Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Monica Sahlin

Monica Sahlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lägervägen 2, Östra Främby, Falu kommun

Lägervägen 2

Övrigt
Östra Främby, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
4 900 000 kr
155 m²
5 rum
2 600 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN FASTIGHET FÖR DIG SOM SÖKER EN LOKAL FÖR DIN VERKSAMHET! Fastigheten är perfekt belägen i Östra Främby två kilometer från centrum och får användas till kontorsverksamhet, undervisning och industriändamål. Tomten är på ca 2600 kvm. Den inbjudande och rymlig hallen med ryggåstak når man via fina pardörrar. Från hallen kommer man in i det trevliga köket från Ballingslöv med plats för matbord mellan två fönster. Allrummet är stort och har en härlig rymd med ryggåstak och med ett fint ljusinsläpp från flera stora fönster. Härifrån når man husets baksida. Det finns ytterligare fyra rum i huset, varav ett av rummen enkelt går att dela upp till två rum. Huset har också två toaletter, varav ett handikappanpassat samt ett badrum och ett serverrum. Fastigheten värms upp med fjärrvärme och det är vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber finns indragen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin på 070-314 16 40 vid intresse!

Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun
Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun, bild 2
Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun, bild 3

Hosjöstrand 157

Villa
Hosjöstrand, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 100 000 kr
102 + 38 m²
4 rum
236 m² tomt

HELRENOVERAT BOENDE I BARNVÄNLIGA OCH POPULÄRA HOSJÖSTRAND! Nu erbjuds detta superfina radhus med en fantastisk sjöutsikt! Huset har renoverats löpande under de senaste åren. Här är det bara att flytta in och trivas! Under sommarmånaderna är det underbart att gå ner i morgonrock och ta ett dopp från bryggan alldeles nedanför huset! På vintern när isen har lagt sig är det härligt att ta en skidtur och njuta av vintersolen. Från balkongen får man uppleva underbara solnedgångar! Det här boendet passar dig som vill bo bekvämt med en lättskött tomt med en fantastisk sjöutsikt i ett barnvänligt område. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall som leder i till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket från 2019 är modernt inrett med ett fint ljusinsläpp från två stora fönster. Vardagsrummet är ombonat med en fantastisk sjöutsikt över Hosjön. Härifrån nås det inglasade uterummet med en trappa ner till den trädäckade altanen på suterrängvåningen. Här hänger man gärna umgås under årets varmare månader. På entréplan finns också ett rymligt master bedroom med sjöutsikt och ett fräscht, helkaklat badrum med dusch. En trappa ner hittar man två likadana sovrum med platsbyggda sängar, 120 cm breda, med förvaring under. Mellan sovrummen är det ett utrymme som idag används som ett allrum. På suterrängplanet finns också ett rum som av nuvarande ägare används som klädkammare med bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. På detta plan finns ett fint, helkaklat badrum och en fräsch tvättstuga. Båda från 2019. Från allrummet når man en takad altan och tillgång till trädgården med ett växthus och odlingslådor som passar den med gröna fingrar. Här trivs hela familjen med närhet till skola, förskola, lekplatser, motionsspår, strand med brygga, sandstrand och grillplats. Bra bussförbindelser till centrum. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin på 070-314 16 40 vid intresse!

  • Premium
Skutuddsvägen 28, Skutudden, Falu kommun

Skutuddsvägen 28

Villa
Skutudden, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
4 495 000 kr
154 m²
6 rum
1 552 m² tomt

FAMILJEVILLA ETT STENKAST FRÅN FANTASTISKA RUNN PÅ OMTYCKTA SKUTUDDEN! Nu erbjuds den här trevliga villan med badrocksavstånd till badstrand i sjön Runn. Till fastigheten tillhör en båtplats. Det här är en fin 1½-plansvilla med plats för hela familjen och med en lummig trädgård att trivas i. På entréplan möts du av en rymlig hall med bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Köket är hemtrevligt och modernt med en stor köksö där man gärna umgås under tiden som maten tillagas. Från köket når man husets mysiga, inglasade altan där många timmar spenderas under årets varmare månader. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats att tillbringa tid med familj och vänner. Här finns utrymme både för ett stort matbord och en soffgrupp. På detta plan ryms också tre sovrum, ett helkaklat badrum och en tvättstuga. En trappa upp hittar du ett mysigt allrum med ryggåstak och ett härligt ljusinsläpp från flera fönster. På övre plan finns också mysigt sovrum med ryggåstak och fräscht badrum som renoverades 2022. Den lummiga tomten är insynsskyddad från grannarna och har solläge hela dagen. På tomten har nuvarande ägare låtit uppföra en fin grillkåta. I trädgården växer bland annat äppelträd, hallonbuskar och rabarber. Här bor du med närhet till underbara Runn som erbjuder bad- och båtliv på sommaren och möjlighet till både långfärdsskridskor och längdskidåkning på vintern. Det här är ett lugnt område, men ändå med närhet till förskola, skola, fina elljusspår och matbutik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

Marnäs 176, Enviken, Falu kommun

Marnäs 176

Villa
Enviken, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 595 000 kr
105 + 51 m²
5 rum
2 784 m² tomt

TREVLIG VILLA I OMTYCKTA MARNÄS! Välkommen till denna charmiga och renoverade villan i Marnäs! Här erbjuds ett trevligt boende med en fantastisk utsikt över de omgivande ängarna. Denna villa sträcker sig över två våningar och erbjuder generösa ytor för hela familjen att trivas på. Huset omfamnar en väl tilltagen grönskande tomt, perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsälskare. Den mysiga atmosfären förstärks av ett fint uterum där ni kan njuta av naturen året runt. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och pryds av en vacker öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Detta blir en plats där familjen kan samlas, umgås och skapa minnen tillsammans. Den stora källaren ger extra utrymme för olika behov och kan användas för allt från hobbyrum till extra förvaring. Taket är bytt 2011, bergvärme och nytt avlopp 2019, köket renoverades 2021 och fiber finns installerat. Denna villa är perfekt för er som söker en lugn och fridfull tillvaro, samtidigt som ni har närhet till bekvämligheter och natur. Missa inte chansen att få äga den här fina och renoverade villan i Marnäs. FÖR ATT BOKA VISNING - kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40!

Bergshauptmansgatan 3, Elsborg, Falu kommun
  • Ons 24 apr kl 15:00

Bergshauptmansgatan 3

Övrigt
Elsborg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 500 000 kr
325 m²
7 rum
1 727 m² tomt

NU ÄR DET VACKRA, GAMLA MAGASINET I ELSBORG TILL SALU! I försäljningen ingår två fastigheter, Nedre Elsborg 5 och 6. Idag används fastigheten till kontor och konferens och på gården finns parkeringen för 7 fordon. Fastigheten Elsborg 6 är gjord för parkering av 10 bilar motorvärmare finns framdraget. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 500 000 kr/år i kallhyra. Det gamla magasinet är ett vackert timrat tvåplanshus med källare i stadsdelen Elsborg. Här finns otroligt fina detaljer som högt i tak med synliga bjälkar och otroligt vackra fönster. Gammalt och nytt möts på ett väldigt trivsamt sätt! Den uthyrbara ytan är på hela 325 kvm och är ledig för eget nyttjande eller för uthyrning. Fastigheten passar perfekt för dig som driver egen verksamhet och behöver utrymme för större möten och konferenser. På entréplan finns en stor entré, kök med plats för många, tre kontor, kapprum och ett stort badrum med dusch. En trappa upp finns den otroligt vackra och rymliga samlingslokal, ett allrum med ett enklare kök, ett kontor, ett förråd och en toalett. I den renoverade källaren hittar man omklädningsrum och förvaringsutrymmen. Den här fastigheten bör upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig på kommande visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid funderingar!

  • Plus
Backbergsvägen 42, Hosjö, Falu kommun

Backbergsvägen 42

Villa
Hosjö, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 250 000 kr
167 + 34 m²
6 rum
1 128 m² tomt

FAMILJEVILLA I HOSJÖ INTILL SKOGSKANTEN MED MÅNGA SOVRUM! Nu finns möjligheten att förvärva en familjevänlig villa med naturlig skogstomt i omtycka Hosjö i ett lugnt villaområde. Huset är perfekt för den växande barnfamiljen då fastigheten erbjuder hela fem sovrum. Ny bergvärmepump och nytt FTX-system 2022. Fiber finns indraget. Här välkomnas du av en rymlig hall med bra förvaring. Köket är stilrent med vita skåpluckor med matplats som rymmer det stora middagssällskapet och vardagsrummet är ombonat med öppen spis. Husets pärla är den nybyggda inglasade altanen där det finns plats både för ett stort matsalsbord samt lounge del. Huset erbjuder fem sovrum och passar den stora familjen! Här finns också två badrum, varav det ena med bastu, praktisk tvättstuga, förrådsutrymmen samt matkällare. Uppvärmning via bergvärme som hjälper till att hålla nere driftkostnaderna. Fiber finns indraget i fastigheten. Här trivs hela familjen med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, fina promenadstråk, fina elljusspår, badplats, cykelavstånd och endast en kortare bilfärd till centrala Falun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

  • Energieffektiv

Visar alla 6