Kopparhögarna Koloniområde D8

Landskrona kommun Se på karta

235 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
50 m²
Driftkostnad
3 075 kr/år
Arrende
2 425 kr/år

Längtar du efter en trädgård och ett sommarboende?

Nu finns det möjlighet att förvärva en fantastiskt fin koloni på Kopparhögarnas koloniområde - gång D8
Kolonin ligger perfekt och har en stor tomt i rätt solläge och du har parkering precis utanför. Är du intresserad och vill titta på bostaden. Tveka inte att ta kontakt med mig. Passar inte visningstiderna bokar jag gärna en VIP-visning för dig.

På din tomt finns 2 byggnader, en huvudbyggnad med kök och vardagsrum samt en matplats. På framsidan har man byggt ett stort uterum med avtagbart tak som du kan nyttja när ni är många.
På baksidan finns en uteplats, ett stormsäkert växthus samt en vedeldad badtunna som även är hybrid. Självklart är den godkänd av föreningen.

I hus nr 2 finns badrum med bubbelbadkar samt en förbränningstoalett samt extra förvaring. Vill man så går det även att få in en extra säng i detta utrymme.

Kopparhögarnas koloniområde ligger perfekt nära Karlslund i de Norra delarna av Landskrona. Koloniområdet har funnits sedan år 1962 och ligger lantligt men ändå nära stadens puls. I närområdena finns massor av aktiviteter och du tar dig lätt vidare till bad, strand och affärer.

Observera att du måste vara folkbokförd i Landskrona för att få lov att arrendera/köpa kolonin.

Välkommen till hemmet som du kan njuta i och hitta lugnet.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Susanne Durgaram

RDI AB
Mäklare Susanne Durgaram, RDI AB
070-5253838