Bredängsvägen 11

Norrtälje Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
3 065 m²
Byggår
1962-2020
Driftkostnad
16 787 kr/år
Antal besök
230
Dagar på Hemnet
0

Välkommen till natursköna Ortala här finner vi ett trevligt vinterbonat hus byggt 2013, nära havet, bad och båtplats vid Väddöviken, området har ett rikt naturliv med många goda möjligheter samtidigt är det beläget endast 6 km från det trevliga samhället Älmsta där det man behöver finns såsom skola, ica , butiker , apotek , vårdcentral , tandläkare m.m , och endast 34 km till härliga Norrtälje,
SL-buss trafikerar sträckan till Älmsta och Hallstavik. Från Älmsta tar du dig lätt med buss till Norrtälje.
På Väddö bor du nära naturen och det finns många lokala aktörer att besöka.

Här på Bredängsvägen 11 finns chans att i rofylld miljö köpa ett fint enplans fritidshus med åretruntstandard. Huset är högt beläget med en stor uteplats i Sydväst. Båtplats vid föreningens gemensamma brygga finns i Väddöviken cirka 400 m från huset. Där ni kan bada. Det går snabbt att komma ut på Ålands hav och se Roslagens vackra kanal.

Det stora mysiga och väl genomgångna huset från 2013 består av ett stort rum på 40 kvm (total yta 46 kvm) innehållande vardagsrum, köksdel och sovavdelning.
Från det stora rummet nås det nybyggda badrummet fr:2020 med dusch, handfat, vattentoalett och tvättmaskin. Huset värms upp effektivt av en luftvärmepump och i badrummet finns det golvvärme. I det stora rummet finns en stor glasad skjutdörr som öppnar upp mot den stora altanen i sydväst. Över skjutdörren finns en markis (regleras elektroniskt), vilken ger en skön skugga varma sommardagar. Tomten har en fin gräsmatta i söder för lek och är i övrigt en lättskött naturtomt.
På den nedre delen finns det goda parkeringsmöjligheter för ett flertal bilar.

På tomten finns även en friggebod inredd till bastu med dusch och handfat. I östra delen av tomten finns ytterligare ett hus innehållande gästrum, verkstad, förråd och mulltoa.
Fastigheten har byggrätt för totalt 100 kvm huvudbyggnad samt uthus om 30 kvm. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad) och Friggebod (15 kvm).

Ortala är en väldigt attraktiv ort med sin närhet till havet och bara 8-minuters bilresa in till samhället Älmsta från fastigheten, här finns bland annat skolor, välsorterad ICA-affär, vårdcentral, tandläkare, bank, apotek , butiker, hundtrim , restauranger , minigolf , båtförsäljning , bygg-butik , möbelbutik m.m. Älmsta har omkring 1 400 bofasta. Nedanför huset finns Väddöviken och Väddö kanal som har kontakt med havet. Det finns fina möjlighet till bad, fiske och att ta en båttur längs kanalen och ut på havet. Även närhet till golfklubben Väddö Golfklubb.
Från huset har man tillgång till den vackra roslags naturen som erbjuder ett rikt naturliv , svamp och bär på hösten. Inte långt från huset finns Ortala bruk som anlades redan 1586 och som blev kronobruk på 1600-talet.

Boareauppgifter enligt säljaren.

Till Ortala kan du ta dig med SL-buss eller egen bil. Ortala är beläget 10 mil från Stockholm och ca 3,4 mil från Norrtälje.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.