Nordanholen 19

Mockfjärd, Gagnef Se på karta

375 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Tomtarea
2 020 m²
Byggår
1856
Driftkostnad
5 087 kr/år
Antal besök
1 608
Dagar på Hemnet
2

Välkomna till ett pittoreskt och bekvämt beläget fritidshus med gångavstånd till fin badplats i Högbergsdammen!

Detta är ett charmigt fritidsboende med indragen el. Mittemot storstugan finns ett fint timrat och inrett gästhärbre med sovplats för 2. Tomten är lummig om strax över 2000kvm och utgör en härlig fritidsoas i det lilla byområdet på höjden!

Området Nordanholen ligger i närhet till bekvämligheter såsom butik och restauranger i Mockfjärd. Huset är 32 kvm stort och boytan är uppmätt till 28 kvadratmeter och innefattar storstuga med kök, kamin från Näfvekvarn, plats för köksbord och vitrinskåp, utbyggt allrum kombinerat med kammare samt ett vidbyggt uthus med rymlig vedbod om 14 kvadratmeter, dass och vindsvåning. Vindsvåningen kan med fördel inredas till sovloft och har idag vackra trägolv samt skivtäckt tak. Fritidshuset har historiskt sett varit ett stall som blev inrett till ett boende i i början på 60-talet samt ytterligare renoveringar i slutet på 70-talet.

Extra utrymme finns i det fina sovhärbret med vackra trägolv om ca 10 kvm som inreddes på 40-talet. Här finns idag plats för litet matbord, klädavhängning, smart förvaring i form av platsbyggda väggskåp samt våningssäng.

Högbergsdammen även kallad Sågdammen har grässtrand, brygga och omklädningsrum. Vill man åka på en dagsutflykt så finns även Långsjön ca 4-5 km norr mot Dala-Floda för bad och avkoppling. Det är ca 10 minuter in till Djurås centrum som har fler butiker, restauranger, skolor, friluftsaktiviteter, systembolag med mera.

Missa inte chansen att förvärva denna fritidspärla mitt i Mockfjärd! Varmt välkommen att delta på framtida visningar.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.