Bjurånäs 299

Bjurå, Luleå Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
64 m²
Biarea
225 m²
Tomtarea
5,5 ha
Byggår
1928
Driftkostnad
22 375 kr/år
Antal besök
13 825
Dagar på Hemnet
18

Längst in på gatan befinner sig denna lantbruksfastighet med enskilt läge med Bjuråälven rinnande precis nedanför fastigheten. Rejäl friköpt tomt om 54 830 kvm som fördelas i skog och gårdsplan.
Huvudbyggnad om 64 kvm som fördelas på entréplan i året runt standard med renoverat snyggt kök - 11 med vita köksluckor och mörkare laminat bänkskiva, vitvaror som ugn, häll, fläkt, micro och kombi kyl/frys. Stort rum med fönster i olika väderstreck med fina vyer. Goda ytor för matplats samt täljstenskamin som ger extra värme kalla dagar som komplement till luft-luftvärmepumpen och elradiatorerna. I köket finns även en matkällare. Badrum med WC och dusch. Vardagsrum/sovrum i bra storlek med nyare fina ytskikt. Från hallen en trappa upp finns stor potential att utöka boyta rejält då vinden är oinredd i dagsläget.
På utsidan finns även en fin altan i härligt solläge. Ytterligare en byggnad som motsvarar en gäststuga inredd i furu med elradiatorer, perfekt som extra sovrum. Bastustuga med en rejäl bastu samt dusch och relaxdel med altan utanför som ligger intill vattnet med mindre strand, perfekt för ett dopp efter en varm bastu. Hundgård, garage som även har kylaggregat och nyttjats som slakthus av tidigare ägare, vedboda/förråd, stor ladugårdslänga med potential eller perfekt som extra förvaringsyta.
Riktigt trivsamt läge utan grannar direkt in på med möjlighet att bosätta sig permanent på gården, här har man även förberett för jordvärme och fiber. Jaktklubb finns i närområdet.

Åk gärna ut till fastigheten och kolla in läget! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå