvägen 14

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 695 000 kr
111 m²
5 rum
6 293 kr/mån
24 279 kr/m²

Välkommen till Brf Solsidan och denna trivsamma bostadsrättsvilla om 111 kvm, egen carport, hela tre uteplatser, insynsskyddad trädgårdstäppa i söderläge samt köksträdgård och plantering med flertalet olika bärbuskar. Här bor du med allt som villan har att erbjuda men med bostadsrättens bekväma fördelar. Här möts vi av en öppen och inbjudande planlösning. Umgängesytor på båda våningsplanen, tre sovrum av bra storlek, dubbla badrum och ett bra arbetskök som ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Dessutom en väl tilltagen hall med förvaringsmöjligheter samt förråd under trappen. På Friskhetsvägen bor man med skog och sjö på nära håll samtidigt som centrum nås enkelt med både buss eller cykel. Närhet till förskolor och skola. Barnvänligt område med Evedals badplats ett stenkast bort. Dessutom all vardaglig samhällsservice inom räckhåll. Automatstyrda markiser/vertikalmarkiser installerats 2021. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

 • Uteplats
Drottninggatan 16, Söder, Växjö kommun
 • Lör 2 mar kl 11:30
Drottninggatan 16, Söder, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 16, Söder, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 16

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 975 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
2 677 kr/mån
38 725 kr/m²

På Drottninggatan 16 finns nu möjlighet att flytta in denna moderna 2:a med hög standard och optimalt läge på Söder. Här bor du på lugnt och rogivande läge med utsikt över Paul Bobergs park samtidigt som centrumkärnan och tågstationen finns precis intill! Cykelavstånd samt bra bussförbindelse till Linneuniversitet. Bostaden har genomgående hög standard och stilren interiör. Välplanerad planlösning om ca 51 kvm där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och bildar en härlig social samlingsplats. Här trivs man såväl när vännerna kommer på besök som sköna lata söndagar för ro och avkoppling. Modernt och fullutrustat kök från HTH med bland annat diskmaskin och rostfria vitvaror. Lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt skön golvvärme (el). Smart planerat sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. I anslutning till sovrummet finns en rejäl klädkammare med plats för massvis av kläder. Möjlighet att använda del av klädkammaren till skrivbordhörna/kontor. Rostfria vitvaror, vacker ljuslaserad parkett samt spotlights i både kök, badrum och hall. I månadsavgiften ingår värme. Fin utsikt och insynsskyddat läge på våning tre. Till lägenheten hör ett förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skiftesvägen 69, Teleborg, Växjö kommun

Skiftesvägen 69

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 529 kr/mån
20 217 kr/m²

Renoverad och väl tilltagen 2:a med uteplats och trädgårdstäppa i soligt söderläge! I avgiften ingår värme, vatten, TV, internet samt garage! Ladd-stolpe finns installerad i garaget. Naturskönt och lugnt område som erbjuder promenader längs Södra Bergundasjön och andra fina omgivningar. Bussen tar man enkelt till och från stan, med ett flertal avgångar per timme. Annan närliggande service finns vid Teleborgs centrum med bl.a. mataffärer, restauranger, skola och närhet till universitet. Bostaden fördelas över ca 69 kvm och erbjuder en genomgående hög standard och stilrena materialval. Stora, ljusa och luftiga rum. Renoverat, fullutrustat kök utrustat med plats för matbordmöblemang. Vidare finns här ett väl tilltaget vardagsrum som erbjuder flera möbleringsmöjligheter samt utgång till uteplatsen. Lyxigt, helkaklat badrum med golvvärme (el), renoverat år 2023. Här finns även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbel. Föreningens boende har tillgång till tvättstugor, övernattningslägenhet samt en föreningslokal med kök. Övernattningslägenheten och föreningslokalen kan hyras förmånligt. Vidare finns här trevliga bilfria innergårdar med lekplatser, grillplats och boulebana. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Kim Gromer för mer information och visning!

 • Uteplats
Drottninggatan 12, Söder, Växjö kommun

Drottninggatan 12

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/7
3 359 kr/mån
35 625 kr/m²

På Drottninggatan 12 har vi nu nöjet att presentera en modern 2:a med inglasad balkong i söderläge! Lägg där till ett högt och fritt läge på våning 4 samt genomgående påkostande materialval! Optimalt läge mittemellan lugnet på Söder och pulsen i city. Bostaden fördelas över ca 56 kvm och bjuder på en social och öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas, vilket gör det lätt att längta hem. Fullutrustat och modernt kök från Marbodal med bland annat diskmaskin och rostfria vitvaror. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Smart planerat sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt skrivbord om så önskas. I anslutning till sovrummet finns fina förvaringsmöjligheter i en rejäl skjutdörrsgarderob. Genomgående hög standard och stilren interiör. Fin utsikt och insynsskyddat läge på våning fyra. Lägenheten erbjuder även en underbar inglasad balkong i soligt söderläge. Till lägenheten hör ett förråd. I månadsavgiften ingår värme. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/3
4 669 kr/mån
19 375 kr/m²

Tillfälle att förvärva en riktigt fin marklägenhet i Räppe! På Gamla Räppevägen 26 finns denna stora tvåa i markplan om ca 72 kvm. Här bor du med en inglasad uteplats och föreningens härliga grönyta precis utanför vilket bidrar med frihetskänsla. Stort och fullutrustat kök samt väl tilltagna och stora sällskapsytor. Vidare finns här ett nyrenoverat badrum (2020) utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett stort sovrum samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Uteplatsen medger plats för loungemöblemang och utgör sommartid en egen oas. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Extra plus är att nuvarande ägare valt att installera en luftvärmepump (2022) som gör att han har kunnat hålla nere sina driftkostnader betydligt och inte använda sig av det luftburna värmesystemet som finns i fastigheten idag. I Räppe bor du på strategiskt och bra läge nära naturen till bland annat Räppe kanal, nära Grand Samarkand (3 km cykelväg!) och Arenastaden och Helgasjön. Vidare har bor du även med närhet till Växjös största förskola och Pär Lagerkvist skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Glasbruksgatan 14D

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
66,9 m²
2 rum
vån 2/2
5 352 kr/mån
22 347 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna moderna 2:a om 66,9 välplanerade kvm med ett svårslaget läge på Glasbruksgatan 14D! Bostaden går med enkla medel att göra om till en 3:a för den som önskar detta. På våning 2 av 2 i huset bor man både bekvämt och med vacker utsikt över sjön Rottnen. Som pricken över i:et har man även en tilltagen balkong med eftermiddags- och kvällssol. Optimalt läge med närhet till fina naturomgivningar samt med ett bekvämt avstånd till samhällsservice och kommunikationer. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats samt förråd. Utöver bostadens härliga läge är interiören något alldeles extra. Stilrena färgval i kombination med moderna ytskikt gör att man kan flytta rakt in och börja trivas. Härliga sällskapsytor med ett välplanerat vardagsrum i öppen planlösning med köket, ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning samt ett tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob. Stora fönsterpartier genomsyrar hela bostaden och från kök/vardagsrum nås den härliga balkongen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun, bild 2
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun, bild 3

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 375 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 290 kr/mån
25 701 kr/m²

Bostadspärla med toppenläge på Väster! På Borgmästaregatan 2 finns nu tillfälle att förvärva denna charmiga 2:a, belägen på ett lugnt läge i Västers trivsamma villakvarter samtidigt som du bor med gångavstånd till det mesta! Månadsavgiften inkluderar värme och vatten. Bostaden fördelas över ca 53,5 kvm och kombinerar fina detaljer, snedtak och ett härligt ljusinsläpp med lättmöblerade ytor. Här har man ett tilltaget vardagsrum med flera möbleringsmöjligheter och ett trivsamt kök med plats för matbord. Köket är utrustat med diskmaskin och har även ett tillhörande vindsförråd i anslutning. Vidare finns här ett sovrum med en praktisk skjutdörrsgarderob samt ett badrum utrustat med tvättmaskin. Från sovrummet nås ytterligare ett praktiskt vindsförråd som optimerar förvaringsmöjligheterna. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, en grönskande trädgård och ett väl tilltaget soldäck i österläge för föreningens boende. Huset är ritat av arkitekt Paul Broberg. På Borgmästaregatan 2 bor du med promenadavstånd till centrum samt samhällsservice. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Premium
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 7C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
895 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
20 575 kr/m²

Välplanerad och trivsam 1:a i stabil bostadsrättsförening! I avgiften ingår värme, vatten, hushållsström, grundutbud TV och bostadsrättstilläggsförsäkring, vilket borgar för låga boendekostnader. Fint och insynsskyddat läge på andra våningen. Bostaden fördelas över ca 43,5 kvm och har lättmöblerade ytor, smakfulla materialval samt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett trivsamt kök med plats för matbord, ett större allrum som erbjuder flera olika möbleringsmöjligheter samt ett lyxigt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober i hallen. I föreningen finns övernattningsrum, miljöhus, hobbyrum, flera tvättstugor, grovtvättstuga och en samlingslokal med pentry som hyrs ut till föreningens medlemmar. Här bor man lugnt och bekvämt med cykelavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Goda kommunikationsförbindelser och lätt att ta sig ut på vägarna till de större handelsområdena. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

 • Premium
Sjövallavägen 14, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 14

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 7/8
4 246 kr/mån
29 338 kr/m²

Magiskt boende med vacker utsikt erbjuds här då bostaden är belägen högst upp i bostadshuset. Här ser du bägge sjöarna över trädtopparna! Väl tilltagen inglasad balkong förenar ute-och innemiljön och skapar ett fint extra rum stora delar av året. Bostaden fördelas över ca 68 kvm och erbjuder fina umgängesytor med genomgående harmonisk interiör och hög standard. Fantastisk utsikt från vardagsrum, kök och inglasad balkong. Modernt och inbjudande kök med bland annat rostfria vitvaror från Bosch, infällda spotlights och granitbänkskiva. Vidare finns här ett stort lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rofyllt och väl tilltaget sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. På Vallen bor du med närhet till Bokhultets naturreservat, Södra Bergundasjön och Växjösjön. I närområdet finns livsmedelsbutiker, gym, blomsteraffär och apotek. I området finns ett stort utbud av både förskolor och skolor. In till city tar du dig snabbt oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vintervägen 3C, Centrum, Växjö kommun

Vintervägen 3C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 850 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 3/3
3 791 kr/mån
21 143 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modern och renoverad 4:a med låg avgift och centralt läge! Här bor man med ett högt och fritt läge samt en solsäker inglasad balkong i västerläge. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Månadsavgift om 3790 kr, inkl. värme, vatten, grundutbud TV, internet och bostadsrättstilläggsförsäkring! Bostaden fördelas över ca 87,5 kvm och bjuder på ett modernt och fullutrustat kök utrustat samt ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier och plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här tre sovrum varav två sovrum rymmer dubbelsäng. Fina förvaringsmöjligheter i garderober i samtliga sovrum. Helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte år 2003. I badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hela bostaden förutom badrummet renoverades år 2019. Optimalt läge med närhet till centrum och dess utbud, men också till fina grönområden och Spetsamossen. Som medlem erbjuds man flera förmåner såsom flera gemensamma tvättstugor och möjlighet att hyra övernattningslägenhet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

 • Balkong
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Meteorvägen 3

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
60,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 978 kr/mån
24 126 kr/m²

Marklägenhet med hög standard och inglasad altan i soligt söderläge på Östra Lugnet! Inglasningen gör att man kan nyttja altanen som ett extra rum såväl långt in på höstkanten som tidig vår. Utanför den inglasade altanen ligger föreningens anslutande grästäppa och föreningens gröna gård. I föreningen finns dessutom gym, jacuzzi och bastu vilket ger en boendekvalité utöver de vanliga. Bostaden om ca 60 kvm har en öppen och välplanerad planlösning med tilltagna rum och ett fint ljusinsläpp. Ett modernt och fullutrustat kök med en anslutande matplats, ett rymligt vardagsrum med plats för ett större soffmöblemang, ett sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Till bostaden hör även en p-plats och ett förråd i separat förrådsbyggnad. I föreningen finns även två elbilsladd-platser. På populära Östra Lugnet bor du med goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till service, förskola och dagis. Närheten till naturen gör också att du får det bästa av två världar, på promenadavstånd når du Evedals badplats och underbara rekreationsområden. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun
 • Sön 3 mar kl 11:15
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 4A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/7
3 592 kr/mån
28 952 kr/m²

Vackra vyer över vatten och ett modernt boende på fjärde våningen, låter det bra? På Sjöbågen 4A möts vi av denna härliga 2:a om ca 62 kvm med vackert läge mellan sjöarna närhet till både universitetet och önskvärd vardagsservice, så som mataffär, gym, pizzeria och blomsteraffär. Centrum nås snabbt via cykel. Med sjöutsikt från vardagsrummet och ljusa öppna ytor i lägenheten blir boendemiljön något alldeles extra. Från vardagsrummet nås även en stor balkong! Med plats för både loungegrupp och annan sittmöbel blir balkongen ett härligt extra rum! Vacker vy mot sjön från balkongen. Köket är modernt och fullutrustat med allt som krävs för riktigt bra matlagning. Rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter! I sovrummet finns förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Helkaklat badrum i stilrena färger. I badrummet finns även tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Golvvärme i hela lägenheten. Förråd finns i entréplan. Möjlighet till parkering. Föreningens medlemmar tillgång till en välutrustad samlingslokal med köksdel , gott om sittplatser och utsikt genom glaspartier över sjön. I anslutning till lokalen finns bastu. Det finns även en gästlägenhet att hyra. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 124