Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Stillman

Peter Stillman

Om mig

Hej jag heter Peter Stillman och arbetar sedan 35 år tillbaka som fastighetsmäklare. Jag arbetar idag främst med förmedling av hyreshus, kontorshus, industrifastigheter, lagerbyggnader och exploaterbar mark. Jag arbetar i Kronobergs län. Jag gillar all sport och tränar regelbundet. Jag utgår i från Växjö, här har jag varit verksam sedan -91 och har en stark lokal kännedom. Jag har ett stort nätverk och är engagerad i Växjö. Länk till min registrering hos FMI. https://fmi.se/sok-maklare/?id=7086

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wieselgrensgatan 7, Väster, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Wieselgrensgatan 7

Villa
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
5 800 000 kr
185 + 95 m²
7 rum
1 347 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välkomnande hus beläget på det attraktiva väster i Växjö. Med sin idylliska 1½-plan layout och fullständiga källare erbjuder detta hem inte bara generöst med utrymme utan också en bekväm och stilfull livsstil. Huset har en klassisk utvändig karaktär med stående träpanel och ett vackert rött tegeltak, vilket ger en tidlös och genuin atmosfär. En betydande uppgradering skedde 2016 då huset förlängdes för att skapa en ännu mer funktionell och trivsam miljö. En underbar altan skapades i sydväst läge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och trevliga kvällar. Den naturliga övergången mellan inomhus och utomhus blir tydlig när du öppnar dörrarna och förlänger ditt vardagsrum ut mot altanen. Interiört erbjuder huset en boyta på cirka 185 kvadratmeter, fördelat på 7 rum och kök. Här finns en härlig mångfald av utrymmen som kan anpassas efter dina behov. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Den generösa källaren på cirka 100 kvadratmeter ger gott om förvaringsmöjligheter och ytterligare utrymme för olika aktiviteter. Läget är enastående med närhet till Växjö centrum inom bekvämt promenadavstånd. Detta ger dig enkel tillgång till stadens puls, butiker, restauranger och kulturella evenemang samtidigt som du kan dra dig tillbaka till din fridfulla oas när du önskar det. Den mysiga trädgården är ett idealiskt komplement till detta boende. Här hittar du en stenläggningen med smågatsten som är fantastisk och unik samt generös gräsmatta som inbjuder till lek, avkoppling och socialt umgänge. Ett trädgårdsland ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och blommor, vilket ger en extra dimension till din utomhusupplevelse. Sammanfattningsvis erbjuder detta charmiga hus en unik kombination av traditionell design och modern komfort. Dess strategiska läge på eftertraktade väster i Växjö, endast 10 min promenad till buss- tågstationen och 10 min till Arenastaden med fotbolls-, ishockey- innebandy- friidrottsarenor tillsammans med de generösa utrymmena och de bekväma faciliteterna, gör detta till en plats att kalla hem. Välkommen till en underbar livsstil där harmoni och funktionalitet går hand i hand.

  • Plus
Kalvsvik Järndammen 1, Kalvsvik, Växjö kommun

Kalvsvik Järndammen 1

Fritidshus
Kalvsvik, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 500 000 kr
98 + 2 m²
4 rum
3 440 m² tomt

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus med en mysig och lantlig atmosfär. Här finner du välbevarade detaljer från förr som ger en gammaldags charm och en unik känsla. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och bjuder in till härliga stunder utomhus. Dessutom är du bara en kort promenad från badmöjligheter, perfekt för avkoppling och sommaraktiviteter. Den parkliknande trädgården är en fröjd för ögat och ger en vacker miljö att njuta av. Inne i huset finns en mysig vedspis och en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Förrådsbyggnaden erbjuder gott om utrymme för förvaring och möjligheter att förverkliga dina idéer. Läget är även fantastiskt med en liten å i tomtgränsen, vilket ger en extra dimension till den natursköna omgivningen. Detta hus kan vara din dröm för antingen året runt-boende eller som fritidsboende. Med en bostadsyta på 98 kvadratmeter och ett uthus på ca 50 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och praktiska behov. I trädgården finns en jordkällare på ca 5kvm i gott skick och som kan användas till förvaring av rotfrukter m.m. Renoveringen och tillbyggnad 2002 bidrar till att huset är i bra skick och redo för att skapa nya minnen. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och charmiga hem. Kontakta oss idag för mer information och en visning!

Parkgatan 12, Alvesta centrum, Alvesta kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Parkgatan 12, Alvesta centrum, Alvesta kommun, bild 2
Parkgatan 12, Alvesta centrum, Alvesta kommun, bild 3

Parkgatan 12

Radhus
Alvesta centrum, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 400 000 kr
127 + 6 m²
5 rum
244 m² tomt

Välkommen till ditt nästa boende mitt i centrala Alvesta – ett ombonat tvåplans radhus, ett praktiskt boende. Med en yta om 127 kvm bjuder detta hem in dig till en harmonisk tillvaro där planlösningen är noga genomtänkt. Kliv ur bilen i carporten som ligger i anslutning till entrén och känn hur praktiskt detta boende är. Här på första våningen öppnar sig det sociala hjärtat av huset, med ett kök där ljuset flödar in genom fönstren och skapar en inbjudande plats för hela familjen. I anslutning till entrén finner du det praktiska badrummet med dusch och en smidig tvätt avdelning, där vardagens sysslor blir en lek. Vidare tar du steget in i vardagsrummet, där hela släkten får plats. Stora fönster släpper in dagsljus som omfamnar varje hörn och skapar en harmonisk känsla. Detta rum blir en naturlig mötesplats för familj och vänner, där värme och gemenskap blomstrar. När dagen går mot sitt slut och trappan leder upp mot andra våningen, väntar en privat sfär av lugn och ro. Här finner du det rymliga badrummet, utrustat med bekvämligheter som gör varje morgon och kväll till en avkopplande ritual. Två omsorgsfullt designade sovrum ger utrymme för personlig prägel och en noga planerad allrumsyta blir platsen för familjens filmkvällar. Ett steg ut på den lilla och lättskötta tomten, där söderläget ger möjlighet till soliga stunder och trivsamma grillkvällar. Carportens praktiska skydd håller din bil trygg och isolerade förrådet ger plats åt allt från cyklar, barnvagnar till flyttlådor. Njut av det bästa av två världar – centrumpuls och naturens lugn. Med gångavstånd till både buss och tåg blir vardagens äventyr enkla att nå, samtidigt som du har ditt eget trivsamma hem att återvända till. Detta radhus är inte bara ett hem, det är en plats där livet blomstrar i varje vrå. Välkommen till din nya livsstil i centrala Alvesta.

  • Premium
Wieselgrensgatan 5D, Väster, Växjö kommun

Wieselgrensgatan 5D

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 800 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 5/5
2 000 kr/mån
53 131 kr/m²

På attraktiva väster i Växjö finns en ljus och fräsch 2:a högst upp i huset som är försett med hiss. Ägarlägenheten är på 53kvm med högt i tak och stor balkong . Byggnaden har hiss till alla våningsplanen och förråden är placerade i trapphuset. Kvarter Saturnus ligger med gång- och cykelavstånd till Växjö centrum, Arenastaden och fina naturområden. Månadsavgift: 2000kr/månad, Värme och avgift till samfälligheten ingår.

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv
Torsjö 7:20, Ingelstad, Växjö kommun

Torsjö 7:20

Tomt
Ingelstad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
750 000 kr
2 937 m² tomt

Naturskön och vackert belägen villatomt om 2937 kvm i Hörda, ca 2 km utanför Ingelstad och med närhet till Växjö. Här har du möjligheten att förverkliga dina husdrömmar på stor villatomt! Förhandsbesked från kommun finns och medger byggnation av bostadshus i två våningar och garage. I köpeskillingen ingår borrning av djupborrad vattenbrunn, egen trekammarbrunn och gemensam infiltration med grannfastigheten 7:21 samt energihål för bergvärme. Anslutningsavgiften för fiber till Wexnet tillkommer med 25 000kr i summan ingår grävning, framdragning av tom rör och fiber samt återställning efter grävning. Anslutningskostnad för el tillkommer. El anslutning är beställd till tomten och utförs i April 2022, byggström kan ordnas tidigare efter önskemål.

Visar alla 5