Lämmelgränd 5

Bromma Stora Mossen, Stockholm Karta & restider

6 050 000 kr
LägenhetLägenhet

Bli först att flytta in i denna 4:a i Stora Mossen. Rymlig och välplanerad fyra med stor balkong som vetter i härligt sydvästläge mot husets baksida i lummigt och insynsskyddat läge. Ett toppmodernt boende med preliminär inflytt 2018-12-14 eller enligt överenskommelse.

Lägenheten är välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket skapar stora sociala ytor. Köket är välutrustat med komplett maskinell utrustning. Vardagsrummet är stort och har bra plats för soffhörna, hyllor och annan trivselinredning. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter i sydvästligt läge. 3 rymliga sovrum med plats för säng och förvaring samt 2 badrum varav ena med dusch och det andra med badkar.

Lägenhetens säljes på ritning! Kontakta mäklaren för mer information!

Bonava är byggherre och är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet.

Här bor ni i ett lugnt område i Bromma med grönområden och promenadstråk som närmsta granne. Stora mossen ligger centralt i Bromma med goda kommunikationer via grön T-banelinje som tar dig in till city på 15 min. Promenadavstånd ner till Alvik med flertalet kommunala alternativ som: Tvärbana mot Solna och Sickla, Nockebybana, bussar mot Spånga och Bromma flygplats och grön T-banelinje. Nere i Alvik finner du ett stort utbud av frisörer, apotek, matbutik, bank, gym och den berömda SALK-hallen för den tennisintresserade. Flertalet skolor och förskolor finns i närområdet som Bromma Gymnasium och Alviksskolan med fotbollsinriktning. I närområdet så finns mysiga promenadstråk genom Ulfsunda slottspark och runt Lillsjön med utegym. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 576 kr/mån
Pris/m²
66 484 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lämmelgränd 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 050 000 kr
Avgift/månad
4 576 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 756
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 4 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips