Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milla Barsk

Milla Barsk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mårdstigen 8, Långvik, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Mårdstigen 8

Fritidshus
Långvik, Piteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
41 + 18 m²
2 rum
1 574 m² tomt

En riktig pärla till sommarstuga med fantastisk havsutsikt med ett högt och fint läge! Välskötta byggnader i gott skick ger den nya ägaren möjlighet att börja bo och njuta av semestern direkt. Nere vid vattnet finns sandstrand och tillgång till bad och umgänge samt härliga kajakturer. På tomten finns uppförd en timring med en stor öppen altan i soligt läge samt en inglasad altan(2017). Via den inbjudande hallen finns yta för klädavhängning. Vidare erbjuds ett badrum inrett med dusch, separett-toalett och tvättställ, sovrum samt ett stort vackert rum med synliga bjälkar för extra karaktär och den öppna spisen som är blickfånget i rummet. Här har man ett vitt kök med kyl/frys, diskho och ugn med häll samt fläkt. Gott om yta för både mat- och soffgrupp samt övrigt möblemang. Härlig utsikt i två väderstreck varav ett rakt mot vattnet! På skogstomten finns även en fräsch sovstuga med två sovrum som har separata ingångar med nytt tak, altan och renovering invändigt(2019). Bastu(2018) med altan(2019) och grillplats i anslutning, nybyggd kajakboda(2020), nybyggt utedass(2020), vedbod(2022) samt förvaringsbodar. Mycket fin tomt med stigar, spångar och pallkragar för odling. Här rymmer man enkelt ett större sällskap där sovutrymmena är fördelade i olika byggnader och många härliga uteplatser att umgås på samt den fantastiska utsikten, känslan är svårfångad på bild! Varmt välkomna på visning av denna sommarpärla!

  • Plus
Vallvägen 8, Gammelstad, Luleå kommun

Vallvägen 8

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 595 000 kr
148 + 31 m²
6 rum
903 m² tomt

Utbyggt och välrenoverat enplanshus belägen i Gammelstad. Bostadshuset består av 148 kvadrat som innefattar bland annat fyra sovrum, rejält allrum med braskamin, kök och vardagsrum, tvättstuga samt dusch och bastu. När man kliver in i huset välkomnas man av en stor hall i vinkel med gott om yta samt förvaringsmöjligheter. Luftig planlösning mot kök med matplats där man öppnat upp väggen mot vardagsrummet, nytt enhetligt parkettgolv och stora fönsterpartier mot altanen ger ett fint ljusinsläpp. Vidare finns dessutom ett nyrenoverat badrum med dusch samt en nyrenoverad toalett i anslutning till hallen. Stora altaner i soligt läge och en rymlig uppfart med plats för flera bilar. Utöver bostadshuset finns ett enkelgarage där man gjutit på en tjockare betongplatta 2018 samt ett nyrenoverat förråd. Huset har renoverats löpande sedan 2018 som nytt tak på både bo- och biytan, nya ytskikt, ombyggt badrum, nyrenoverad toalett, bastu och duschdel, nyrenoverad tvättstuga, tillbyggd altan, nya radiatorer i hela huset, installerat avfuktare och inplastad krypgrund samt gjort sanering av grund och behandling av lukt i hus 2024. I övrigt friköpt tomt, 3-glasfönster, nymålad fasad, nya elcentraler. Ett superläge med närheten till förskola, skola, badstrand, bensinstation, bussförbindelser och Stadsö centrum en bit bort med mataffär, café, gym, badhus och mycket mer! Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

  • Plus
Trollvägen 4, Unbyn, Bodens kommun

Trollvägen 4

Villa
Unbyn, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 895 000 kr
100 + 62 m²
4 rum
807 m² tomt

Enplansvilla från byggår 1992 belägen i lantligt villakvarter med byakänsla. Nära till skog och natur, skoterled runt knuten, förskola på gångavstånd samt låg/mellanstadieskola. Nära till både Luleå och Boden. Lugnt och barnvänligt kvarter med lite trafik och lekpark. Husets 100 kvm boarea samt 62 kvm biarea innefattar tre rymliga sovrum samt ett fjärde inrett rum i ekonomidelen. Stort vardagsrum med utgång till den bakre altanen. Uppfräschat kök med gott om yta för matgrupp. Entré med golvvärme, braskamin och toalett i anslutning. Rymligt badrum renoverat 2007. Tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin(2023). I ekonomidelen finns även bastu, relaxdel, förråd och ingång till varmgaraget. Stor uppfart med plats för många bilar som asfalterades 2015. Trevlig och lättskött trädgård med gräsmattetomt samt två förrådsbyggnader på baksidan varav en uppförd 2021. 3-glasfönster, fiber, friköpt tomt. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den kommer att besiktigas inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

Mjölkuddsvägen 17, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 17

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 486 kr/mån
24 931 kr/m²

Välrustad och genomgången trerummare belägen högst upp i huset med fint gavelläge med trevlig vy! Omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi med låg månadsavgift om 3 486 kr där värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättsillägg ingår. Goda möjligheter att få parkeringsplats. Lägenheten om 72 kvm består av två stora sovrum. Rejält vardagsrum med fönster i två väderstreck tack vare det fina gavelläget samt utgång till balkong i soligt läge. Vitt renoverat Bomankök med vitvaror som diskmaskin, hel kyl samt frys, infälld häll, ugn, mikro och fläkt. Fräscht badrum med neutrala val av våtrumsmatta på väggar och golv med även egen tvättmaskin. I hallen har man bra med klädavhängning i både sko- och hatthylla men även inbyggd garderob med skjutdörrar. Till lägenheten finns ett källar- samt matkällarförråd att nyttja. I övrigt i föreningen finns bastu med relax och två tvättstugor. Grönskande innergårdar med sittgrupp och lekplats. Trivsamt bostadsområde med närheten till skolor, förskolor, Mjölkuddens centrum med restauranger, mataffär, gym, bussförbindelser, fina promenadstråk i området med även ett par minuters promenad till vattnet med badstrand och under vintertid den populära isvägen.

  • Balkong
Västra Varvsgatan 16B, Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 16B

Lägenhet
Varvet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 550 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 805 kr/mån
30 097 kr/m²

En halv trappa upp i huset ligger denna stilrent renoverade tvårummare med genomgående fina ytskikt! Bostaden är belägen på populära och centrumnära Varvet i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Här erbjuds ett välplanerat boende med 2,6m takhöjd och stora rum för en luftig känsla. Ett rymligt och modernt kök som är väl utrustat och med plats för matgrupp. Köksinredningen består av vita, högblanka skåpsluckor som passar fint tillsammans med den mörka bänkskivan och mosaiken på väggen ovan. Vitvaror finns i form av kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Vidare finns ett trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härligt utsikt över föreningens innergård samt vidare mot vattnet, ett ombonat sovrum med flertalet garderober samt ett fräscht badrum med dusch. Till lägenheten finns ett rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd. I övrigt i föreningen finns det bastu med relax, övernattningsrum och tvättstuga att nyttja. I dagsläget finns två lediga bilplatser om 375kr/mån(21/3-2024). Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område med närhet till centrum och Stadsfjärden med fina promenadstråk, isbana på vintern och badstränder i närheten på sommaren. Till ytterligare fördel finns Coop-butiken på andra sidan gatan samt busshållplatsen som tar dig direkt till stadskärnan, Universitetet och Kallax flygplats.

  • Plus
Selet 53, Selet, Luleå kommun

Selet 53

Tomt
Selet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
225 000 kr
1 195 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 1 195 kvm belägen i centrum av byn Selet. Goda pendlingsmöjligheter till både Luleå, Boden och Piteå med endast 14km till Sunderby sjukhus med färjan genom Avan, 18 km till Boden som påbörjat rekryteringen till H2GS och 17 km till E4:an. Tomten är belägen bland vacker natur, skog och med viss utsikt mot Selsjön. I området finns flertalet andra bofasta invånare. Här finns även bussförbindelser med Länstrafiken linje 221 in till Luleå busstation. Förskola/skola finns närmast i Alvik/Antnäs där i byn finns många företag och idrottsförening. Dessutom har du motionsspår, fotbollsplan och skoterled men även livsmedelsbutiken ICA Sörbyhallen. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns inte heller några andra bestämmelser som reglerar någon byggrätt för fastigheten. Tomten är belägen vid 4-vägskorsningen Klöverträskvägen/Alviksvägen/Seletvägen. Kostnaden för elanslutning, vatten-och avloppslösning bekostas av köparen. Priset för tomten är 225.000kr eller högstbjudande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 6