Gullrisgatan 16B

Kumla, Kumla Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,2 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Gullriset i Kumla
Om föreningen
Avgift
4 675 kr/mån
Pris/m²
16 889 kr/m²

Välkommen till Gullrisgatan 16B!
Här finns ett bekvämt, modernt och socialt boende om 112 väldisponerade kvm. Genomgående tilltänkt planlösning samt rymliga trädgårdar med plats för lek eller middagar med vänner. Husen ligger i ett lugnt område i Kumla där många barnfamiljer bor.
Till Örebro tar man sig med bil på ca 10 minuter. Gångavstånd till både nybyggd förskola och skola hela vägen upp till åk 9. Mataffären ligger även den på gångavstånd från huset. Kumla centrum och dess service med restauranger, café, gym och butiker ligger i närheten.
Radhusen erbjuder 4-5 rok beroende på behov och hur man vill planera övervåningen, varav 3- 4 sovrum. Entréplan erbjuder kök med separat matplats samt öppen planlösning mot sällskapsrum. Dubbla badrum, ett på vardera plan, båda helkaklade i stilfulla materialval med den bekväma komfort som behövs. På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett till sovrum.

Tillträdet är flexibelt!

Välkomna att kontakta mig Emelie för frågor eller för att boka er på visningen. Ni når mig på 073-0355761 eller via mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri