RDI AB

RDI AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kingelstadsvägen 14, Kingelstad, Helsingborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Kingelstadsvägen 14, Kingelstad, Helsingborgs kommun, bild 2
Kingelstadsvägen 14, Kingelstad, Helsingborgs kommun, bild 3

Kingelstadsvägen 14

Villa
Kingelstad, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 595 000 kr
93 + 6 m²
5 rum
1 871 m² tomt

Söker du ett hem utanför stan och vill bo lantligt då skall du titta på Kingelstadsvägen 14. Huset är förbesiktigat med dolda fel försäkring och du vet vad du köper. Huset visas med VIP-visningar. Huset är byggt 1922 och tillbyggt 2003 och har både solpaneler på taket och dubbelgarage. Älskar du även trädgård är tomten på 1 871 kvm och här kan du verkligen förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar. Huset ligger mellan Ekeby och Kingelstad och en bit in från väg 110. Här bor du med vackra åkrar och fält runt omkring dig. Huset är på 5 rok och du har sovrum både på bottenplan och ovanvåningen. Badrum finns på bottenvåningen och en gästwc på våning 2. Hemmet är på 93 kvm men känns större då du har hela ovanvåningen till ditt förfogande. På övre plan finns ett stort allrum och ett sovrum med underbar utsikt. Mycket fönster som är bytta 2006 och som kan öppnas i vädringsläge vilket är perfekt för att ha en fin inomhusmiljö. Hemmet är blandat med lite äldre och nytt och har stor potential. Söker du ett lantligt läge med både stor trädgård och garage då har du ditt hem här. Välkommen till ditt nya drömboende.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun, bild 2
Gånstorpsvägen 28, Söndraby, Klippans kommun, bild 3

Gånstorpsvägen 28

Villa
Söndraby, Klippans kommun
RDI AB
2 995 000 kr
145 m²
5 rum
1 496 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett nytt hus? - Visas med VIP-visning. Ring mäklaren och boka din tid. På Gånstorpsvägen 28 färdigställdes under 2023 detta läckra stenhus på 5 rok. Ett snyggt vitt hus med svarta pannor och stor härlig tomt på nästan 1500 kvm. Bostaden ligger långt in på gatan med minimal trafik. Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll uppvisas för visningsgäster. Du välkomnas in i en stor rymlig hall med ett läckert trägolv i vitlaserad ek som är genomgående i hela bostaden. Golvet ger huset karaktär. Entrédörren har ett sidofönster som ger ett vackert ljus in i bostaden. Väggarna är vitmålade precis som taket och i taket finns infällda spotlights i LED. Till höger finns ett mindre rum som funkar både som kontor, sovrum eller walk-in-closet. Vardagsrum och kök ligger till vänster i bostaden och är i öppen planlösning. Ett stort härligt rum med fönsterdörrar ut mot trädäcket. I vardagsrum och kök finns det gott om plats till möblering. Köket är i mindre form men i vita moderna luckor, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys och laminatbänkskiva. Vill du ha ett större kök går det lätta att skapa en tex en köksö för mer förvaring. Hela vardagsrummet, kök och hall och har infällda spotlights i tak. Detta tillsammans med mycket fönster gör rummet helt fantastiskt både på dagtid och kvällstid. Huset har 3 sovrum i bra storlek som ligger tillsammans varav det ena som är tänkt som masterbedroom som har en egen walk-in-closet. Här kan du skapa den perfekta förvaringen som passar dig. Möjligheterna är många. Det övriga rummen skapar du efter behov. Hemmet har ett stor badrum med snyggt klinker och kakel på vägg. I duschen sitter en läcker takdusch. På andra sidan av hallen finns gäst wc och bredvid badrummet är tvättstugan placerad som även den är rymlig. Ingen har bott i hemmet och du blir den första. Otroligt lyxigt att flytta in i ett helt nytt hem. Huset uppvärms med luft-vatten värmepump. Självklart finns fiber installerat. Välkommen till ett riktigt drömboende. Nytt och fräscht som du kan flytta direkt in i.

