Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milla Barsk

Milla Barsk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölkuddsvägen 17, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 17

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 486 kr/mån
24 931 kr/m²

Välrustad och genomgången trerummare belägen högst upp i huset med fint gavelläge med trevlig vy! Omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi med låg månadsavgift om 3 486 kr där värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättsillägg ingår. Goda möjligheter att få parkeringsplats. Lägenheten om 72 kvm består av två stora sovrum. Rejält vardagsrum med fönster i två väderstreck tack vare det fina gavelläget samt utgång till balkong i soligt läge. Vitt renoverat Bomankök med vitvaror som diskmaskin, hel kyl samt frys, infälld häll, ugn, mikro och fläkt. Fräscht badrum med neutrala val av våtrumsmatta på väggar och golv med även egen tvättmaskin. I hallen har man bra med klädavhängning i både sko- och hatthylla men även inbyggd garderob med skjutdörrar. Till lägenheten finns ett källar- samt matkällarförråd att nyttja. I övrigt i föreningen finns bastu med relax och två tvättstugor. Grönskande innergårdar med sittgrupp och lekplats. Trivsamt bostadsområde med närheten till skolor, förskolor, Mjölkuddens centrum med restauranger, mataffär, gym, bussförbindelser, fina promenadstråk i området med även ett par minuters promenad till vattnet med badstrand och under vintertid den populära isvägen.

  • Balkong
Studentvägen 143, Porsön, Luleå kommun

Studentvägen 143

Radhus
Porsön, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 595 000 kr
115 m²
4 rum
161 m² tomt

Fantastiskt fint och välskött radhus om två våningar belägen närmast vattnet med vacker utsikt! Ett riktigt kanonläge med baksida altan i insynsfritt läge som angränsar mot grönområde med lekplats och grillplats intill. Tre rymliga sovrum med möjligheten att enkelt återställa ett fjärde. Fiber, friköpt tomt, fjärrvärme och pelletskamin. Ny altandörr, yttertak och målad fasad. Här är det mesta renoverat, även invändigt med nya enhetliga golv på entréplan 2022 samt nyrenoverat Epoq kök 2022 i modern och smakfull stil. På entréplanet finns även en toalett(2011), tvättstuga, hall och stort vardagsrum med fin utsikt mot vattnet. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, samtliga med nya ytskikt. Badrum renoverad 2011 med plastmatta på väggar och golv samt skönt med badkar för avkoppling. Otroligt fint skick både in- som utvändigt. Perfekt tillfälle att förvärva en nyrenoverad bostad som det bara är att flytta in i. Till bostaden tillhör även en plats i garagelänga samt ett förråd på baksidan. I närområdet finns förskola, skola, mataffär, restauranger, gym, idrottsanläggning, LTU, goda bussförbindelser och mycket mer! Huset kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Energieffektiv
Bergnäsvägen 11, Bergnäset, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Bergnäsvägen 11

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 395 000 kr
133,6 + 110 m²
3 rum
920 m² tomt

Underhållet hus med stor inredd källare där ytan är hela 133,6 + 110 kvadratmeter samt rejält dubbelgarage med dubbla förråd baktill! Här välkomnas man av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter och toalett i anslutning. Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och även utgång till altan i soligt läge med markis. Fint renoverat kök med moderna vitvaror. Från köket nås det fantastiska tillbyggda uterummet som är isolerat och har stora fönsterpartier runt om. Vidare från uterummet nås den öppna altanen med förmiddagssol. I övrigt två stora sovrum, båda med otroligt bra förvaringsutrymmen samt ytterligare en helkaklad toalett på entréplanet. Fint renoverad trapp ner till källarvåningen där stora delar är renoverade med vattenburen golvvärme och klinkergolv. Här erbjuds ytterligare vardagsrumsytor, kontor med utgång och trapp upp till framsidan, matkällare, rejält förråd, bastu med duschrum i anslutning och relaxdel utanför, tvättstuga och badrum med badkar. Fastigheten har en friköpt tomt om 920 kvm med fina perenna växter, dubbla altaner i solens olika lägen. Stor uppfart med plats för flera bilar samt stort dubbelgarage med förråd intill. Fiber, plåttak, 3-glasfönster, fräsch fasad och ett centralt läge på Bergnäset. I området finns kommunala och privata förskolor och grundskolor, kyrka, Trolltjärns badplats, basketplan, fotbollsplan, ishockeyrink, elljusspår och motionsspår. Endast ett stenkast till busshållplats och närheten till mataffär, restaurang, hälsocentral, apotek och båthamn. Avståndet till Luleå centrum är 3 km över den 900 m långa Bergnäsbron vilket ger en lagom promenad eller cykeltur. Vintertid finns även isväg/isbana över älven. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

