Mäklare Carolina Walker

Carolina Walker

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sonatgatan 20 B, Hestra, Borås kommun

Sonatgatan 20 B

Radhus
Hestra, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 295 000 kr
113,5 m²
5 rum
7 439 kr/mån
20 220 kr/m²

I ett lugnt och naturskönt område på populära Hestra ligger detta hemtrevliga radhus i bostadsrättsform. Ett bekvämt boende med stenlagd uteplats på framsidan samt ett uterum och lättskött trädgård på baksidan. Bra planlösning med kök, vardagsrum, sovrum samt badrum på nedre plan och tre sovrum samt ett helkaklat badrum på andra våning. Ett fantastiskt tillfälle till ett väldigt trevligt och uppskattat boende. Garageplats ingår i månadsavgiften. Välkommen att kontakta mäklare Carolina Walker för mer information!

Sturegatan 54, Centrum, Borås kommun

Sturegatan 54

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
3 595 000 kr
93,9 m²
3 rum
vån 1
4 851 kr/mån
38 285 kr/m²

Nu presenterar sig denna generösa 3 rok i populära och välskötta Brf Tuppen med stor terrass och inglasat uterum, om totalt ca 40 kvm, och genomgående stilrena materialval! Här har varje detalj noggrant valts ut och lägenheten erbjuder en välplanerat utformning med sina rymliga 93,9 kvm. Vill du bo centralt med endast ett stenkast från stadens utbud är detta det perfekta boendet för dig. På den stora terrassen rymmer man både matbord, soffor och solsängar, här kan du njuta av en lugn stund i kvällssolen och underhålla vänner och familj. Här erbjuds en sällsynt möjlighet som du inte vill missa. Välkommen hem! Garageplats finns i varmgarage, hiss i huset och förråd på entreplan.

  • Hiss
Ljunglidsgatan 4, Bergdalen, Borås kommun

Ljunglidsgatan 4

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Fastighetsbyrån Borås
2 995 000 kr
70,1 m²
3 rum
vån 5/6
4 737 kr/mån
42 725 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i denna stilrena och exklusiva lägenhet på populära Bergdalen i Borås, som blev färdigställd denna sommar! Detta moderna boende är perfekt för dig som söker det senaste och vill leva i en fräsch och bekväm miljö. Förutom den välplanerade planlösningen, som erbjuder stora sociala ytor, så erbjuds även en stor balkong där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt över omgivningarna. Välkomna , vi ses på visningen!

  • Hiss

Visar alla 3