  • Premium
Parkgatan 8D, Centrum, Landskrona kommun
Parkgatan 8D, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8D, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8D

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
RDI AB
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
4 362 kr/mån
36 646 kr/m²

Min säljare vill flytta söderut - vill du bo i nästan nytt och med närhet till både stan, natur och hav då skall du titta på denna fina lägenhet. På Parkgatan 8D finns denna moderna och tilltalande trea som är uppförd 2021. Ett fräckt hem med industrikänsla och fina inredningsval. Ett läckert boende med en takhöjd på hela 2,76 (ej i badrum). Vill du ha en visning och tiderna inte passar - ring mig så bokar vi en VIP-visning. Hela hemmet har en röd tråd. Alla rummen förutom badrummet har mattlackad vitpigmenterad ekparkett på golven. Ett snyggt och stilfullt golv som ger både karaktär och känsla. Köket hjälper till att ge lägenheten den där extra kicken. Ett fräckt kök som verkligen sticker ut. Svarta luckor och vit laminatbänkskiva med underlimmad vask och snygga vitrinskåp med belysning. Ett modernt och mycket tilltalande kök. Sovrummen ligger längst in i bostaden varav det mindre sovrummet har fina dubbeldörrar ut mot köket. Bra storlek på båda rummen där det ena sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Båda sovrummen passar perfekt att ha både som sovrum, kontor eller tv-rum. Uteplatsen är precis utanför ditt vardagsrum. En fin stenbelagd uteplats med plank mot grannarna och häck mot gången. Här tror jag du kommer sitta mycket då den inte blir så varm. Vill du ha mer sol är du ett stenkast i från parken och Citadellet där du kommer direkt in i en ljuvlig miljö. Trots att du är i city känns det avlägset när du ser dessa gröna vackra ytor. Att du dessutom har gångavstånd till stranden gör lägenheten ännu mer attraktiv. Brf Tvålfabriken i Landskrona - gamla Hotell Öresund blev inflyttningsklar 2021. Föreningen har 28 lägenheter. Soliditeten är på 76% och belåningen 11 601 kr/kvm. Årsavgifterna är låga, 570 kr/kvm. Tre lån finns med ett medelvärde på 2,053%.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 13:00
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kärngränden 1, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kärngränden 1

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
RDI AB
2 895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
4 158 kr/mån
44 538 kr/m²

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en av stans finaste tvåor. På Kärngränden 1 finns denna unika och fantastiska lägenhet där dessutom föreningen är omnämnd med Helsingborgs vackraste port. Lägenheten är en stor fin 2 rok på hela 65 kvm som har en helt magiskt utsikt från alla sina rum. Lägenheten visas även med VIP-visningar. Du välkomnas in i en stor hall med förvaring i vägg samt möjligheter att hänga av dig dina kläder. Rakt fram finns ditt kök som är separat med plats för köksbord. Här placerar du med fördel ett runt bord som gör att du kan njuta fullt ut av både Kärnan och Öresund. Som ni förstår är det en njutning på högsta nivå att blicka ut över vyerna. Vardagsrummet som ligger till höger om köket är ett vackert rum som har en vacker glasdörr ut mot hallen. På golvet finns ett klassiskt fiskbensparkett som verkligen ger rummet karaktär. Rummet har plats både för soffgrupp och matbord och här möblerar du efter tycke smak. Det unika med hemmet är att du har en helt underbar utsikt vart du än är i bostaden. Från vardagsrummet tar du dig ut till lägenhetens balkong. En mysig balkong med en liten vägg som går ut vid köket. Perfekt att kunna sitta bakom och få lite lä när det blåser. Här finns plats för bord och ett par stolar. En balkong som jag är övertygad om att du kommer använda till fullo och njuta av den vackra utsikten. Öresund har du rakt fram och Kärnan till vänster. Två vackra platser som kännetecknar Helsingborg - Sundets Pärla. Tänk dig tanken när kvällen kommer och solen går ner då får du se solnedgångar som är helt magiska. Masterbedroom är placerat längst in i bostaden till vänster och här finns det också gott om plats. Förvaring finns i form av infällda garderober i hallen men även en i sovrummet. Behöver du en arbetsplats hemma har du möjlighet att placera ett skrivbord i detta rum. Bredvid finns ditt badrum. Badrummet är stambytt av föreningen år 2011 och snyggt och fräscht. Klinker på golvet och kakel på vägg med tvättfat och spegelskåp. Duschen finns och här kan du komplettera med duschväggar eller badkar. Brf Tornet Västra är en förening på 65 bostadsrätter och 3 lägenheter samt 5 lokaler som ligger halva Nedre Långvinkelsbacken upp och till höger från stan sett. En perfekt förening som ligger centralt och med närhet till stans alla faciliteter och kommunikation. Föreningen har en belåning på 5 976 kr/kvm och en soliditet på 69%. Vill du bo helt unikt med magisk utsikt då är detta ditt drömhem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Umeågatan 2B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Umeågatan 2B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
RDI AB
945 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 830 kr/mån
19 091 kr/m²

Vi har nu äran av att presentera Umeågatan 2B och denna genomgående, rymliga etta om hela 49,5 kvm belägen på lättillgängliga första våningsplanet. Här bor du i en kvadratsmart bostad där man verkligen har optimerat ytorna i hela hemmet. En lägenhet som passar alla demografiska målgrupper, du har en låg månadskostnad och bor i en stabil förening på ett omtyckt område med smidig pendling in mot centrum. Lägenheten har en bra planlösning där hallen fungerar som central punkt, därifrån nås det rymliga, öppna vardagsrummet som ger möjlighet för olika typer av möblemang. Du kan utan tvekan både ha en soffgrupp, TV-hörna och ett matarrangemang. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en stor sovalkov som ger möjlighet för en större säng och mindre kontorshörna. Här finns givetvis möjligheten och skärma av helt från vardagsrummet. I bostaden finns ett fräscht kök med väggskåp i ek och delvis glaspartier, en svart laminat skiva och vitvaror i rostfritt. Utrymme finns för en mindre matplats. Intill köket finns utgången till det inglasade uterummet, en perfekt yta där man kan sitta majoriteten av årets månader och bara njuta av tillvaron. Möjligheter finns för olika typer av möblemang och det fungerar även utmärkt i förvaringssyfte om så önskas. Lägenheten har ett stort badrum i kakel och klinker i vita och blå nyanser. I badrummet finns både inglasad dusch från INR, tvättmaskin från Bosch och komfort golvvärme för årets kallare månader, ett angenämt klart ljus med flertalet spotlights i tak. I bostaden längs med hallen finns en större klädkammare/walk in closet som ger gott om förvarings möjligheter. BRF Helsingborgshus nr 16 är en stor, trygg förening med 363st lägenheter. Föreningen har en soliditet på 36% (2023) och en låg belåning på 1631kr/kvm (2023). Här bor du med närhet till bibliotek, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral. Nära till förskolor och skolor upp till åk 6. Möjlighet att motionera med närhet till Filborna arena, flertalet trevliga gångstigar omgiven av harmonisk natur. Ett stenkast bort finns Olympia där ett större utbud idrotter utförs för både den yngre och äldre generationen.

  • Premium
  • Balkong
Hälsovägen 44, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Hälsovägen 44, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 44, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 44

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/5
3 435 kr/mån
29 917 kr/m²

Vi har nu äran att presentera denna rymliga och moderna tvåa om 60 kvm på Hälsovägen 44. Här bor du på centralt läge i en omtyckt förening med närhet till det mesta. Bostaden har genomfört renoveringar genom åren för att upprätthålla den höga standarden. Du har möjlighet att utnyttja två balkonger i olika väderstreck. När du stiger in i bostaden möts du direkt av ett härligt ljus. Detta präglar hela lägenheten. De charmiga valvgångarna ger en angenäm rustik känsla som på ett snyggt sätt möter och matchar med de moderna färg- och materialvalen i hemmet. Det ligger genomgående och enhetligt ett trevligt grått laminat på golvet och man har på ett snyggt sätt använt olika färgval i vardagsrum och sovrum för att bryta av från det annars vita tak och väggarna. De två balkongerna i olika väderstreck ger dig möjligheten att avnjuta solen hela dagen. Köksbalkongen är betydligt lugnare och mindre påverkad av trafiken utanför. Både kök och badrum har renoverats 2016 och håller sig gott i skick och har en modern stil. BRF Kattugglan 14 är en stabil förening som genomfört en del större renoveringar senaste åren. Här bor du centralt och ekonomiskt med närhet till livsmedelsbutik, apotek, gym och ett utbud restauranger och caféer. Du tar dig snabbt och smidigt ner till Helsingborg C både med personbil, kollektivt och egen motor. En bostad som bör upplevas på plats som passar den större skaran. Vill du komma på en förhandsvisning är du välkommen och kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl krooks gata 59