Västra Varvsgatan 16B, Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 16B

Lägenhet
Varvet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 550 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 805 kr/mån
30 097 kr/m²

En halv trappa upp i huset ligger denna stilrent renoverade tvårummare med genomgående fina ytskikt! Bostaden är belägen på populära och centrumnära Varvet i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Här erbjuds ett välplanerat boende med 2,6m takhöjd och stora rum för en luftig känsla. Ett rymligt och modernt kök som är väl utrustat och med plats för matgrupp. Köksinredningen består av vita, högblanka skåpsluckor som passar fint tillsammans med den mörka bänkskivan och mosaiken på väggen ovan. Vitvaror finns i form av kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Vidare finns ett trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härligt utsikt över föreningens innergård samt vidare mot vattnet, ett ombonat sovrum med flertalet garderober samt ett fräscht badrum med dusch. Till lägenheten finns ett rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd. I övrigt i föreningen finns det bastu med relax, övernattningsrum och tvättstuga att nyttja. I dagsläget finns två lediga bilplatser om 375kr/mån(21/3-2024). Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område med närhet till centrum och Stadsfjärden med fina promenadstråk, isbana på vintern och badstränder i närheten på sommaren. Till ytterligare fördel finns Coop-butiken på andra sidan gatan samt busshållplatsen som tar dig direkt till stadskärnan, Universitetet och Kallax flygplats.

  • Plus
Pilotvägen 37, Torpgärdan, Bodens kommun
  • Ons 29 maj kl 16:00

Pilotvägen 37

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
120 + 57 m²
5 rum
894 m² tomt

Enplansvilla om 120 kvm boyta + 57 kvm biyta belägen i populära bostadsområdet Torpgärdan. Huset har renoverats löpande genom åren som nytt papptak 2014, nya 3-glasfönster, relining 2016 och utbyte av inkommande vatten och avloppsledningar 2023 och innehar både fiber och fjärrvärme. Ytan fördelar sig i en rymlig hall med gott om yta för klädavhängning. Härifrån nås även ett stort inrett rum, perfekt som sovrum för tonåringarna eller som gästrum. Vidare från hallen har man en renoverad toalett, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Nyrenoverad tvättstuga med även dusch och bastu 2016. Ljust kök där man öppnat upp väggen till ett rejält matrum med även braskamin och utgång till en överbyggd altan i soligt läge. Vidare är det ett stort socialt vardagsrum med fönster ut mot gården. Tre rymliga sovrum samt badrum. I korridoren finns även flertalet garderober vilket ger huset otroligt bra med förvaringsutrymmen. Torpgärdan är ett populärt och barnvänligt område beläget endast ca 4 km från Boden centrum. I området finns bland annat lekplatser, förskola, grundskola och gym men också fin natur med promenadstråk runt Svartbyträsket samt närhet till Gruvberget. Goda pendlingsmöjligheter mellan Boden/Luleå. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Plus
Selet 53, Selet, Luleå kommun

Selet 53

Tomt
Selet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
225 000 kr
1 195 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 1 195 kvm belägen i centrum av byn Selet. Goda pendlingsmöjligheter till både Luleå, Boden och Piteå med endast 14km till Sunderby sjukhus med färjan genom Avan, 18 km till Boden som påbörjat rekryteringen till H2GS och 17 km till E4:an. Tomten är belägen bland vacker natur, skog och med viss utsikt mot Selsjön. I området finns flertalet andra bofasta invånare. Här finns även bussförbindelser med Länstrafiken linje 221 in till Luleå busstation. Förskola/skola finns närmast i Alvik/Antnäs där i byn finns många företag och idrottsförening. Dessutom har du motionsspår, fotbollsplan och skoterled men även livsmedelsbutiken ICA Sörbyhallen. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns inte heller några andra bestämmelser som reglerar någon byggrätt för fastigheten. Tomten är belägen vid 4-vägskorsningen Klöverträskvägen/Alviksvägen/Seletvägen. Kostnaden för elanslutning, vatten-och avloppslösning bekostas av köparen. Priset för tomten är 225.000kr eller högstbjudande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 6