Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Mäklare

Örsledsvägen 24E, Räppe, Växjö kommun

Örsledsvägen 24E

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 845 000 kr

71,4 m²

3 rum

5 004 kr/mån

25 840 kr/m²

TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA VISNINGSLÄGENHETEN MED MÖJLIGHET ATT SKJUTA UPP TILLTRÄDET I UPP TILL 12 MÅNADER. Som köpare av denna bostadsrätt erbjuds en inbyggd trygghet. Ett erbjudande som minimera risken för att du ska behöva betala dubbla boendekostnader i det fall försäljningen av din nuvarande bostad är svår att sälja eller drar ut på tiden. Du behöver inte gå igenom några ansökningar för att ta del av erbjudandet oavsett vart i processen du befinner dig, dock senast en månad före det inflyttningsdatum vi meddelat dig. Det är enkelt - behöver du skjuta på ditt tillträd löser vi det! Bostaden är mycket välplanerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vilket ger bra flöden och social samvaro. Modernt stilrent kök, vardagsrum med underbara möjligheter att inreda med soffgruppsmöblemang och matbord. Sovrum samt barnrum/kontor. Exklusivt badrum med kaklade väggar och klinker lagt på golvet. Här finns WC, tvättställ med kommod samt spegel med inbyggd belysning. Badrummet erbjuder egen tvättmöjlighet i form av tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i sydvästläge och morgonsol på verandan. Hela lägenheten erbjuder genomgående fräscha ytskikt i vilsam färgsättning, ekparkettgolv i samtliga rum förutom badrum. Varmt välkommen att läsa mer på GBJ:S hemsida eller hör av dig direkt till Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan: Fredrik Hansen Försäljningsansvarig GBJ 070-520 09 70 [email protected]

 • Balkong
Rundquists väg 50, Vikaholm, Växjö kommun

Rundquists väg 50

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 650 000 kr

107,7 m²

4 rum

4 931 kr/mån

24 605 kr/m²

Fantastisk bostadsrättsvilla med egen carport och huskänsla! På Rundquists Väg 50 finns detta härliga boende med hög standard och fina materialval. Perfekt för familjen som söker ett bekvämt och lättskött boende. Entréplanet bjuder på fina sällskapsytor då vardagsrum, kök och matplats förenas i en härlig öppen planlösning. Här finns även ett stilrent badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt förråd under trappan. På övre plan finns tre trivsamma sovrum, ett väl tilltaget badrum, en rejäl klädkammare samt en praktiskt yta precis vid trappan som kan användas som kontor eller extra tv-hörna. Utomhus finns härliga platser som förgyller tillvaron. Från vardagsrummet nås ett stort soldäck och en trädgårdstäppa i österläge. Trevlig inramning och insynsskyddat läge med grönskande häckar runt om uteplats och trädgårdstäppan. Vid entrésidan i västerläge finns även plats för mindre sittmöblemang. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar och med promenadavstånd till Södra Bergundasjön. I närområdet finns skola samt en nybyggd förskola. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

 • Uteplats
Dalbovägen 7C, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 7C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

895 000 kr

44,5 m²

1 rum

2 781 kr/mån

20 112 kr/m²

På Dalbovägen 7C saluförs nu denna välplanerade bostadsrättslägenhet om 44,5 kvm fördelade på 1 rok. Lägenheten har ett trivsamt läge i föreningen på våning 2 av 3 i huset med fina originaldetaljer bevarade samt en balkong med plats för möblemang. Trivsam och stabil förening med fina välskötta grönområden och planteringar. Värme, vatten, digital-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till centrumkärnan och serviceinrättningar samt goda bussförbindelser till både centrum, Hovshaga och Linnéuniversitetet. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med funktionella lösningar och goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och en tillbyggd skjutdörrsgarderob. Trivsamt kök med de äldre charmiga stommarna fint bevarade och plats för ett matbordsmöblemang, ett väl tilltaget allrum med plats för en större soffa samt en sovdel som skiljs av från allrummet i form av en helvägg. I sovdelen finns plats för en dubbelsäng. Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005. Här erbjuds även tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

 • Balkong
Bergunda Björketorp 1, Växjö, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bergunda Björketorp 1

Gård/Skog
Växjö, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

4 750 000 kr

150 m²

5 rum

3 ha tomt

I lugn bymiljö i öppet landskap i populära Marklanda ca 9 km sydväst om Växjö finner vi denna trivsamma gård. Boendet erbjuder något bra för hela familjen oavsett om det gäller odling, djurhållning eller verkstadsmöjligheter. Gården har en areal på ca 2,75 Ha och erbjuder ett charmigt och mycket trevligt boende i avkopplande miljö. Renoverat och tillbyggt bostadshus om 150 kvm i lantlig stil med trägolv, eldstäder, glasveranda och med ett härligt uterum med utsikt mot väster och åkern. Ladugård i gott skick med renoverad stalldel (4 hästboxar). Fastigheten omges av åker/betesmark. Dessutom finns dubbelcarport, orangeri/växthus samt hönshus/verkstadsdel. Uppvärmning med jordvärme ger låga driftskostnader, fiberanslutet, borrad vattenbrunn och omgjort avlopp. Här bor du på landet men ändå nästan i staden då man med bil når nya Pär lagerkvist skola (F-9 skola) samt Grand Samarkand på bara 5 min. Välkomna till Björketorp 1!

Dalbovägen 1B, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 1B

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 295 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 529 kr/mån

20 394 kr/m²

Välkommen till en trivsam 2:a belägen på centrumnära Hov! På våning tre bor man högt och insynsskyddat. Inglasad balkong i västerläge gör att man kan njuta av ostörda solnedgångar. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat kök (2022) med ett badrum som har egen tvättmöjlighet. Sovrum med gott om plats för dubbelsängen samt rejäl klädkammare som nås via hallen. HSB Brf Dalbo är stabil med fina välskötta grönområden och planteringar. Värme, vatten, digital-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. I föreningen finns samlingslokal, övernattningsrum, gott om parkeringar och gemensamma tvättstugor att tillgå för föreningens boende. Härliga gröna innergårdar med sittgrupper samt fina grönytor i närområdet med bland annat lekplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Liedbergsgatan 45E, Centrum, Växjö kommun
 • Borttagen före visning

Liedbergsgatan 45E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 000 000 kr

71 m²

3 rum

1 921 kr/mån

28 169 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad bostadsrättslägenhet på populära Liedbergsgatan 45E! Här bor man på våning 3 i huset med en härlig inglasad balkong i västerläge. Brf Växjöhus nr 4 är en välskött och stabil förening utan några lån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV samt internet. Lägenheten fördelas över 71 kvm och bjuder på tilltagna rum och funktionella lösningar. Ett fullutrustat kök med generösa arbetsytor och god köksförvaring samt plats för ett större matbordsmöblemang, trivsamt vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt utgång till balkongen, ett tilltaget sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverades i samband med föreningens stambyte år 2003-2004. Lägenheten är en trea som gjorts om till en tvåa, då väggen mellan kök och tidigare sovrum tagits ner (lätt att återställa). Föreningen har ett ypperligt läge med direkt närhet till centrum och all tänkbar samhällsservice, men också till fina grönområden såsom Spetsamossen och villakvarteren på Väster. För långväga gäster finns övernattningslägenhet att hyra. Vidare finns det gym, boulebana och pingisrum för de boende. Varmt välkommen att kontakta Daniella Isaksson för mer information!

 • Balkong
Björnamo Drakerör 1, Gårdsby, Växjö kommun

Björnamo Drakerör 1

Gård/Skog
Gårdsby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

4 500 000 kr

170 m²

8 rum

12 ha tomt

Trevlig hästgård lämplig för hästhållning i lite större skala. Belägen i trevlig bymiljö ca 2 mil norr om Växjö centrum. Vackert gårdscentra med charmigt bostadshus, ladugårdsbyggnad och närliggande areal åkermark tillåter djurhållning i lite större skala

Mjölnarvägen 1E, Öjaby, Växjö kommun

Mjölnarvägen 1E

Lägenhet
Öjaby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 950 000 kr

80,6 m²

3 rum

4 473 kr/mån

24 194 kr/m²

Välkommen till Mjölnarvägen! Belägen på ett fin läge med vattnet i närmiljön och centrumkärnan endast 4 km bort. Modernt och påkostat samtidigt som lägenheten är riktigt trivsam gör detta till ett hem att längta till när du är borta och må bra i när du är hemma. Bostaden bjuder på ca 80 välplanerade kvadratmetrar som fördelas över ett mysigt vardagsrum, ett stilrent kök med tillhörande matplats och ett helkaklat badrum med en praktisk tvättstuga. Vidare finns här två fina sovrum. Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport och ett kallförråd. Rejäl balkong i västerläge blir ett extra plus. Helgevärma ligger ca 4 km väster om Växjö centrum. Till handelsområdet Grand Samarkand är det ca 1,5 km, och det finns bra cykelvägar till centrum och bussförbindelser runt knuten. I närområdet Öjaby finns fritids, skola, bibliotek, frisör, konditori och pizzeria. I Öjaby finns också en fin badstrand, tennisbana, minigolf och bandybana. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Dänningelanda, Dänningelanda, Växjö kommun

Dänningelanda

Tomt
Dänningelanda, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

650 000 kr

3 000 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga drömhuset på lantligt och naturskönt läge i Dänningelanda strax utanför Växjö. Husleverans och inflyttning kan ske redan hösten 2023. Läget i Dänningelanda är perfekt för dig som vill bo lantligt med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 8 km till Teleborg och 4 km till Vederslöv med bland annat Vederslövs Skola F-6 och förskola. Tomtens generösa storlek på möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. Fiberbredband och kommunalt vatten finns att tillgå. Låter det som att du hittat hem? Anmäl ditt intresse nedan. Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation. Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal om totalentreprenad med Hjältevadshus. Hjältevadshus modeller har hög standard med helkaklat badrum och kök från Ballingslöv, vattenburen golvvärme i nedervåning och ekonomisk och effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får ett boende med låg driftkostnad. Det ingår dessutom solceller på alla modeller vilket minst halverar uppvärmningskostnaden! Valfri husmodell från Hjältevadshus kan byggas på tomten. Val av hus och exakt utformning bestämmer ni själva i samråd med Hjältevadshus säljare i Växjö, Josefin Nygren, telefon: 073-3424520.

Hönefossvägen 10, Araby, Växjö kommun

Hönefossvägen 10

Villa
Araby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

3 150 000 kr

92 m²

6 rum

720 m² tomt

Fint välhållen enplans villa med källare saluförs nu på lugn och barnvänlig gata. Huset har genomgått påkostade underhålls renoveringar under åren. Invändigt är det fördelat med hall, kök med en matplats för fyra personer, ett vardagsrum, tre sovrum och ett badrum. På nedre plan finner du gillestuga med öppen spis, nyrenoverad toalett, matkällare och hobbyrum av bra storlek samt en nyrenoverad tvättstuga med duschmöjlighet. Trädgården passar för såväl lek och bus som för planteringar och trädgårdspyssel. Garage med ytterligare plats för en bil på uppfarten. Fiber är installerat. Araby är ett populärt område där allt här finns inom räckhåll. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig in till centrum. Handelsområdet Samarkand med all service och stora mataffärer når du smidigt med antingen cykel eller bil. Härliga skogspartier och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet vid naturreservatet nära Helgasjön och Växjö Golfklubb. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Hovmantorp, Hovmantorp, Lessebo kommun

Hovmantorp

Gård/Skog
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 350 000 kr

20,1 ha tomt

Obebyggt skogsskifte i Tollstorp. Till försäljning utbjudes del av fastigheten Lessebo Tollstorp 2:5. Areal enligt nyupprättad virkesförrådsuppskattning 17,3 ha produktiv skogsmark och 2,8ha impediment. Uppskattat virkesförråd ca 1 850 m3sk. OBS! Detta skogsskifte kan enbart förvärvas genom fastighetsreglering. Förvärvaren bekostar erforderlig lantmäteriförrättning. Prisidé 1 350 000 kr. Bud märkt "Tollstorp" skall vara mäklaren tillhanda senast 3 mars 2023. Skickas till LF Fastighetsförmedling, Att: Peter Bengtsson, Sandgärdsgatan 5, 352 33 Växjö.

Renshult, Lenhovda, Uppvidinge kommun

Renshult

Gård/Skog
Lenhovda, Uppvidinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

5 500 000 kr

220 m²

7 rum

37,7 ha tomt

Trevlig gård 1 mil öster om Lenhovda. Synnerligen charmigt och vackert bostadshus med många eldstäder, trevliga umgängesytor samt stort inglasat uterum. Ladugårdsbyggnad med lite större isolerad verkstadsdel, garage mm. 28,5 ha skog med ca 3 500 m3sk, 3,2 ha inägomark och 4,9 ha vatten. Fiske- och strandrätt i Lillasjön samt fiskerätt i Lången. Detta köp kan vara tillståndspliktigt. Prisidé 5 500 000 kr. Bud märkt "Renshult" skall vara mäklaren tillhanda senast 24 februari 2023. Skickas till LF Fastighetsförmedling, Att: Peter Bengtsson, Sandgärdsgatan 5, 352 33 Växjö

Graffmans väg 31, Vikaholm, Växjö kommun
 • Lör 18 feb kl 15:15

Graffmans väg 31

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 395 000 kr

68 m²

2 rum

3 335 kr/mån

20 515 kr/m²

Välkomna till Graffmans Väg 31 och denna moderna och välplanerade 2:a om ca 68 kvm på Vikaholm! Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till Södra Bergundasjön. Bra bussförbindelser till centrum. Balkong i söderläge. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och ligger praktiskt placerad i anslutning till bostaden. Hiss i huset. Möjlighet till snabbt tillträde. Planlösningen om ca 68 kvadrat är välplanerad och tilltalande. Genomgående ljusa och stilrena materialval. Modernt och fullutrustat kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härliga umgängesytor. Vidare finns här ett väl tilltaget sovrum med fina förvaringsmöjligheter samt ett fräscht badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finns bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Guldkant på tillvaron ges på balkongen, belägen i ett skönt söderläge är detta en härlig plats njuta och ha det gott på. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 4, Söder, Växjö kommun
 • Lör 18 feb kl 10:00

Drottninggatan 4

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 650 000 kr

86,6 m²

3 rum

5 651 kr/mån

30 600 kr/m²

Modern 3:a om ca 86,6 kvm, med hög standard och fint läge på Söder. Här bor lugnt och trivsamt samtidigt som centrumkärnan och tågstationen finns precis intill! I avgiften ingår värme. Bostaden har genomgående stilren interiör och hög standard. Här finns fina bekvämligheter som ett helkaklat badrum, extra WC och ett påkostat kök med köksö. Härliga sällskapsytor där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning, här trivs man såväl när vännerna kommer på besök som sköna lata söndagar för ro och avkoppling. Köket är modernt och fullutrustat från Vedum. Bänkskiva i granit samt rostfria vitvaror. Lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt skön golvvärme. I anslutning till entrén finns en praktisk gästwc. Här finns även en klädkammare. Vidare finns här två rejäla sovrum varav ett av sovrummen har en egen anslutande walk in closet. Fin utsikt och härligt läge på femte våningen. Till lägenheten hör ett förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjövallavägen 14, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 14

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 950 000 kr

66 m²

2 rum

3 812 kr/mån

29 545 kr/m²

Välkommen till Sjövallavägen 14 och denna moderna 2:a med vackert läge och genomgående hög standard. Strategiskt läge mellan sjöarna, kort cykelavstånd till centrum och närhet till både Linnéuniversitetet, Bokhultet samt vardagsservice. Underbar balkong om ca 22 kvm bidrar med livskvalité! Planlösning fördelas över ca 66 kvm och erbjuder fina umgängesytor i ett stort vardagsrum och i ett modernt och fullutrustat kök. Lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Trivsamt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Balkongen skapar under sommarhalvåret ett fint extra rum! Till lägenheten hör ett förråd. I månadsavgiften ingår värme. För föreningens boende finns en övernattningslägenhet och en gemensam takterrass. På Vallen bor du med närhet till Bokhultets naturreservat, Södra Bergundasjön och Växjösjön. I närområdet finns livsmedelsbutiker, gym, blomsteraffär och apotek. I området finns ett stort utbud av både förskolor och skolor. In till city tar du dig snabbt oavsett om du cyklar, går, kör bil eller åker buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Friskhetsvägen 30, Östra Lugnet, Växjö kommun

Friskhetsvägen 30

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 995 000 kr

126 m²

6 rum

6 165 kr/mån

23 770 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva ett trivsamt och välplanerat bostadsrättsparhus på Friskhetsvägen 30! Hög standard med fina materialval, lugnt och barnvänligt och med ett stenkast från naturen med härliga skogsstigar. Goda kommunikationer in till centrum. Extra plus är den mysiga kaminen som värmer extra kyliga dagar. Trevlig och välplanerad planlösning som fördelas över 126 kvm. På entréplanet finns de sociala ytorna med kök och matrum samt utgång till uteplatsen och trädgårdstäppan. Här finns även ett väl tilltaget vardagsrum, rymligt sovrum, ett förråd under trappan samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Skön golvvärme i hela bostaden. På det övre planet återfinns ett öppet allrum med ett härligt ljusinsläpp, tre väl tilltagna sovrum samt ett badrum med badkar. Läget på bostaden ger huskänsla och främjar härliga utomhusaktiviteter. Vid entrésidan finns även två ytterligare uteplatser och plats för ett större möblemang. I anslutning till bostaden finns även en carport samt ett större förråd. Ytterligare förråd på baksidan. På Östra Lugnet bor man i ett lugnt och trivsamt område med vackra naturomgivningar. I närområdet finns även skola- och barnomsorg. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller goda bussförbindelser. Med bil tar det ca 10-12 min. Hovshaga centrum bjuder annars på det mesta du behöver såsom mataffär, pizzeria och vårdcentral. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

 • Uteplats
Unamans väg 18, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 18

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 995 000 kr

78,5 m²

3 rum

4 756 kr/mån

25 414 kr/m²

Välplanerad 3:a med fantastiskt läge precis vid Växjösjön och citykärnan bara några minuter bort. Balkong med utsikt mot Växjösjön och eftermiddags-och kvällssol! I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud TV. Planlösningen fördelas över ca 78,5 kvm och är trivsam och tilltalande. Ljust och trevligt kök med tillhörande matplats och utgång till balkongen. Väl tilltaget vardagsrum med härlig utsikt över Kampaängen. Helkaklat badrum renoverat år 2010 samt två rymliga sovrum. Insynsskyddat och privat läge på våning två. Föreningens innergård är grönskande, bilfri och barnvänlig. Här finns även en lekplats för de minsta samt ett övernattningsrum för långväga gäster. I föreningen finns även en tvättstuga. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym och simhall. Närhet till mataffär och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

 • Balkong
Liedbergsgatan 3 C, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 3 C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 300 000 kr

78 m²

2 rum

4 011 kr/mån

29 487 kr/m²

Drömmer du om en grönskande oas mitt i centrum? Lägg där till en stabil förening med bra ekonomi, tillhörande garageplats och pool i föreningen. På omtyckt adress i attraktiva Brf Mejeriet finns nu chans att flytta in i denna rymliga 2:a om ca 78 kvm. Uteplats med eftermiddags och kvällssol. Uteplatsen ligger belägen mot den grönskande innergården och är en unik plats med dess rogivande lugn och läge mitt i centrum. Takhöjden i bostaden är ca 2,6 m och tillsammans med stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp skapas en härlig boendemiljö! Planlösningen bjuder på fina sällskapsytor i ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbordsmöblemang. Väl tilltaget sovrum samt trivsamt kök och helkaklat badrum med separat tvättstuga. Bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i flera garderober. I det stora vardagsrummet ges möjlighet att dela av för att få till ett andra sovrum. Till lägenheten hör ett garage med tillhörande förråd i generös storlek. I föreningen finns poolhus, soldäck och bilfri innergård. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

 • Uteplats
 • Hiss
Orrvägen 12, Rottne, Växjö kommun

Orrvägen 12

Villa
Rottne, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 950 000 kr

155 m²

7 rum

1 047 m² tomt

Välkommen till denna ultimata familjevilla på Orrvägen 12 i Rottne. Villan är i gott skick och erbjuder stora sociala ytor samt även fem sovrum som passar den lite större familjen perfekt. Köket är renoverat och badrummet helkaklat i modernt utförande. Här finns även ett rymligt inglasat uterum i soligt söderläge. Allt placerat på en smidig och lättskött villatomt. Uppvärmning via luftvärmepump och kamin. Separat garage och förråd samt stor stensatt uppfart med plats för flera bilar. Välkommen på visning!

Norregårdsvägen 13C, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 460 000 kr

80 m²

3 rum

4 769 kr/mån

18 250 kr/m²

Tillfälle att bo billigt i välskött förening. Här erbjuds en lägenhet om 3 rum och kök på bästa läge i området. Kort cykelavstånd till centrum och smidiga bussförbindelser till universitetet. Här är ett hem att njuta av direkt vid inflytt. Helkaklat badrum med egen tvättmöjlighet. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte år 2015. Vidare finns här två sovrum av bra storlek samt inglasad balkong. Till föreningens medlemmar ges förmåner såsom gästrum, samlingslokal, hobbyrum, pingisrum, bibliotek och gemensam tvättstuga. Välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visning!

 • Balkong
Anna Koskulls Gata 3V, Trummens Strand, Växjö kommun

Anna Koskulls Gata 3V

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 585 000 kr

100 m²

3 rum

6 485 kr/mån

25 850 kr/m²

Magiskt boende näst högst upp i huset! Fantastisk utsikt mot sjön Trummen och stor inglasad balkong om ca 13,7 kvm! Optimalt läge för dig som vill bo naturnära men med närhet till all önskvärd service. Läget är även toppen för dig som ska studera, närmare universitet är svårare att bo! Vackert läge mellan sjöarna med cykelavstånd till centrum och bra bussförbindelser. Bostaden stod klar år 2018 och erbjuder en otroligt kvadratsmart planlösning. Modernt och fullutrustat kök från Ballingslöv med bland annat rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats skapar fina umgängesytor. Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el) samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i sovrummet i flera garderober. Vacker vitlaserad askparkett i bostaden bidrar med en härlig känsla. Insynsskyddat och privat läge högst upp i huset på 7:e våningen. Den inglasade balkongen med skjutbara glaspartier, blir ett fint extra rum stora delar av året. Till lägenheten hör en garageplats samt ett förråd. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med bar och loungedel samt övernattningslägenhet. I området finns en nyanlagd badplats och trevlig park. I närområdet finns vidare gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser.

 • Balkong
 • Hiss
Gulli Petrinis väg 20D, Vikaholm, Växjö kommun

Gulli Petrinis väg 20D

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

3 050 000 kr

126 m²

5 rum

5 900 kr/mån

24 206 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva ett trivsamt och välplanerat bostadsrättsparhus på Gulli Petrinis väg 20D! Hög standard med fina design- och materialval, härliga skyddade uteplatser samt en trevlig trädgårdstäppa som ramas in av staket och trädgårdshäckar. Lugnt och barnvänligt område, en riktig idyll för familjen. Goda kommunikationer in till centrum. Trevlig och välplanerad planlösning som fördelas över 126 kvm. På entréplanet finns de sociala ytorna med kök och matplats samt utgång till uteplatsen och trädgårdstäppan. Här finns även ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och en takhöjd utöver det vanliga, ett tilltaget sovrum, funktionella förvaringslösningar samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. På det övre planet återfinns tre väl tilltagna sovrum att använda efter behov, ett helkaklat badrum med badkar samt en praktisk klädkammare. Golvvärme i hela bostaden samt två AC från Samsung, en på vaddera plan. Trädgårdstäppan och uteplatsens trevliga och skyddade läge ger huskänsla och främjar härliga utomhusaktiviteter. I anslutning till bostaden har man även en carport med elladdare och uppfart med plats för två bilar samt ett större förråd. På trivsamma Vikaholm bor man med fina naturomgivningar och med promenadavstånd till Södra Bergundasjön. I närområdet finns barnomsorg och skola. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller goda bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver - mataffärer, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för mer information!

 • Uteplats
Skidsvängen 18C, Sandsbro, Växjö kommun

Skidsvängen 18C

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 950 000 kr

74,3 m²

3 rum

5 089 kr/mån

26 245 kr/m²

Varmt välkomna till attraktiva Sandsbrohöjden - här bor man granne med ljuvliga Fyllerydsskogen och har närhet till Helgasjön med egen badbrygga och bastu för de boende i området. Här får du ett modernt och stilfullt hem med hög standard i såväl design som funktion. Den ljusa och moderna färgsättningen skapar ett lugnt och harmoniskt boende. Stora fönsterpartier skänker ett fint ljusflöde och skapar en härlig känsla i hela bostaden. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen planlösning tack vare en integrerad utformning. Från köket kommer man ut till uteplatsen med utsikt över den inbjudande innergården och föreningens gemensamma poolområde. Även vid entrén erbjuds en uteplats med plats för utemöbler. Lägenheten har idag två separata sovrum som erbjuder smarta förvarings- och möbleringsmöjligheter. Det stora vardagsrummet kan delas av och erbjuda ytterligare rum om behov finns. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Bostadsrättsföreningens gemensamhetsytor tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen. Här bor man endast en kort promenad till härliga bad i Toftasjön, Sandsbro idrottsplats och Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag och apotek. Här finns också närhet till förskolor, skolor och idrottsaktiviteter i Fyllerydsskogen och Glasrikets golfbana. In till centrum finns det bra cykelleder och busskommunikationer.

 • Uteplats
Vikingagatan 20, Hovmantorp, Lessebo kommun
 • Imorgon kl 16:00

Vikingagatan 20

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 495 000 kr

146 m²

5 rum

1 208 m² tomt

Trevlig souterrängvilla på högt och härligt läge nära sjö och natur. Spännande planlösning i tre plan med kök och vardagsrum med vacker utsikt, två våtutrymmen och fyra sovrum. Inbjudande och kuperad trädgård i olika nivåer med baksidan i härligt söder- och västerläge. Fiberbredband är installerat. Här bor man med sjön med badplats och båtklubb i närheten, skogen med elljusspår, idrottsplats och Kvarndammskolan F-6 på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 595 000 kr

99,1 m²

4 rum

5 457 kr/mån

26 186 kr/m²

Nyproducerad fyrarummare på markplan med två badrum och stor uteplats! Optimalt läge för dig som vill bo naturnära, nära universitet och ha tillgängligheten till all önskvärd service. Vackert belägen mellan sjöarna och ett stenkast från universitetsområdet och med korta vägar in till stan. Här erbjuds en välplanerad fyra som kan vara rätt val i många skeenden av livet. Oavsett om du har bildat familj eller vill lyfta från villalivets måsten, hittar du i Agronomen en elegant och lagom stor lägenhet att trivas i. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra en övernattningslägenhet samt finns det även en nyanlagd badplats med trevlig park. Vidare erbjuds i närområdet gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Varmt välkommen att läsa mer på GBJ:S hemsida eller hör av dig direkt till Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan: Fredrik Hansen Försäljningsansvarig GBJ 070-520 09 70 [email protected]

 • Uteplats
 • Hiss
Vintervägen 3C, Centrum, Växjö kommun

Vintervägen 3C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 895 000 kr

87,5 m²

4 rum

3 614 kr/mån

21 657 kr/m²

Välkommen till en stilren 4 rok med centrumnära läge! Hemmet förgylls av nymålade väggar med nytt kök och badrum (2019). Bostaden disponerar genomtänkta och gedigna detaljer via tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum och ett fullutrustat kök. Genomgående ljus och harmonisk interiör. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan samt gott om parkeringsmöjligheter i både garage och vanlig p.plats. På Vintervägen bor man endast en kort promnad till centrumkärnan med dess stora serviceutbud och nöjesliv. Vidare erbjuds fina promenadstråk i Spetsamossparken. Brf Munin är en stabil och välskött bostadsrättsförening. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och samlingsrum med övernattningsmöjlighet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Rågvägen 3, Gemla, Växjö kommun
Rågvägen 3, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Rågvägen 3, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Rågvägen 3

Villa
Gemla, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 350 000 kr

97 m²

5 rum

981 m² tomt

Här på Rågvägen 3 i Gemla finner vi denna trevligt belägna fastigheten med närhet till skola, service och bra buss- och tågförbindelser. Bostaden erbjuder fina ytor för familj och vänner att trivas på i såväl entréplan som källarplan. Direkt möts man av den välkomnande hallen med halvtrappa till entréplan och tillgång till källaren. Hallen rymmer bra ytor för ytterkläder och skor. Vidare når man husets kök där man har plats för matbord och utgång till den uteplatsen. Intill kök är det rymliga vardagsrummet och matrummet beläget i öppen planlösning, från matrummet når man den inglasade altanen. På entréplan finns det totalt tre sovrum, samtliga med förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till sovrummen finns det ett badrum. En våning ned i källarplanet når man först en rymlig gillestuga med en fin braskamin. Källaren är även inredd med badrum, tvättstuga, hobbyrum och pannrum. Perfekta utrymmen helt enkelt. Huset värms med bergvärme. Till huset hör även ett rymligt garage med bra förrådsutrymmen. Rymlig, lättskött tomt med bra insynsskydd och goda odlingsmöjligheter för den med intresse. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Marknadsvägen 3, Moheda, Alvesta kommun
Marknadsvägen 3, Moheda, Alvesta kommun, bild 2
Marknadsvägen 3, Moheda, Alvesta kommun, bild 3

Marknadsvägen 3

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 125 000 kr

1 770 m² tomt

Fastighet på Marknadsvägen 3 i västra delen av Moheda är nu till salu. Verksamhetsbyggnad som är ett f.d. rörmokeri rymmer lagerlokal på våning ett samt personalutrymmen på våning två. Lokalytan är på ca 200kvm. Stort tomt med plats för parkering. Perfekt tillfälle för dig som har behov av ytor och lämpar sig väl för hantverkaren, näthandel, hobbysysslaren.

 • Premium
Pär lagerkvists väg 20, Gamla Norr, Växjö kommun

Pär lagerkvists väg 20

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 995 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 183 kr/mån

26 779 kr/m²

Bostadspärla med mycket charm och känsla på Gamla Norr! Varmt välkommen till de omtyckta och eftertraktade stjärnhusen som erbjuder den perfekta kombinationen av det mysiga området och närheten till centrum. Bostaden har ett fantastiskt ljusinflöde tack vare dess fönster i tre väderstreck. Vidare innehar bostaden genomgående bevarande originaldetaljer såsom stavparkett, överfalsade skåpluckor, fiskbensparkett, integrerat bakbord och skafferi. Brf Gustavsberg är en välordnad förening med god ekonomi som ger de boende låg månadsavgift som inkluderar. värme, vatten, bredband, förråd, sophantering och kabel-tv. Här bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet finns service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria. Månadsavgift höjd 8 % från 2023. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att veta mer!

 • Balkong
Toftasjövägen 27, Sandsbro, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Toftasjövägen 27

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 395 000 kr

62 m²

2 rum

3 639 kr/mån

22 500 kr/m²

Med fantastiskt läge på andra plan och med egen entré saluför vi nu denna lägenhet om 2 rum och kök. Här möts du av ett väl tilltaget kök, rymligt vardagsrum, halvkaklat badrum med badkar samt rymligt sovrum med sjöutsikt. Huset är beläget med direkt närhet till den vedeldade bastun på udden och även föreningens egna badplats. Här bor du inte bara naturnära utan även i en stabil förening där värme, vatten, grundutbud TV samt bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information!

 • Balkong
Anteliigatan 7A, Söder, Växjö kommun

Anteliigatan 7A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 795 000 kr

78 m²

3 rum

5 549 kr/mån

35 833 kr/m²

Nu ges ett fantastisk tillfälle att förvärva en högklassig trea i markplan på populära Söder! Belägen i en fastighet med egen swimmingpool och uppdaterat med det senaste inom teknik, inredning och material. Här bor du bekvämt med en stor uteplats som är skön att nyttja varma sommardagar. Brf Minnet 10 har ett populärt läge i hjärtat av Söder med närhet till natur, matbutiker, universitet, skolor, förskolor och sjukhus. Ett stenkast bort finns även härliga promenadstråk/motionsslingor längs Bokhultet och Växjösjön. Ska du vidare och resa finns resecentrum i närområdet som erbjuder goda buss- och tågstationsförbindelser. För de boende i föreningen erbjuds, förutom poolen, lekplats, loungehörna, grillplats och boulebana. Med citys puls på ena sidan och naturens lugn på den andra är det svårt att inte bli förälskad. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Vikaholmsallén 39P, Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 39P

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 450 000 kr

82 m²

3 rum

4 675 kr/mån

17 683 kr/m²

Nu ges ypperligt tillfälle att förvärva en kanonfin trea med högsta läget i föreningen - med friare utsikt och insynsskyddade ytor! Här bor du modernt med tillgång till allt vad du önskar för att sköta vardagsbestyren enkelt och smidigt. På Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar med promenadavstånd till Södra Bergundasjön, gym, pizzeria och livsmedelsbutik. Centrum och Linnéuniversitetet nås snabbt via fina cykelvägar eller via goda bussförbindelser. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Pär lagerkvists väg 4, Norr, Växjö kommun

Pär lagerkvists väg 4

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 525 000 kr

56 m²

2 rum

2 895 kr/mån

27 232 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en kanonfin vindslägenhet i en stabil Riksbyggen förening med bra ekonomi! Här finner du ett boende med mycket hemtrevliga ytor och stora fönsterpartier som ger vackert ljusinsläpp. Planlösningen fördelas över ca 56 kvm och erbjuder ett trivsamt kök med tillhörande matplats, rymligt vardagsrum, ett helkaklat badrum renoverat i samband med föreningen stambyte samt ett fint sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i sitt egna vindsförråd som finns i hallen. Området Gamla Norr är lugnt och trivsamt med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och centralstationen ligger på promenadavstånd vilket gör att all tänkbar service finns på bekvämt avstånd i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Cykelavstånd till universitet. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Österleden 66B, Norr, Växjö kommun

Österleden 66B

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

975 000 kr

32 m²

1 rum

1 745 kr/mån

30 469 kr/m²

Mysig 1:a med cykelavstånd till både centrum och universitetet. Låg månadsavgift inkl. bredband, värme, vatten och kabel-TV. Stor uteplats mot ett fint grönområde bidrar med trivsel. Ett kanonboende för dig som är student eller söker ett fint första boende. Möjlighet till snabbt tillträde. Planlösning är kvadratsmart som bjuder på det mesta du behöver, ett trivsamt allrum med plats för favoritsoffan, soffbord, säng samt mindre matbord om så önskas. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte 2008/2009 och köket ligger separat och medger även plats för barstolar/mindre sittmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås en trivsam uteplats i västerläge, perfekt för såväl grillpartyn som för sköna dagar i solstolen med en god bok. Lugnt och trivsamt läge på Norr, här bor du med en snabb cykelfärd in till centrum samtidigt som Fyllerydskogen och mataffär nås på promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta Lina-Maria Hall för frågor eller för att be om en digital visning!

 • Uteplats
Högalidsgatan 2, Hovmantorp, Lessebo kommun

Högalidsgatan 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 420 000 kr

100 m²

4 rum

1 210 m² tomt

Trevligt och välplanerat enplanshus med källare högt och fint beläget granne med skogsparti längst in på återvändsgata. Fina sällskapsutrymmen, 3-4 sovrum, kök med matplats, trivsamt vardagsrum med utgång till altan. Lägg därtill en källare med mysig gillestuga med öppen spis, gästrum/lägenhet med möjlighet till uthyrning eller verksamhet och stora förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt med altan under tak med söderläge och stora ytor för sommarens lekar. Här bor man med närhet till tåg- och busshållplats, affär, sjö och natur. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och fiberbredband är förberett.

 • Plus
Bladvägen 16, Teleborg, Växjö kommun

Bladvägen 16

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 875 000 kr

120 m²

4 rum

458 m² tomt

Inbjudande, renoverad och hemtrevlig enplansvilla lugnt belägen på återvändsgata på Teleborg. Här erbjuds ett välplanerat och invändigt renoverat boende om 120 kvm innehållandes ett fint kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till härlig stensatt terrass med eftermiddags- och kvällssol, tre renoverade våtutrymmen samt tre sovrum - allt i ett plan. Trevlig och lättskött trädgård med baksida med västerläge ger många härliga sommarkvällar. Uppvärmning sker genom fjärrvärme och fiberbredband är indraget. Barnvänligt läge på återvändsgata med närhet till förskola- och skola, lekplatsen Sagolandet samt bra kommunikationer in till stan. Välkommen på visning!

Ärlevägen 6, Högstorp, Växjö kommun

Ärlevägen 6

Lägenhet
Högstorp, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 495 000 kr

75 m²

3 rum

3 994 kr/mån

19 933 kr/m²

Välkommen hem till insynsskyddat boende på andra plan på populära Högstorp! Med uteplatser på både fram- och baksida samt med västerläge på baksidan är möjligheterna för sköna stunder många! Invändigt finns stora härliga ytor att bjuda in för umgänge med två st sovrum och stort vardagsrum. Praktiska fördelar värda att nämna är egen tvättstuga, markiser samt inte minst goda parkeringsmöjligheter med laddstolpe. På Högstorp bor du attraktivt och lugnt med närhet till förskola, skola, lekplats och mataffär. Smidigt belägen nära bra busskommunikationer samt ges även här en enkel cykelväg ner till centrum.

 • Balkong
Unamans väg 12, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 12

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 650 000 kr

68 m²

2 rum

4 268 kr/mån

24 265 kr/m²

På Växjös bästa läge med Växjösjön precis runt knuten och citykärnan bara några minuter bort finns nu denna bostadsrätt till salu. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum, ett trivsamt kök samt ett väl tilltaget sovrum. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat år 2010/2011. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Lugnt och insynsskyddat läge på våning två. Trivsam, bilfri och barnvänlig innergård. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym och simhall. Närhet till mataffär och gym. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visningslänk.

 • Balkong
Fyllerydsvägen 2, Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 2

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 995 000 kr

82,1 m²

3 rum

4 460 kr/mån

36 480 kr/m²

På första parkett mellan Helgasjön och Toftasjön reser sig nu Sandsbros nya landmärke, ett hemtrevligt och familjärt kvarter för dig som vill bo komfortabelt och sjönära. Flytta in i en nybyggd tvåa, trea eller fyra med egen balkong eller uteplats, och njut av ett bekymmersfritt liv vid porten till staden! Lägenheterna är mellan 53 och 104 kvm stora. Med endast tre bostäder per våningsplan ligger de flesta i ostört gavelläge, med genomgångsljus och utblick i tre väderstreck. Så kan du njuta maximalt av de fina omgivningarna där solen och vinden leker vackert på sjöarnas spegel året om.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Sigurdsgatan 5, Söder, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sigurdsgatan 5

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 995 000 kr

65,7 m²

2 rum

2 778 kr/mån

30 365 kr/m²

Chans att förvärva en välplanerad 2:a på attraktiva Söder! Här bor på bästa läge i ett lugnt kvarter samtidigt som centrumkärnan och dess utbud finns en kort promenad bort. Bostaden har två uteplatser vilket gör att du kan följa solen från morgon till kväll! Låg avgift inkl. värme, vatten och parkeringsplats! Bostaden fördelas över ca 65,7 kvm och bjuder på härliga sällskapsytor i ett stort och insynsskyddat vardagsrum. Modernt kök med tillhörande matplats samt lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Vidare finns här trivsamt sovrum med fina förvaringsmöjligheter samt ytterligare en praktiskt klädkammare. Till bostaden hör även ett rejäl källarförråd. Utomhus finns härliga platser som förgyller tillvaron. På baksidan finns ett stort soldäck med insynsskyddat läge i sydost och på entrésidan ytterligare ett stort soldäck med kvällssol utsikt över Söders trivsamma gator. Varmt välkomna att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

 • Uteplats
Tjädervägen 23, Rottne, Växjö kommun

Tjädervägen 23

Villa
Rottne, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 400 000 kr

112 m²

5 rum

1 005 m² tomt

Nytt pris! Trivsam enplansvilla med bra ytor för familjelivet. Tre sovrum idag som enkelt kan bli fyra om så önskas. Traditionell planlösning med groventré som vardagsentré via garageuppfarten. Vardagsrummet har en Cronspis installerad vilken ger möjlighet till lägre driftkostnader vilka i övrigt består av vattenburen el. Lättskött trädgårdstomt som erbjuder överbyggd altan i soligt sydvästläge. Separat garage med förråd och modern motorport.

Stationsvägen 18, Gemla, Växjö kommun

Stationsvägen 18

Radhus
Gemla, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 150 000 kr

114 m²

4 rum

6 319 kr/mån

10 088 kr/m²

Här på Stationsvägen 18 i centrala Gemla erbjuds nu denna trevliga bostadsrätt. Här bor man med bostadsrättens enkelhet men samtidigt med villakänslan och tillgång till både trädgård och uteplats! I Gemla bor man tryggt i det lilla samhället med närhet till natur men ändå med stan inom räckhåll. Med tågstation och busshållplats inom 100 meter har man Växjö och Alvesta endast några minuter bort, perfekt för den som pendlar till jobb eller skola. Lägenheten är i två plan där entréplan erbjuder en välkomnande hall, ett rymligt kök med plats för större matbord, ett inbjudande vardagsrum med utgång till altan, ett större badrum samt en tvättstuga. Överplan har i dagsläget tre sovrum, badrum och hall med klädkammare. Till lägenheten hör både garage och parkeringsplats samt fiber finns installerat! Välkommen på visning! Martin Holmquist [email protected] 0732-746032

Bastövägen 28, Hov, Växjö kommun

Bastövägen 28

Villa
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

5 595 000 kr

158 m²

6 rum

684 m² tomt

Äntligen är ett av de fristående sutterängvillorna nära Tomtebacken på Hov till salu! Villan genomsyrar 70-tal från golv till tak och ger känslan av att kliva in i en tidsmaskin. Bostaden disponerar 158 kvm fördelat på sju rum och kök med generös takhöjd, genomtänkt planlösning och smarta lösningar. Här har ni ett arkitektritat hus av den danske arkiteteken IB WIBROE, där han även själv bott med sin familj under hela tiden. Med ytskikt i original ges här fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel! I husets entréplan finns trevliga ytor att tillgå i två sovrum, gäst-wc och tvättstuga. På bottenplan finns de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum samt ytterligare ett sovrum. På övre plan finns ett yteffektivt allrum för lek och tv-hörna. Den fristående villan ger denna bostad fler fönster i alla väderstreck vilket ger extra fint ljusinsläpp och en luftigare känsla. På den fina trallbelagda uteplatsen i söder kan man njuta av lugnet med plats för egen odling om man önskar. Ypperligt gavelläge i området med en stor fin tomt om ca 700 kvm. Tomten är varierande med gräsmatta, fruktträd och häckar som ger insynsskydd. Garage med biluppfart för två-tre bilar och extra förråd i direkt anslutning till huset. Förutom att det är ett etablerat och trivsamt villaområde är det även nära till handelsområdet Norremark. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information! Offert är inhämtad för vad det skulle kosta att konvertera värmesystemet till vattenburet.

Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun

Axel Ohlssons Gata 17E

Lägenhet
Telestad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 095 000 kr

31 m²

1 rum

2 005 kr/mån

35 323 kr/m²

Nyproduktion med närhet till natur och Linnéuniversitetet! På Axel Ohlssons Gata 17E finns denna nyproducerade och välplanerade etta. Planlösningen fördelas över ca 31 kvm och bjuder på stilrena materialval, fina förvaringsmöjligheter och en fransk balkong. Till city tar du dig enkelt via cykelväg, bil eller buss (avstånd till busshållsplats 300 meter). Möjlighet att hyra parkeringsplats. I närområdet finns vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 7 km med cykel och med bil tar det 10 min. Avstånd till universitet är cirka 3 km. Närliggande service finner du i Teleborg köpcentrum, med bl.a. vårdcentral, mataffär, restauranger och skola. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du önskar gå på visning!

 • Balkong
Örsledsvägen 28B, Räppe, Växjö kommun

Örsledsvägen 28B

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 150 000 kr

71,4 m²

3 rum

5 004 kr/mån

30 112 kr/m²

Välkommen hem till det nybyggda området i Räppe där du bor mellan två vatten och har naturen runt knuten. Nu ges möjligheten att förvärva en utav de finaste lägena i området som har fri utsikt och är fria från insyn. Här har du sjöutsikt i nästintill varenda fönster! Egen parkering med laddstolpe i nära anslutning till bostaden ingår i månadsavgiften. Bostaden disponerar ett stort vardagsrum med öppen lösning till ett kvalitativt Ballingslöv kök. Tillvalen är genomgående påkostade och exklusiva vilket speciellt visar sig i både badrum och kök. Vidare finns två trivsamma sovrum och ett väl tilltaget badrum med en praktisk tvättavdelning. I anrika Räppe, mellan Bergundasjön och Räppegölen, kan du nu bli stolt ägare till en ljuvlig bostadsrätt mitt i trevliga villakvarter. För skönt uteliv finns dessutom två kvartersparker och i kvarteret Snöflingan bor du mellan två vatten. Det vackra kulturlandskapet inbjuder till friluftsliv i toppklass samtidigt som du har Växjö citys utbud endast några kilometer bort. Ett perfekt läge för dig som gärna kommer hem till lugnet och som älskar modern bykänsla. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Balkong
Vederslövs Nöbbele Liagård 3, Vederslöv, Växjö kommun

Vederslövs Nöbbele Liagård 3

Villa
Vederslöv, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 695 000 kr

230 m²

6 rum

1 976 m² tomt

Välkommen till detta vackra hus om 230 kvm uppfört 1876 lantligt beläget strax utanför Vederslöv med närhet till Växjö. Huset tillhörde tidigare Huseby Bruk och flyttades till nuvarande plats 1927. Idag är mycket moderniserat med vattenburen golvvärme, nytt kök och tvättstuga men historiens vingslag gör sig påmint via framtagna timmerväggar, bevarade tapeter, originalgolv, spegeldörrar i originalutförande, kakelugn och eldstad. Villan kännetecknas av stora umgängesytor och sovrum samt en härlig rymd. Huset ligger fint beläget i natursköna omgivningar och en härlig uppväxt trädgård ger en lugn och skön tillvaro. Uppvärmningen är smidig och bekväm genom jordvärme. Närhet till flera sjöar, natur och endast 10 minuters bilfärd till Växjö. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Triangelvägen 16, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 16

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

3 595 000 kr

155 m²

6 rum

996 m² tomt

Nyproducerat lösvirkeshus med hög standard barnvänligt beläget nära förskola. Huset, som är byggt 2020, erbjuder lyxig vattenburen golvvärme i två plan och härliga sällskapsutrymmen med inbjudande kök med öppen planlösning med vardagsrummet, allrum, 4 sovrum och två helkaklade badrum - allt med hög standard. Härlig trädgård med flera uteplatser i alla väderstreck ger många soliga dagar och fina grillkvällar. Uppvärmningen sker smidigt genom frånluftsvärmepump och fiberbredband är installerat. Stor dubbelcarport och uppfart är praktiskt i vardagen och rymmer många gäster. Här bor man lugnt och skönt med naturen inpå knuten och praktiskt nära nybyggd förskola, Kvarndammskolan (F-6), affär och med bra kommunikationer med buss och tåg. Här är det bara att flytta in! Välkommen på visning!

Midvintervägen 3, Danneborg, Växjö kommun

Midvintervägen 3

Villa
Danneborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 795 000 kr

165 m²

6 rum

765 m² tomt

Välhållen villa med praktisk och genomtänkt planlösning disponeras på 1 ½ plan med tre utgångar till villans rymliga trädgård. Här erbjuds fyra sovrum och genomgående stora sällskapsytor. Till husets absoluta höjdpunkt har vi trädgårdens framsida i söderläge - med flera fruktträd, buskar och ytterligare stora insynsskyddade gräsytor att leka på baksidan. Vidare är tomten omgärdad av staket och häck. Beläget på en lugn cirkelgata gör boendet till ett säkert hem att leka på för barnen. Garage, carport och fiber förberett i gatan. På Danneborg bor du attraktivt och lugnt med närhet till förskola, skola, lekplats och mataffär. Smidigt belägen nära bra busskommunikationer samt ges även här en enkel cykelväg ner till centrum. I närområdet finns flera lekplatser, förskolor och grundskolor med bra cykelvägar och trygga gångvägar. Närhet till Hovshaga Centrum med tillgång till mataffär, postombud, bibliotek, vårdcentral, restaurang och frisör. I närområdet finns även Växjö Golfklubb, Växjö Ridklubb och Helgasjön med Arabybadet och båtbrygga. Vidare erbjuds 4H-gården och Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner. Det finns underbar natur i området som omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Februarivägen 4, Danneborg, Växjö kommun

Februarivägen 4

Villa
Danneborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

5 495 000 kr

181 m²

8 rum

767 m² tomt

Välkommen till Februarivägen 4 och denna renoverade familjevilla på omtyckta Danneborg. Här bor du lugnt och skönt på barnvänlig gata. Huset har en genomtänkt planlösning som erbjuder bra rymd och flera fina sällskapsutrymmen. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns installerat. Entréplan har en välkomnande hall, ett stort härlig kök med köksö, matrum med öppen planlösning med vardagsrummet, ett helkaklat badrum samt två sovrum. Övreplan har ett allrum med takhöjd till nock, ett badrum med badkar samt tre bra sovrum. Källarplan har gillestuga, tvättstuga, sovrum, bastu, dusch, toalett samt flera förråd. Trädgården ligger i ett härligt söderläge och ger möjlighet till sol stora delar av dagen. Huset är bra placerat på tomten som ger en bra grönyta, perfekt för lek och bus med hela familjen. Bilen parkeras i garage eller på uppfarten. Har har du närhet till Hovshagaskolan (F-6), förskola, busshållplats, Ryttaretorpet med bad i Helgasjön och Växjö Golfklubb. På cykelavstånd finns Växjö centrum samt Grand Samarkand. Välkommen på visning! Alexander Franzén 070-298 87 44 [email protected]

 • Plus
Dalbovägen 1B, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 1B

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

895 000 kr

44,5 m²

1 rum

2 597 kr/mån

20 112 kr/m²

Välplanerad och nyrenoverad 1 rok om 44,5 kvm, högst upp i huset! Här är ett boende där varje kvadratmeter har tillvaratagits och snickerierna är både genomtänkta och mycket funktionella. Gångavstånd till centrumkärnan och serviceinrättningar samt goda bussförbindelser till både centrum, Hovshaga och Linnéuniversitetet. Bostaden har funktionella lösningar i form av en platsbyggd säng med inbyggd förvaring och belysning. Vidare erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare, ett fullutrustat IKEA kök med plats för ett matbordsmöblemang, ett väl tilltaget allrum samt ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005. Här erbjuds även tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin och torktumlare. Trivsam och stabil förening med fina välskötta grönområden och planteringar. Värme, vatten, digital-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. I föreningen finns samlingslokal, övernattningsrum, gott om parkeringar och gemensamma tvättstugor att tillgå för föreningens boende. Härliga gröna innergårdar med sittgrupper samt fina grönytor i närområdet med bland annat lekplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong

Visar 1 - 50 av 87