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 369 kr/mån
17 951 kr/m²

Läcker bostad men stor inglasad balkong. En stor lägenhet 2 rok på hela 61 kvm som har genomgått en stor renovering i populära Brf Sachsen. Bostaden visas med VIP-visningar. Ring så bokar vi en tid. En superfin bostad som man har renoverat genom att öppna upp till en öppen planlösning med kök och vardagsrum som numera är ett rum. Utanför detta rum finns din fantastiska terrass (inglasad balkong) på nästan 20 kvm. Ett läckert rum som jag är helt övertygad om att du kommer att nyttja till fullo. Investera i en terrass varmare och du kommer att nyttja detta rum ännu mer. Läget är sydväst läge och du har fri utsikt. Sovrummet är placerat längst in i bostaden och har delats av så du har en egen walk-in-closet. Perfekt att kunna ha sina kläder i eget utrymme. Här finns gott om plats för dubbelsäng men även ett skrivbord om du behöver jobba hemma. Lägenheten är superläcker och fin med moderna inredningsval. Ett hem som du kan flytta direkt in i och bara njuta. Köket har nyligen målats om till grå luckor och även innerdörrarna är grå. HSB Brf Sachsen är en stor förening med 215 bostadsrättslägenheter som är byggda under åren 1984-1986. Föreningen har 41 garageplatser. Föreningen har en låg belåning på 2 734 kr/kvm och och en soliditet på 47%. En unik förening som har eget elavtal och har solceller på taket vilket gör låga elkostnader. Snitträntorna är 2,17% (2023) Välkommen till ditt nya drömhem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun, bild 2
Kristinetorpsvägen 10, Olstorp, Bjuvs kommun, bild 3

Kristinetorpsvägen 10

Villa
Olstorp, Bjuvs kommun
RDI AB
2 195 000 kr
120 m²
4 rum
969 m² tomt

Välkommen till Kristinetorpsvägen 10. Ett hem som jag kallar "Fula Ankungen". Bostaden är förbesiktigad och du vet vad du köper. Besiktningsprotokoll överlämnas till visningsgäster. Visas även med VIP-visningar om tiderna inte passar dig. Ett hem som du ser från vägen som är rätt anspråkslöst men när du kliver in i bostaden och på tomten upptäcker du en helt annan värld. Tomten är på nästan 1000 kvm och har en egen inhägnad pool och en stor trädgård. Här finns alla möjligheter att förvekliga dina drömmar. När du kliver in i bostaden blir du förvånad. Exklusiva materialval rakt igenom och många fina detaljer. Köket är ett exklusivt Ballingslöv kök med massiva ekluckor och granitbänkskiva. Kyl och frys är med isvatten och bubbel samt ismaskin. Till köket finns en köksö med både skåp och 4 sittplatser. Hela bostaden har vackert 1-stavs plank i ek i bottenvåningen och i taket som är målat vitt finns infällda spotlights i bjälkarna. Hela hemmet är väldigt smakligt med stort renoverat badrum som har både jacuzzi och stor dusch. Självklart finns även en gästwc som håller samma höga klass. Bostaden är totalrenoverad 2006-2010 och är på 120 kvm. Bostaden ligger i vinkel och har ett sovrum på bottenplan, trevlig öppen planlösning med köket som rymmer både soffgrupp och matplats. På ovanvåningen finns allrum och sovrum samt walk-in-closet. Välkommen till ett hem som skall upplevas. Här kan du flyta in direkt utan att behöva göra något. Välkommen att boka in er på visning.

  • Premium
Torsgatan 4, Bjuv, Bjuvs kommun
Torsgatan 4, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Torsgatan 4, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Torsgatan 4

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
RDI AB
1 995 000 kr
109 m²
5 rum
907 m² tomt

Hemmet för dig som söker det perfekta läget. Ett jättefint hem som har vårdats ömt. Visas med VIP-visningar. Passar inte visningstiderna - tveka inte att ta kontakt med mäklaren. Villan är 1-plans villa som är byggd 1964 och ligger väldigt bra placerad med närhet till city, skola och kommunikation. Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Du vet med andra ord vad du köper. Besiktningsprotokoll lämnas ut till visningsgäster. Hemmet är välvårdat och är i äldre stil men ett hem som du kan flytta direkt in i. Ett hem som passar både unga som äldre. Villan har tre sovrum i bra storlek och skulle du vilja kan du göra ytterligare ett finns möjlighet att göra matplatsen till sovrum. Ett hem som man har förvaltat kvadraten väl. Köket är ett klassiskt med bardel som delar köket i två sektioner med plats för köksbord. Köket är fräscht och fint med luckor av ekliknande material och rostfri diskbänk samt laminatbänkskiva. Vardagsrummet ligger bredvid köket och är stort och består av två rum. Ett rum används som matsal och det andra som vardagsrum. Et t stort rum med ett vackert ljus från de stora fönstren. Här har du gott om plats och kan möblera efter önskemål. Tomten är stor och är på 907 kvm och har en fin anlagd trädgård. Vacker framsida men det är på baksidan som du kommer att vara. Här kan du sitta i antingen i uterummet som är inglasat eller i bersån med tak. Finns önskan att ha en egen pool finns alla möjligheter. Vill du ha hjälp i trädgården så köper du en robot gräsklippare. Som ett extra plus har huset både garage, förråd och en stor garageuppfart. Välkommen till ditt drömhem.

  • Premium
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
RDI AB
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
4 115 kr/mån
47 900 kr/m²

Välkommen till Lilla Varvsgatan 21 D. Här finns hemmet för dig som letar efter den perfekta bostaden. Jag visar med VIP-visning. Ring mig så bokar vi en tid. En smakfull tvåa på tredje våningen som säljaren har inrett fantastiskt snyggt. Direkt när du öppnar dörren känner du dig välkommen. Du möts av en stor rejäl hall med gott om plats och till vänster kan du hänga av dig dina kläder. Hela lägenheten har samma vitlaserade ekparkett på golven som är genomgående i i bostaden och väggarna är vitmålade. Hela lägenheten känns modern och genomtänkt. Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket gör att lägenheten känns rymlig trots att köket är lite mindre. Köket har moderna vita ramluckor och bänkskivan är av laminat. De infällda spotlighten under väggskåpen ger köket den extra touchen tillsammans med kaklet med fasade kanter. Snyggt och stilrent. Ditt matbord placerar du med fördel mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet känns stort då öppenheten finns både mot kök och balkong. Här har du gott om plats för din soffa och tv och kan bara njuta. Perfekt att kunna öppna upp mot balkongen för att få in lite extra luft. Balkongen som du ser utanför vardagsrummet har trädäck vilket ger en varmare känsla. Perfekt att kunna gå ut och sätta sig och ta sitt morgonkaffe. Sovrummet är bredvid vardagsrummet och är som ett vackert hotellrum. Samma fina parkett och vitmålade väggar och praktiska garderober med snygg inredning mot hallen. Dörren in till rummet är en massiv ramdörr i vitt precis som garderobsdörrarna vilket gör att du följer en röd tråd genom bostaden. Hela bostaden är vacker och smakfull och likaså badrummet. Snygg och praktisk kommod och spegelskåp samt att man har byggt in kombimaskinen med en marmorskiva ovanpå samt väggskåp till extra förvaring. Här finns allt du behöver och självklart finns även duschväggar i klarglas samt takdusch. Brf Leka i Malmö är byggt 2017 med inflyttning under 2019. En stor förening med 62 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 28 parkeringsplatser i garage (separat kösystem) samt delaktig i bil- samt cykelpool i anslutning till fastigheten. Föreningen har en belåning på 14 287 kr/kvm (2022) samt en soliditet på 73%. Välkommen till ditt drömhem.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Föreningsgatan 122, Öster, Landskrona kommun

Föreningsgatan 122

Villa
Öster, Landskrona kommun
RDI AB
5 495 000 kr
295 + 100 m²
10 rum
879 m² tomt

Söker du ett stort boende där du kan dela på kostnaderna? (Passar inte visningstiderna dig. Tveka inte att ta kontakt med mig. Jag gör en VIP-visning till dig) På Föreningsgatan 122 finns detta fantastiskt fina hus på hela 295 kvm samt en bitya på 100 kvm. Huset har idag två separata lägenheter med egna ingångar varav lägenheten på bottenplan har tillgång till huset källare som är inredd och har golvvärme. Detta är hemmet för dig som söker ett hem med mycket kvadrat och äldre stil eller så har du det perfekta generations boendet. Varje våning har mer än 100 kvm och bor du på bottenvåningen har du tillgång till hela källaren som har ett eget vinrum, jacuzzi, sovrum, braskamin och tvättstuga. Äger du huset själv och vill ha lite extra inkomst kan du med fördel hyra ut en av våningarna. Huset är troligen från slutet av 1800-talet och har tidigare varit ett barnhem för flickor fram till 1980-talet då barnhemmet lades ned. Under de senaste åren har huset varit bostäder till två familjer. På ovanvåningen finns 4 rok samt tillgång till en stor balkong/terrass på husets gavel. På bottenvåningen finns också 4 rok men på denna våning har du också ett gästwc samt tillgång till två uteplatser. En uteplats med tak och en med trädäck där det finns en nedfälld jacuzzi. Från bottenplan når du även husets källare som har en stor gillestuga med braskamin och ett jacuzzi. Här finns även ditt egna vinrum där du lagrar/förvarar ditt vin, sovrum, förvaring och tvättstuga. Huset är fantastisk med sin historia och vackra kakelugnar. På varje våning möts du av en vacker kakelugn. Högt i tak och vackra fönster och på bottenplan finns även stuckatur i tak. Ett hem med stor potential som dessutom har både garage och en stor tomt. Välkommen till ditt drömboende.

  • Plus

Visar alla 11