Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milla Barsk

Milla Barsk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergnäsvägen 11, Bergnäset, Luleå kommun

Bergnäsvägen 11

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 395 000 kr
123,6 + 110 m²
3 rum
920 m² tomt

Underhållet hus med stor inredd källare där ytan är hela 123,6 + 110 kvadratmeter samt rejält dubbelgarage med dubbla förråd baktill! Här välkomnas man av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter och toalett i anslutning. Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och även utgång till altan i soligt läge med markis. Fint renoverat kök med moderna vitvaror. Från köket nås det fantastiska tillbyggda uterummet som är isolerat och har stora fönsterpartier runt om. Vidare från uterummet nås den öppna altanen med förmiddagssol. I övrigt två stora sovrum, båda med otroligt bra förvaringsutrymmen samt ytterligare en helkaklad toalett på entréplanet. Fint renoverad trapp ner till källarvåningen där stora delar är renoverade med vattenburen golvvärme och klinkergolv. Här erbjuds ytterligare vardagsrumsytor, kontor med utgång och trapp upp till framsidan, matkällare, rejält förråd, bastu med duschrum i anslutning och relaxdel utanför, tvättstuga och badrum med badkar. Fastigheten har en friköpt tomt om 920 kvm med fina perenna växter, dubbla altaner i solens olika lägen. Stor uppfart med plats för flera bilar samt stort dubbelgarage med förråd intill. Fiber, plåttak, 3-glasfönster, fräsch fasad och ett centralt läge på Bergnäset. I området finns kommunala och privata förskolor och grundskolor, kyrka, Trolltjärns badplats, basketplan, fotbollsplan, ishockeyrink, elljusspår och motionsspår. Endast ett stenkast till busshållplats och närheten till mataffär, restaurang, hälsocentral, apotek och båthamn. Avståndet till Luleå centrum är 3 km över den 900 m långa Bergnäsbron vilket ger en lagom promenad eller cykeltur. Vintertid finns även isväg/isbana över älven. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

Landshövdingevägen 24, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Landshövdingevägen 24

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 495 000 kr
125 + 50 m²
4 rum
929 m² tomt

Varmt välkomna till denna enplansvilla om 125 kvm som lämpar sig utmärkt för en barnfamilj! Friköpt hörntomt om 929 kvm belägen längst in på lugn gata utan genomfartstrafik med återvändsgränd och anslutning till gång-/cykelväg. Viss utsikt mot Luleälven och Bälingeberget! Stora delar av huset har renoverats och byggts om mellan år 2019-2023 som nytt plåttak 2022, inplastad krypgrund med avfuktare, nya 3-glasfönster, ombyggd boyta där man ändrat om planlösningen på sovrum och fått ett fantastiskt kök med stor köksö och påkostade bänkskivor i stenkomposit, stor matplatsdel i anslutning som löper vidare i vinkel mot vardagsrum. Stora fönsterpartier mot gården med viss utsikt mot vattnet. Utgång till altan med sol från förmiddag till solnedgång. 3-4 sovrum samt ett extra rum i ekonomidelen. Enhetligt furugolv i större delen av boytan utöver hallen som är väl tilltagen och innehar klinkergolv(golvvärme). Till höger om hallen nås vidare ekonomidelen med tvättstugan med nya vitvaror 2019. Här finns även helkaklad duschdel med bastu i anslutning. Från tvättstugan nås även varmgaraget med ny extra bred port och utvändigt med elbilsladdare. På husets framsida finns plats för flera bilar. Uppvärmning via fjärrvärme och luftvärmepump. Fiber. Här bor ni tryggt och bra på attraktivt och barnvänligt kvarter med med flertalet grönområden i området. I närheten finns också busshållplats, förskola, skolor F-9, idrottsanläggning, elljusspår och fina badstränder men även Sunderby sjukhus. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Plus
Västra Varvsgatan 16B, Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 16B

Lägenhet
Varvet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 550 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 805 kr/mån
30 097 kr/m²

En halv trappa upp i huset ligger denna stilrent renoverade tvårummare med genomgående fina ytskikt! Bostaden är belägen på populära och centrumnära Varvet i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Här erbjuds ett välplanerat boende med 2,6m takhöjd och stora rum för en luftig känsla. Ett rymligt och modernt kök som är väl utrustat och med plats för matgrupp. Köksinredningen består av vita, högblanka skåpsluckor som passar fint tillsammans med den mörka bänkskivan och mosaiken på väggen ovan. Vitvaror finns i form av kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Vidare finns ett trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härligt utsikt över föreningens innergård samt vidare mot vattnet, ett ombonat sovrum med flertalet garderober samt ett fräscht badrum med dusch. Till lägenheten finns ett rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd. I övrigt i föreningen finns det bastu med relax, övernattningsrum och tvättstuga att nyttja. I dagsläget finns två lediga bilplatser om 375kr/mån(21/3-2024). Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område med närhet till centrum och Stadsfjärden med fina promenadstråk, isbana på vintern och badstränder i närheten på sommaren. Till ytterligare fördel finns Coop-butiken på andra sidan gatan samt busshållplatsen som tar dig direkt till stadskärnan, Universitetet och Kallax flygplats.

  • Plus
Studentvägen 78, Porsön, Luleå kommun

Studentvägen 78

Radhus
Porsön, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 395 000 kr
137 m²
7 rum
197 m² tomt

Trivsamt radhus där boytan om 137 kvm fördelar sig på tre våningsplan och inrymmer hela 5-6 sovrum. Radhuset är friköpt där baksidan vetter mot söder i soligt läge med altan, gräsmatta, pallkragar, ett litet trädgårdsland, vinbärsbuskar och äppelträd. Familjevänligt bostadsområde med närheten till förskola, skola, lekplatser, här kan barnen kan gå tryggt till förskolan eller skolan utan att passera en enda bilväg. Energiklass B ger huset en bra energiprestanda och ränterabatt. Huset är unikt då man tagit upp en trappa till vinden som man har inrett och är vinterbonad med många möjligheter. Även köket är utbyggt med ett burspråk vilket ger hela köket ett fantastiskt ljusflöde med fönster i tre väderstreck och möjlighet att ha ett stort köksbord med plats för många. I övrigt erbjuds stort vardagsrum, nyrenoverad toalett, hall med förvaringsyta, tvättstuga, badrum med dusch. Fiber och fjärrvärme är indraget. Till radhuset tillhör också en garageplats i separat garagelänga och på baksidan finns även en boda. I närområdet finns närheten till förskola, skola, mataffär, restauranger, gym, idrottsanläggning, LTU, goda bussförbindelser då bussen stannar på gatan utanför och mycket mer! Huset kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Plus
  • Energieffektiv
Pilotvägen 37, Torpgärdan, Bodens kommun

Pilotvägen 37

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
120 + 57 m²
5 rum
894 m² tomt

Enplansvilla om 120 kvm boyta + 57 kvm biyta belägen i populära bostadsområdet Torpgärdan. Huset har renoverats löpande genom åren som nytt papptak 2014, nya 3-glasfönster, relining 2016 och utbyte av inkommande vatten och avloppsledningar 2023 och innehar både fiber och fjärrvärme. Ytan fördelar sig i en rymlig hall med gott om yta för klädavhängning. Härifrån nås även ett stort inrett rum, perfekt som sovrum för tonåringarna eller som gästrum. Vidare från hallen har man en renoverad toalett, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Nyrenoverad tvättstuga med även dusch och bastu 2016. Ljust kök där man öppnat upp väggen till ett rejält matrum med även braskamin och utgång till en överbyggd altan i soligt läge. Vidare är det ett stort socialt vardagsrum med fönster ut mot gården. Tre rymliga sovrum samt badrum. I korridoren finns även flertalet garderober vilket ger huset otroligt bra med förvaringsutrymmen. Torpgärdan är ett populärt och barnvänligt område beläget endast ca 4 km från Boden centrum. I området finns bland annat lekplatser, förskola, grundskola och gym men också fin natur med promenadstråk runt Svartbyträsket samt närhet till Gruvberget. Goda pendlingsmöjligheter mellan Boden/Luleå. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Plus
Storstigen 35A, Skurholmen, Luleå kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00

Storstigen 35A

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
4 062 kr/mån
25 000 kr/m²

Helrenoverad tvårummare 2021 om 54 kvadratmeter belägen en halv trappa upp i huset. Lägenheten totalrenoverades 2021 i en modern stil med snyggt IKEA kök i grön nyans och moderna vitvaror som integrerad diskmaskin, infälld häll, fläkt, kombi kyl/frys och mikro samt ugn i bekväm arbetshöjd. Även badrummet renoverades med snygg våtrumsmatta på väggar och golv i en grå nyans. Inredd med tvättmaskin, nya förvaringsskåp, tvättställ med underskåp, wc och dusch. I hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob samt yta för klädavhängning. Rymligt sovrum med heltäckningsmatta och två garderober. Gråmålade väggar enhetligt i hela lägenheten. Stort vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp om önskas. Här har man även utgång till altanen med trapp ner till gräsytan. Perfekt med möjligheten att grilla samt bra solläge med sol från förmiddag till sena eftermiddagen. Till lägenheten finns även två tillhörande källarförråd och övrigt i föreningen finns renoverad tvättstuga att nyttja men även bastu. Garageplats finns att överta från tillträdesdagen och p-plats finns ledigt. Trevligt område med närhet till service, affärer och sjukvård. Mycket bra bussförbindelser och gångavstånd till centrum.

  • Plus
  • Uteplats
Selet 53, Selet, Luleå kommun

Selet 53

Tomt
Selet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
225 000 kr
1 195 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 1 195 kvm belägen i centrum av byn Selet. Goda pendlingsmöjligheter till både Luleå, Boden och Piteå med endast 14km till Sunderby sjukhus med färjan genom Avan, 18 km till Boden som påbörjat rekryteringen till H2GS och 17 km till E4:an. Tomten är belägen bland vacker natur, skog och med viss utsikt mot Selsjön. I området finns flertalet andra bofasta invånare. Här finns även bussförbindelser med Länstrafiken linje 221 in till Luleå busstation. Förskola/skola finns närmast i Alvik/Antnäs där i byn finns många företag och idrottsförening. Dessutom har du motionsspår, fotbollsplan och skoterled men även livsmedelsbutiken ICA Sörbyhallen. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns inte heller några andra bestämmelser som reglerar någon byggrätt för fastigheten. Tomten är belägen vid 4-vägskorsningen Klöverträskvägen/Alviksvägen/Seletvägen. Kostnaden för elanslutning, vatten-och avloppslösning bekostas av köparen. Priset för tomten är 225.000kr eller högstbjudande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 7