Mäklare Emelie Berglind

Emelie Berglind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 11

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 613 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och generösa vindsvåning med enastående charm och unik karaktär. Belägen i det populära området Ormesta i Örebro, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil kombinerat med unik och modern bekvämlighet. Ta hissen högst upp där endast du har entré till din bostad. Det första som möter dig när du kliver in i denna vindsvåning är det vackra ljuset som strömmar in genom takfönstren och sprider en varm och inbjudande atmosfär i hela rummet. Det naturliga ljuset och snedtaket ger bostaden en luftig och öppen känsla, samtidigt som det skapar en mysig och avslappnad stämning. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig gott om utrymme att umgås och underhålla. Köket är stilrent och modernt med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Intill köket finns en matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Takfönstren i vardagsrummet erbjuder en sensationell utsikt över omgivningarna. Här kan du koppla av och njuta av solnedgången eller titta på stjärnorna på himlen från din bekväma soffa. De ljumma sommarkvällarna kan du ta med dig en kopp kaffe eller ett glas vin och stiga ut på den privata, mysiga och rymliga balkongen om 9 ca kvadratmeter. Här kan du njuta av frisk luft samtidigt som du blickar ut över utsikten, vilket ger en känsla av att vara ovan molnen. Den här vindsvåningen erbjuder inte bara fantastiskt ljus och en underbar utsikt, den har också bekvämligheter för att passa din livsstil. Den har rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett modernt badrum med de bekvämligheter som behövs. Ormesta är ett eftertraktat område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finner du grönområden, trevliga promenadstråk och närhet till Oset naturreservat där du kan njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Örebros centrum med sitt utbud av shopping, restauranger och kultur. Sammanfattningsvis erbjuder denna vindsvåning en unik och sällsynt möjlighet att bo i en charmig bostad med takfönster, balkong och en fantastisk utsikt. Här får du en underbar kombination av moderna bekvämligheter och en härlig atmosfär som kommer att göra varje dag till en njutning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning för att uppleva bostaden. Kontakta Emelie för mer att boka er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
7 540 kr/mån
21 452 kr/m²

Välkommen till Pålsbodagatan 14- Ett Hem att Älska! Upptäck charmen och komforten i denna rymliga och väldisponerade 4:a om 93 kvm, belägen i det eftertraktade området Sörbyängen. Med två balkonger och högkvalitativa materialval bjuder denna bostad in till ett liv i stil och bekvämlighet. Genomgående hög kvalitet präglar varje hörn av denna ljusa och luftiga bostad. Den generösa innergården, delad med trevliga grannar, erbjuder en grönskande oas för avkoppling och lek. Det smarta och välplanerade köket är fullt utrustat och leder till ett rymligt vardagsrum, där kvällssolen ostört kan avnjutas på den första balkongen. Med tre sovrum, varav master bedroom inkluderar en praktisk klädkammare och egen balkong för morgonsolen, finns det gott om utrymme för hela familjen. Badrummet är en fröjd för ögat med sina stilfulla färger och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, och praktisk bänkskiva för arbetsyta. Förråd i bostaden och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till ett hem som anpassar sig efter familjens behov. Sörbyängen erbjuder det perfekta läget med kort cykelavstånd till universitetet, city och vackra grönområden. Nära till förskolor och grundskola, samt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restauranger. Gym, golfbana och vackra promenadstråk finns i närheten, liksom Sörbybacken för vinteraktiviteter. Endast 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och citykärnan, där ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger väntar. Välkommen att boka er på visning och upptäck varför Pålsbodagatan 14 är det perfekta valet för den som söker ett hem där komfort, stil och närhet till allt står i fokus.

  • Balkong
  • Hiss
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 11

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/9
1 804 kr/mån
40 323 kr/m²

Välkommen till Isgatan 11 – en nybyggd pärla som ligger mitt i hjärtat av Örebro. Att bo här innebär ett suveränt läge för studenter, pendlare och förstagångsköpare. Med närheten till stadens puls har du all service du behöver inom gångavstånd, inklusive matbutiker, restauranger och ett rikt utbud av stadsliv. Ta chansen att bli stolt ägare till denna underbara bostad, med låga avgifter i en välskött förening med stabil ekonomi. Den här 1:an imponerar med sin högklassiga materialval, moderna design och väl genomtänkta planlösning. Köket är stilfullt och badrummet rymligt. I den öppna ytan finns plats för både soffa och sovalkov. Du kommer även att uppskatta bekvämligheten med garderober, disk- och tvättmaskin som är ordentligt installerade för att göra ditt liv så bekvämt som möjligt. Dessutom ingår ett förråd i lägenheten, som kan användas som kontor eller förvaringsutrymme. Tveka inte att kontakta Emelie för mer information eller för att boka en privat visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Framnäsudden 36

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 195 000 kr
980 m² tomt

Välkommen till din drömtomt vid Hjälmaren, där naturen och sjöutsikten blir en del av din vardag. Denna fantastiska sjönära tomt om 980 kvadratmeter erbjuder alla möjligheter för dig att skapa din ultimata bostad. Kommunalt VA, el och fiber finns till tomtgräns för smidig anslutning. Säljaren har bekostat anslutningen av VA och el så bekvämligheten är på topp. Detta är platsen där dina visioner om ett harmoniskt liv vid vattnet kan förverkligas. En generös byggrätt om 200 kvadratmeter per plan i två våningar, enligt den bifogade detaljplanen, gör att du kan skapa ett hem som är både rymligt och bekvämt. Läget är oslagbart, med endast 4 kilometer till Örebro centrum. Att ha Hjälmaren som närmsta granne ger dig möjligheten att uppleva sjölivets lugn och ro, samtidigt som du har staden inom räckhåll. En kort cykeltur längs de vackra promenadstråk som omger Oset tar dig snabbt till stadskärnan. Att börja dagen med den vackra naturen som din närmaste granne är en lyx som få kan njuta av. För familjer är detta område särskilt attraktivt, med förskola, skola för åk F-6 och en fotbollsplan inom gångavstånd. Här kan barnen växa upp i en trygg och naturnära miljö. Möjligheterna är oändliga på denna tomt vid Hjälmaren. Här kan du skapa det drömhem du alltid velat ha, med sjöutsikten som en fantastisk bonus. Ta chansen att förverkliga dina visioner och kontakta oss för mer information och för att besöka denna unika plats. Din framtid vid sjön väntar. Förslag att bygga: Den totala boytan på 171 kvadratmeter ger gott om utrymme för både familj och gäster. Dessutom finns möjligheten att njuta av den vackra sjöutsikten från en generös balkong om ca 28 kvadratmeter och garage om ca 24 kvm. Säljaren kan anlitas för byggnation av föreslaget hus, ritningar ligger under dokument. Kontakta Emelie för mer information!

  • Premium
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 12A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 850 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
4 880 kr/mån
28 030 kr/m²

Välkomna till en riktig pärla belägen mitt i citykärnan med kort gångavstånd till hela Örebros utbud av restauranger. Här säljs en av Örebros vassaste tvåor! Denna rymliga tvåa om 66 kvm håller hög materiell standard har dessutom både balkong och uteplats! Den härliga uteplatsen ligger mot föreningens innergård och bjuder på strålande morgonsol, perfekt för mysiga frukostar eller för att komma undan solen dem hetaste sommardagarna. Den inglasade balkongen som vetter åt väst har sol från tidig dag till kväll. Lägenhetens välplanerade kvadrat har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där köksdelen har gott om skåp och bänkytor. Matplatsen blir naturlig invid fönstret, men för den som drömmer om en köksö finns det plats för det också. Det helkaklade badrummet har vitt kakel och grå klinker med komfortabel golvvärme. Här finns en jacuzzi för två, tvättställ med kommod, toalett samt tvättdel med väggskåp och praktisk bänkyta för klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare. Alla garageplatser i föreningen är försedda med elbilsladdare. I månadsavgiften inkluderas värme, telia triple play (tv, bredband och IP-telefoni). exkl. varmvatten. Här bor ni med närhet till både tåg- och busstation, Örebro city med shopping, restauranger och nöjesliv. Här kan ni gå härliga promenader i både stads- och naturliv, bland annat längs med Svartån. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5