RDI AB

RDI AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 16:00
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kärngränden 1

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
RDI AB
2 895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
4 158 kr/mån
44 538 kr/m²

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en av stans finaste tvåor. På Kärngränden 1 finns denna unika och fantastiska lägenhet där dessutom föreningen är omnämnd med Helsingborgs vackraste port. Lägenheten är en stor fin 2 rok på hela 65 kvm som har en helt magiskt utsikt från alla sina rum. Du välkomnas in i en stor hall med förvaring i vägg samt möjligheter att hänga av dig dina kläder. Rakt fram finns ditt kök som är separat med plats för köksbord. Här placerar du med fördel ett runt bord som gör att du kan njuta fullt ut av både Kärnan och Öresund. Som ni förstår är det en njutning på högsta nivå att blicka ut över vyerna. Vardagsrummet som ligger till höger om köket är ett vackert rum som har en vacker glasdörr ut mot hallen. På golvet finns ett klassiskt fiskbensparkett som verkligen ger rummet karaktär. Rummet har plats både för soffgrupp och matbord och här möblerar du efter tycke smak. Det unika med hemmet är att du har en helt underbar utsikt vart du än är i bostaden. Från vardagsrummet tar du dig ut till lägenhetens balkong. En mysig balkong med en liten vägg som går ut vid köket. Perfekt att kunna sitta bakom och få lite lä när det blåser. Här finns plats för bord och ett par stolar. En balkong som jag är övertygad om att du kommer använda till fullo och njuta av den vackra utsikten. Öresund har du rakt fram och Kärnan till vänster. Två vackra platser som kännetecknar Helsingborg - Sundets Pärla. Tänk dig tanken när kvällen kommer och solen går ner då får du se solnedgångar som är helt magiska. Masterbedroom är placerat längst in i bostaden till vänster och här finns det också gott om plats. Förvaring finns i form av infällda garderober i hallen men även en i sovrummet. Behöver du en arbetsplats hemma har du möjlighet att placera ett skrivbord i detta rum. Bredvid finns ditt badrum. Badrummet är stambytt av föreningen år 2011 och snyggt och fräscht. Klinker på golvet och kakel på vägg med tvättfat och spegelskåp. Duschen finns och här kan du komplettera med duschväggar eller badkar. Brf Tornet Västra är en förening på 65 bostadsrätter och 3 lägenheter samt 5 lokaler som ligger halva Nedre Långvinkelsbacken upp och till höger från stan sett. En perfekt förening som ligger centralt och med närhet till stans alla faciliteter och kommunikation. Föreningen har en belåning på 5 976 kr/kvm och en soliditet på 69%. Vill du bo helt unikt med magisk utsikt då är detta ditt drömhem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 5/5
4 624 kr/mån
33 246 kr/m²

Njut av livet på Tågaborg. Högst upp i fastigheten, som självklart har hiss, finns denna fina tvåa. En perfekt bostad för dig som vill bo med närhet till stans alla faciliteter. Bostaden finns på Brommagatan 32 och har en helt underbar utsikt över takåsarna. Du välkomnas in i hallen som har ett vackert parkettgolv och gott om garderober. Till höger finns ett stort härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Även detta rum har parkett på golvet. Köket är stort och rymligt och det finns gott om plats för ditt matbord. Luckorna har några år på nacken men är välunderhållna och fina. Vill du ha ett större kök och även diskmaskin finns det alla möjligheter att utöka köket på väggen mot hallen utan att det påverkar komforten i köket. Som ett extra plus är det redan förberett för inkoppling av diskmaskin. Vardagsrummet som ligger bredvid köket är trevligt och mysigt rum med många möjligheter. Från detta rum tar du dig även in till lägenhetens egna förråd. Ett perfekt utrymme till extra förvaring men som även kan funka som ett extra utrymme om man vill ha en "speldator/kontor" och inte vill störa resten av familjen. Inga fönster finns och ingen värme men otroligt läckert och användbart. Sovrummet är placerat bredvid badrummet och har en fin vinkel med fondtapet och nyligen målade väggar. Ett mysigt rum som du får plats med en dubbelsäng. Utsikten är lika magisk som i kök och vardagsrum. Förvaring har du i hallen alternativ i förrådet vid vardagsrummet men det går också göra lite moderna lösningar om så önskas. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och kakel på vägg. Dusch med duschväggar i frostat glas samt snygg och modern kommod och spegelskåp. Som extra förvaring har man samma märke och stil på ett extra högskåp som är placerat där det finns möjligheter att sätta in en egen tvättmaskin. Brf Jägaren 7 är byggd 1976 och har 34 lägenheter varav 1 är hyresrätt. Föreningen har en god soliditet på 57% (2022) och en god belåning på 9 640 kr/kvm. Föreningen har sedan 2012 gjort omfattande underhåll med bland annat nya balkonger och fiber genom Stadsnät till samtliga lägenheter. Föreningen debiterar el själv till sina medlemmar och är nästa investering är solpaneler för ännu bättre boende i föreningen. En mycket trevlig förening som ligger perfekt på Tågaborg med närhet till bageri, vårdcentral, Ica Borgen mm och som har övernattningslägenhet och fin innergård i västerläge. Välkommen till ditt nya drömboende.

  • Premium
  • Hiss
Svartögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Tor 11 apr kl 17:30
Svartögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Svartögatan 4, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Svartögatan 4

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
4 017 kr/mån
31 491 kr/m²

Söker du ditt första boende eller vill flytta till något mindre då har du chansen att flytta in i en fräsch och fin lägenhet på perfekt gångavstånd till det mesta. På Svartögatan 4 på bottenplan finns denna fina 2 rok på 57 kvm. En superfin bostad som man har utnyttjat varje kvadrat väl och bostaden känns stor och rymlig. Du välkomnas in i hallen från trapphuset. Direkt till vänster har du en stor fin garderob till att kunna hänga av dig dina kläder. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och här finns alla möjligheter att kunna möblera efter tycke och smak. Rummet är stort och du får plats både med soffgrupp och matbord men även med skrivbord om så önskas. Köket är ett vitt modernt kök med vita luckor och rostfria handtag. Bänkskivan är laminat. Ett kök med mycket förvaring och det finns till och med ett skafferiskåp infällt i vägg. Här har du gott om plats och mycket bänkyta. Den stora fördelen är att du kan placera ditt matbord rakt över köket vilket innebär att du alltid har kontakt med dina gäster även om det är du som lagar maten. Sovrummet ligger bredvid köket längst in i lägenheten och även här har man tänkt på förvaring. En stor skjutdörrsgarderob finns till dina kläder. Ett stort härligt rum som har fönster ut mot er inglasade terrass/uterum. Uterummet är jag övertygad om att det kommer bli som ett extra rum. Självklart är det inglasat vilket innebär att det funkar större delen av året. Här kommer ni och sitta och mysa i många timmar. Bostadsrättföreningen heter Brf Rydebäcken och hade inflyttning 2016. Föreningen har 32 bostadsrättslägenheter och 16 parkeringsplatser. Belåning på 15 377 kr/kvm och en soliditet på 53%. Föreningen ligger perfekt med närhet till affärer, restaurang men även med cykelavstånd till stranden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun
  • Mån 1 apr kl 13:30
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun, bild 2
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun, bild 3

Kristinetorpsvägen 10

Villa
Olstorp, Bjuvs kommun
RDI AB
2 295 000 kr
120 m²
4 rum
969 m² tomt

Välkommen till Kristinetorpsvägen 10. Ett hem som jag kallar "Fula Ankungen". Bostaden är förbesiktigad och du vet vad du köper. Besiktningsprotokoll överlämnas till visningsgäster. Visas även med VIP-visningar om tiderna inte passar dig. Ett hem som du ser från vägen som är rätt anspråkslöst men när du kliver in i bostaden och på tomten upptäcker du en helt annan värld. Tomten är på nästan 1000 kvm och har en egen inhägnad pool och en stor trädgård. Här finns alla möjligheter att förvekliga dina drömmar. När du kliver in i bostaden blir du förvånad. Exklusiva materialval rakt igenom och många fina detaljer. Köket är ett exklusivt Ballingslöv kök med massiva ekluckor och granitbänkskiva. Kyl och frys är med isvatten och bubbel samt ismaskin. Till köket finns en köksö med både skåp och 4 sittplatser. Hela bostaden har vackert 1-stavs plank i ek i bottenvåningen och i taket som är målat vitt finns infällda spotlights i bjälkarna. Hela hemmet är väldigt smakligt med stort renoverat badrum som har både jacuzzi och stor dusch. Självklart finns även en gästwc som håller samma höga klass. Bostaden är totalrenoverad 2006-2010 och är på 120 kvm. Bostaden ligger i vinkel och har ett sovrum på bottenplan, trevlig öppen planlösning med köket som rymmer både soffgrupp och matplats. På ovanvåningen finns allrum och sovrum samt walk-in-closet. Välkommen till ett hem som skall upplevas. Här kan du flyta in direkt utan att behöva göra något. Välkommen att boka in er på visning.

  • Premium
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
RDI AB
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
4 115 kr/mån
47 900 kr/m²

Välkommen till Lilla Varvsgatan 21 D. Här finns hemmet för dig som letar efter den perfekta bostaden. Jag visar med VIP-visning. Ring mig så bokar vi en tid. En smakfull tvåa på tredje våningen som säljaren har inrett fantastiskt snyggt. Direkt när du öppnar dörren känner du dig välkommen. Du möts av en stor rejäl hall med gott om plats och till vänster kan du hänga av dig dina kläder. Hela lägenheten har samma vitlaserade ekparkett på golven som är genomgående i i bostaden och väggarna är vitmålade. Hela lägenheten känns modern och genomtänkt. Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket gör att lägenheten känns rymlig trots att köket är lite mindre. Köket har moderna vita ramluckor och bänkskivan är av laminat. De infällda spotlighten under väggskåpen ger köket den extra touchen tillsammans med kaklet med fasade kanter. Snyggt och stilrent. Ditt matbord placerar du med fördel mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet känns stort då öppenheten finns både mot kök och balkong. Här har du gott om plats för din soffa och tv och kan bara njuta. Perfekt att kunna öppna upp mot balkongen för att få in lite extra luft. Balkongen som du ser utanför vardagsrummet har trädäck vilket ger en varmare känsla. Perfekt att kunna gå ut och sätta sig och ta sitt morgonkaffe. Sovrummet är bredvid vardagsrummet och är som ett vackert hotellrum. Samma fina parkett och vitmålade väggar och praktiska garderober med snygg inredning mot hallen. Dörren in till rummet är en massiv ramdörr i vitt precis som garderobsdörrarna vilket gör att du följer en röd tråd genom bostaden. Hela bostaden är vacker och smakfull och likaså badrummet. Snygg och praktisk kommod och spegelskåp samt att man har byggt in kombimaskinen med en marmorskiva ovanpå samt väggskåp till extra förvaring. Här finns allt du behöver och självklart finns även duschväggar i klarglas samt takdusch. Brf Leka i Malmö är byggt 2017 med inflyttning under 2019. En stor förening med 62 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 28 parkeringsplatser i garage (separat kösystem) samt delaktig i bil- samt cykelpool i anslutning till fastigheten. Föreningen har en belåning på 14 287 kr/kvm (2022) samt en soliditet på 73%. Välkommen till ditt drömhem.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun
  • Sön 31 mar kl 13:00
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Församlingsgatan 2

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
RDI AB
865 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/4
2 883 kr/mån
19 659 kr/m²

På en lugn gågata, centralt belägen finns Församlingsgatan 2. En rymlig etta om 44 kvm belägen på första våningsplanet som är upphöjt och insynsskyddat. Här bor du i en bostad som genomgått flertalet renoveringar genom åren och idag har en väldigt modern, tilltalande interiör. Föreningen är lågt belånad vilket också reflekteras i den låga månadsavgiften. Du tar dig in genom entrén till den rymliga hallen som binder samman samtliga utrymmen. Här har man bytt golv för att få det enhetligt i hela bostaden. Samma gråvita planklaminat pryder hela lägenheten. Direkt till höger från entrén finns köket. Ett IKEA kök från cirka 2020 med ett vackert vitt kakel på väggen och en laminat bänkskiva i en grå nyans. Stilrena vita köksluckor med handtag i rostfritt. Mikron är inbyggd i ett väggskåp på ett smakfullt sätt och likaså den integrerade diskmaskinen. Mindre matplats erbjudes längs med väggen. Vardagsrummet erbjuder ett större utrymme där man har ett härligt ljusinsläpp från de fyra fönsterpartierna som kan öppnas upp. Den öppna ytan ger möjlighet till både soff- och kontorshörna. På ett snyggt sätt har man byggt in en sovalkov som kan avskärmas om så önskas. Bostadens badrum är i bra storlek och förmedlar en modern och stilfull känsla genomgående med sina större vita kakelplattor och det mörkgrå klinkergolvet. Föreningen har fantastiska ekonomiska förutsättningar med lån på 342kr/kvm (2022) och en soliditet på 83% (2022). Du har närhet till Söderpunkten där det finns apotek, livsmedelsbutiker och ett större utbud av aktiviteter. En kort promenad och du tar dig till Helsingborg C där du kan pendla i olika riktningar. Närhet till grönområde med Furutorpsplatsen och både hamn och strand inom kort pendlingsavstånd ner mot Tropical Beach och Gröningen. En lägenhet som i och med det strategiska läget på första våningsplanet ämnar sig väl åt alla demografiska åldrar, från studenten till pensionären.

  • Premium
  • Uteplats
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Fiskargränden 8G

Radhus
Centrum, Landskrona kommun
RDI AB
2 250 000 kr
128 m²
5 rum
vån 1/1
8 232 kr/mån
17 578 kr/m²

Söker du ett city nära hem och ett hem nära bad och natur? Passar inte visningstiderna? Ring så bokar vi en VIP-visning. Välkommen till Fiskargränd 8G i Landskrona. Här finns det perfekta hemmet för den stora eller lilla familjen. En mycket tilltalande bostad som ligger med gångavstånd till det mesta. Ett unikt hem för dig som vill bo nära city och bad och som har allt en villa kan erbjuda förutom egen trädgård fast den har du utanför din dörr. Föreningen höjer endast med 5% januari 2024. Utanför din entrédörr finns föreningens Atriumgård. Mellan husen finns en inbyggnad, nästan som ett växthus, med glastak mellan byggnaderna. Detta möts du av direkt när du kliver in på området. Med mycket grönska och många olika växter och du får nästan en känsla att du är utomlands. Här möter man grannarna för persikoplockning eller bröllopsfest som Landskrona Posten skrev om den 29 juli i år. Ett miljöhus som är byggt 1982 och som är ritat av arkitekt Peter Broberg som alltid satte människan i centrum. Husens tanke är att med hjälp av värmen som skapas i Orangeriet skall värma upp bostäderna och ge en lägre boendekostnad. Detta tillsammans med närheten till city och bad samt kommunikation till omgivande städer gör läget och lägenheterna optimala. Lägenheten är totalrenoverad och blev klar januari 2023. Lägenheten består av 3 våningar med kök och vardagsrum samt tvättstuga och wc på våning 1. På våning 2 finns sovrummen. Tre fina och rymliga sovrum där man har optimerat med infällda garderober i vägg. Utöver detta har du stilfullt badrum som är renoverat 2012. Högst upp i lägenheten finns ett stort allrum som går att dela av om du behöver fler rum än de 5 som redan finns. På denna våning har du också en större terrass med trädäck och ett härligt solläge. Här kan du i det privata sitta sola och mysa. Självklart kan du ha din egen grill. Brf Tärnan 21 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1982:. En citynära förening med goda pendlingsmöjligheter med busstation och Venbåtsterminal runt hörnet och endast ca 300 m till havet. Här bor du tyst och lugnt trots du är mitt i stan. Ett boende som passar dig som vill ha nära till allt. Inom gångavstånd har du butiker, restauranger mm. Landskrona är en växande stad med en levande city. En kommun som satsar på sina invånare. Här bor du nära till hav och natur och med bra kommunikation till de större städerna. Allt fler storföretag väljer Landskrona och många nya aktörer har valt att etablera sig längst med Södra Infarten. Landskrona är en kommun som växer och fler och fler söker sig till Landskrona då man tror på tillväxten. Välkommen till ditt nya drömboende mitt city.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Ginstvägen 8

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
RDI AB
2 650 000 kr
108 m²
4 rum
263 m² tomt

Söker du ditt första hus? Passar inte visningstiderna dig - tveka inte att höra av dig. Jag hjälper er med VIP-visning. På Ginstvägen 8 finns detta perfekta boende när du vill lämna din lägenhet och flytta till hus eller för dig som vill lämna det stora hemmet och komma ner till något mindre. Huset är ett kedjehus som både har inglasat uterum, uteplats med trädäck, trädgård och eget garage. Huset är byggt 1977 och nyligen har taket tvättats och målats om. Även gavlar är målade och uppfräschade. Utöver det har fjärrvärmecentralen bytts år 2022.. Ett trevligt hus med 3 sovrum på ovanvåningen och en fin trädgård i bra solläge Du välkomnas in i huset från antingen trädgården eller från huvudentrén. Från garaget kan du gå direkt in genom uterummet till huset. Perfekt när det är dåligt väder att slippa att gå ut. Från detta håll kommer du rakt in i grovköket dvs din tvättstuga. I tvättstugan finns det gott om plats att hänga av dig dina kläder. Från tvättstugan når du husets första toalett som finns direkt till vänster. Därefter är kök och vardagsrum till höger. Köket är vitt och modernt med mycket bänkyta och plats för matbord. Ett kök som passar dig som tycker om att laga mat då det finns både mycket bänkyta men också fina gasplattor. Sidan om finns köket finns vardagsrummet som har fönster och fönsterdörr ut mot trädgården. Ett rum med mycket yta och ljus då du har kvällssol på denna sida. En våning upp finns din sovavdelning. Från början fanns endast 2 sovrum men här har man förändrat planlösningen och gjort 3 sovrum vilket är perfekt när familjen växer. Ett av sovrummen har familjen gjort till bio rum. Lite extra lyxigt att ha eget biorum hemma. Självklart finns även et badrum i bra storlek på detta plan. Huset ligger perfekt på området och du känner lugnet direkt när du kommer hit. Ett hem för familjen som växer eller för dig som vill lämna ett stort hus men ändå vill ha villakänslan med trädgård och kunna grilla och bara ha det bra. Trädgården är behändig och vill du slippa klippa gräset installerar du en robotgräsklippare. Välkommen till ditt drömhem.

  • Premium
Furutorpsgatan 56B, Söder, Helsingborgs kommun
Furutorpsgatan 56B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Furutorpsgatan 56B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Furutorpsgatan 56B

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
RDI AB
795 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/4
5 846 kr/mån
11 606 kr/m²

Varmt välkomna till Furutorpsgatan 56B, smidigt belägen på Söder med gångavstånd in till centrum. Här möts du av en rymlig två rummare om hela 68,5 kvm med en stor inglasad balkong i sydväst läge. Detta är en lägenhet med stor potential, där det finns goda möjligheter för nyskapande och att sätta sin egen prägel både i ytskikt och inredning. Här bor du i en trygg förening som både installerat solpaneler, förhandlat fram förmånliga gruppavtal för bredband och har en givande gemensamhetsel. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter. Både i hall och sovrum finns strategiskt placerade garderober, dock slår dem inte klädkammaren som finns i anslutning till hallen som är ett multifunktionellt rum med gott om yta till ditt förfogande. I lägenheten finns ett ljust och fräscht Ballingslövs kök med vita luckor och handtag i rostfritt stål. Inbyggd mikro och ugn i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin och hel kyl och frys från LG. Ett härligt, öppet kök med gott om yta för matlagning och förvaring i skåpen ovan. I anslutning till köket finns en större öppen yta för matplats som också agerar som bostadens mittpunkt mellan hall, sovrum, vardagsrum och köket. Vardagsrummet är i bra storlek och rymmer utan problem en större soffgrupp och TV-hörna. Givetvis finns plats för övrig inredning i rummet, här är det bara och låta kreativiteten flöda. På golvet finns parkettgolv, till skillnad från övriga rum i lägenheten där de ligger linoleum matta. I anslutning till vardagsrummet finns stora fönsterpartier och utgång till den pampiga inglasade balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp. Höjdpunkten i lägenheten är utan tvekan den magnifika inglasade balkongen i sydväst läge. Här finns oändliga inredningsmöjligheter och det agerar som ett extra rum som kan användas året om för olika syfte. Även sovrummet är väldigt rymligt, du har ett fönsterparti ut mot den inglasade balkongen vilket släpper in ett angenämt ljus. Här finns en större garderob för mer förvaring. Badrummet har tapet på väggen och plastmatta på golvet, här finns toalett, tvättställ, en rymlig inglasad dusch och handukstorkställ. Det är förberett för att installera och ansluta tvättmaskin om så önskas. Söder är ett ständigt växande område där man nyligen har lagt ner mycket resurser på att rusta upp Söderpunkten (gallerian) som idag erbjuder både bio salonger, aktiviteter, restauranger och livsmedelsbutiker. Du tar dig snabbt och smidigt via cykel eller en 15 minuters promenad in mot Helsingborg C, där du kan pendla kollektivt både lokalt via buss eller alternativt via tåg i båda riktningar mot Malmö och Göteborg. Detta är en bostad som är optimal för studenten eller den som vill ta steget in i bostadskarriären. Hör av er om ni har några frågor om bostaden eller vill boka in er på en VIP-visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun, bild 2
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun, bild 3

Gånstorpsvägen 28

Villa
Söndraby, Klippans kommun
RDI AB
2 995 000 kr
145 m²
5 rum
1 496 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett nytt hus? - Visas med VIP-visning. Ring mäklaren och boka din tid. På Gånstorpsvägen 28 färdigställdes under 2023 detta läckra stenhus på 5 rok. Ett snyggt vitt hus med svarta pannor och stor härlig tomt på nästan 1500 kvm. Bostaden ligger långt in på gatan med minimal trafik. Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll uppvisas för visningsgäster. Du välkomnas in i en stor rymlig hall med ett läckert trägolv i vitlaserad ek som är genomgående i hela bostaden. Golvet ger huset karaktär. Entrédörren har ett sidofönster som ger ett vackert ljus in i bostaden. Väggarna är vitmålade precis som taket och i taket finns infällda spotlights i LED. Till höger finns ett mindre rum som funkar både som kontor, sovrum eller walk-in-closet. Vardagsrum och kök ligger till vänster i bostaden och är i öppen planlösning. Ett stort härligt rum med fönsterdörrar ut mot trädäcket. I vardagsrum och kök finns det gott om plats till möblering. Köket är i mindre form men i vita moderna luckor, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys och laminatbänkskiva. Vill du ha ett större kök går det lätta att skapa en tex en köksö för mer förvaring. Hela vardagsrummet, kök och hall och har infällda spotlights i tak. Detta tillsammans med mycket fönster gör rummet helt fantastiskt både på dagtid och kvällstid. Huset har 3 sovrum i bra storlek som ligger tillsammans varav det ena som är tänkt som masterbedroom som har en egen walk-in-closet. Här kan du skapa den perfekta förvaringen som passar dig. Möjligheterna är många. Det övriga rummen skapar du efter behov. Hemmet har ett stor badrum med snyggt klinker och kakel på vägg. I duschen sitter en läcker takdusch. På andra sidan av hallen finns gäst wc och bredvid badrummet är tvättstugan placerad som även den är rymlig. Ingen har bott i hemmet och du blir den första. Otroligt lyxigt att flytta in i ett helt nytt hem. Huset uppvärms med luft-vatten värmepump. Självklart finns fiber installerat. Välkommen till ett riktigt drömboende. Nytt och fräscht som du kan flytta direkt in i.

  • Premium
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 11:30
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Badhusgatan 32

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
RDI AB
3 495 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
5 537 kr/mån
39 716 kr/m²

Söker du ett hem nära hav och natur? På hörnläge på Badhusgatan finns denna stora välunderhållna 3 rok på hela 88 kvm. Passar inte tiderna visar jag med VIP-visning. Ring så bokar vi en tid. En stilfull och välbevarad bostad med ett fantastiskt ljus. Bostaden är perfekt placerad och ligger på en hörna och med sundet som granne. Detta är hemmet för dig som vill kunna njuta av havet och naturen som du har inpå knuten. En lätt promenad och du är vid vattnet och allt det vackra som finns runtomkring. Här har du livskvalitet i din närhet. City ligger runt hörnet, precis som Citadellet och även en restauranger och affärer. Du välkomnas in i lägenheten från det vackra trapphuset. I hallen finns klinker på golvet och du har möjlighet att hänga av dig dina kläder till höger. Från hallen möts du direkt av ljuset när du kliver in i bostaden. Köket ligger till vänster och är stort och rymligt kök med med mycket skåp och bänkyta. Perfekt för dig som tycker om att laga mat då här är gott om plats. Fräscha fina vita luckor och laminat bänkskiva gör köket modernt och tidlöst. Från köket har du öppen planlösning mot vardagsrummet som har plats både för soffgrupp och matbord. I direkt anslutning till vardagsrummet finns din inglasade balkong/uteplats. Den ligger upphöjd så du har full utsikt över sundet och en bit in på området vilket gör den avskild. En stor fin inglasad balkong som du kan öppna upp helt genom att föra dörrarna till sidan om det är riktigt varmt en fin sommardag du vill njuta fullt ut av solen. Området utanför inglasning är även ditt dvs fram till muren. På denna yta finns trädäck och till höger in mot husväggen kommer bli din favoritplats till våren då jag är övertygad om att där kommer att du sitta och njuta av de första solstrålarna medan du blickar ut över havet och båtarna. Här har du nämligen lä av huskroppen. Trädäcket utanför kan du placera dina blommor och växter. Sovrummen är två och är placerade längst in i bostaden mot Badhusgatan. Master bedroom är det större sovrummet och ligger längst in och har mycket förvaring. Bredvid finns det andra sovrummet som också är i bra storlek. Saknar du förvaring har säljaren sparat dessa. Förvaring får man sällan för mycket av och här har man tänkt till, lägenheten har en extra separat klädkammare. Utöver detta finns ett väl tilltaget badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaring i form av väggskåp och ett gäst wc. Brf Rorsmannen 1 byggdes under 2009 och består av 32 lägenheter i två huskroppar. Båda husen länkas ihop med ett gemensamt garage under fastigheterna. Vackra hus med fantastisk utsikt över Öresund. Ett par år senare uppfördes nästa etapp och idag finns det 4 hus i två olika föreningar. Husen är ritade av arkitekt Magasin A. Ligger perfekt i Nyhamn med underbar utsikt över Öresund. En bostadsrättsförening med en hög soliditet på 81% samt en låg belåning på 5 901 kr/kvm. Detta är bostaden för dig som bara vill njuta. Du bor njutningsfullt, du har allt du kan tänka dig i din närhet. Lika vackert på vintern som på sommaren. Välkommen till ditt nya drömhem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 122, Öster, Landskrona kommun

Föreningsgatan 122

Villa
Öster, Landskrona kommun
RDI AB
5 495 000 kr
295 + 100 m²
10 rum
879 m² tomt

Söker du ett stort boende där du kan dela på kostnaderna? (Passar inte visningstiderna dig. Tveka inte att ta kontakt med mig. Jag gör en VIP-visning till dig) På Föreningsgatan 122 finns detta fantastiskt fina hus på hela 295 kvm samt en bitya på 100 kvm. Huset har idag två separata lägenheter med egna ingångar varav lägenheten på bottenplan har tillgång till huset källare som är inredd och har golvvärme. Detta är hemmet för dig som söker ett hem med mycket kvadrat och äldre stil eller så har du det perfekta generations boendet. Varje våning har mer än 100 kvm och bor du på bottenvåningen har du tillgång till hela källaren som har ett eget vinrum, jacuzzi, sovrum, braskamin och tvättstuga. Äger du huset själv och vill ha lite extra inkomst kan du med fördel hyra ut en av våningarna. Huset är troligen från slutet av 1800-talet och har tidigare varit ett barnhem för flickor fram till 1980-talet då barnhemmet lades ned. Under de senaste åren har huset varit bostäder till två familjer. På ovanvåningen finns 4 rok samt tillgång till en stor balkong/terrass på husets gavel. På bottenvåningen finns också 4 rok men på denna våning har du också ett gästwc samt tillgång till två uteplatser. En uteplats med tak och en med trädäck där det finns en nedfälld jacuzzi. Från bottenplan når du även husets källare som har en stor gillestuga med braskamin och ett jacuzzi. Här finns även ditt egna vinrum där du lagrar/förvarar ditt vin, sovrum, förvaring och tvättstuga. Huset är fantastisk med sin historia och vackra kakelugnar. På varje våning möts du av en vacker kakelugn. Högt i tak och vackra fönster och på bottenplan finns även stuckatur i tak. Ett hem med stor potential som dessutom har både garage och en stor tomt. Välkommen till ditt drömboende.

  • Plus

Visar alla 12