Termikgatan 49E

Örebro Se på karta

2 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
5 350 kr/mån
Pris/m²
31 705 kr/m²

Välkommen till ett hem som erbjuder mer än enbart boende, här hittar du gemensamma ytor som är utöver de vanliga och sällsynta att finna vid köp av en bostadsrätt. Lägenheten är placerad i hörnläget vilket betyder att den är belägen i två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Genomgående ljus, varm och noga utvald färgpalett med utrymme att kunna sätta sin egen prägel på bostaden.
I en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum utgör detta bostadens trevliga sällskapsyta med plats för flera olika tillfällen i livet. Utgång till den härliga balkongen nås från vardagsrummet som är belägen i sydöst för underbar förmiddagssol med utsikt över golfbanan.

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Föreningen förfogar över 2 st elbilar som man som boende kan använda vid behov. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger växthuset där man kan ekologiskt odla sina grönsaker tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet.

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri