Draggen 162

Lamborn, Falu kommun Se på karta

295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Tomtarea
1185 m²
Driftkostnad
6 200 kr/år
Antal besök
10 114
Dagar på Hemnet
26

MYSIG STUGA MED SJÖGLIMT OCH BÅTPLATS!
Med naturen som närmsta granne med slingrande stigar, träd, och buskar ligger denna mysiga stuga. Tomten har en areal om 1185 kvm med stora gräsytor. Här bor du med glimt mot vattnet där du har en egen båtplats.

Stugans vardagsrum har träväggar och den värmande murade öppna spisen sprider värme under mysiga höstdagar. Här finns en inbyggt tarrsäng och plats för soffgrupp. Öppen planlösning in till köket som har bra arbetsyta samt en vedspis (eldningsförbud). Här finns plats för mindre matgrupp. Ute i gårdslängan finns ett sommarrum med plats för säng och mindre möblemang där det finns en takad altan över entrén. I samma länga finns redskapsbod, vedförråd samt utedass. Fastigheten har el men inget vatten och avlopp. Tomten bjuder in till lek och utforskande av naturen. Framsidan av stugan har en takad altan där ni kan njuta av solen hela dagen!

Endast fem minuter från Lamborn ligger idylliska Bingsjö. Här arrangeras Sveriges största och mest anrika spelmansstämma varje år i juli sedan 1969 där spelmän, dansare och andra musikintresserade samlas några dagar, kvällar och nätter. Hela Bingsjö blir en levande scen där alla är välkomna att deltaga! I Bingsjö finns även närmsta lanthandel med ombudsservice samt Q-star som bensin- och dieselstation. Med fem minuters bilfärd når ni även Eljastjärnen med fin sandstrand som är en kommunal badplats!

Med 20 minuters bilfärd når du Finnskogens Hawaii, ett riktigt smultronställe för de badsugna! Här finns en långgrund, vidsträckt sandstrand med grillplats med utsikt över bergen. Med 500 meters promenad från Finnskogens Hawaii längs grusvägen ned mot vattnet passerar du Flätsbo gamla zink-gruva som är värd ett besök!
I Lamborn finns även bra skogsvägar för dig som gillar att cykla i det ostörda.

Detta är en fastighet som du kan sätta din egen prägel på!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Monica Sahlin

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Monica Sahlin, Fastighetsbyrån Falun