Mäklare Monica Sahlin

Monica Sahlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun
Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun, bild 2
Hosjöstrand 157, Hosjöstrand, Falu kommun, bild 3

Hosjöstrand 157

Radhus
Hosjöstrand, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 100 000 kr
102 + 38 m²
4 rum
236 m² tomt

HELRENOVERAT RADHUS I BARNVÄNLIGA OCH POPULÄRA HOSJÖSTRAND! Nu erbjuds detta superfina radhus med en fantastisk sjöutsikt! Huset har renoverats löpande under de senaste åren. Här är det bara att flytta in och trivas! Under sommarmånaderna är det underbart att gå ner i morgonrock och ta ett dopp från bryggan alldeles nedanför huset! På vintern när isen har lagt sig är det härligt att ta en skidtur och njuta av vintersolen. Från balkongen får man uppleva underbara solnedgångar! Det här boendet passar dig som vill bo bekvämt med en lättskött tomt med en fantastisk sjöutsikt i ett barnvänligt område. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall som leder i till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket från 2019 är modernt inrett med ett fint ljusinsläpp från två stora fönster. Vardagsrummet är ombonat med en fantastisk sjöutsikt över Hosjön. Härifrån nås det inglasade uterummet med en trappa ner till den trädäckade altanen på suterrängvåningen. Här hänger man gärna umgås under årets varmare månader. På entréplan finns också ett rymligt master bedroom med sjöutsikt och ett fräscht, helkaklat badrum med dusch. En trappa ner hittar man två likadana sovrum med platsbyggda sängar, 120 cm breda, med förvaring under. Mellan sovrummen är det ett utrymme som idag används som ett allrum. På suterrängplanet finns också ett rum som av nuvarande ägare används som klädkammare med bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. På detta plan finns ett fint, helkaklat badrum och en fräsch tvättstuga. Båda från 2019. Från allrummet når man en takad altan och tillgång till trädgården med ett växthus och odlingslådor som passar den med gröna fingrar. Här trivs hela familjen med närhet till skola, förskola, lekplatser, motionsspår, strand med brygga, sandstrand och grillplats. Bra bussförbindelser till centrum. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin på 070-314 16 40 vid intresse!

  • Premium
Kniva 169, Kniva, Falu kommun

Kniva 169

Villa
Kniva, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 995 000 kr
128 + 84 m²
5 rum
2 059 m² tomt

CHARMIGT HUS I OMTYCKTA KNIVA! Nu finns möjlighet att förvärva den här hemtrevliga villan i omtyckta Kniva. Här är det bara att flytta in och trivas! I Kniva bor du på landet, men ändå på bekvämt avstånd till centrala Falun. Här bor du i en lantlig miljö med en lummig trädgård med gott om odlingsmöjligheter. På entréplan möts du av en välkomnande hall. Det hemtrevliga köket totalrenoverades 2023. Innanför köket finns idag ett rum som av nuvarande ägare används som matsal, men som lika gärna kan användas som sovrum för den som vill. På entréplan ryms också ett rymligt vardagsrum, ett fräscht badrum från 2020 och en fin gästtoalett. En trappa upp hittar man tre sovrum i bra storlek, ett badrum med badkar och en toalett. I källaren finns tvättstugan, förråd, matkällare och pannrum. Det här boendet passar dig som vill njuta av landsbygden, men ändå med närhet till centrala Falun. Här trivs hela familjen! Kontakta gärna ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

Ornäsgatan 25, Elsborg, Falu kommun

Ornäsgatan 25

Villa
Elsborg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 450 000 kr
225 + 38 m²
7 rum
489 m² tomt

RYMLIG VILLA PÅ OMTYCKTA ELSBORG MED GRUVSTUGA LÄMPLIG FÖR UTHYRNING! Nu finns möjlighet att förvärva en bit historia i form av en ursprunglig gruvstuga som blivit tillbyggd i omgångar. Här trivs den som vill bo centralt, men ändå med en egen lummig innergård i en rymlig villa. Den charmiga gruvstugan på gården passar perfekt till generationsboende eller till uthyrning för den som vill minska driftskostnaderna på ett påtagligt sätt. Fastigheten ligger centralt belägen i Falun i stadsdelen Elsborg med nära till skolor, restauranger och affärer. Elsborg har en mycket livlig stadsdelsförening med barnverksamhet, pubaftnar och andra arrangemang och disponerar den s.k. Rolfstugan, vilket är Ernst Rolfs födelsehem. Föreningen har även en egen Bulletin som kommer ut flera gånger om året. På entréplan möts man av en rymlig hall med gott om förvaring i både platsbyggda garderober och i en inre hall. Köket från Ballingslöv är hemtrevligt med ett härligt ljusinsläpp. Husets hjärta är det ljusa och ombonade vardagsrummet med en vacker inbyggd brasspis som ger en härlig värme i rummet. Innanför vardagsrummet finns en väldigt trevlig matsal med plats för stor matsalsmöbel. Här njuter man gärna av trevliga middagar med familj och vänner. På detta plan återfinns också en fräsch gästtoalett. En trappa upp hittar man ett mysigt rum som av nuvarande ägare används som TV-rum. Innanför detta ligger ett sovrum i bra storlek. På samma plan finns ett helkaklat badrum med dusch samt ytterligare ett sovrum. Det som verkligen gör denna bostaden speciellt är vindsvåningen som man når via en vacker trätrappa. Väl uppe möts man av en charmig hall med flera fönster som ger rummet ett fint ljusinsläpp. Hallen övergår i ett sovrum med ett ryggåstak med synliga träbalkar. Här värmer en Jötulkamin gott under årets kyligare dagar. Innanför sovrummet är det ytterligare ett rum som idag används som kontor. Från sovrummet kommer man via en fin glasdörr in till det originellt inredda badrummet som också övergår i en tvättstuga. Här bor man väldigt centralt med nära till allt, men ändå med en väldigt mysigt innergård som är som en egen oas. Innergården är stenbelagt och här växer massor med vackra perenner. På den takade altanen spenderar man gärna mycket tid under årets varmare månader. Gruvstugan på tomten är fullt utrustad för åretruntboende. Det här är en fantastisk fastighet som upplevs allra bäst på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

  • Plus
Engelbrektsgatan 64, Gamla Herrgården, Falu kommun

Engelbrektsgatan 64

Radhus
Gamla Herrgården, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
4 250 000 kr
133 + 19 m²
5 rum
242 m² tomt

FINT KEJDEHUS I GAMLA HERRGÅRDEN! Mitt i världsarvet, i den idylliska stadsdelen Gamla Herrgården, finns det nu möjlighet att förvärva detta superfina boende! Här trivs den som vill bo bra i charmiga kvarter och i direkt närhet till Falu stadskärna. Köket, båda badrummen och tvättstugan renoverades 2013 och uppvärmning sker via fjärrvärme. Fiber finns installerat och här ingår garageplats i länga. Här är det bara att flytta in! På entréplan hittar man det moderna köket från Marbodal med en öppen planlösning mot vardagsrummet. De stora sociala ytorna inbjuder verkligen till trevligt umgänge! I köket finns en stor köksö där man gärna hänger under tiden som maten tillagas. I köket finns också plats för matbord vid de stora fönstren mot husets framsida. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats en stor soffgrupp. På husets baksida finns en innergård med en altan. På entréplan ryms också två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga. En trappa upp finns ytterligare två sovrum varav det ena är väldigt rymligt och med bra förvaring i en klädkammare. På detta plan hittar man också husets balkong, ett helkaklad badrum med både dusch och badkar samt ytterligare en stor klädkammare. Här trivs hela familjen med närhet till både förskolor, skolor och den stora lekplatsen vid Nybroparken. Det här är verkligen ett trevligt boende som bör upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

Sandviksvägen 122, Skutudden, Falu kommun

Sandviksvägen 122

Villa
Skutudden, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 175 000 kr
145 m²
5 rum
570 m² tomt

NU FINNS DET ÄNTLIGEN MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRVA ETT UTBYGGT KEDJEHUS MED CA 50 KVM EXTRA UTRYMME PÅ POPULÄRA SANDVIKSVÄGEN! Den här trevliga bostaden har precis byggts ut och nu ryms här hela fyra sovrum. Som pricken över i finns här också en nybyggd altan på husets trevliga baksida med solläge största delen av dagen. Sandlandets trevliga bad och båtplats ligger endast några hundra meter bort och här finns en båtplats som tillhör fastigheten! Det är gångavstånd till skola, förskola och en välsorterad livsmedelsbutik. Bra kommunikationer till Falu centrum. Detta är ett trivsamt hus i fint skick med en väl genomtänkt planlösning. Detta är ett lättskött boende som passar alla faser i livet. Huset har ett modernt och hemtrevligt kök där många trevliga måltider kan intas. Det stora vardagsrummet är utbyggt 2023 och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och en altandörr helt i glas. Här finns plats för soffgrupp, ytterligare en sittgrupp och matbord. Här umgås man gärna. På entréplan har nuvarande ägare precis låtit uppföra ett stort sovrum med riktigt bra förvaring i platsbyggda garderober. På detta plan finns också ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp hittar man tre bra sovrum och ett fräscht, helkaklat badrum från 2021 med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Den mysiga och lättskötta trädgårdstomten har ett fint läge mot allmänningen på husets baksida och här finns en lekstuga som barnen kommer uppskatta. Här bor ni i ett attraktivt och barnvänligt område samtidigt som ni bor med närhet till Hosjöskolan och en av Faluns finaste badplatser, Sandlandet! I närheten finns även förskola, livsmedelsaffär, pizzeria, goda bussförbindelser och motionsspår på "pumpen" såväl sommar- som vintertid. Det här huset bör upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid ytterligare funderingar!

Bergshauptmansgatan 3, Elsborg, Falu kommun

Bergshauptmansgatan 3

Övrigt
Elsborg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 995 000 kr
325 m²
7 rum
1 727 m² tomt

NU ÄR DET VACKRA, GAMLA MAGASINET I ELSBORG TILL SALU! I försäljningen ingår två fastigheter, Nedre Elsborg 5 och 6. Idag används fastigheten till kontor och konferens och på gården finns parkeringen för 7 fordon. Fastigheten Elsborg 6 är gjord för parkering av 10 bilar motorvärmare finns framdraget. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 500 000 kr/år i kallhyra. Det gamla magasinet är ett vackert timrat tvåplanshus med källare i stadsdelen Elsborg. Här finns otroligt fina detaljer som högt i tak med synliga bjälkar och otroligt vackra fönster. Gammalt och nytt möts på ett väldigt trivsamt sätt! Den uthyrbara ytan är på hela 325 kvm och är ledig för eget nyttjande eller för uthyrning. Fastigheten passar perfekt för dig som driver egen verksamhet och behöver utrymme för större möten och konferenser. På entréplan finns en stor entré, kök med plats för många, tre kontor, kapprum och ett stort badrum med dusch. En trappa upp finns den otroligt vackra och rymliga samlingslokal, ett allrum med ett enklare kök, ett kontor, ett förråd och en toalett. I den renoverade källaren hittar man omklädningsrum och förvaringsutrymmen. Den här fastigheten bör upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig på kommande visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid funderingar!

  • Plus
Backbergsvägen 42, Hosjö, Falu kommun

Backbergsvägen 42

Villa
Hosjö, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 250 000 kr
167 + 34 m²
6 rum
1 128 m² tomt

FAMILJEVILLA I HOSJÖ INTILL SKOGSKANTEN MED MÅNGA SOVRUM! Nu finns möjligheten att förvärva en familjevänlig villa med naturlig skogstomt i omtycka Hosjö i ett lugnt villaområde. Huset är perfekt för den växande barnfamiljen då fastigheten erbjuder hela fem sovrum. Ny bergvärmepump och nytt FTX-system 2022. Fiber finns indraget. Här välkomnas du av en rymlig hall med bra förvaring. Köket är stilrent med vita skåpluckor med matplats som rymmer det stora middagssällskapet och vardagsrummet är ombonat med öppen spis. Husets pärla är den nybyggda inglasade altanen där det finns plats både för ett stort matsalsbord samt lounge del. Huset erbjuder fem sovrum och passar den stora familjen! Här finns också två badrum, varav det ena med bastu, praktisk tvättstuga, förrådsutrymmen samt matkällare. Uppvärmning via bergvärme som hjälper till att hålla nere driftkostnaderna. Fiber finns indraget i fastigheten. Här trivs hela familjen med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, fina promenadstråk, fina elljusspår, badplats, cykelavstånd och endast en kortare bilfärd till centrala Falun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

Pålsvägen 4, Svärdsjö, Falu kommun

Pålsvägen 4

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 575 000 kr
92 + 51 m²
5 rum
1 286 m² tomt

RENOVERAD OCH CHARMIG VILLA I CENTRALA SVÄRDSJÖ! Nu finns möjligheten att förvärva denna välskötta fastighet med en lättskött tomt i centrala Svärdsjö! Villan är belägen på en lugn återvändsgata. Nuvarande ägare har renoverat fastigheten. Här känns allt påkostat och väl genomtänkt. Villan har genomgående fina trägolv, fint kök, två fräscha och helkaklade badrum varav det ena med bastu, superfin vinkällare och nya fönster installerades 2014. Fiber finns installerat. Här är det bara att flytta in! Husets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som binds samman av den murade braskaminen som sprider en härlig värme i rummet. Det praktiska arbetsköket har gott om förvaring, bänkskiva i trä och fina vitrinskåp. Ett fönster ovanför diskbänken ger rummet ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är som gjort för att umgås med plats för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen med utrymme för sittplatser med utsikt över trädgården. På entréplan ryms också två sovrum och ett fräscht, helkaklat badrum med dusch. En trappa ner fortsätter umgängesytorna med ett mysigt allrum. Här nere finns också ett sovrum i bra storlek, ett fräscht badrum med bastu, dusch och separat toalett, en tvättstuga och en superfin vinkällare som nås via en glasdörr. Från källarplanet når man den stora trallen där man gärna spenderar mycket tid under sommarmånaderna. I den lättskötta trädgården växer bland annat vinbär, krusbär och flera perenner. På tomten finns ett förråd och en vedbod. Robotgräsklippare ingår. Från bostaden är det gångavstånd till Svärdsjö centrum som är en levande byggd där det mesta som man behöver finns så som förskola, skola (åk1-9), affärer, restauranger, apotek och bibliotek mm. I närheten finns flera fina badplatser. Från Svärdsjö finns det goda bussförbindelser till Falu centrum som ligger ca 25 minuter bort. Det här är en villa som man vill uppleva på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse.

Grytån 90, Enviken, Falu kommun

Grytån 90

Fritidshus
Enviken, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 195 000 kr
70 m²
3 rum
1 370 m² tomt

FRITIDSBOSTAD I NATURSKÖNA GRYTÅN, med vildmarken in på knuten! Välkomna till denna charmfulla fastighet som ligger ett stenkast ifrån underbara Balungen! Grytån är det perfekta stället för dig som letar efter en lugn och stillsam miljö med naturen runt husknuten. Omgivningen präglas av vacker natur med direkt närhet till Balungen där du enkelt kan svalka dig med ett dopp vid någon av badplatserna. Här erbjuds ett fritidsboende med tre sovrum, hemtrevligt kök med öppen planlösning till matplats och vardagsrum, badrum med dusch samt bostadens hjärta: det inglasade uterummet med insynsskyddad vy. Både natur- och skogstomt som är lättskött och på tomten finns även ett förråd i bra storlek. Här erbjuds vackra vandrings- och kanotleder sommartid samt fina skridskoisar vintertid. En kort promenad bort ligger gemensam badplats. Balungen har ett klart och fint vatten och utmärkta fiskemöjligheter. Ca 10-15 minuters bilfärd till Enviken som erbjuder livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria och skola m.m. Varmt välkommen att boka in er på kommande visningar!

Visar alla 9