Mäklare Susanne Durgaram

Susanne Durgaram

Om mig

Susanne Durgaram heter jag och är en kompetent mäklare med bred kunskap inom byggnation. Söker du en mäklare som är engagerad och anpassningsbar och som tycker om att sälja då är det mig du skall välja. Idag kräver marknaden en säljande mäklare och en mäklare som har gjort sin hemläxa och kan sitt objekt. En mäklare som sätter målen högt och vill göra skillnad. Välkommen att höra av er. Jag säljer villor, lägenheter och kolonier i Helsingborg, Landskrona och närliggande kommuner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Algatan 5, Teckomatorp, Svalövs kommun
Algatan 5, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 2
Algatan 5, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 3

Algatan 5

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
RDI AB
2 995 000 kr
115 + 27 m²
4 rum
912 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett super trevligt hem på Algatan 5. Huset är arkitektritat och det finns ytterligare ett liknande i annan ort. Vi visar bostaden med VIP-visningar. Ring mäklaren så hittar vi en tid som passar. Hemmet med många möjligheter. Ligger perfekt nära skola och kommunikation. Ett trevligt tegelstenshus som nyligen har fått solpaneler på taket. Ett unikt hem som har renoverats de senaste åren och som är speciell i sin planlösning. Köket är separat och är placerat på husets baksida. Ett svart modernt kök med rostfria vitvaror med en köksö där du äter din frukost. Vardagsrummet som ligger bredvid är i vinkel och har stora fina fönster ut mot trädgården på husets framsida vilket ger ett vackert ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även en öppen spis . Perfekt nu när hösten närmar sig att bara kunna tända en brasa och sätta sig ner och bara mysa när elden spakar. En halvtrappa upp finns hemmets sov-avdelning. Här finns tre sovrum varav två av dem har utgång till balkongen som finns husets framsida. Alla rummen är i bra storlek och funkar perfekt att ha som sovrum, kontor eller varför inte walk-in-closet om du inte behöver alla rum. En trappa ned finns källaren. Direkt till vänster när du kommer ner finns ett allrum/gillestuga. Perfekt att ha som tv-rum i eller som gästrum. Sidan om finns husets tvättstuga som dessutom har en egen dusch. Utöver det finns fler utrymme som du kan skapa efter behov. Trädgården är stor och rymlig och är på nästan 1000 kvm. Framför huset har man skapat ett stort trädäck med en inbyggd pool. Här njuter du och har det riktigt skönt. På husets baksida finns ett vackert Orangeri placerat helt i glas. Ett eget fristående uterum helt i glas. När du känner för en fika eller bara vill ha lite lugn, gå ut och sätt dig och bara njut. Välkommen till ditt nya hem.

 • Premium
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Fiskargränden 8G, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Fiskargränden 8G

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
RDI AB
2 250 000 kr
128 m²
5 rum
vån 1/1
7 840 kr/mån
17 578 kr/m²

Söker du ett city nära hem och ett hem nära bad och natur? Passar inte visningstiderna? Ring så bokar vi en VIP-visning. Välkommen till Fiskargränd 8G i Landskrona. Här finns det perfekta hemmet för den stora eller lilla familjen. En mycket tilltalande bostad som ligger med gångavstånd till det mesta. Ett unikt hem för dig som vill bo nära city och bad och som har allt en villa kan erbjuda förutom egen trädgård fast den har du utanför din dörr. Utanför din entrédörr finns föreningens Atriumgård. Mellan husen finns en inbyggnad, nästan som ett växthus, med glastak mellan byggnaderna. Detta möts du av direkt när du kliver in på området. Med mycket grönska och många olika växter och du får nästan en känsla att du är utomlands. Här möter man grannarna för persikoplockning eller bröllopsfest som Landskrona Posten skrev om den 29 juli i år. Ett miljöhus som är byggt 1982 och som är ritat av arkitekt Peter Broberg som alltid satte människan i centrum. Husens tanke är att med hjälp av värmen som skapas i Orangeriet skall värma upp bostäderna och ge en lägre boendekostnad. Detta tillsammans med närheten till city och bad samt kommunikation till omgivande städer gör läget och lägenheterna optimala. Lägenheten är totalrenoverad och blev klar januari 2023. Lägenheten består av 3 våningar med kök och vardagsrum samt tvättstuga och wc på våning 1. På våning 2 finns sovrummen. Tre fina och rymliga sovrum där man har optimerat med infällda garderober i vägg. Utöver detta har du stilfullt badrum som är renoverat 2012. Högst upp i lägenheten finns ett stort allrum som går att dela av om du behöver fler rum än de 5 som redan finns. På denna våning har du också en större terrass med trädäck och ett härligt solläge. Här kan du i det privata sitta sola och mysa. Självklart kan du ha din egen grill. Brf Tärnan 21 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1982:. En citynära förening med goda pendlingsmöjligheter med busstation och Venbåtsterminal runt hörnet och endast ca 300 m till havet. Här bor du tyst och lugnt trots du är mitt i stan. Ett boende som passar dig som vill ha nära till allt. Inom gångavstånd har du butiker, restauranger mm. Landskrona är en växande stad med en levande city. En kommun som satsar på sina invånare. Här bor du nära till hav och natur och med bra kommunikation till de större städerna. Allt fler storföretag väljer Landskrona och många nya aktörer har valt att etablera sig längst med Södra Infarten. Landskrona är en kommun som växer och fler och fler söker sig till Landskrona då man tror på tillväxten. Välkommen till ditt nya drömboende mitt city.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl krooks gata 59

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 369 kr/mån
19 590 kr/m²

Nu är den äntligen till salu. En stor lägenhet 2 rok på hela 61 kvm som har genomgått en stor renovering i populära Brf Sachsen. Passar inte visningstiderna visar jag även med VIP-visningar. Ring så bokar vi en tid. En superfin bostad som man har renoverat genom att öppna upp till en öppen planlösning med kök och vardagsrum som numera är ett rum. Utanför detta rum finns din fantastiska terrass (inglasad balkong) på nästan 20 kvm. Ett läckert rum som jag är helt övertygad om att du kommer att nyttja till fullo. Investera i en terrass varmare och du kommer att nyttja detta rum ännu mer. Läget är sydväst läge och du har fri utsikt. Sovrummet är placerat längst in i bostaden och har delats av så du har en egen walk-in-closet. Perfekt att kunna ha sina kläder i eget utrymme. Här finns gott om plats för dubbelsäng men även ett skrivbord om du behöver jobba hemma. Lägenheten är superläcker och fin med moderna inredningsval. Ett hem som du kan flytta direkt in i och bara njuta. HSB Brf Sachsen är en stor förening med 215 bostadsrättslägenheter som är byggda under åren 1984-1986. Föreningen har 41 garageplatser. Föreningen har en låg belåning på 2 734 kr/kvm och och en soliditet på 47%. En unik förening som har eget elavtal och har solceller på taket vilket gör låga elkostnader. Snitträntorna är 2,17% (2023) Välkommen till ditt nya drömhem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tranemansgatan 27A, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 17:30
Tranemansgatan 27A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Tranemansgatan 27A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Tranemansgatan 27A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/4
2 685 kr/mån
28 712 kr/m²

Unik lägenhet i en obelånad förening. Passar inte visningstiderna visas den med VIP-visningar. Söker du en 3 rok som skall vara fint i ordning och ha en låg avgift då skall du fortsätta att läsa. Lägenheten ligger i Brf Viskan på Tranemansgatan 27A i Helsingborg på våning 1.En hörnlägenhet med balkong i västerläge. Det finns endast 16 st liknande lägenheter i förningen vilket gör den unik. En superfin bostad som ligger på våning 1 utan insyn då den är högt placerad. Bostaden är renoverad och har nytt fräscht kök med vita moderna luckor och exklusiv granit bänkskiva i svart som är både snyggt och praktiskt. För att göra köket ännu fräckare har man installerat en snygg fläkt från Thermex och kaklat väggen med en vacker mosaik. Lägenheten har två sovrum varav den ena är lite mindre men som kompensation har infällda garderober i vägg. Master bedroom ligger längst in i bostaden och har fönster mot Tranemansgatan. Här får du in din dubbelsäng och till dina kläder finns garderober på sidorna av rummet. Vardagsrummet är stor och rymligt och rymmer både ett matbord och soffgrupp. Mycket ljus då du har fönster i både söder och västerläge. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong. Skönt att kunna kliva ut och känna solen och ta sig en kopp kaffe eller bara öppna upp när man är många. Detta är ett perfekt hem för dig som söker en 3 rok. Ligger med närhet till affärer och kommunikation men även till fina parker. Den låga avgiften gör den ännu mer attraktiv. Brf Viskan är en förening som byggdes 1946-1948 och består av 192 lägenheter och 36 lokaler. Föreningen är obelånad och har gjort de större renoveringarna. Soliditeten är 95%. Välkommen till hemmet med den låga avgiften.

