Solängsvägen 2B

Solängen, Sollentuna Se på karta

4 200 000 kr

3 950 000 kr +6%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Solängens Pärla
Om föreningen
Avgift
4 410 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
47 727 kr/m²

**Vänligen kontakta fastighetsmäklaren för visningstid!**
Med avskilt gavelläge angränsande mot varierad villabebyggelse ligger denna fina fyra om totalt 88 kvm med fönster i tre väderstreck, solig uteplats för optimal ”villakänsla” och 2,8 m i takhöjd i trivsamma Solängen!

Bostaden som stod klar för inflytt 2015 är välplanerad, ljus och med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social sällskapsyta. Alla färger och material är stilrena och moderna med vattenburen golvvärme i hela bostad där badrummet även har komfortvärme (el) som kan användas på sommaren. Köket från IKEA är rymligt, modernt utrustat och lättarbetat för både soloartisteri och gemensam matlagning med hela familjen med full maskinell utrustning; induktionshäll, fläkt, micro samt integrerad kyl, frys och diskmaskin. Matplats för 6 personer invid fönsterpartier i två håll.

Lägenheten ligger på bottenvåningen med en mycket väl tilltagen och solig uteplats som ger en härlig villakänsla. Uteplatsen som vetter mot söder ger en fantastiskt härlig oas under sommaren med sol mer eller mindre från förmiddag till eftermiddag. Ytan rymmer både loungegrupp, matbord och stolar samt ett par vilstolar och givetvis grillen. Uteplatsen omgärdas delvis av spaljéer och blir en förlängning av de sociala ytorna under sommaren. Här har du din egen sköna oas för att grilla, äta, fika och koppla av i solen, samtidigt du har fina lekmöjligheter för barnen på de gemensamma gräsytorna utanför.

De tre sovrummen ligger i varsitt hörn av lägenheten vilket ger avskildhet. Master-bedroom har plats för både dubbelsäng och sängbord samt har hel garderobsvägg för klädsam förvaring. I det minsta sovrummet, som även kan disponeras som arbetsrum/gästrum finns tre garderober (en dubbel och en enkel garderob). Helkaklat badrum med dusch och egen "tvättstuga" med tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk med överskåp. Övrig utrustning består av wc, tvättställskommod samt spegelskåp ovanför. Förutom badrummet finns även en separat gäst-wc, mycket praktiskt när ni vill undvika köbildning stressiga vardagsmorgnar. Hallen har praktiskt klinkergolv och bra avhängingsyta. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd i den angränsande porten som både är djupt och har full takhöjd som effektivt tar hand om säsongskläder, resväskor, vinterdäcken och golfbagen mm. En parkeringsplats med motorvärmare garanteras och kostar 600 kr/månad att hyra.

Varmt välkommen till denna trivsamma bostad med tre sovrum, en fin och solig uteplats och genomgående ljus interiör - allt nära natur och rekreation i barnvänliga Solängen!

OMRÅDE
För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Badplats finns på gångavstånd vid Norrviken sjön och Törnskogen är ett av Sollentunas tre stora naturreservat, där Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden. Kring Edsviken finns även flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrvikens och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på ca fem minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår. Med bil eller cykel tar du dig till Rösjöområdet med badplats och camping vid Rösjön. På andra sidan E4:an finns enorma naturområden på Järvafältet med fina naturområden och motionsmöjligheter.

SERVICE
Vardagspusslet blir enkelt tack vare både skola och flera förskolor i närheten. Med bil når du Sollentuna centrum på ca 6-7 minuter och Hägg

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna