Turebergsleden 109

Sollentuna Centrum, Sollentuna Karta & restider

6 500 000 kr
LägenhetLägenhet

Högst upp i huset finner vi denna mycket välplanerade och sociala 4:a (kan enkelt göras om till 5:a) om hela 129 kvm med en stor terrass som glasats in till hälften och skapat ett härligt uterum 5 trappor upp som förlänger uteperioden. Terrassen ligger mellan två huskroppar och har därmed fri vy både ut över Edsvikens villaområde men även mot den grönskande innergården, med underbart solläge där man utan ansträngning får dagsbehovet av D-vitamin uppfyllt. Till detta hem får du närhet till både all tankbar service, kommunikationer samt stora natursköna skogsområden och Edsvikens vatten med badplatser.

Lägenheten har en trivsam planlösning med tre rymliga sovrum, klädkammare, öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, duschrum och badrum med egen "tvättstuga".

Hjärtat i lägenheten är vardagsrummets öppna planlösning, vilket skapar en luftig helhet och en väldigt trivsam sällskapsyta att spela på - här är det inga problem att anordna en större fest eller middagsbjudning för många gäster om man vill. Samtidigt är de generösa ytorna något som bidrar till mycket trivsel även till vardags då familjen har gott om plats för soffhäng och tv-tittande i en avkopplande miljö.

Här får du även behovet av förvaringsplats väl tillgodosett tack vare flera garderober och en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även ett separat stort förråd. Två badrum är ännu en praktisk faktor för en stor familj eller när man har besökare.

Förutom en bostad där familjen kan växa och trivas länge får du som sagt bästa tänkbara läge - mot en lugn gård och samtidigt med Sollentuna centrum mitt över gatan, med massor av butiker, service samt restauranger. Det är även nära till förskolor och skolor samt en rad fritids- och sportaktiviteter för barn och unga. Förutom Väsjöbacken och en hoppbacke finns både Sollentunavallen och mötesplatsen Ungdomens hus i närheten.

För hela familjen finns även tillgång till fina badplatser, bland annat i Edsviken som du når efter en kort promenad, och ett rikt friluftsliv med Järvafältets motionsspår och skidspår, skogar för strövtåg, svamp- och bärplockning med mera. Vid Edsviken finns både båtklubbar, badplatser och ett populärt utegym.

Oavsett färdsätt är det smidigt att resa åt olika håll, vare sig du ska in till city eller på utlandssemester. Pendeltåget tar dig in till stan på en kvart från centrum, det finns även ett flertal bussar som går till Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Karolinska, Kista och andra knutpunkter. Med bil når du Arlanda på dryga 20 minuter och du kan cykla på fina cykelvägar in till city.

Varmt välkommen på visning med Charlie Asteson!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
129 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
7 017 kr/mån
Pris/m²
50 388 kr/m²
Driftkostnad
7 200 kr/år
Byggår
2008
Räkna på boendet
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Turebergsleden 109 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 500 000 kr
Avgift/månad
7 017 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 036
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 26 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips