Mäklare Emelie Berglind

Emelie Berglind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöängsgatan, null, Askersunds kommun
Sjöängsgatan, null, Askersunds kommun, bild 2
Sjöängsgatan, null, Askersunds kommun, bild 3

Sjöängsgatan

Villa
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
Pris saknas
195 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Drömmer du om det perfekta läget och ett nybyggt hus? Här får ni ett sjönära läge mitt i centrum! I samarbete med Mälarvillan finns nu äntligen möjligheten att bli ägare av ett nyckelfärdigt hus i småstadsidyllen Askersund! Vi är glada över att nu kunna förmedla fyra stora tomter med härliga hem i populärt, barnvänligt och rofyllt område. Här får du både Vättern som granne samtidigt som du kan njuta av den ljuvliga staden. Husen placeras i en familjevänlig miljö med närhet till skola, mycket goda kommunikationer och härliga promenadstråk. För dig som gillar närhet till centrum ligger torget ett stenkast bort. Det finns restauranger, mataffärer, klädbutiker, leksaksbutik, m,m i området. Här byggs ett nytt bostadsområde i Kanslihusparken i 3 etapper. Etapp 1 erbjuder 4 tomter med 4 olika husmodeller som kan skräddarsys vid olika önskemål och behov. Följande upplägg är rekommendationer men kan anpassas: Hus 1: 1- plansvilla om 90 kvm Hus 2: 1- plansvilla om 107 kvm Hus 3: 1 1/2- plansvilla om 106,5 kvm bottenvåning och oinredd övervåning om 90 kvm Hus 4: 1 1/2- plansvilla om 195 kvm Askersund – den lilla staden med stor charm Mitt i Sveriges hjärta, vid toppen av Vättern. I denna lilla stad råder skön atmosfär året om, en oas för upplevelse och vila. Stadskärnans charmiga träbebyggelse med mysiga caféer, unika butiker och små gränder omges av vackra strandpromenaden och hamnområdet. Askersund är känt som Sveriges hemligaste skärgård med 250 öar, kobbar och skär, rofyllda vandringsleder och naturreservat med fantastisk utsikt - här är det alltid nära till naturen men även till sköna evenemang och fascinerande kultur. Kliv ombord på tillgänglighetsanpassade turbåten M/S Wettervik och följ med ut i Norra Vätterns fantastiska skärgård. Promenera vidare längs stranden eller ut mot Bormästarholmen. Stadens minitåg tuffar från hamnen till natursköna hembygdsgården i utkanten av staden, vackert belägen intill naturreservatet Stadsparken där man kan klappa smådjuren som sommartid bor i sina hagar. Vid resecentrum finns Kulturhuset Sjöängen, här finner ni intressanta konstutställningar pågår året om och i Stora salongen bjuds på härliga föreställningar. Närhet till Åmmeberg, Rönneshytta, Motala och Örebro. Kontakta Emelie för mer information och anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 11, null, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 11

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 613 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och generösa vindsvåning med enastående charm och unik karaktär. Belägen i det populära området Ormesta i Örebro, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil kombinerat med unik och modern bekvämlighet. Ta hissen högst upp där endast du har entré till din bostad. Det första som möter dig när du kliver in i denna vindsvåning är det vackra ljuset som strömmar in genom takfönstren och sprider en varm och inbjudande atmosfär i hela rummet. Det naturliga ljuset och snedtaket ger bostaden en luftig och öppen känsla, samtidigt som det skapar en mysig och avslappnad stämning. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig gott om utrymme att umgås och underhålla. Köket är stilrent och modernt med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Intill köket finns en matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Takfönstren i vardagsrummet erbjuder en sensationell utsikt över omgivningarna. Här kan du koppla av och njuta av solnedgången eller titta på stjärnorna på himlen från din bekväma soffa. De ljumma sommarkvällarna kan du ta med dig en kopp kaffe eller ett glas vin och stiga ut på den privata, mysiga och rymliga balkongen om 9 ca kvadratmeter. Här kan du njuta av frisk luft samtidigt som du blickar ut över utsikten, vilket ger en känsla av att vara ovan molnen. Den här vindsvåningen erbjuder inte bara fantastiskt ljus och en underbar utsikt, den har också bekvämligheter för att passa din livsstil. Den har rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett modernt badrum med de bekvämligheter som behövs. Ormesta är ett eftertraktat område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finner du grönområden, trevliga promenadstråk och närhet till Oset naturreservat där du kan njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Örebros centrum med sitt utbud av shopping, restauranger och kultur. Sammanfattningsvis erbjuder denna vindsvåning en unik och sällsynt möjlighet att bo i en charmig bostad med takfönster, balkong och en fantastisk utsikt. Här får du en underbar kombination av moderna bekvämligheter och en härlig atmosfär som kommer att göra varje dag till en njutning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning för att uppleva bostaden. Kontakta Emelie för mer att boka er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkstigen 11, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Kyrkstigen 11

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Lejons Mäkleri
2 450 000 kr
81 m²
3 rum
642 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Kyrkstigen 11 i familjära och lugna Sköllersta ca 20 minuter utanför Örebro. Nybyggt 2018 med tillhörande carport och förråd. Ljust och välplanerat i ett plan med 1 sovrum och stora sällskapsytor. Köket går i ljus ton med påkostade vitvaror. Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Dusch, wc och handfat. Sovrum med garderober och parkettgolv. Tvättstuga med plastmatta, tvätt, tork och panna från Nibe F750. Extremt låg driftkostnad! Ett hus att bara flytta in i utan några krångliga renoveringar framför sig. Huset erbjuder även en oinredd övervåning med möjlighet att skapa extra boutrymmen. Sköllersta med sina drygt 1 100 invånare är en naturskön ort mitt i Närke med en dominerande arbetsgivare (Lithells). I Sköllersta finns lugn, natur och harmoni. En lantlig atmosfär med närhet till Örebro och Kumla. Sköllersta är ett mysigt samhälle med förskola och skola F-6 på gångavstånd med smidiga kommunikationer med Örebro via buss och bil. På gångavstånd återfinns välsorterad livsmedelsbutik och den berömda idrottsplatsen med fotboll och friidrott. I den östliga delen av samhället ligger Lithellsfabriken, som drivs av Lithells AB. Utanför samhället finns Sveriges största fossilmuseum. I närområdet finns också två fornborgar, Tarsta borg och Åmehälla borg, och här finns också en av de få kvarvarande kvarnarna som drevs av både vatten och vindkraft, Kånsta kvarn. Sköllersta ingår i Kilsbergsrundan och Tivedsrundan som båda är vandrings- och cykelleder genom Örebro län. År 2006 blev Sköllersta utnämnt till den miljövänligaste förorten i Sverige. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning med Albin Andersson!

  • Plus
Tjuse 726, null, Örebro kommun

Tjuse 726

Fritidshus
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
375 000 kr
57 m²
3 rum

Välkommen till denna charmiga arrendestuga belägen i natursköna Tjuse! Här får du ett mysigt och bekvämt fritidsboende som kombinerar rustik charm med en avkopplande miljö, perfekt för dig som söker lugn och ro. Vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och en naturnära känsla. Köket är funktionellt utformat och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt arbetsytor och här är även en bra plats för trevliga middagar med familj och vänner. Sovrummet är inbjudande och hemtrevligt med gott om plats för både sängar och förvaringsmöbler. Ett separat utrymme erbjuds med en Mulltoalett och ett handfat. Det finns dessutom en härlig inglasad veranda där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bok, oavsett väder. Den omgivande tomten är grönskande och lummig, med vacker växtlighet som ger en lugn och avskild atmosfär. Här finns även en trevlig uteplats som är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar. På tomten finns även förråd och bodar perfekta för förvaring av allt från trädgårdsredskap och cyklar till säsongsbetonade föremål och hobbyutrustning. Tjuse är ett område känt för sin natursköna omgivning och rofyllda atmosfär. Här har du närhet till skog och mark, vilket gör det enkelt att ta promenader, cykla eller njuta av andra utomhusaktiviteter. Samtidigt är det bekvämt avstånd till närliggande samhällen med butiker och annan service. Denna stuga är det perfekta valet för dig som vill njuta av en harmonisk och avkopplande livsstil i en idyllisk miljö. Tveka inte att kontakta Albin Andersson för mer information! Arrendeavgift: 4.750 kr/år 070-090 11 35 [email protected]

Ekhagsvägen 48, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Ekhagsvägen 48, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Ekhagsvägen 48, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Ekhagsvägen 48

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
6 750 000 kr
163 + 26 m²
5 rum
1 503 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem i den populära, charmiga och barnvänliga Ekeby-Almby! Huset erbjuder allt du kan önska i en perfekt kombination av komfort, natur och bekvämlighet. Detta rymliga och flexibla hem erbjuder 3-4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De två badrummen gör morgonstressen till ett minne blott. Stilfulla materialval och moderna ytskikt kommer garanterat att ge ditt hem en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Köket är en dröm för de som gillar matlagning och sociala sammanhang med högkvalitativa vitvaror och generöst med arbetsyta. Det stora vardagsrummet blir hjärtat av huset, där familj och vänner kan samlas för sköna stunder tillsammans. En praktisk tvättstuga med förråd erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och gör det enkelt att hålla ordning i hemmet. Dessutom finns ett garage för ditt fordon, vilket ger extra bekvämlighet året runt, särskilt under vintermånaderna. För den miljömedvetna köparen finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme som inte bara ger låga driftskostnader utan också en oöverträffad komfort året runt. Tomten är 1503 kvm med grusad uppfart, gräs, soldäck. Praktfulla träd och miljön omkring huset skapar en rogivande atmosfär. Skogen intill är en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om. Kommunikation: Ekeby-Almby är känt för att vara ett populärt område för barnfamiljer och det är inte svårt att förstå varför. Med smidiga kommunikationsförbindelser in till Örebro har du möjlighet att pendla om så önskas. Du har nära till allt, samtidigt som du får njuta av den lugna och fridfulla atmosfären som detta område har att erbjuda. Ditt nya hem är redo att välkomna dig och med allt detta att erbjuda kommer det att bli en fantastisk plats för dig och din familj att skapa minnen i. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Ekeby-Almby - kontakta Emelie idag för att boka er på visning!

  • Premium
Sörbyvägen 25, Kumla, Kumla kommun
Sörbyvägen 25, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Sörbyvägen 25, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Sörbyvägen 25

Villa
Kumla, Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 695 000 kr
65 + 65 m²
541 m² tomt

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till detta förtjusande hus belägen i populära fylsta! Här finner ni en totalyta om 130 kvm att trivas på med många möjligheter. Bostadens entréplan presenterar ett kök i med matplats i rummet intill, vardagsrum, sovrum och renoverad wc. I källaren finns badrum, sovrum och tvättavdelning med tvättmaskin. I källaren finns även ett till större rum som kan göras om till sovrum för de som behöver. Huset är väldigt energieffektivt. Utsidan av huset erbjuder en grusad uppfart och garage. På framsidan och baksidan finns gräsmatta. Altanen med utgång från matsalen är perfekt att nyttja under sommarmånaderna.

  • Premium
  • Energieffektiv
Västra Bangatan 10, Fylsta, Kumla kommun

Västra Bangatan 10

Villa
Fylsta, Kumla kommun
Lejons Mäkleri
3 295 000 kr
201 + 28 m²
6 rum
1 269 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa om hela 201 kvm boyta centralt belägen på en generös tomt i Kumla. Byggd 1930 erbjuder denna villa en perfekt kombination av klassisk elegans och modern komfort. Njut av soliga dagar vid poolen i den stora och härliga trädgården. Här finns gott om plats för både lek och avkoppling, samt utrymme för trädgårdsodlingar och utomhusaktiviteter. Invändigt möts du av väldisponerade ytor med hela fem sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme för gäster eller verksamhet. Köket, med anslutning till en rymlig matsal, är välutrustat och erbjuder en trivsam plats för både vardagsmatlagning och större middagsbjudningar. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och luftiga atmosfär där de finns plats för hela familjen att samlas. Bostaden har ett fräscht badrum samt en WC, vilket underlättar för den stora familjen och vid besök av gäster. Med fiberanslutning är det enkelt att hålla sig uppkopplad för både arbete och underhållning. Villan har två separata entréer, vilket ger en unik möjlighet att bedriva verksamhet hemifrån. Denna villa är en dröm för dig som söker ett rymligt och charmigt hem centralt beläget, med möjligheter för både familjeliv och företagande. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende - välkommen på visning! Kontakta Emelie för att boka er på visning, din drömvilla väntar!

  • Plus
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 2
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 3

Arbetargatan 5B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 975 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/6
4 396 kr/mån
37 981 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en exklusiv och perfekt 2:a med en uteplats om hela 14 kvadratmeter belägen på Öster! Planlösningen är välplanerad och trivsam med kök och vardagsrum tillsammans vilket skapar ett socialt och öppet hem. Stilrent och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med garderobsvägg. I hallen finns gott om plats för förvaring eller skrivbord för er som behöver ett hemmakontor eller studieplats. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl uteplats. Lägenheten har genomgående smakfulla och påkostade färg- och materialval av högsta kvalité och standard. Till lägenheten hör ett förråd. Parkeringshus finns i nära anslutning. I föreningen har du tillgång till en gemensam takterass, stor lokal med pentrykök där gästerna även kan bo smidigt i övernattningslägenheten. Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Denna bostadspärla vill ni inte missa! Kontakta Emelie för att boka er på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Termikgatan 49C, null, Örebro kommun
Termikgatan 49C, null, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 49C, null, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 49C

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 745 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
3 832 kr/mån
32 925 kr/m²

Letar du efter ett exklusivt boende i populärt område? I områdets snyggaste byggnad mot den lummiga innergården har du nu chansen att bli ny ägare av denna 2:a om 53 kvadratmeter med en mysig balkong mot innergården. Hemmet har en ljus och varm färgpalett med extra stora fönster och högt i tak. Exklusivt kök från Vedum med rostfria vitvaror och ett smakfullt helkaklat badrum. Förutom din egen balkong har du tillgång till husets hela tre takterrasser där kan du bjuda in familj och vänner på middag och spendera kvällen i orangeriet. På en av terrasserna finns även en inglasad del och relaxavdelning med bastu. I föreningen har du även tillgång till en cykellounge med låsbar ställplats, cykelpump och verktyg. Det kommer även finnas en Bilpool med en bil att låna. Har du egen bil finns det ett garage i källaren med separat kö. I Södra ladugårdsängen bor du med närhet till Örebro Universitet, perfekt för dig som studerar. Till Coop och Ica tar du dig på ett par minuter. Gillar du att röra på dig så har du även Friskis och Svettis, Gustavsviks upplevelsebad i närheten samt fina promenadstråk. Det här får du inte missa! Kontakta Emelie för att boka er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Termikgatan 49F, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 49F, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 49F, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 49F

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
5 350 kr/mån
29 662 kr/m²

Välkommen till en trivsam 3:a med gott om yta för den lilla familjen med två sovrum eller er som vill ha ett extra rum för kontor, walk- in- closet eller gästrum. Bostaden har högt i tak och är belägen i ett hörn vilket skapar ett rikligt ljusinsläpp från fönstren åt två väderstreck. Standarden är hög och detta är något som är genomgående för hela bostadshuset. I Södra Ladugårdsängen bor man nära all service man behöver. Närhet till restauranger, Universitet, grönområden, gym, golfbana och tennisbana är bland annat det som erbjuds i området. Entrén upplevs välkomnade och praktisk med inbyggda garderober, städskåp och hatthylla för god förvaring. Köket ligger separat med full maskinell utrustning i ljusa färgval. Intill köket är vardagsrummet placerat med gott om plats för sällskapsytor samt utgång till balkongen belägen i västerläge. Badrum i smakfulla materialval med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkyta med väggskåp ovan. Bostaden erbjuder två skilda sovrum med inbyggda garderober. Utöver lägenheten har en huset en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger orangeriet där man kan boka för att ha sammankomster. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet. I botten av huset ligger restaurang Brödernas och hårsalong. Föreningen har god ekonomi. Varmt välkomna att höra av er till mig Emelie för att boka en privat visning för att uppleva denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjöängsgatan, null, Askersunds kommun

Sjöängsgatan

Villa
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
Pris saknas
107 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Drömmer du om det perfekta läget och ett nybyggt hus? Här får ni ett sjönära läge mitt i centrum! I samarbete med Mälarvillan finns nu äntligen möjligheten att bli ägare av ett nyckelfärdigt hus i småstadsidyllen Askersund! Vi är glada över att nu kunna förmedla fyra stora tomter med härliga hem i populärt, barnvänligt och rofyllt område. Här får du både Vättern som granne samtidigt som du kan njuta av den ljuvliga staden. Husen placeras i en familjevänlig miljö med närhet till skola, mycket goda kommunikationer och härliga promenadstråk. För dig som gillar närhet till centrum ligger torget ett stenkast bort. Det finns restauranger, mataffärer, klädbutiker, leksaksbutik, m,m i området. Här byggs ett nytt bostadsområde i Kanslihusparken i 3 etapper. Etapp 1 erbjuder 4 tomter med 4 olika husmodeller som kan skräddarsys vid olika önskemål och behov. Följande upplägg är rekommendationer men kan anpassas: Hus 1: 1- plansvilla om 90 kvm Hus 2: 1- plansvilla om 107 kvm Hus 3: 1 1/2- plansvilla om 106,5 kvm bottenvåning och oinredd övervåning om 90 kvm Hus 4: 1 1/2- plansvilla om 195 kvm Askersund – den lilla staden med stor charm Mitt i Sveriges hjärta, vid toppen av Vättern. I denna lilla stad råder skön atmosfär året om, en oas för upplevelse och vila. Stadskärnans charmiga träbebyggelse med mysiga caféer, unika butiker och små gränder omges av vackra strandpromenaden och hamnområdet. Askersund är känt som Sveriges hemligaste skärgård med 250 öar, kobbar och skär, rofyllda vandringsleder och naturreservat med fantastisk utsikt - här är det alltid nära till naturen men även till sköna evenemang och fascinerande kultur. Kliv ombord på tillgänglighetsanpassade turbåten M/S Wettervik och följ med ut i Norra Vätterns fantastiska skärgård. Promenera vidare längs stranden eller ut mot Bormästarholmen. Stadens minitåg tuffar från hamnen till natursköna hembygdsgården i utkanten av staden, vackert belägen intill naturreservatet Stadsparken där man kan klappa smådjuren som sommartid bor i sina hagar. Vid resecentrum finns Kulturhuset Sjöängen, här finner ni intressanta konstutställningar pågår året om och i Stora salongen bjuds på härliga föreställningar. Närhet till Åmmeberg, Rönneshytta, Motala och Örebro. Kontakta Emelie för mer information och anmäl ert intresse redan idag!

Axbergs Häggen 609, null, Örebro kommun

Axbergs Häggen 609

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 950 000 kr
160 + 28 m²
5 rum
3,3 ha tomt

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning! Varmt välkommen till Axbergs Häggen 609! Denna lantbruksfastighet erbjuder inte bara ett charmigt och rymligt hem med en totalarea om 188 kvadratmeter, utan även en omgivande natur som lockar med över 3 hektar mark. Här finns allt för den som drömmer om det lantliga livet, med närheten till stadens bekvämligheter inom räckhåll. På den 3 hektar stora gården finner du en harmonisk mix av skog och åkermark, perfekt för den som önskar en mångsidig och levande egendom. Dessutom erbjuds en generös tomtmark om 2 800 kvadratmeter, där möjligheterna är oändliga för den med gröna fingrar. Husets entrévåning erbjuder en planlösning med ett genomgående flöde där man välkomnas av en stor hall med inbyggda förvaringsytor, vidare tar man sig vidare till det lantliga köket med en härlig utsikt mot hagarna vilket gör det enkelt att sköta hushållssysslorna samtidigt som man har koll på djuren. Vidare finner vi ett vardagsrum och matsal som är väl tilltaget för de stora bjudningarna. Ett förberett badrum som idag används som förråd, vatten samt avlopp är framdraget och den nya ägaren får möjligheten att sätta sin egen prägel på stilen med kakel, klinker, kommod och porslin. Vidare till övervåningen så finner vi husets fyra sovrum samt även ett badrum med dusch wc och handfat. För djurälskaren finns hästhagar och stall redo att välkomna dina fyrbenta vänner. Men denna egendom är mer än bara ett hem för hästar och andra djur, den erbjuder också potential för att driva en verksamhet i direkt anslutning till bostaden. Med en komplementbyggnad som kan omvandlas till gästhus efter renovering eller användas för uthyrning, öppnar sig nya möjligheter för den entreprenöriellt lagda. Inom bekvämt avstånd, cirka 10 minuters bilfärd bort, ligger Kvinnersta med sin ridbana och ridhus, vilket gör detta till en idealisk plats för den som delar passionen för hästar. Fastigheten har ett utmärkt läge mellan Örebro travbana söderut och Fornaboda travbana norrut. Samtidigt är det bara en kort resa till Örebro, där stadsutbudet väntar med sina affärer, restauranger och nöjen. Och glöm inte den mysiga atmosfären som skapas med möjligheten att installera en eller flera eldstäder i boningshuset, perfekt för att skapa en varm och inbjudande känsla under kyliga kvällar. Så om du drömmer om att leva det lantliga livet med alla dess fördelar och samtidigt ha närheten till stadens puls, då är denna lantbruksfastighet precis vad du letar efter. Välkommen hem till den perfekta kombinationen av naturskönhet, bekvämlighet och möjligheter!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sveavägen 2A, null, Örebro kommun

Sveavägen 2A

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 495 000 kr
155 m²
6 rum
vån 5/6
9 695 kr/mån
22 548 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 6:a belägen högt upp i huset ett stenkast från stadens citykärna! Här finns nu chansen att förvärva en unik bostad med 6 rum och kök om hela 155 kvm med optimal planlösning, fantastiskt ljusflöde och balkong i bästa söderläge. På en av Örebros mest attraktiva adresser med gångavstånd till hela cityutbudet och både till SHL hockey och fotboll. Området erbjuder ett lugnt område med närhet till Wadköping, stadsparken och citykärnan. Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Bostaden erbjuder en välplanerad, trivsam och välkomnande planlösning. Nytt kök i delvis öppen planlösning tillsammans med matplats och vardagsrum. Här finns plats att bjuda in goda vänner till middagar eller att samla hela familjen för att umgås. Vidare in finns badrum med tvättstuga i anslutning, en wc, tre sovrum och ett master bedroom. Till lägenheten finns möjlighet till två entréer för er som vill dela av hemmet. Perfekt att göra om till en till lägenhet som man kan hyra ut, sälja eller använda som kontor. För större familjer med tonårsbarn skapar man på detta sätt mer avskildhet. Då får man en lägenhet på ca 37 kvm och resterande blir ca 118 kvm fördelat på 4 rum och kök. Här finns stora möjligheter att bilda sig ett hem att trivas i. Parkeringsplats finns tillgänglig för 350 kr/ månaden att överlåta. Källarförråd om ca 12 kvm för 255 kr/ månaden att överlåta. Boka visning med Emelie!

  • Balkong
  • Hiss
Lindövägen 30, null, Örebro kommun
Lindövägen 30, null, Örebro kommun, bild 2
Lindövägen 30, null, Örebro kommun, bild 3

Lindövägen 30

Fritidshus
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 795 000 kr
135 m²
5 rum
1 570 m² tomt

Välkommen till drömlivet vid Åsbyviken, där naturen och exklusivt boende smälter samman i en fantastisk kombination! Detta magnifika ladhus, uppfört 2023, ligger vid Hjälmarens strand och erbjuder ett sjönära läge som är svårt att överträffa. Här har du möjligheten att bli den allra första familjen som flyttar in. Detta hem är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med omsorgsfullt utformade och genomtänkt planlösning, öppnar sig en värld av möjligheter. I hjärtat av huset finner du de generösa och öppna sällskapsytorna, där familj och vänner enkelt kan samlas. Köket, komplett med en elegant köksö, smälter samman med vardagsrummet och leder ut till det soliga soldäcket där ni kan njuta av magiska solnedgångar över trädtopparna. Den privata delen av huset erbjuder en oas för avkoppling. Här hittar du master bedroom, en rymlig klädkammare och ett lyxigt badrum. Dessutom finns två ytterligare sovrum och ett allrum som kan anpassas till ytterligare ett sovrum, perfekt för större familjer eller gäster. Det är de små detaljerna som gör detta hus till något alldeles extra. Fönsterpartierna släpper in ett naturligt ljusflöde som skapar en inbjudande atmosfär, och utsikten mot den omgivande skogen är spektakulär. Här har man verkligen lagt vikt på smakfulla färg- och materialval som är helt i tiden och som dessutom ger er möjlighet att sätta er egen prägel på ert nya hem. För den miljömedvetna köparen finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme som inte bara ger låga driftskostnader utan också en oöverträffad komfort året runt. Den generösa tomten på hela 1 570 kvm är en grönskande oas där variationen av praktfulla träd skapar en rogivande atmosfär. Den omkringliggande skogen är en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om. När du väljer att bo här får du inte bara naturens skönhet, utan även närheten till bekvämligheter. Katrinelunds Gästgiveri, Sjökrog och Hotell finns i närheten med padelbana, gym, pool och spaanläggning. Affär och pizzeria finns i Stora Mellösa, som ligger bara ca 6 km bort. Förskola och förskola finns också i närheten, och med bil når du Örebro stadskärna på bara ca 30 minuter. Så varför vänta? Kontakta oss redan idag och låt oss visa dig detta fantastiska hem som väntar på att bli ditt! Boka dig och familjen på visning, maila eller ring Emelie!

  • Premium
Södermalmsallén 40A, null, Örebro kommun
Södermalmsallén 40A, null, Örebro kommun, bild 2
Södermalmsallén 40A, null, Örebro kommun, bild 3

Södermalmsallén 40A

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 861 kr/mån
35 833 kr/m²

Unik och exklusiv tvårummare på bottenplan längs eftertraktade Södermalmsallén i Örebro! Hiss finns precis utanför lägenhetsdörren! Din väg in i denna bostad är en entré till en känsla av exklusivitet och komfort, där varje detalj noga har valts ut för att skapa den perfekta boendemiljön. Här får du en bekvämlighet som liknar den i ett lyxigt hotellrum, med moderna ytskikt, magnifika detaljer, gedigna materialval och en generös takhöjd som genast ger en känsla av välkomnande och hemtrevnad. Hallens glänsande klinkergolv och garderober med smidiga skjutdörrar hälsar dig välkommen in i ditt nya hem. Smakfulla och lugna toner i köksluckorna, som elegant matchar rummets väggfärg, medan vardagsrummets och sovrummets utstrålning av stil och elegans fångar ögat i den öppna och sociala planlösningen. Denna bostad har allt du behöver för en bekväm vardag och lite till. Flera garderober som hjälper dig att hålla ordning och reda, medan köket är utrustat med moderna vitvaror inklusive diskmaskin. Det rymliga badrummet är helkaklat och erbjuder en avkopplande miljö med tvättmaskin och torktumlare som gör vardagens rutiner smidigare. Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng och är även utrustat med generösa inbyggda förvaringsmöjligheter. Vakna upp till ett naturlig ljusflöde genom de stora fönstren och starta dagen på bästa sätt. Föreningen, Brf Bagarn, erbjuder inte bara en stabil ekonomisk grund utan även en rad lockande faciliteter. Parkera din bil tryggt i garaget eller på föreningens innergård, där elbilsladdare finns tillgängliga för varje plats. Träna på det moderna gymmet, njut av en stunds avkoppling i bastun eller ge dina gäster en bekväm vistelse i de tillgängliga övernattningsrummen. Bo centralt i händelsernas centrum med närhet till SHL-hockey och Allsvensk Bandy, några av stadens bästa gym och en kort promenad till stadens pulserande atmosfär med flera trevliga butiker och restauranger. Dessutom är det bara en kort cykeltur till Universitetet och sjukhuset. Varmt välkommen att kontakta Emelie för privat visning!

  • Premium
  • Hiss
Nästegårdsvägen 30A, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 30A

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 495 000 kr
99 m²
5 rum
vån 1/1
6 617 kr/mån
25 202 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska radhus med bästa hörnläge i det eftertraktade området Lillån! Ge dig själv privilegiet att bo i detta exceptionella radhus med den mest attraktiva placeringen i föreningen. Här kan du uppleva lyxen av att ha ett hörnläge som erbjuder enastående integritet och en fantastisk utsikt över omgivande grönska. Det första som möter dig när du kliver in genom dörren är en ljuvlig öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet. Den generösa ytan ger dig gott om utrymme att skapa det perfekta sällskapsrummet där familj och vänner kan samlas för att njuta av varandras sällskap. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den grönskande omgivningen. Uteplatsen är belägen i bästa västerläge för optimal kvällssol. På entréplan finns rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Uppe på övervåningen finner du en privat oas som erbjuder allt du kan önska dig. Det stora sovrummet är utrustat med generösa garderober som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter. Dessutom finns det två mindre sovrum som kan anpassas efter dina önskemål - perfekt för barnrum, gästrum eller kanske en kontorsplats. Allrummet ger ytterligare utrymme för lek, underhållning eller avkoppling, vilket ger en plats för alla att trivas. I badrummet kan du koppla av och njuta av ett uppfriskande bad i badkaret efter en lång dag. Till bostaden hör ett förråd och parkeringsplats. Området där radhuset är beläget är perfekt för familjer och erbjuder en trygg och barnvänlig miljö. Du kommer att bo på en lugn gata med närhet till både förskolor och skolor, vilket ger en smidig och bekymmersfri vardag för hela familjen. För den aktiva familjen finns det en mängd möjligheter till fritidsaktiviteter i närheten. Här finns ett köpcentrum där du kan uppfylla alla dina shoppingbehov, samt padelhall, gym, tennis- och fotbollsplaner för dig som älskar att hålla igång. Och tack vare de goda kommunikationerna med stadskärnan via buss tar du dig enkelt och smidigt till centrum på bara några minuter. Slutligen, för dig som föredrar att ta bilen till centrum, kommer du att uppskatta den snabba och smidiga resan som tar dig in på bara cirka 10 minuter. Sammanfattningsvis är detta radhus i bästa hörnläge i Lillån en drömbostad för den som söker bekvämlighet, stil och närhet till allt som behövs för en härlig vardag. Missa inte chansen att få kalla detta hem, där du och din familj kan skapa minnen för livet. Kontakta Emelie för att boka en privatvisning!

  • Uteplats
Kamomillgatan 8, null, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 350 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 1/4
5 091 kr/mån
23 038 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 8 - en fantastisk bostad som har allt du kan önska dig! Stig in i en ljus hall med stilrent klinkergolv och känn omedelbart hur den rymliga utformningen ger en luftig och välkomnande känsla. Det kakel- och klinkerklädda badrummet är en riktig pärla och utrustat med både tvätt och torktumlare, samt en duschhörna, wc och handfat. Lägenhetens höjdpunkt är det öppna och ljusa vardagsrummet och köket som integrerar med parkettgolv och rostfria vitvaror. Kvalitetsköket från Marbodal är perfekt för att laga god mat och bjuda in gäster till underbara middagar. Det rymliga sovrummet är utrustat med vackert parkettgolv och gott om garderobsutrymme, vilket ger dig gott om plats att förvara dina kläder och tillbehör. Kamomillgatan 8 är ett fantastiskt hem där design och funktionalitet möts på ett perfekt sätt. Här finns allt du kan önska dig, från det praktiska badrummet till det ljusa och välkomnande vardagsrummet, allt i en optimalt planerad utformning. Missa inte chansen att få bo i denna underbara bostad belägen i det eftertraktade området i Örebro! Varmt välkommen att kontakta Emelie för mer information!

  • Hiss
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
7 540 kr/mån
21 452 kr/m²

Välkommen till Pålsbodagatan 14- Ett Hem att Älska! Upptäck charmen och komforten i denna rymliga och väldisponerade 4:a om 93 kvm, belägen i det eftertraktade området Sörbyängen. Med två balkonger och högkvalitativa materialval bjuder denna bostad in till ett liv i stil och bekvämlighet. Genomgående hög kvalitet präglar varje hörn av denna ljusa och luftiga bostad. Den generösa innergården, delad med trevliga grannar, erbjuder en grönskande oas för avkoppling och lek. Det smarta och välplanerade köket är fullt utrustat och leder till ett rymligt vardagsrum, där kvällssolen ostört kan avnjutas på den första balkongen. Med tre sovrum, varav master bedroom inkluderar en praktisk klädkammare och egen balkong för morgonsolen, finns det gott om utrymme för hela familjen. Badrummet är en fröjd för ögat med sina stilfulla färger och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, och praktisk bänkskiva för arbetsyta. Förråd i bostaden och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till ett hem som anpassar sig efter familjens behov. Sörbyängen erbjuder det perfekta läget med kort cykelavstånd till universitetet, city och vackra grönområden. Nära till förskolor och grundskola, samt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restauranger. Gym, golfbana och vackra promenadstråk finns i närheten, liksom Sörbybacken för vinteraktiviteter. Endast 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och citykärnan, där ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger väntar. Välkommen att boka er på visning och upptäck varför Pålsbodagatan 14 är det perfekta valet för den som söker ett hem där komfort, stil och närhet till allt står i fokus.

  • Balkong
  • Hiss
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 2
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 3

Norrtorp Ärnbäcken 908

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 195 000 kr
45 + 22 m²
2 rum
1 023 m² tomt

Denna pärla är det perfekta valet för dig som ska ta första steget ut på bostadsmarknaden! Här erbjuds ett lantligt hus med sovrum, kök och badrum samt ett allrum som erbjuder glamorös takhöjd med fina takbjälkar och ett gott ljusinsläpp. Huset är genomgående renoverat och passar dig som planerar att bosätta dig permanent eller med höga krav på ditt fritidsboende. Tomten erbjuder en altan samt en mysig pergola där fina sommarkvällar kan avnjutas. I området: Friluftsområdet i Kvarntorp är ett attraktivt område med omfattande växt- och djurliv. Här finns mountainbikeleder, över 26 km vandringsleder i varierande natur, grillplatser, friluftsbadet Hästhagsbrottet samt fiskemöjligheter i de vattenfyllda dagbrotten. Närhet till ett perfekt träningsredskap som dessutom är helt gratis att använda nämligen trappan som tar dig upp till Kvarntorpshögen, trappan är ca 200 meter lång och består av 427 trappsteg, intill finns även ett naturgym. Kort biltur till både Örebro, Kumla och Sköllersta. Renoveringar: 2019 5 fönster samt ytterdörr byttes ut. Borrad vattenbrunn. 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. 2020/2021 Samtliga ytskikt. Ny och större trätrall. Ny fasad på baksidan av huset tilläggsisolerat i samband. Byte av knutar. Utebelysning med skymningsrelä. 2022 Ny luftvärmepump. Taktvätt/behandling. Varmt välkommen att kontakta Emelie Berglind för mer information! [email protected], 073-035 57 61

  • Premium
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Framnäsudden 36, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Framnäsudden 36

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 195 000 kr
980 m² tomt

Välkommen till din drömtomt vid Hjälmaren, där naturen och sjöutsikten blir en del av din vardag. Denna fantastiska sjönära tomt om 980 kvadratmeter erbjuder alla möjligheter för dig att skapa din ultimata bostad. Kommunalt VA, el och fiber finns till tomtgräns för smidig anslutning. Säljaren har bekostat anslutningen av VA och el så bekvämligheten är på topp. Detta är platsen där dina visioner om ett harmoniskt liv vid vattnet kan förverkligas. En generös byggrätt om 200 kvadratmeter per plan i två våningar, enligt den bifogade detaljplanen, gör att du kan skapa ett hem som är både rymligt och bekvämt. Läget är oslagbart, med endast 4 kilometer till Örebro centrum. Att ha Hjälmaren som närmsta granne ger dig möjligheten att uppleva sjölivets lugn och ro, samtidigt som du har staden inom räckhåll. En kort cykeltur längs de vackra promenadstråk som omger Oset tar dig snabbt till stadskärnan. Att börja dagen med den vackra naturen som din närmaste granne är en lyx som få kan njuta av. För familjer är detta område särskilt attraktivt, med förskola, skola för åk F-6 och en fotbollsplan inom gångavstånd. Här kan barnen växa upp i en trygg och naturnära miljö. Möjligheterna är oändliga på denna tomt vid Hjälmaren. Här kan du skapa det drömhem du alltid velat ha, med sjöutsikten som en fantastisk bonus. Ta chansen att förverkliga dina visioner och kontakta oss för mer information och för att besöka denna unika plats. Din framtid vid sjön väntar. Förslag att bygga: Den totala boytan på 171 kvadratmeter ger gott om utrymme för både familj och gäster. Dessutom finns möjligheten att njuta av den vackra sjöutsikten från en generös balkong om ca 28 kvadratmeter och garage om ca 24 kvm. Säljaren kan anlitas för byggnation av föreslaget hus, ritningar ligger under dokument. Kontakta Emelie för mer information!

  • Premium
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 12A, Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 12A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 850 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
4 880 kr/mån
28 030 kr/m²

Välkomna till en riktig pärla belägen mitt i citykärnan med kort gångavstånd till hela Örebros utbud av restauranger. Här säljs en av Örebros vassaste tvåor! Denna rymliga tvåa om 66 kvm håller hög materiell standard har dessutom både balkong och uteplats! Den härliga uteplatsen ligger mot föreningens innergård och bjuder på strålande morgonsol, perfekt för mysiga frukostar eller för att komma undan solen dem hetaste sommardagarna. Den inglasade balkongen som vetter åt väst har sol från tidig dag till kväll. Lägenhetens välplanerade kvadrat har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där köksdelen har gott om skåp och bänkytor. Matplatsen blir naturlig invid fönstret, men för den som drömmer om en köksö finns det plats för det också. Det helkaklade badrummet har vitt kakel och grå klinker med komfortabel golvvärme. Här finns en jacuzzi för två, tvättställ med kommod, toalett samt tvättdel med väggskåp och praktisk bänkyta för klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare. Alla garageplatser i föreningen är försedda med elbilsladdare. I månadsavgiften inkluderas värme, telia triple play (tv, bredband och IP-telefoni). exkl. varmvatten. Här bor ni med närhet till både tåg- och busstation, Örebro city med shopping, restauranger och nöjesliv. Här kan ni gå härliga promenader i både stads- och naturliv, bland annat längs med Svartån. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Blåklintsvägen 13, null, Askersunds kommun

Blåklintsvägen 13

Fritidshus
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
110 m²
4 rum
555 m² tomt

Gemytligt fritidshus med permanentstandard! Med en totalarea om 110 kvm erbjuds fina sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt, här alstras möjligheter för de stora tillställningarna där släkt och vänner kan samlas såväl vinter som sommar. På markplan finner vi öppna ytor i såväl kök som allrum, väl tilltaget sovrum, badrum och en separat tvättstuga med bekvämligheter som tvättmaskin som underlättar för en längre vistelse. En trappa upp möts vi av en välkomnande hall, två stycken luftiga sovrum och väl tilltagna förvaringsutrymmen. Ny luftvärmepump och en stor täljstenskamin som värmer hela huset. (Ved finns att köpa av granngården) Fiber indraget för distansarbete. Allt detta beläget intill Vättern mellan Motala och Askersund. Korta avstånd med bil till Motala, Linköping, Askersund, Örebro m.m. Detta är den perfekta fastigheten för dig som söker både permanentboende och fritidsboende i ett. Här finns en småbåtshamn med möjlighet att ansöka om båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Nydalens fritids- och samfällighetsområde finns ett antal verksamma föreningar. Nydalens fritidsområde samfällighetsförening Ansvarar för skötsel och drift av vatten- och avloppsverk (inklusive ledningar), bad- och piranläggningar, gång- och bilvägar samt allmänningar. Årsavgiften som medlemmarna betalar går bl.a. till skötsel och drift av ovanstående. Avgiften varierar beroende på boendeform och bestäms av årsstämman. Nydalens Hamnförening En förening som bl.a. verkar för att så många som möjligt skall få tillgång till en båtplats samt att hamnområdet underhålls kontinuerligt. Flexibelt tillträde! Varm välkommen att kontakta Emelie Berglind för mer information samt bokning av visning! 073-035 57 61 [email protected]

  • Plus

Visar alla 22