Skogalundsgatan

Ryttartorpet, Kumla Karta & restider

1 773 500 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu ges möjligheten att förvärva ett nyproducerat radhus i trivsamma Ryttartorpet. Projektet erbjuder någonting för alla – från den växande barnfamiljen och det unga paret till de som lämnat villalivet bakom sig.

De 16 radhusen byggs som bostadsrätter och finns i olika storlekar och utformningar, för att ni enkelt ska hitta det som passar just er. Här erbjuds enplanshus och tvåplanshus, tre till fem rum med en yta från ca 72 till 128 kvadratmeter. Gemensamt för radhusen är välplanerade ytor med hög standard.

Alla husen har en egen uteplats med trädäck. Samtliga uteplatser är vända mot Loviselunds naturområde för att ta till vara på den grönskande naturens vackra omgivningar på allra bästa sätt. På uteplatsen kan ni njuta av allt från vårens fikastunder och sommarens grillkvällar till höstens kräftskivor och vinterns snögubbsbyggande.

Utöver den privata uteplatsen mot gårdssidan har alla husen en egen uteplats vid entrén där även förråden finns. I de större husen finns dessutom en separat tvättstuga med förvaringsmöjligheter. Alla husen har en fri siktlinje från entrén till altandörren på motsatt sida. Det hemtrevliga köket ger gott om plats för matlagningsäventyren. Här väntar stora skåputrymmen och rejäla arbetsytor. Köksön kommer mycket väl till pass under helgens mysiga brunchbufféer.

Radhusen byggs som ett sammanhållet kvarter sett till gruppering, materialval och färgskala. För att varje bostad ska få sitt egna utryck har varje länga både enplanshus och tvåplanshus – och färger i olika kulörer. Fasaderna är utformade med liggande träpanel samt puts. Parkering erbjuds på bekvämt avstånd. Några av husen har parkeringsplats direkt utanför ytterdörren, medan andra har tillgång till en gemensam parkering i nära anslutning.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
83 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
3 999 kr/mån
Pris/m²
21 367 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skogalundsgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 773 500 kr
Avgift/månad
3 999 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

799
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 51 dagar sedan, den 6 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips