Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peder Andelius

Peder Andelius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hässlevägen 3, Lessebo, Lessebo kommun
  • Imorgon kl 16:00

Hässlevägen 3

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
700 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
994 m² tomt

Välkommen till denna perfekta familjevilla i Lessebo! Denna enplansvilla med källare är det perfekta hemmet för din familj. Villan innehåller fyra sovrum och har en boyta på 107 kvm och en biyta på 107 kvm. Bra uppvärmning genom bergvärme som ger en kostnadseffektiv uppvärmning. 3-glasfönster är installerade. Taket är omlagt 2009 och garagetak omlagt 2014. Villan har ett fristående garage. Tomt med planteringar och bärbuskar som gränsar mot skog, ett mycket barnvänligt läge. Samtidigt är det bekvämt beläget med närhet till skola och övrig samhällsservice. Välkommen på visning!

  • Plus
Vitsippevägen 4, Klavreström, Uppvidinge kommun

Vitsippevägen 4

Villa
Klavreström, Uppvidinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
650 000 kr
73 + 70 m²
3 rum
812 m² tomt

Perfekt villa för den mindre familjen, i vackra Klavreström. Villan har en boarea på 73 kvm och en biarea på 70 kvm och har 3 rum varav 2 sovrum. Bra uppvärmningssystem genom bergvärme som ger både komfort och låga energikostnader. Bredband via fiber, och 3-glasfönster. Vardagsrum med vackert parkettgolv och öppen spis med keddyinsats. Fastigheten är belägen med närhet till sjöar och vacker natur, perfekt för promenader och friluftsaktiviteter. För de som är intresserade av golf finns det också möjlighet till detta i närheten. Dessutom finns skola och övrig samhällsservice inom bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa den perfekta livsstilen för den mindre familjen, med bekvämlighet, natur och närhet till samhällsservice. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Hornaryd Lövhyddan 1, null, Växjö kommun
  • Budgivning pågår

Hornaryd Lövhyddan 1

Villa
Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 190 000 kr
80 + 40 m²
4 rum
2 172 m² tomt

Välkommen till detta härlig hem med flertalet äldre detaljer så som bl.a. spegeldörrar och vackra trägolv. Villan har ett mycket fräscht Ballingslövskök från 2021. Stilrent duschrum som har renoverats 2015. Dessutom är hemmet utrustat med fiber, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling. Flertalet renoveringar har gjorts under senare år. Läget är perfekt för naturälskare, med närhet till bad och fiske i den vackra sjön Örken. Dessutom har du absolut närhet till busshållplats och när du behöver samhällsservice är det bara 8 km till Braås. Det här är ett hem som erbjuder både komfort och närhet till det bästa som naturen har att erbjuda. Välkommen på visning!

Andrégatan 8, Lessebo, Lessebo kommun

Andrégatan 8

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 050 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
1 155 m² tomt

Mitt i Lessebo - En Perfekt Familjevilla! Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla med källare med 125 kvm boarea och 125 kvm biarea, som erbjuder 5 rum, varav 3 sovrum. Villan har ett stilrent badrum med en avkopplande jacuzzi. Ett fräscht och ljust kök med flertalet moderna apparater och utgång till en härlig altan längs baksidan av huset, perfekt för grillkvällar och stunder i solen. Ett vardagsrum med en inbjudande öppen spis. Bergvärme säkerställer låga uppvärmningskostnader. Ett rymligt garage med gott om utrymme för din bil och en stor förrådsdel för förvaring. Villan är strategiskt belägen mitt i Lessebo och erbjuder närhet till skola, vårdcentral, busshållplats och övrig samhällsservice. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Stationsvägen 14, null, Växjö kommun

Stationsvägen 14

Villa
Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 050 000 kr
145 m²
5 rum
929 m² tomt

Charmig 1½ plansvilla i Dädesjö – Perfekt för Familjen. Med sina 145 kvadratmeter boarea och fem välplanerade rum, inklusive tre rymliga sovrum, är detta det perfekta hemmet för dig och din familj. Villan är utrustad med bergvärme och har fiberanslutning, vilket säkerställer att du kan njuta av både komfort och moderna bekvämligheter. Isolerat garage med förrådsdel. Lummig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Perfekt läge med absolut närhet till skolan och naturen inpå knuten. Välkommen på visning!

Smålandsgatan 5, Lessebo, Lessebo kommun

Smålandsgatan 5

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
1 350 000 kr
155 + 50 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Charmig 1½-plansvilla med delvis källare, med byggår 1935. Bra uppvärmning genom bergvärme från 2018. Omlagt tak år 2016. Fräscht, rymligt kök. Duschrum med golvvärme och jacuzzi. Vardagsrum med kamin. Trevligt uterum i anslutning till pool. Gästhus med allrum, duschrum och pentry, perfekt för gäster, uthyrning eller för de äldre barnen. Bra läge, mitt i Lessebo samhälle med närhet till samhällsservice och allmänna kommunikationer. Välkommen på visning!

Kärrvägen 15, Lenhovda, Uppvidinge kommun

Kärrvägen 15

Villa
Lenhovda, Uppvidinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
1 695 000 kr
200 m²
9 rum
980 m² tomt

Enplansvilla på 200 kvm med 9 rum, varav 5-6 sovrum. Bra planlösning med stora sällskapsytor. Vardagsrum med braskamin. Rymligt badrum med yacuzzi och bastu. Bergvärme från 2017. 3-glasfönster. Stor, inglasad altan. Fiber och larm finns. Perfekt boende för den större familjen med naturnära läge och med närhet till skola och övrig samhällsservice. Välkommen på visning!

Visar alla 7