 • Premium
 • Balkong
Ask-upmarks allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Ask-upmarks allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Ask-upmarks allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Ask-upmarks allé 15

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
RDI AB
1 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/1
7 469 kr/mån
19 000 kr/m²

Ask-Upmarks Allé 15 erbjuder ett välplanerat radhus i hjärtat av Ramlösa nära Brunnsparken. Här bor du i ett kvadratsmart hem som väl skiljer de sociala och privata ytorna. Man förfogar över en mindre trädgårdstomt i bästa solläge, med ett trädäck i bra storlek som rymmer större utemöblemang och som delvis är skyddat av tak. Mycket i hemmet är i original och ett renoveringsbehov föreligger. Det finns goda möjligheter för den händige och nytänkande att sätta sin egen prägel och skapa sitt framtida drömboende. Passar inte visningstiderna - hör av er och vi bokar en VIP-visning. Detta är en bostad som gör sig utmärkt för den befintliga eller växande familjen. Med sina 3 sovrum och 2 badrum på respektive våningsplan erbjuds du en optimal planlösning där du kan ha ett luftigt entréplan som kan samla familj och vänner för att umgås i det stora vardagsrummet som leder dig vidare ut mot terrassen. Väderlek spelar inte någon större roll då man har ett parti under skyddat tak där det utan problem kan avnjutas middagar även om sommarregnet skulle slå ner. När solen skiner kan man dra fram flertalet solstolar på det stora trädäcket och avnjuta värmen hela vägen in på sen timmarna. Ett trevligt avlångt kök som ger bra med ytor för matlagning, hel kyl och frys från Electrolux. Vita luckor och stora vita kakelpartier finns mellan bänkskåp och väggskåp. Ditt matbord placerar du med fördel mot fönstret där det finns ett burspråk. I vardagsrummet ges möjlighet för ett större matbord men även för soffgrupp. HSB Brf Brunnsparken är en stabil förening med låg belåning på 4 891 kr/kvm samt en soliditet på 33%. Snitträntorna är 1,38% (2002) och sträcker sig på lån fram till åt 2029. Du bor i en fantastisk miljö med närhet till Ramlösa Brunnspark, tågstationen på Ramlösa station når du antingen via en rask promenad eller via buss. Buss och möjligheter till pendling finns om du vill hålla kostnaderna ner. Utbildningsalternativ för barnen från ung till äldre med flertalet dagis och skolor i närområdet. En idyll för den växande familjen. Välkomna till ert nya drömboende.

 • Premium
 • Uteplats
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
RDI AB
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
3 460 kr/mån
49 900 kr/m²

Välkommen till Lilla Varvsgatan 21 D. Här finns hemmet för dig som letar efter den perfekta bostaden. En smakfull tvåa på tredje våningen som säljaren har inrett fantastiskt snyggt. Direkt när du öppnar dörren känner du dig välkommen. Du möts av en stor rejäl hall med gott om plats och till vänster kan du hänga av dig dina kläder. Hela lägenheten har samma vitlaserade ekparkett på golven som är genomgående i i bostaden och väggarna är vitmålade. Hela lägenheten känns modern och genomtänkt. Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket gör att lägenheten känns rymlig trots att köket är lite mindre. Köket har moderna vita ramluckor och bänkskivan är av laminat. De infällda spotlighten under väggskåpen ger köket den extra touchen tillsammans med kaklet med fasade kanter. Snyggt och stilrent. Ditt matbord placerar du med fördel mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet känns stort då öppenheten finns både mot kök och balkong. Här har du gott om plats för din soffa och tv och kan bara njuta. Perfekt att kunna öppna upp mot balkongen för att få in lite extra luft. Balkongen som du ser utanför vardagsrummet har trädäck vilket ger en varmare känsla. Perfekt att kunna gå ut och sätta sig och ta sitt morgonkaffe. Sovrummet är bredvid vardagsrummet och är som ett vackert hotellrum. Samma fina parkett och vitmålade väggar och praktiska garderober med snygg inredning mot hallen. Dörren in till rummet är en massiv ramdörr i vitt precis som garderobsdörrarna vilket gör att du följer en röd tråd genom bostaden. Hela bostaden är vacker och smakfull och likaså badrummet. Snygg och praktisk kommod och spegelskåp samt att man har byggt in kombimaskinen med en marmorskiva ovanpå samt väggskåp till extra förvaring. Här finns allt du behöver och självklart finns även duschväggar i klarglas samt takdusch. Brf Leka i Malmö är byggt 2017 med inflyttning under 2019. En stor förening med 62 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 28 parkeringsplatser i garage (separat kösystem) samt delaktig i bil- samt cykelpool i anslutning till fastigheten. Föreningen har en belåning på 14 287 kr/kvm (2022) samt en soliditet på 73%. Välkommen till ditt drömhem.

 • Balkong
 • Hiss
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Ginstvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Ginstvägen 8

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
RDI AB
2 650 000 kr
108 m²
4 rum
263 m² tomt

Söker du ditt första hus? Passar inte visningstiderna dig - tveka inte att höra av dig. Jag hjälper er med VIP-visning. På Ginstvägen 8 finns detta perfekta boende när du vill lämna din lägenhet och flytta till hus eller för dig som vill lämna det stora hemmet och komma ner till något mindre. Huset är ett kedjehus som både har inglasat uterum, uteplats med trädäck, trädgård och eget garage. Huset är byggt 1977 och nyligen har taket tvättats och målats om. Även gavlar är målade och uppfräschade. Utöver det har fjärrvärmecentralen bytts år 2022.. Ett trevligt hus med 3 sovrum på ovanvåningen och en fin trädgård i bra solläge Du välkomnas in i huset från antingen trädgården eller från huvudentrén. Från garaget kan du gå direkt in genom uterummet till huset. Perfekt när det är dåligt väder att slippa att gå ut. Från detta håll kommer du rakt in i grovköket dvs din tvättstuga. I tvättstugan finns det gott om plats att hänga av dig dina kläder. Från tvättstugan når du husets första toalett som finns direkt till vänster. Därefter är kök och vardagsrum till höger. Köket är vitt och modernt med mycket bänkyta och plats för matbord. Ett kök som passar dig som tycker om att laga mat då det finns både mycket bänkyta men också fina gasplattor. Sidan om finns köket finns vardagsrummet som har fönster och fönsterdörr ut mot trädgården. Ett rum med mycket yta och ljus då du har kvällssol på denna sida. En våning upp finns din sovavdelning. Från början fanns endast 2 sovrum men här har man förändrat planlösningen och gjort 3 sovrum vilket är perfekt när familjen växer. Ett av sovrummen har familjen gjort till bio rum. Lite extra lyxigt att ha eget biorum hemma. Självklart finns även et badrum i bra storlek på detta plan. Huset ligger perfekt på området och du känner lugnet direkt när du kommer hit. Ett hem för familjen som växer eller för dig som vill lämna ett stort hus men ändå vill ha villakänslan med trädgård och kunna grilla och bara ha det bra. Trädgården är behändig och vill du slippa klippa gräset installerar du en robotgräsklippare. Välkommen till ditt drömhem.

 • Premium
Birkavägen 17, Glumslöv, Landskrona kommun
Birkavägen 17, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Birkavägen 17, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Birkavägen 17

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
RDI AB
3 195 000 kr
143 m²
5 rum
380 m² tomt

Söker du ett prisvärt hem med närhet till skola och pendling? Välkommen till Birkavägen 17 som ligger perfekt inbäddat i grönområde i vackra Glumslöv. Passar inte visningstiderna - ring mig så hjälper jag er med en VIP-visning. Bostaden är en eftertraktad 1-plans kedjehus som är byggt år 1979. Ett gult trähus som har allt du kan önska dig. Fin uppväxt trädgård, två uteplatser varav en med trädäck och sundsutsikt samt gästhus och dubbelgarage. Stilen är äldre men bostaden är välvårdad och du kan flytta direkt in och skapa dina egna inrednings drömmar. Du välkomnas in från husets framsida och kommer direkt in i hallen som ligger mitt i huset. Praktisk klinker finns på golvet och ovanför dörren sitter en av husets värmekällor, luft/luft-värmepump. Till vänster är kök, matplats och sovavdelningen samt ett badrum och tvätt. Till höger har du ett stor vardagsrum med mycket yta. Här finns plats både för matsalsbord, soffgrupp och varför inte en läshörna. Detta rum är stort då det består av från början två rum. Från vardagsrummet når du uteplatsen på framsidan som har både trädäck och markis. Denna ligger perfekt i hörnet mot nästa hus som ger skydd mot vind och blåst. Ställer du dig upp ser du sundet över takåsarna. Framför dig finns husets trädgård som är vacker och välvårdad trädgård och som är skötts av en trädgårdsmästare under åren. Huset är perfekt att bilda familj i och möjligheterna är många både för den stora och lilla familjen. Behöver du sovrum finns redan tre idag men vill du har fyra så kan du skapa ytterligare ett till sidan om köket. Önskas en mer öppen planlösning går de att riva väggar och förändra. Här är det bara fantasin som sätter stopp. Självklart passar bostaden även för dig som inte har barn. En perfekt bostad utan trappor, bra planlösning som går att ändra efter önskemål, badrum, gästwc och en lättskött trädgård. Huset är ett kedjehus med en samfällighet som sköter vägar, belysning och grönområde. Bostaden ligger nästan längst in i området och det är ett lugnt och fridfullt område med mindre trafik då trafiken är mer eller mindre endast från er som bor i området. Runt området finns fina grönytor. På gång avstånd når du skola, dagis och även tåget. Ett perfekt läge när du vill bo lite lugnare. Glumslövs är en växande ort precis som Landskrona. Tillväxten är stor och under år 2024 startar Örenäs Slott upp i ny regi med nytt namn som kommer lyfta orten och göra den ännu mer intressant. Välkommen till ert drömboende.

 • Premium
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Badhusgatan 32, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Badhusgatan 32

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
RDI AB
3 795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
5 033 kr/mån
43 125 kr/m²

Söker du ett hem nära hav och natur? På hörnläge på Badhusgatan finns denna stora välunderhållna 3 rok på hela 88 kvm. Tycker du att bostaden är intressant och visningstiderna inte funkar, tveka inte att ta kontakt med mig. Vi löser en VIP-visning. En stilfull och välbevarad bostad med ett fantastiskt ljus. Bostaden är perfekt placerad och ligger på en hörna och med sundet som granne. Detta är hemmet för dig som vill kunna njuta av havet och naturen som du har inpå knuten. En lätt promenad och du är vid vattnet och allt det vackra som finns runtomkring. Här har du livskvalitet i din närhet. City ligger runt hörnet, precis som Citadellet och även en restauranger och affärer. Du välkomnas in i lägenheten från det vackra trapphuset. I hallen finns klinker på golvet och du har möjlighet att hänga av dig dina kläder till höger. Från hallen möts du direkt av ljuset när du kliver in i bostaden. Köket ligger till vänster och är stort och rymligt kök med med mycket skåp och bänkyta. Perfekt för dig som tycker om att laga mat då här är gott om plats. Fräscha fina vita luckor och laminat bänkskiva gör köket modernt och tidlöst. Från köket har du öppen planlösning mot vardagsrummet som har plats både för soffgrupp och matbord. I direkt anslutning till vardagsrummet finns din inglasade balkong/uteplats. Den ligger upphöjd så du har full utsikt över sundet och en bit in på området vilket gör den avskild. En stor fin inglasad balkong som du kan öppna upp helt genom att föra dörrarna till sidan om det är riktigt varmt en fin sommardag du vill njuta fullt ut av solen. Området utanför inglasning är även ditt dvs fram till muren. På denna yta finns trädäck och till höger in mot husväggen kommer bli din favoritplats till våren då jag är övertygad om att där kommer att du sitta och njuta av de första solstrålarna medan du blickar ut över havet och båtarna. Här har du nämligen lä av huskroppen. Trädäcket utanför kan du placera dina blommor och växter. Sovrummen är två och är placerade längst in i bostaden mot Badhusgatan. Master bedroom är det större sovrummet och ligger längst in och har mycket förvaring. Bredvid finns det andra sovrummet som också är i bra storlek. Saknar du förvaring har säljaren sparat dessa. Förvaring får man sällan för mycket av och här har man tänkt till, lägenheten har en extra separat klädkammare. Utöver detta finns ett väl tilltaget badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaring i form av väggskåp och ett gäst wc. Brf Rorsmannen 1 byggdes under 2009 och består av 32 lägenheter i två huskroppar. Båda husen länkas ihop med ett gemensamt garage under fastigheterna. Vackra hus med fantastisk utsikt över Öresund. Ett par år senare uppfördes nästa etapp och idag finns det 4 hus i två olika föreningar. Husen är ritade av arkitekt Magasin A. Ligger perfekt i Nyhamn med underbar utsikt över Öresund. En bostadsrättsförening med en hög soliditet på 81% samt en låg belåning på 5 901 kr/kvm. Detta är bostaden för dig som bara vill njuta. Du bor njutningsfullt, du har allt du kan tänka dig i din närhet. Lika vackert på vintern som på sommaren. Välkommen till ditt nya drömhem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fågelvägen 1, Ekeby, Bjuvs kommun
Fågelvägen 1, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 2
Fågelvägen 1, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 3

Fågelvägen 1

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
RDI AB
1 895 000 kr
108 + 102 m²
4 rum
942 m² tomt

Välkomna till Fågelvägen 1 som är en 1-plans villa med källare och en helt underbar trädgård. Ett supertrevligt hem som du kan inreda precis hur du vill. En fantastisk möjlighet att skapa ditt egna drömhem. Passar inte visningstiderna hjälper jag er gärna med en VIP-visning. Ring eller mejla så hittar vi en tid som passar er. Bostaden är förbesiktigad med Trygg Överlåtelse. Det innebär att en certifierad besiktningsman har besiktigat huset och det finns en dolda felförsäkring. Du som köpare vet vad du köper. Besiktningsprotokoll lämnas ut till visningsgäster och du du har möjlighet att ringa besiktningsman om du har frågor. Huset är mycket välvårdat och fint underhållet trots sina 50 år. Ett välvårdat hem i äldre stil där badrummet är renoverat för ca 8-9 år sedan med kakel på vägg och klinker med golvvärme samt dusch med duschväggar i klarglas. Självklart finns infällda spotlights i tak. Bergvärme kom in för ca 15 år sedan och gör bostaden energieffektivt. I master bedroom finns en Air-condition som ger frikyla (man använder kylan i borrhålet) via bergvärmen. Skönt att kunna sova i ett svalt rum när solen lyser på. På entréplan finns 3 sovrum samt vardagsrum och kök. Köket är äldre och är i behov av renovering. Vardagsrummet som ligger sidan om är stort och rymligt med ett vackert äldre vacker parkett. Från vardagsrummet tar du dig ut till husets fina uterum. Ett trevligt uterum med glasdörrar och som har sol långt in på dagen. I källaren finns din gillestuga. Ett stort rum med en öppen spis. Mysigt att kunna tända upp en brasa och bara sitta och mysa. I källaren finns även wc, sovrum, verkstad, flera förråd samt tvättstuga och en bastu. Källaren är rymligt och här finns alla möjligheter att förverkliga dina önskemål. Du kan komma ner i källaren även utifrån via gaveln på huset. Trädgården är exemplariskt skött med många vackra blommor. Ett vackert valnötsträd finns på hörnan mot grönområdet som ligger sidan om. Hjälpredan (robot gräsklippare) ingår så du kommer att ha tid över till annat. Utöver detta finns garage och framför den har du plats för flera billar men du kan även parkera på gatan. Ett mycket trevligt hem som det är tid att måla och fixa i. Planlösningen är perfekt med sina tre sovrum och ytterligare ett i källaren. Ett hem som du kan flytta in i med kort varsel. Hemmet har många möjligheter och det är bara du som sätter begränsningarna. Ett stort plus är att det är en hörntomt, nära till grönområde och lekplats samt att huset har både bergvärme och garage. Välkommen till ditt nya drömboende.

 • Premium
Enoch thulins väg 34B, S:t Olovs vång, Landskrona kommun

Enoch thulins väg 34B

Lägenhet
S:t Olovs vång, Landskrona kommun
RDI AB
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/7
4 077 kr/mån
23 250 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet på populära Brf Helgebröten. Passar inte visningstiderna hjälper jag er gärna med en VIP-visning. Lägenheten är totalrenoverad under 2023 med nya vackra vitmattlackade ekplank i hela bostaden. En exklusiv planka från Bjelin som ger lägenheten karaktär. Alla väggar och tak är vitmålade precis. Infällda spotlights i tak finns i kök och badrum som förhöjer känslan. Köket ser du direkt när du kommer in i bostaden. Ett fräckt och modernt kök med skåp upp till tak och bänkskåp med lådor. På vägg mot badrummet finns vask, helintegrerad diskmaskin dvs en kökslucka i samma färg som köket som om gör diskmaskinen tystare. Längst till höger är mikro och ugn placerat i högskåp vilket är det bästa placeringen. Perfekt att ha ugnen i midjehöjd. Hällen under fläkten är induktion och fläkten är vägghängd. Ett mycket modernt och fräscht kök som känns som helt nytt då det har använts minimalt. På andra sidan mot sovrummet står kyl/frys samt ett skafferiskåp. Närmast fönstret har du plats för ditt köksbord. I vardagsrummet finns alla möjligheter att möblera. Rummet är stort och här får du in både soffgrupp och matbord. Till och med den stora tv:n får plats. Ett trevligt rum med mycket ljus då man har fönster i västerläge. Ett oerhört stilfullt rum som jag är helt övertygad om att du kommer att trivas i. Sovrummet som ligger vid köket är stort och rejält med mycket yta. Här får du plats med både dubbelsäng och nattduksbord. Vill du lyxa till det kan du få in en fåtölj och bord där du kan sitta och mysa. Behöver du ett kontor hemma så finns här lite extra plats. Till dina kläder finns två garderober i nisch på vägg ut mot hallen. Balkongen når du från sovrummet. Här finns trätrall på golv och balkongen är självklart inglasad. Perfekt solläge och ett extra rum att kunna nyttja. Brf Helgebröten är en stor förening som är byggd 1964. Föreningen har 128 lägenheter med 22 lokaler som hyresrätt. Belåningen är låg i föreningen - 2 118 kr/kvm och avgifterna höjdes 1 januari med 2%. Välkommen till ditt drömhem!

 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 122, null, Landskrona kommun

Föreningsgatan 122

Villa
Landskrona kommun
RDI AB
5 495 000 kr
295 + 100 m²
10 rum
879 m² tomt

Söker du ett stort boende där du kan dela på kostnaderna? (Passar inte visningstiderna dig. Tveka inte att ta kontakt med mig. Jag gör en VIP-visning till dig) På Föreningsgatan 122 finns detta fantastiskt fina hus på hela 295 kvm samt en bitya på 100 kvm. Huset har idag två separata lägenheter med egna ingångar varav lägenheten på bottenplan har tillgång till huset källare som är inredd och har golvvärme. Detta är hemmet för dig som söker ett hem med mycket kvadrat och äldre stil eller så har du det perfekta generations boendet. Varje våning har mer än 100 kvm och bor du på bottenvåningen har du tillgång till hela källaren som har ett eget vinrum, jacuzzi, sovrum, braskamin och tvättstuga. Äger du huset själv och vill ha lite extra inkomst kan du med fördel hyra ut en av våningarna. Huset är troligen från slutet av 1800-talet och har tidigare varit ett barnhem för flickor fram till 1980-talet då barnhemmet lades ned. Under de senaste åren har huset varit bostäder till två familjer. På ovanvåningen finns 4 rok samt tillgång till en stor balkong/terrass på husets gavel. På bottenvåningen finns också 4 rok men på denna våning har du också ett gästwc samt tillgång till två uteplatser. En uteplats med tak och en med trädäck där det finns en nedfälld jacuzzi. Från bottenplan når du även husets källare som har en stor gillestuga med braskamin och ett jacuzzi. Här finns även ditt egna vinrum där du lagrar/förvarar ditt vin, sovrum, förvaring och tvättstuga. Huset är fantastisk med sin historia och vackra kakelugnar. På varje våning möts du av en vacker kakelugn. Högt i tak och vackra fönster och på bottenplan finns även stuckatur i tak. Ett hem med stor potential som dessutom har både garage och en stor tomt. Välkommen till ditt drömboende.

 • Plus

Visar alla 12