Råbäcken 74

Kättbo, Mora Se på karta

200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Tomtarea
1 539 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
3 140 kr/år

Vid den vackra Kättbosjön ligger detta fritidshus med naturskönt och ostört läge på en insynsskyddad och lättskött tomt i fritidshusområdet Råbäcken, 25 min med bil eller buss från Mora.

Fritidshuset består av ett stort rum med fönster åt tre väderstreck och är inrett helt i trä med trägolv, trätak och träpanel på väggarna. Huset har tillgång till områdets gemensamma vatten från borrad brunn genom ett tappställe vid tomtgränsen, med möjlighet att ansluta till stugan. Avlopp kan anläggas som enskilt avlopp. Möjlighet finns att ansluta huset till det fasta elnätet (Ellevio) vid tomtgränsen. Planer finns på fiberanslutning för området.

På promenadavstånd från huset finns områdets bad- och båtplats vid Kättbosjön, med sandstrand och brygga. I skogarna runt omkring finns bra bär- och svampställen. Vintertid finns möjlighet till skoteråkning i snötäckta skogar. Här dras också, med ideella krafter, längdskidspår. På vintern kan du även åka alpint vid Gesundaberget knappt 3 mil från huset med en sagolik utsikt över Siljan, samt vid Kläppens härliga anläggning cirka 7 mil från Råbäcken.

Huset säljs med friskrivningsklausul.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa