Symfonigatan

Hestra, Borås Karta & restider

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Nu är försäljningen av Trädgårdsstaden Etapp 3 igång! De två tidigare etapperna är slutsålda sedan länge och nu släpper vi ytterligare 58 bostäder i variende storlekar på populära Trädgårdsstaden Hestra. 14 Lägenheter såldes redan första dagen men fortfarande finns bostäder från 1,5 rok för 1 195 000 kr till 5 rok för 2 525 000 ledigt i projektet.

Läs mer om projektet och alla de lediga bostäderna på www.tradgardsstadenhestra.se

Trädgårdsstaden Hestra erbjuder ett varierat boende för olika skeden i livet. Här finns små, mysiga lägenheter för paret som flyttar hemifrån och slår sina påsar ihop. Större lägenheter till villaägarna som tröttnat på gräsklippning. Eller varför inte ett radhus där hela familjen får plats. Med ett varierat boende, stimulerande utemiljöer och möjligheter till aktiv fritid skapas ett tryggt och trevligt område där man inte bara bor utan lever, möts och trivs. Välkommen till Trädgårdsstaden Hestra.

Trädgårdsstaden Etapp 3 erbjuder följande bostadsalternativ;
STORA RADHUS MED FYRA SOVRUM
Med fem rum och kök i två plan får du ett boende med stora möjligheter. Bottenplanet består av kök med matplats, vardagsrum, badrum med dusch, toalett och tvätt samt uteplats. En trappa upp hittar du en hall och fyra välplanerade sovrum varav det största har walk-in-closet. Självklart finns här badrum med badkar och toalett samt en härlig balkong. Alla radhusen är på 112 kvm.

VARIERAT BOENDE I FLERBOSTADSHUS I FEM VÅNINGAR.
1,5:a, 2:or och 3:or
Det största huset har fem våningar varav den femte är indragen. Bottenplan erbjuder två välplanerade 1,5:or med två egna uteplatser. Andra, tredje och fjärde våning erbjuder både tvåor och treor på vardera våningsplan av olika storlek. Alla lägenheter är ljusa med stora uteplatser eller balkonger. Vissa hörnlägenheter har dessutom en stor balkong över hörn. Den indragna femte våningen inrymmer två treor och en fyra – alla med stora terrasser. Lägenhetsytor från 47 till 92 kvm. Hiss finns självklart.

TVÅPLANSHUS
Tvåplanshus erbjuder två stycken tvåor om 55 kvm i markplan med härliga uteplatser samt en generös fyra om 96 kvm med takterrass i sydväst samt balkong i nordost. 4:an har härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt cirka 3 m i takhöjd i vissa rum.

ENTREBALKONGHUS
3:or, 4:or och 5:or
I entrébalkonghus 1 ligger härliga tvåor i bottenplan – alla med egen uteplats i anslutning till vardagsrum och ingång från bygatan. Trean och de två fyrorna på våning två nås med charmig entrébalkong. Lägenheterna på plan två har alla balkonger samt entrébalkong som ger utrymme för egen sittplats. Lägenhetsytor från 55 till 94 kvm.

Också entrébalkonghus 2 ligger härliga tvåor i bottenplan – alla med egen uteplats i anslutning till vardagsrum och ingång från bygatan. På våning två nås lägenheterna med charmig entrébalkong. På plan ett finns en trea och tre etagelägenheter i två plan inrymmande 4-5 rum och kök. Alla lägenheter har balkong samt entrébalkong som ger utrymme för egen sittplats. Lägenheterna är i två våningar har även en generös takterrass. Lägenhetsytorna från 55 till 94 kvm. Plattformshiss finns i båda husen.

UTEPLATSER, BALKONGER OCH TERRASSER
Alla radhus och lägenheter har uteplats, balkong eller terrass – en del har till och med både och. Nästan alla lägenheters balkonger ligger i skönt sydväst- eller söderläge. Lägenheterna på bottenvåningen i det lilla flerbostadshuset samt radhuset i entrébalkonghuset har sina uteplatser mot mot gården åt nordost samt en liten uteplats mot gatan åt sydväst.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Avgift/månad
fr. 3 226 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Symfonigatan och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

2 162
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 282 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips